P&L here we come!

Hejdå världen, nu stiger jag snart på tåget mot musikens värld <3 (håhå, töntfaktorn är höööög! :D)
Detta blir mitt sista inlägg på en vecka nu. Have fun, eat a bun <3Puss and peace <3

Rädda Willy

Jag hatar när man absolut inte vet vad man ska göra med sig själv eller sitt liv. Total beslutsångest. Jag vill, men skulle känna mig så jävla taskig och alla skulle tycka jag var dum i huvudet. Det är svårt ibland. Svåra val. Men det kanske ska vara svårt att vara människa? Jag vill vara en vit kanin istället. Då skulle valen i livet vara mycket enklare. Mycket enklare. Simple as shit.
Som ett litet plus i kanten har jag ont i magen inför kommande vecka också. Usch. Men det går bra. Jag ska ha kul. Kul kul kul. Jättekul. Inga sura miner här inte. Happyfejs!Sådär glad ska jag vara hela veckan. Positiva klubben har fått en ny medlem.


Varför man inte borde ha stjärntecknet kräfta...

Jag går i Fridas fotspår och lägger upp en finfin bild på min vacka kräfthud. Fick den på Torpet och blev utskrattad, men det är mycket mindre rött nu som tur är... men konstrasterna är desamma -.-Blöööh. Det kliade som IN I HELVETE. Vi smorde in det med hudlotion och då slutade det som tur var. Annars skulle jag ha dött. Så mycket kliade det. Och det är bara ryggen som är bränd. Mest vänstra sidan. Höhö. Finfint.

Nu har jag snart packat klart! Några småsaker kvar bara :) PEPPA PEPPA!

Jag packar 16 ton, vad får jag då? (Ryggskott)

OMG, The packlista is like... EN MIL LÅNG! Och ja, jag ville att texten skulle vara suddig :P
(och nej, jag har fortfarande inte börjat packa :D)Peace <3

Att packa 753 ton grejer

Jahapp, då var det väll bara att börja packa då. Det är rätt mycket grejer jag ska ha med mig, och jag lovar att jag inte kommer använda ens hälften av det -.- Jag lyckas alltid packa för mycket. Ehehe. Men jag tror att packlistan gör att det ser mer ut än vad det är, många av grejerna är ju faktiskt rätt små.

Det ska i varja fall regna på onsdagen har jag för mig, det kommer säkert regna fler dagar också(hoppas inte...) så regnskydd e ju alltid trevligt. Men det blir kul ändå. Det finns inte dåligt väder, bara dåliga kläder. (YEAH RIGHT)
Jaja, det är väll bara att börja plocka ihop allt då. Tråktråk. Blöblö. Blupp.

Skriver kanske mer senare, vi får se :) peace <3

Republicering

Sådär. Nu blir säkert alla lite småirriterade, men jag kände att vissa inlägg bara var värda att spara :) De ca 20 inläggen under detta är alltså old shit som jag skrivit på Treplusfyra, men som jag kände att jag ville ha kvar på denhär bloggen om Treplusfyra skulle raderas. Nothing special about it (även fast jag själv tycker några är rätt fyndiga, EHEHEHE) och ni behöver absolut inte läsa om dem xD det är BARA jobbigt, I promise. Men nu är dom här, läs om ni vill, strunta i dem om ni vill^^men nu vet ni, så ni inte tror att jag fick bloggtorka och återpublicerade inlägg för att "lura" er :P
Alla gamla inlägg som jag publicerade här nyss ligger nu i kategorin "Old stuff", så om ni en vacker dag ångrar er och vill läsa så är det bara att klicka in där och njuta av mina "smarta" tankar ;)

MEN, för att få lite vettiga saker skriva idag också, fresh stuff liksom, så kan jag meddela att jag legat i grymma smärtor hela dagen, svimmat, spytt och varit allmänt icke bra. Not najs information. Sedan på kvällen så kollade jag på House of wax och såg när Paris Hilton fick en påle genom skallen. Woop!
Imorgon ska jag packa till P&L, åker på måndag och det ska bli SUPER! Hoppas verkligen det blir askul :D man får göra det bästa av situationer om nåt går fel helt enkelt :) I övermorgon(måndag) smäller det! SES I BORLÄNGE!

Peace<3

Den allmäna kexchoklad-dissen :)

(Jag har fått för mig att jag måste spara några av mina gamla inlägg på Treplusfyra på denhär bloggen(Och därav den nya kategorin "Old stuff") Don't ask me why. Here we go, this is a classic)

En grej som de flesta tycker jag är rätt konstig för, är att jag avskyr en viss sorts godis, nämligen kombon

KEX+CHOKLAD

I detta svennebananland mer känt som Go å glá, Kexchoklá.
Nej.
Den är inte alls go å glá. Den är ond. Jag förstår inte vad folk tycker är så fabulöst gott med blandningen kex+choklad. Seriöst. Det är torrt. Fnasigt. Klibbigt. Samma konstitens som om man skulle ta crepépapper, varva det med lera och sedan hugga in på det. Om nom nom. Wünderbar.
Ne, jag ser verkligen inte det positiva i det. Man bli törstig, klibbig, torr i munnen, överväldigas av random chokladsmak. Rentav en jävligt torr kombo. Det måste liksom vara nåt klet med om man ska ha med kex i godis. Annars blir det som att äta wellpapp. Fast om ni gillar wellpapp ska jag inte klandra er. Smaken är som baken.
Jah.... diggar min bild där x)

Andra random saker jag inte gillar är:

- Snickers (uuuäh, jordnötter+kola </3)
- Jordnötter i allmänhet (förutom chilinötter, hihihih)
- Ljudet av när folk borstar tänderna (rasp,rasp,rasp)
- Smaskande (uschuschUSCH)
- För mycket glasyr/frosting (endast ickypicky)
- Blodstopp i armen (obehagligt)
- Folk som glor ögonen ur sig av olika anledningar
- Att vakna tidigt en helgmorgon. Fy fan alltså.

Haha. Jag har tråkigt. Detta inträffar när jag har tråkigt. Kanske borde sova snart. Typ nu. Så att jag är beredd på SpNP Hörförståelse imorgon. Vilket skämt. HÅHÅHHÅHÅHÅ. Jag garvar ihjäl mig. Nu ska jag sova. Peace out <3

Hjärtattack

(Jag har fått för mig att jag måste spara några av mina gamla inlägg på Treplusfyra på denhär bloggen(Och därav den nya kategorin "Old stuff") Don't ask me why. Here we go, this is a classic)

Jag var nyss farligt nära att dö i en hjärtattack.

Jag sitter och skriver min skapautvärdering, är precis klar och ska spara den, men när jag klickar på spara så laddar den i EVIGHETER och man kan inte klicka på nåt annat (min data brukar göra så när den laggar). Jag får grovpanik eftersom jag suttit och skrivit på den i evigheter, den va 1337 ord lång (ELIIIIT) och jag skulle gråta om jag var tvungen att skriva om den eftersom jag var väldigt nöjd med den.

