Valborg!

Och sen kom då Valborg. Soooom vi har taggat! Och ja, Uppsala levererade minst sagt :) 
Det började med att vi kastade oss ut i Fyrisån. Efter att ha taggat i två timmar, klämt oss ner i våtdräkterna och käkat frukost så var det dags! Flotte efter flotte åkte iväg och den 99de flotten var vår tur! Under tiden vi väntade kollade vi på alla som for iväg, väldigt skoj att de alla fina flottar faktiskt :D några välte redan efter några meter haha. Så himla roligt xD Iaf, nån gång runt 11 kanske så paddlade vi iväg. Fyfan va kul det var!!! Speciellt i fallen, gud så nervös man var men vi klarade oss i båda! :D fett stabil anka vi gjort alltså. Det gick väldigt fort och plötsligt var vi klara! SÅ HIMLA VÄRT. Hela flottgrejen har varit svinkul. Och det avslutades på ett väldigt bra sätt :D 
 
Efter det åkte vi hem en sväng och duschade och möttes sedan igen för att gå mot Ekonomikumparken och leta upp alla andra. Det va nog lite optimistiskt tänk av oss. För även om vi hade smskontakt var det helt omöjligt xD så jag, Jessica, Hanna och Emma gav upp och satte oss ner i parken istället. Det var STÖRT med folk, helt packat. Värsta festivalkänslan :D efter ett tag kom det dock regn så då flydde vi hem till Emma som bodde i närheten :) där peppade vi champagnegalopp och drog iväg mot ÖGs! Champagnegalopp (för er som inte vet :D) gåt helt enkelt ut på att man leker stureplan och sprutar skumpa på varandra medan det spelar musik. Haha det låter asfult men det va underskattat kul x) vi blev indränkta av skumpa och körde loss! Skitkul :D så efter det var det bara att ta sig hem och duscha igen haha. På kvällen möttes vi igen vid Triangeln för att äta och sedan sependera kvällen genom att springa runt iprincip hela Uppsala och gå på diverse fester ^^ vi körde hemmafest, korridorsfest och t.o.m en skogsfest :D herregud va långt vi gick nu när jag tänker efter. Att vi orkade haha! Allt som allt en kul kväll :D TJOHO! 
Så sammanfattningsvis: Valborg i Uppsala = KUUUUL! :D
 
 
En bild från forsränningen. Vår flotte ser man inte, kan va det gula längst bort bakom trädet, men Janinas kan ni se där :) ambulansen! :D Detta var precis innan första fallet där alla båtarna stockades i väntan på sin tur :D (Tiffanys bild)
 
 
En liten liten liten bit av parken. Mycket folk!
 
 
En större del av parken! Helt galet haha.
 
 
Champagnegalopp på ÖGs! (Tiffanys bild)
 
 
Några få av alla de tomma champagneflaskor som låg på marken. 
 
 
Avslutar med en bild från en helt annan kväll (den då vi gick ut på Uplands, men ändå). Har inga vettiga bilder från efter Champagnegaloppen helt enkelt haha. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0