När jag sitter i min stol utomhus, hyperventilerar och väntar på ett mirakel, så bestämmer sig en SJUKT stor humla för att den verkligen vill förvärra min tillvaro ännu mer, så det börjar flyga runt mig och brumma jättehögt. Jag reser mig upp och springer därifrån, men den följer efter mig så jag springer in inomhus och tror att faran är över. Men icke, humla flyger in genom altandörren och fortsätter att terrorisera mig inomhus och jag springer ut igen. Nu sitter humlan i mitt fönster och surar.Min skapautvärdering klarade sig som tur var, datan laddade bara JÄÄÄÄÄÄVLIGT långsamt(i ca 10 minuter). Nu är den färdig och inskickad och jag är glad igen.
Nu ska jag släppa ut humlan eftersom den börjar få damp. Tjoho!

My precious

(Jag har fått för mig att jag måste spara några av mina gamla inlägg på Treplusfyra på denhär bloggen(Och därav den nya kategorin "Old stuff") Don't ask me why. Here we go, this is a classic)

Jag har en grymt hemsk känsla att nagellacket från HM som jag vill ha kommer vara slut imorgon. Jag bara känner det. Det är ju liksom den perfekta blåa färgen. Alla har säkert cravings för den och därför är det nog slut. Eller så fick nån ryck och köpte upp ALLA för att hamstra så att när en flaska tar slut så har hon en till. Och en till. Och tusen till. Stackars Jojo däremot får inget blått nagellack i den perfekta blåa färgen överhuvudtaget. För nån galentant köpte alla. Det är ju liksom den perfekta blåa färgen på ett nagellack. Det ska jag köpa så fort jag ser det, om det nu skulle råka finnas en flaska som den galna tanten missat.
My precious.


Imorgon blir vi ett. Då ska vi aldrig skiljas åt någonsin <3
Me want. Me buy. Me have.

JAGVILLHAJAGVILLHAJAGVILLHAJAGVILLHAJAGVILLHA
JAG.MÅSTE.HA

Glasskris

(Jag har fått för mig att jag måste spara några av mina gamla inlägg på Treplusfyra på denhär bloggen(Och därav den nya kategorin "Old stuff") Don't ask me why. Here we go, this is a classic)

Idag var det grymt fult väder och det regnade. Men jag skrev klart engelskan och gjorde flera fysikuppgifter, så det va okej ändå, för det känns helt okej liksom. Plus att Kentbiljetter är investerade! I'll give you money this weekend, Ann^^ (DU SKA FÅ DET I ENKRONOR :D) haha tack för att ni beställde <3

I alla fall, jag satt och läste lite random och hittade glassen magnum Gold, som förde mig in på GBs hemsida. Där kan man se alla glassar genom tiderna. Jag hatar GB, för dom tar bort ALLA glassar jag gillar. ALLA. Först Magnum Touch, sen Solero Orange Fruits, sen Magum Vit(!!!), och nu upptäcker jag att även IGLOO är borta :(
Asså, jag tror GB har något emot mig. Jag hetsäter samma glass i en hel sommar(ja) och nästa sommar är den borta även fast den liksom funnits i flera år. Magnum Vit och Igloo är fan klassiker ju. Magnum Touch va den med hasselnötglass vilket jag AVGUDAR, men det va bara jag i hela Sverige som gjorde det tydligen så dom tog bort den. Samma gäller Solero Orange Fruits. Jag va den enda i hela Sverige som gillade den glassen. Japp. Upprörande.

OCH MAGNUM VIT HAR DOM LIKSOM KVAR FAST OMGJORD, DOM HAR KÖRT UPP DEN I EN JORDGUBBSRÖV SÅ DEN SMAKAR JORDGUBBE OCH DET ÄR INTE OKEJ. Dom lurade mig. I Malta fanns Magnum Vit kvar. Malta va ett bra land ur glassperspektiv. Sverige är inte det. Andra glassar kan dom liksom ha kvar, glassar som är äckligare, typ Lakritspuck eller Tiptop. Och Tophat. Tophat är seriöst den träigaste och tråkigaste glassen man kan äta. Äcklig är den också. Men eftersom alla i detta land bara ÄLSKAR Tophat, så MÅSTE den ju bara ta över Magnus Vits plats. Äckelpäckelpöööööh.
Jag ska bli VD på GB och införa endast BRA glassar. Som Magnum Vit och Touch, Solero Orange Fruits och Igloo. Människor, det finns hopp!

Jaja. Jag får väll hålla mig till Nogger i sommar igen då. Den och Piggelin är dom enda bra glassarna som finns kvar. Kul liv.Om Champis tas bort kommer jag stycka någon.

YAY DAY!

(Jag har fått för mig att jag måste spara några av mina gamla inlägg på Treplusfyra på denhär bloggen(Och därav den nya kategorin "Old stuff") Don't ask me why. Here we go, this is a classic)

Jag citerar min pappa:

"Det va en tjej på radion som hette Snövit. Hon såg tydligen ut som Snövit också, så dom frågade henne om hon hette Snövit för att hon såg ut som Snövit eller för att hon såg ut som Snövit för att hon hette Snövit. Hon visste inte, men hennes föräldrar kom från en Hippiekultur. Hon var Art Director, bisexuell och konstnär. Hon var emot alla relationer utom de tvåmänniga. Hon hade ett projekt, där man fick gifta sig med sig själv i en glaspyramid och runtom pyramiden stod massor av My Little Ponys och såg på, samtidigt som det sändes live på en webcam som visades på internet"

Intressant idé detdär.

Jag har varit duktig idag och fått läxor gjorda och sprungit i en meter hög snö i skogen med bara ben. Yay! Imorgon ska jag fira morfar och göra de sista mattegrejerna. Söndag in my <3

Mustasch

(Jag har fått för mig att jag måste spara några av mina gamla inlägg på Treplusfyra på denhär bloggen(Och därav den nya kategorin "Old stuff") Don't ask me why. Here we go, this is a classic)

HÖR UPP FOLK!
På onsdag är det National draw a mustache on your finger day, och detta kan man ju bara inte missa! (tydligen har jag OSAt till detta evenemang nån gång i tiden, vettefan varför xD man kan ju bara inte ignorera det :P)
Så till onsdagens ära, så jag har knåpat ihop min egna mustasch. Mycket stiligt!
Jah. Normalt. På hög nivå liksom.
Inte för att jag på något vis fattar vad mustasch-på-fingret har för betydelse, men men. Haha, lol.
Snygg blev jag i alla fall :P

Please don't kill me, RP-fans

(Jag har fått för mig att jag måste spara några av mina gamla inlägg på Treplusfyra på denhär bloggen(Och därav den nya kategorin "Old stuff") Don't ask me why. Here we go, this is a classic)

Okej, nu lär ju jag bli hatad för evigt eller något.

Felåt, MEN JAG KUNDE INTE SLUTA GARVA XD HAHAHAHAHAHAAHAHAHAHA
(yep, jag har sämst humor xD)
hahahahahahHAHAHAHAHAHA JAG DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR XD
made my day.
(erkänn att du garva? :P)

Ishockey Special Edition

(Jag har fått för mig att jag måste spara några av mina gamla inlägg på Treplusfyra på denhär bloggen(Och därav den nya kategorin "Old stuff") Don't ask me why. Here we go, this is a classic)

Kollade nyss på OS-finalen i ishockey, och insåg vilken mysko sport det är. Den skiljer sig rätt mycket från andra lagsporter, liksom. I fotboll mm så är spelarna mer... snälla när dom typ fällt någon. Motspelarna hjälper varandra upp, klappar lite på ryggen osv. Men i ishockey, då JÄÄÄÄVLAR pucklar man till några extra gånger på den man nyss tacklat omkull. YEEEAAAAAH. No mercy. Jag tror ishockey har sitt ursprung i bandy som spårade ur lite. Typ isens svar på rugby.
En grej som skulle göra ishockey lite mer intressant (för nu är det bara "PUCKLA PÅ GRABBAR! NU SKA TÄNDER FLYGA!"), är om pucken skulle vara genomskinlig! HÅHÅHÅH, det skulle vara grejer det. Spelarna skulle åka runt som fån och ba "vare puckeeeen?" (läses med gnällbälte... blir lite extra roligt då, höheöhöe). Denna sport ska jag införa. Ishockey med genomskinlig puck. Ett genidrag! Muahahah! Jag tar från och med nu patent på denna idé. Jag kommer bli rik. MOHAHAHAHAHAH!.... han snavade på den genomskinliga pucken, håhåhå! :D

Borlänge <3

(Jag har fått för mig att jag måste spara några av mina gamla inlägg på Treplusfyra på denhär bloggen(Och därav den nya kategorin "Old stuff") Don't ask me why. Here we go, this is a classic)


Hej hopp, nu är det färdigskidat! Jag tror jag älskar min släkt, HÅHÅHÅ <3 så mysipysiga att umgås med, man har alltid roligt xD Först Peter som säger i stort sätt allting på ett sätt som gör att man asgarvar, sen Olivia som man helt enkelt kan vara sig själv med och sist Beckis som är och ser ut som jag fast yngre och sötare xD

Rommeresan i snabbformat:


- "mana mana, ba birii bi bii" i liften så att alla kollar konstigt xD
- "Åk först du, så väntar jag därnere" (sagt av Peter till Max) HÅHÅHÅHÅ!
- Tanten på restaurangen som kollade konstigt på mig :S
- Ryss-posen i backen, HAHAHAHHAHA xD
- Killen vars gren som började vid knäna, LOL.
- Dom gröna skidbrallorna <3
- FOLLOW THE LAW! (åkte efter en bil med regestreringsnr FRA) = min dåliga humor :)
- Bilen framför oss i McDriven som beställe ca 20 olika grejer (hungry man...)
- Blunda, öppna ögonen, Olivia är närmre än innan-leken (you know?)
- Max har typ brutit handleden (inte så kul.... ._.)

Tyvärr är den sista väldigt sorglig, typ dagens sista åk också. Men dom är på sjukhuset nu och röntgar så jag hoppas det bara är en stukning eller spricka, inte bruten. Jag vill ju inte att Maxfjax ska vara skadad trots allt D: <3

Mjäk, den lilla Rommetrippen har iaf varit bra! I love it. Nu ska jag typ.... slappa xD Hajdå!

Listnörd

(Jag har fått för mig att jag måste spara några av mina gamla inlägg på Treplusfyra på denhär bloggen(Och därav den nya kategorin "Old stuff") Don't ask me why. Here we go, this is a classic)


Idag har jag konstaterat några grejer:

- Att bowla är inte min starka sida :P
- Det är SJUKT kallt ute. Isbiten (Kolbiten; special edition) here we come!
- Kommentarer jag skriver på FB vill inte synas :(
- Jag kommer sakna dig Annica :( <3
- Jag har inte ALLS lust att gå upp kl halv 8 imorgon.
- Jerry Springer har en sjuk TVshow.
- Jag har fina vänner.
- Jag är Cissis största stalker.
- Man ska inte måla naglarna innan man går ut i kylan. Då felktorkar dom.
- Ett sexpack kokosbollar innehåller 1500 kcal (citat: Anna Skipper)
- Jag vill ha sommarlov. Jag vill ha värme. NU.
- Jag är sjuuuuuukt skolmotivead (läs: INTE SKOLMOTIVERAD)

Jah. Min dag i snabbformat. Imorgon börjar skolan igen och det känns ju jääättekul när alla andra börjar den 11. Blöööh. Jag vill också vara uppe tills 3 i natt. Men nejnej.
Jag har i vilket fall satt upp några mål för denna termin (en till lista, yay!)

- Jag ska börja gå hemifrån tidigare på morgonen så att jag kommer i tid till skolan (senaste tio över)
- Jag ska sluta lägga mig så JÄÄÄÄVLA SENT så att jag slipper snooza 500 ggr varenda morgon.
- Jag ska ta gitarren på mer allvar.
- Jag ska våga mer, utmana mig själv (nu blire djupa grejer...^^)
- Annars ska jag fortsätta i samma stil I think :)

Och DET, mina vänner, är det jag kommer på just nu :) JAG VILL HA SOMMARLOV. LOV ÖVERHUVUDTAGET NÄR DET ÄR VARMT. PLEASE. Jag är nog ganska lat. Höhö.
Annars så tänkte jag tvätta håret nu (mycket viktig info), och schampoot mamma har köpt suger. Så var beredda på en risboll imorgon :D tänkte kanske pröva detdär TRESemme, för alla typ lyfter dom produkterna till skyarna ^^
MEN, annars så ses vi på Mentorstiden imorgon. Jag gör mig beredd för min första relativt korta torsdag på Europaskolan. Way. Nay. Bläh. Kanske ska byta till Marinbiologiska som Cissi sa? Låter lockande, faktiskt. Ett av dom få yrken jag har funderat på är faktiskt Biolog, hur torrt det än nu låter. Jaja. Carebox.


BAAAAD Fail of the year

(Jag har fått för mig att jag måste spara några av mina gamla inlägg på Treplusfyra på denhär bloggen(Och därav den nya kategorin "Old stuff") Don't ask me why. Here we go, this is a classic)

Hej.
Dagen kan i korthet beskrivar med ett ord. FAIL. Åt helvete. Varför kan ni läsa om i Cissis inlägg här inunder. Nu är jag elak som satan, men... Noll taktkänsla. Nu ska jag inte ta ut allt på henne, jag är inte heller värsta musikgeniet, men VA FAAAN? Hur i helvete LYCKAS man med att komma in på fel ställen, inte hålla takt, inte kunna melodin och sjunga falskt samtidigt?
Jaja, nu ska jag förtränga det och garva åt denna händelse när jag är 30. Zup.

Annars så ska jag plugga idag igen. Alltid lika trevligt att dra upp matteboken ur väskan. Men jag ska ha bra betyg i matte. Pungt slut. Så det är bara att kämpa på som en liten bäver. Eller utter kanske.
What do you choose? Team Utter eller Team Bäver?

Seriöst så ska jag sätta igång nu. Tack alla som stöttat mig genom dagens misär <3

Hello, I am your coffee cup.

(Jag har fått för mig att jag måste spara några av mina gamla inlägg på Treplusfyra på denhär bloggen(Och därav den nya kategorin "Old stuff") Don't ask me why. Here we go, this is a classic)

Seriöst sett så borde jag gå och sova nu, för jag har prov imorgon. Har varit allmänt sepetjurig och knäpptyst igår och idag av någon anledning.

Oseriöst sett så tycker jag det e jättekul att göra röster till köksapparater när pappa fixar i köket, och stör mig på att två avsnitt av Morden i Midsummer gick på samma tid och samma dag fast på olika kanaler. Orka liksom -.- det e som när Kalle Anka och Anna Anka var på samma tid på Julafton. Två ankor i en smäll.

Trash can: "Hello, I am your trash can. I'm full. Please change plastic bag.
*pappa tar ut påsen ur soptunna och går mot dörren*
Plastic bag: "NOOOoooOooo NoOooooOOOO! Please, don't leave me outside. Nooo, it's fucking cold, AAAAAH! Please don't leave me, NOOOOoooooo....""
*pappa stänger dörren och tar en ny plastpåse*
New Plastic bag: "Hello, I'm your new plastic bag. Please put me in the trash can."
*pappa sträcker ut plastpåsen över papperskorgen*
New plastic bag: "Ahmagad, that hurts! NOOOO, DON'T HURT ME,, AAAAAAAAAAAAAHHH, NOOOO"

Jag är uttråkad och störd. Jag höll på sådär i en halvtimme.
Nu SKA jag sova. Godnatt.

Jordens längsta inlägg xP

(Jag har fått för mig att jag måste spara några av mina gamla inlägg på Treplusfyra på denhär bloggen(Och därav den nya kategorin "Old stuff") Don't ask me why. Here we go, this is a classic)

Jag har fått ett infall igen. Jag har återfått det stora intresset för paranormala fenomen xD jag tycker det är så jävla intressant! Jag menar, allt sånt där som inte har till vardagen att göra, sådant som vi inte kan förklara, DET är intressanta grejer det. Oförklarligt=intressant. Förklarligt=ointressant. Så är det och så har det alltid varit.
Jag vet inte om just mitt intresse beror på att jag har upplevt för få eller lagom många onormala grejer. Jag menar, om det hände HELA tiden skulle det ju bara varra irriterande :P
MEN, bara för att jag tycker det är så jävla kul att skriva om sånthär, så tänkte jag ta några upplevelser jag själv upplevt xD alla kommer lägga det i careboxen och typ "och?", men jag skulle kunna berätta dethär om och om igen även fast det inte är så speciellt. Jag liksom förstorar upp händelser och hetsar upp mig för nada xD haha. Men iaf, här kommer 5 händelser som jag själv tycker är rätt underliga/roliga:

Skrattet på landet
Dethär hände på min farmor och farfars land "Koviken" när jag var där med Kitten. Klockan var ca halv 12 och vi skulle precis gå och lägga oss och gick ut i hallen för att säga godnatt till mina farföräldrar. Plötsligt hör vi hur någon skrattar i skogen utanför. Vi tänker först att det bara är inbillning, men då kollar vi på varandra samtidigt och märker att den andre också har hört det. Vi frågar farmor och farfar om dom också hörde det, men gamlingar som dom är så är dom ju typ döva... så nej. Men vem fan är ute i skogen mitt i natten så nära vårt hus? Det är ju bara massa skog runtom, närmaste hus ligger jättelångt ifrån! Creepy...

Sovrummet
Denhär har ALLA redan hört, men den är värd att dras en gång till xD
Jag sov i mammas och pappas rum en natt, kommer inte ihåg varför, förmodligen var jag väll ledsen eller nåt. Men iaf, så vaknar jag mitt i natten, snurrar runt och ser hur någon står brevid sängkanten. Det är en ljust blurr i form av en pojke, ca 8-10 år gammal. Tänk er en såndär gammeldags skoluniformspojke med baskermössa. Jag såg inte att han såg ut så, "jag bara vet", känsla ni vet. Jag får panik och vänder snabbt om igen och försöker diskret att väcka mamma som sover brevid, men hon vaknar inte. Istället gömmer jag mig under täcket och somnade inte om förrän långt senare xD
Sen dess har jag inte sovit där inne.

Lunnefåglarna
Denhär historien är mest löjlig. Typ världens sammanträffande xD
Det var iallafall så att jag kom ner i vardagsrummet och fick en impuls att fråga pappa om lunnefåglar. Ni vet sånadär... öh, fåglar som ser skitledsna ut xD jag frågar honom, och sen så säger dom plötsligt på TVn:
"Och nu så kommer det ett program om Lunnefågeln!" och pappa och jag typ O_O.

Datorn
Min dator har en konstig vana att starta sig själv när jag kommer in i mitt rum. Jag ställer den på viloläge och går ut ur rummet, och när jag kommer tillbaka så är datorn antingen redan påslagen igen, eller så börjar skärmen lysa när jag är ca 5 m därifrån utan att jag rört datorn (vilket man måste göra för att den ska starta igen, man måste typ dampa på tangentobordet xD)
Det är ganska mysko. Den kanske har nån sorts rörelseaktivation? Men ändå, kind of strange xD

Hallen
Här är jag säker på att det händer nåt mysko. Många gånger har saker ramlat ner bara sådär från hängarna, även fast dom hänger stadigt på krokar(fast detta är förmodligen bara naturligt...). Men det är inte det, utan det är det att när jag sitter i soffan och kollar på TV så ser jag en bit av hallen genom ett fönster utan glas. Ofta när jag kollar på TVn, så kan jag se i ögonvrån hur det rör sig i hallen. Liksom hur något svischar förbi fönstret. Det är inte bilarna utanför, för dom skulle jag ha hört.

Jag tycker själv att mitt hus är ganska läskigt. Hallen är läskig, och likaså mamma och pappas sovrum. Det är husets mest obehagliga rum. Man får en olustig känsla när man går in där.

Jaaaaaah, detta var då några av mina sk. övernaturliga erfarenheter. Inte särskillt imponerande, men minsta lilla grej gör mig misstänksam xD allt inom detta område är intressant.
DÄRFÖR vill jag höra flera historier FTW! Tell meh! Meh interested! TELL MÄÄÄÄÄÄÄH!

Lol. Jag är en sån som tror på spöken. Och alla andra roliga och mystiska varelser också. Det gör livet lite roligare och lite mer mystiskt. Håll med om det! Tyvärr så skiter jag typ på mig när jag tänker på spöken då jag ska sova, men men xD that's life. Jag läste nån gång om nån kille som sett sin mamma stå hångrinande och stirrat på honom i dörrspringan till hans rum mitt i natten. När han frågade dagen efter så sa hon att hon inte hade gjort det. Detta har lett till att jag måste sova med dörren stängd. Lite psykad blir man ju.

Nu är detta inlägg slut. Jag beundrar dom(någon?) som orkade läsa igenom det. Dom får en kaka. Haha, jag känner mig grymt filosofisk. Not. Mest lite nördig. Menmen.
Vi ses imorgon! Skridskor, yesh!

Elefant

(Jag har fått för mig att jag måste spara några av mina gamla inlägg på Treplusfyra på denhär bloggen(Och därav den nya kategorin "Old stuff") Don't ask me why. Here we go, this is a classic)

En gång för länge sedan visade jag ett trick för mina vänner. Nämligen hur man kan göra en elefant av en mandarin. Jag tyckte det va en jättefin elefant. Men mina perversa vänner tyckte det liknade något HELT annat. Och DÄR förstördes hela min mandarinbarndom. Jag hade inte ens tänkt på det tidigare xD MEN VISST ÄR ALLA HÄR ÖVERENS OM ATT DET ÄR EN ELEFANT OCH INGET ANNAT?

Eftersom att min PUMPGUIDE OF HELL vart så otroooligt populär(not), så tänkte jag nu göra en How-to-do-an-elephant-of-EN-MANDARIN-Guide. Spännande va? Här kommer den!

Att göra en mandarinelefant är ofantligt enkelt. Du börjar med att rota runt i skafferiet och ta fram en helt vanlig mandarin (helst orange) och studerar den. VAD kan man göra av denna?
Efter en stunds tänkande kommer du på att "HA! LET'S SKALA DEN KREATIVT!" och du börjar försiktigt att skala mandarinen genom att skala skalet i en rämsa som löper runt mandarinens mitt ^^
Like THIS!
(lägg märke till den konstanta tjockleken...) :P
Sedan så drar du försiktigt ut dom runda flärparna som fortfarande tappert klamrar sig fast vid mandarinen.
Veckla ut elefanten.
TADA! DÄR HAR DU EN ELEFANT!JA, JAG VET ATT DET SER UT SOM EN KUK. MEN DET ÄR EN ELEFANT, OCH KOMMER ALLTID ATT VARA! ALLTID! ERA SMÅ PERVERSA UNGAR!

HAHAHAHAHAHAHAHAHAH JAG TROR JAG DÖR. Jag har enormt tråkigt. Detdär gjorde mig ganska glad. Alla kommer tycka att jag är dum i huvudet. Men men. Synd att jag precis ska gå och lägga mig. Imorgon ska jag fixa mamma och pappas julklappar, det är dom sista jag har kvar nu :) sen så är jag fit for fight on julafton. YES BOX!

P&L <3

(Jag har fått för mig att jag måste spara några av mina gamla inlägg på Treplusfyra på denhär bloggen(Och därav den nya kategorin "Old stuff") Don't ask me why. Here we go, this is a classic)

Jag fick om sagt en Peace&Love biljett i julklapp, och jag tänkte lägga upp rimmet till den (made by Pappa) eftersom jag tyckte det av rätt kul :P
Here it goes:

Om du nu inte med oss vill vara
får du i sommar till Borlänge fara
men det vete katten...
... var du ska sova om natten?
på hotellen i staden finns ej lediga rum
så det bli väll tält med nå´t maskulinum?
men du vet ju sen förut att pappa mamma blir glad
om du istället sover i närmaste stad
(då slipper du den slemma äckelpadda
som istället på polarn om natten kan kladda)
och vill du ha sällskap så säger du till
då följer vi med dig, javisst - det är chill!!!
(i alla fall kanske)

Haha, jag tycker han fick till det ganska bra där xD men detta betyder iaf att jag förmodligen får sova på campingen. Yay!
Nu gäller det bara att beställa biljetter illa kvickt! Komsikomsi alla P&L-are! We must planera och beställa! JAG LÄNGTAR SOM FAAAAN!!! Helvete va kul det kommer bli. Det är hittills sjukt bra band i år. Me love <3

Är det bara jag som vill åka och handla? :D


Butterick's

(Jag har fått för mig att jag måste spara några av mina gamla inlägg på Treplusfyra på denhär bloggen(Och därav den nya kategorin "Old stuff") Don't ask me why. Here we go, this is a classic)

Idag har jag varit i Sthlm solo :) man hittar så mycket mer när man handlar ensam :D iaf, utifrån Sthlm har jag fått, förutom massa nya kläder, en del upplevelser:

- Det är självmord att gå in på Gina när det är mellandagsrea.
- Det är självmord att gå över en gata när det är rödljus (kexie-style ^^)
- Butteriksgubben är konstig.
- Man möter jäääävligt många man känner igen -.-
- Never trust SJ.

Angående Butteriksgubben, så gick jag in där för att köpa ett limkit till tänderna. Det skulle jag egentligen gjort innan höstlovet, men då var det innan halloween och det va såklart slut. Menmen, tänkte jag och gick in för att köpa det nu istället. Jag sa till gubben bakom disken vad jag ville ha, och då JÄÄÄÄÄVLAR drog ha igång. Det va som att trycka på en knapp. Han slutade ALDRIG prata. Och det värsta var att han bara sa saker jag redan visste och sa samma saker hela tiden. Typ såhär var det:

Jag: Hejhej! Jag tänkte köpa ett såntdär limkit till tänder. *pekar*
G: MJAAAA, DÅ SKA VI SE! EN SÅNHÄR?
Jag: Japp!
G: ÄR DU SÄKER? FÖR OM DU HAR SÅNAHÄR ÄR DET FEL *pekar på en annan sort*
Jag: Ne jag har sånadär, fast lite mindre.
G: SÅ DU HAR SÅNAHÄR?
Jag: Ja...
G: ÄR DU SÄKER? FÖR ANNARS GÅR DET INTE.
Jag: Jo men jag har sånadär, fast mindre.
G: MEN DET ÄR SÅNADÄR?
Jag: Ja, fast mindre, det är samma märke och samma förpackning.
G: ÄR DU SÄKER? FÖR MED DEN ANDRA FUNGERAR DET INTE!
Jag: Jooo jag är säker...
G: JAAA VA BRA, FÖR ANNARS BLIR DET FEL VETTU.
Jag: Haha, jo jag vet.
G: JAAAAAAH, VA TRORU DU GJORDE DU FÖR FEL FÖRSTA DÅ?
jag: Eh,,, råkade vickade tanden tror jag.
G: JAAAAH DET FÅR MAN JU INTE GÖRA, NU FÅR DU VARA FÖRSIKTIG DENHÄR GÅNGEN, FÖR OM MAN VICKAR DEN, JA DÅ BLIR DET FEL.
jag: Jo, jag vet.
G: HAHA JO SÅ DENHÄR GÅNGEN FÅR DU VARA FÖRSIKTIG.
Jag: Hehe, Jag lovar ^^
G: JAAAH Å INTE VICKA PÅ DEN, FÖR DÅ KOMMER DET IN LUFT OCH DÅ BLIR DET FEL SERRU. MEN OM MAN GÖR RÄTT SÅ BLIR DET JÄTTEBRA!
Jag: Hehe, jag ska vara försiktig.
G: JA DET BRUKAR JU BLI SÅ, DU KANSKE HADE KOMPISAR MED NÄR DU SKULLE SÄTTA IN DEN?
Jag: Jooo,,, det tror jag, haha.
G: JAAAAA JA DET BRUKAR JU VARA SÅ, MAN SKRATTAR OCKSÅ BLIR DET SNETT ELLER SÅ HADE MAN KANSKE EN LITEN FÖRFEST OCKSÅ ÄR DET MASSA LJUD OMKRING OCH MAN KANSKE RÅKAR BLI PUTTAD. SÅ DENHÄR GÅNGEN FÅR SU SÄTTA DIG ENSAM OCH LÄSA IGENOM INSTRUKTIONERNA NOOOOGRANNT, OCH GÖRA DET ORDENTLIGT SÅ SKA DU SE ATT DET KOMMER BLI JÄÄÄTTEBRA!
Jag: Ja det får jag nog göra :)
G: JAA SÅ KOMMER DET BLI JÄÄTTEBRA! FÖR OM MAN GÖR RÄTT SÅ ÄR DOMHÄR TÄNDERNA SUUUPERBRA!
Jag: Haha, jo jag vet. Det blev lite fel bara... men nu ska jag göra rätt :)
G: JAAAA DET ÄR BRA! GLÖM INTE ATT LÄSA IGENOM INSTRUKTIONERNA!
Jag: Nejdå. *betalar* Tack å hej!
G: HEEEEEEJRÅ.

Men det va en snäll gubbe :) han va väldigt mån om att jag skulle göra rätt denhär gången i alla fall xD haha, jag gillar sån personal xD fast jag tror jag förvirrade honom eller nåt xD

Jaja, nu tänkte jag kanske måla naglarna. Och sen duscha. Yay! I want black nails. Och så ska jag fila dom mycket kortare :) För ju mörkare nagellack man har, destå kortare ska naglarna vara :) let's begin!
Jag har btw grymt ont i min vänstra stortå. Men inte i min högra. Hmmm...

ANTIBUGG.COM

(Jag har fått för mig att jag måste spara några av mina gamla inlägg på Treplusfyra på denhär bloggen(Och därav den nya kategorin "Old stuff") Don't ask me why. Here we go, this is a classic)

REKLAM:

Ni har nog hört om decenniebuggen? Detta hemska virus som kommer äta upp allt ert jordnötssmör (tur, eftersom det är jäääävligt äckligt) och ta över era datorer i all evighet!
MEN! Nu finnes det ett sätt att skydda er mot denna motbjudande katastrof!
Det enda ni behöver göra är att skicka en check med 50000 kr till Jojos mailadress, och ni slipper Ulf för all evighet! Det måste vara en check, enkronor godkänns inte.

Så, skriv er mail i kommentarsfältet och så skickar jag min adress till er snarast. Era datorers räddning är inom räckhåll, tag chansen och slipp decenniebuggen!
DETTA ÄR EN SERIÖS FIRMA!

(Ann hade rätt... för mycket fritid. Eller kanske uttråkad?)Vi ses ikväll allihopa :) sista dagen på 2009... sen blire 2010 för dom som inte visste ^^

THE PUMPGUIDE OF HELL!

(Jag har fått för mig att jag måste spara några av mina gamla inlägg på Treplusfyra på denhär bloggen(Och därav den nya kategorin "Old stuff") Don't ask me why. Here we go, this is a classic)

Idag är det halloween ppl!
Därför tänkte jag till dagens ära skriva en lite trevlig guide till hur man gör en KILLERPUMPKIN! Följ bara stegen, så har ni snart stans hetaste pumpa ;D
OBS; detta är ett resultat av extrem trötthet en väldigt sen kväll.

Börja med en helt vanlig pumpa. Lite lagom stor sådär, but veeeeery nice ;)
Sedan så kör du lite lobotomi på pumpstackaren. Skär ett snett snitt runt den lilla stroppen, så att du får ett trevligt lock :)
Lyft på locket, och gröp ur inälvorna :) lägg den i en skål, och gröjsa runt i skålen med händerna, Huähuähuä.
Efter den skoningslösa massakern så ritar du ett förfärligt fejs på det som blev över av pumpan (tips... använd inte bläck som jag gjorde^^)
Sedan tar du din KNIIIIIV och skär ut det förfärliga fejset. Här krävs det grymma pumpaskillzzz att få det fint ;)
YAY! ALMOST DONE!
Nu måste du tända pumpan(so it become HOT!). Du kan vara skillad och tejpa fast tändstickorna på en grillpinne och tända ljusen med den när dom redan står i pumpan (... som jag gjorde xD), eller så kan du göra som normala människor gör (använd såndär lång gaständare).
Sedan är det bara att leta upp en mysig plats att ställa den på :D
EVERYONE HAIL TO THE PUMPKINKING NOW!!
SÅDÄÄÄÄR! NU HAR NI ER NAJSIGA PUMPA! Trevlig halloween folks ;)

(jag känner mig extremt nördig, sepe och hejjagharingetliv, men det gör inget xD)

En surdegskultur

(Jag har fått för mig att jag måste spara några av mina gamla inlägg på Treplusfyra på denhär bloggen(Och därav den nya kategorin "Old stuff") Don't ask me why. Here we go, this is a classic)

Hello random ppl, jag har grymt tråkigt. Detta inlägg är ett försök att få mig gladare, yepp.Jag har kommit på världens mest irriterande ord. Surdegskultur. Bara ordet "surdeg" i sig är ju skitfult, men om man lägger till "kultur" så blir det ju det ultimata ordet. Det är ungefär som att de tråkigaste färgerna grå och brun blir den absolut deppigaste färgen tillsammans, nämligen gråbrun. Där kan man ju koppla ihop surdegar och färger. Surdegskulturer är gråbruna. Surdegar både låter och ser ut som ett helvete. Fy fan.

Synd då att det smakar gott x(

Bland mördarsniglar och polkagrisar

 

Fin resa. Fina människor. Fina minnen.

Bilder säger mer än tusen ord.


Packing

Nu ska jag börja packa. Jag har skrivit värsta packlistan. Den suger xD jag har säkert missat massa som vanligt :( sen så har jag tvättat kläder som en galning eftersom jag upptäckte att precis allt jag äger luktar Thaimat ^^ haha. Sen så när det förhoppningsvis torkat tills imorgon så kan jag packa klart... men det kommer bli så jävla mys :D:D:D jag ska ta med pappas systemkamera oxo, så det blir EN DEEEL foton :D can't wait. Vädret ska va amazing typ hela veckan (som jag sa imorse) och då kommer liksom korten att bli extra fina xD
Men nu ska jag börja göra grejer, för jag har rätt mycket att göra... tvätta lite till, hänga tvätten, duscha håret, packa, skriva lista till mamma. Nu börjar jag.

Eftersom detta förmodligen blir mitt sista inlägg på några dagar så önskar jag alla trevlig vecka och lycka till to the Twilight nerds imorgon ;D <3 hihi. Hoppas alla har det underbart <3 pusspuss <3

Sol

Jag åker till Adelöv imorgon :D måstemåstemåste skriva packlista. Jag kollade nyss på väderprognosen och det ska vara STÖRT fint väder alla dagar vi är där :D Sol och 20-25 grader! I LIKE, I LIKE IT A LOT. JAG LÄNGTAR <3
Just nu regnar det och det gör mig ledsen. Jag somnade i soffan igår (?), vaknade kl 3 av att TVn fortfarande var på men orkade inte gå upp, somnade om och vaknade kl 10, gick upp till min säng och somnade om, väcktes kl 13 av att mamma och pappa kom hem. Yeah! Not so najs. Sunk.

Nu kommer snart mormor och morfar hit och vi ska fika upp min fabulösa blåbärspaj som jag gjorde igår. OMNOMNOM. Jag ska nu försöka göra så att jag ser lagom normal ut. Typ. Och jag har kommit fram till att Depends nagellack är bättre än Mavalas. Billigare. Håller längre. Jepp. Hittills i alla fall.

NU SKA JAG GÖRA NÅT. Wehe <3

Blåbär is the shit

Vet ni? Sedan Thomasgymnasiets student så har jag varit stört sugen på blåbärspaj. Jag beställde en på café George samma dag när vi satt och fikade, men den va SÅ JÄVLA ÄCKLIG. Den stillade inte mitt blåbärspajsug.
Nu när jag kom hem idag, så kände jag att jag helt enkelt bara skulle ha blåbärspaj. Så jag gjorde en. Me want. Me make. Me eat. Och den blåbärspajen va SÅ JÄVLA GOD. Jag är mästerkock. Pajbagaren 2010. Nu mår jag lite smått illa, men det va så värt. Blåbärspaj är underbart. Speciellt när man gjort den själv. Ätes med vaniljglass för bästa smak.

Någon bild på den underbara skapelsen får ni inte, för jag är på övervåningen och pajen är på nedervåningen. Tough shit. Dagens i-landproblem. Ni får ha en imaginary bild i huvudet istället. Yay!
Nu ska jag måla naglarna i en trevlig nyinköpt färg. Imorgon ska jag packa till torpet.

Rawr <3

Tight schema

Nu har vi varit uppe hela natten. Fast inte jag, för jag somnade :( dom väckte mig hela tiden genom att vråla i mitt öra :O Vi kollade på ca 45 filmer och badade även kl 3 på natten. Det va 7 grader i luften. Great...

Idag så är det min första lediga dag på en vecka. No job. Jag har precis kommit på att imorgon blir min sista hela dag hemma på måååånga veckor. Nu åker jag till torpet med LinneaAnn på måndag. Sen när jag kommer hem sent på kvällen så åker jag nästa dag till Torö med JohannaFridaJenniferCissi kl 12. Sen när jag kommer hem från det, på söndagen, så åker jag dagen efter till Borlänge med LinneaAnnCissi och stannar där en vecka. Jag är så sjuuukt social. Jag kommer bara vilja vara hemma sen altså O.O haha. Men JAG  FET TAGGAD. WOOPWOOP!

Nu ska vi kolla på TV som vi gjort hela natten och typ åka buss om ett tag. Weho! Tack alla underbara för ikväll, WOOOOOOOP <3<3<3

Spöken är äkta :)

I stallarholmen:

Sitter och kollar igenom foton från kvällen, och upptäcker en person jag inte känner igen som står i bakgrunden på en bild på Frida , helt random. Jag kollar runt och inser att ingen har en tröja som liknar den som personer på bilden har på sig, och ansiktet är oigenkänligt. Vi får panik.

Vi kommer på att det är en handduk och att det va Ronja som spökade. Men panik fick vi. Det spökade på riktigt i Ronjas gamla hus och på samma plats byggdes sedan detta nya. På övervåningen såg Ronja nyss någon som sprang mellan hennes och systerns rum. Vi är stuck in a ghosthouse. GREAT!

Godnatt och peace, så får vi se om vi överlever kvällen utan hjärtinfarkter <3


Bada

Idag är mitt hår superlockigt.
Idag är det min sista arbetsdag.
Idag ska det regna.
Idag ska jag till Stallarholmen och träffa saknade personer <3Nu ska jag kolla på natar-rutan och känna hur ägiga vi är :) <3

Snel hest gå på fest, äta tårta dricka lesk.

NU har jag rensat. Jag har rotat fram sammanlagt:
 • 5 klänningar
 • 1 skjorta
 • 1 långt linne
 • 1 bikini
 • 1 lång t-shirt med pynt på axlarna
 • 1 par ballerinaskor
Jah. Typ. Jag är listnörd idag. Hoppas jag får något sålt. Annars blir jag fattig och ledsen i ögat. Snel hest, köpa klening? KLAD HEST!
Jag har tagit kort på allting och är fetredo för att starta en tradera-account. Yepp. Jag kanske blir värsta sälj-pro? Typ asrik. Sälja alla The Sims 2 spel kanske, eftersom dom ändå inte funkar på Mac. Håhå. YAY!

NU SKA JAG SOVA MED HÅRET RAKT UPP FÖR SÅ GÖR JAG NÄR JAG TVÄTTAT HÅRET. TJOHO!

Båtshopping

Jaha, så har pappa köpt en båt till? O.o
Det va ju random... men den ska/kan vi iaf åka ut med över dagen och bada och kanske tälta på en ö eller nåt ^^ som en fritidsbåt. Fin är den. Jag har saknat random oplanerade båttrippar över dagen. Har inte haft någon sedan vi skaffade segelbåten. Jag gillar det. Jag gillar den. Båtar är bra <3

HIHIHIHIHI!

TO DO LIST

It's back. The to do list.
Att göra innan månaden är slut:

 • Rensa ut kläder och sälja det säljbara på Tradera :)
 • Kolla packning till P&L
 • Fixa brassestolar
 • Packa till Torpet (komihåg kamera!)
 • Kolla tågtider tills på torsdag
 • Öppna ett sparkonto och sätta in några tusen på det
 • Sätta in min lön+alla mynt på mitt vardagskonto
 • Börja springa i skogen igen :)
Shit, det är rätt mycket...
Men jag tänkte iaf börja rensa bland kläderna nu :) jag har mycket fint som inte är min stil och som jag aldrig använt. Så det blir nog  en del. Hoppas jag får det sålt.
Sen så köpte jag spray och balsam idag, men det blev inga shorts för det fanns bara i strl. 38 och 40 kvar. Blä. Shit happens :) och så fixade jag naglarna lite nyss, typ daily rutin, för dom är så jävla fula efter att jag jobbat (avflagat nagellack, nagelplattan har skivat sig, torra nagelband, you name it). Nu är dom färglösa, glansiga och lite kortare, men iaf jämnlånga tills killnad från förut. INTRESSEPIL I ÖGAT.

NU SKA JAG RENSA BLANG KLÄDER! Det e rüligt :D WEHO! Imorgon är det min sista arbetsdag för denhär månaden, så ni vet :) hihi. Puss <3

Jag tänker på dig

Enjoy:

<3

Frank

Mycket folk idag=jobbigt. Men dagen gick skapligt fort iaf. När affären stängt så stannade jag kvar och kollade på film med Ann :) Donnie Darco... och hans läskiga imaginary kaninkompis Frank :S fast vi såg inte klart hela för vi blev för trötta xD hihi. Imorgon ska jag komma till arbetet lite senare för jag måste köpa spray och shorts. Och balsam. Weho! Det kommer bli lika mycket folk imorgon, det är en stor jävla sol över hela Sverige typ. Much to do :)

NU SKA JAG SOVA FÖR JAG ÄR ÜBERTRÖTT :D puss allihopa <3 godnatt!

Franks bästa fotopose:Strike a pose!

Väderkärringen

JAG ÄR SÅ TRÖTT :( även fast jag lade mig tidigare. Jag vaknade också innan väckarklockan igen... kul. Jättekul. Plus att jag vill kolla vädret (blivande väderkärring, here I am) men SMHIs hemsida är überseg. Det kommer inte upp några bilder, och det är ju dom man vill kolla på :( boho.
Jaja. idag ska jag försöka köpa spray och pröva domdär shortsen :) om jag får tid. Vi får se :P
VI SES <3


Knudlar

HEJHOJ, SKOJ!
Dagen har varit otroligt lång. Men det gick asbra. I'm happy. Jordgubbar. Mango. Kakor. Thaimat. OMNOMNOM. I'm a freak :D hihi. Det va nån som beställde "Knudlar med rekor" idag. Jag dog inombords. Vardagshumor. Han sa även att han druckit 9 koppar kaffe idag. Rafflande :)

Jag har vissa grejer jag MÅSTE köpa nu när jag har äntligen har pengar igen, nämligen hårspray. MIN HÅRSPRAY ÄR SLUT. WÖÖÖÖÖH. Och så vill jag ha shorts från Vero Moda. Vi får se om det finns några i min storlek kvar när jag hinner dit. Säkert inte :C
Men livet leker folks. Imorgon väntar en ny jobbdag. Woop!

Åh, vad intressant inlägg. Slagsmålsklubben är iaf väldigt bra. Också gillar jag att dom har en tital som lyder "Han som tuggar med munnen öppen dör". Så rätt. Hahahah.


Grejt wäthör

Todäy ajm gåing to wörk baj maj sellf. Rajt naow thö wäthör iss kajnd off grejt, bött SMHI sajs thatt itts göööuing to bi mutchh mår clavdier djuring the dej, så aj trusst tdem.

Japp. Jag kan ju tillägga att jag gick och lade mig halv två och ställde klockan på 9:00, så att jag inte skulle försova mig igen. Jag vaknar av mig själv klockan 6:00. Great! Som texten ovan berättar så jobbar jag själv idag, första gången ever jag gör det, och nu när jag gick upp så är himlen totalt superblå. Men det står på SMHI att det ska bli molnigare runt kl 12. Hoppas jag. Heheh. Men det går nog bra. Keep it cool :P

Min blogg präglas alldeles för mycket av ingenting just nu. Därför skriver jag upp mitt schema här:

Idag - 18/6: Jobba
19/6-20/6: Ledig
21/6-24/6: Torpet
25/6-27/6: Midsommar, maybe på Torö?^^
28/6-3/7: Peace & Love!

YAY! Vary exciting. Jag vet att jag skrev exakt samma sak igår typ. Men datum är väll kul? :P
NU SKA JAG GÖRA MIG IORDNING, WOOP WOOP!

Gamla Ullevi

Jag kollade nyss på första avsnittet av 3de säsongen av True Blood och det va så jävla bra o.o Det fanns uppe på den site som jag brukar kolla på. GREAT! I LOVE IT!
Imorgon ska jag jobba själv eftersom Annbannan ska till Sthlm, så jag hoppas på att alla inte får för sig att dom ska käka thaimat samtidigt. För det skulle bli lite jobbigt. Men det går nog bra^^ håhå. I'm the superworker.
Jag har typ ingenting att skriva. Eöh. Ska typ glo på finalen av TopModel på tv3play nu. Sen tvätta håret. Sen sova. Blupp. Exciting life :)
Jag slutar jobba på fredag, är ledig i helgen för att sedan åka till torpet på måndag. Kommer hem på torsdag och firar sedan midsommar :D <3 och efter det DRAR VI TILL P&L!  :D:D:D på japp, jag är totalt fullbokad månaden ut. I love it. Jag behöver saker att göra, annars sitter jag bara inne och blir slö i huvudet.
JAG ÄLSKAR SOMMARLOV! Men jag saknar även alla Artesälsklingar <3 men snart ses vi igen :D <3 hihi

Hörde BTW Kents nya singel Gamla Ullevi på radion idag. Så jävla bra <3 mwihihihi

NU ÄR DET TV-NÖRD TIME!

En plats i solen - Kent

OMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGO!!!!!!!!!

KENT SLÄPPER NY SKIVA!!! DEN 30DE JUNI! omgomgomgomgomgomgom!!!!!!!
Två singlar släpps IDAG! WOOOOOOP WOOP!

YAAAAAAAAAAY!!!!!!!

Länk

Dethär gjorde min dag. BIG TIME. IDAG KAN JAGINTE BLI SUR! BARA VARA GLADGLADGLAD! :D

Vamp Stamp

TJOHO!
Idag gick det goddiegoodie på jobbet. Najsigt väder, men ändå inte sådär stört mkt folk som det kan vara ibland :D fast dagen gick SJUKT långsamt... blupp. Jag fick cykla hem i regnet och jag va typ ensam utomhus i hela Strängnäs.

Just nu så håller jag på att försköa hitta ett sätt att glo på första avsnittet av True Bloods tredje säsong. Det går rätt dåligt. Det finns utlagt på internet, men jag måste ladda ner nåt jävla bajsprogram för att kunna se det, och jag följer instruktionerna men det funkar inte. BLÄÄÄÄÄ. Ingen streamning här inte. Och ja, det är frustrerande. Jag vägrar vänta tills segsverige visar det på TV. För det kommer ta minst ett halvår. Så nu ska jag dampa vidare, och typ slå sönder programmet som vägrar funka. WOHO!


MORNING UPDATE AB

MORNING UPDATE!
Min nya grej under denhär jobbveckan. Idag kan det bli jobbigt för det är fint väder. Det ska regna senare ikväll, men vi får se hur det blir. Det ska bli ÄNNU finare imorgon, sol hela jävla dagen :) då blire fullt upp som fan ^^ Note to myself: Håll huvudet kallt :P

Jaja, annars så ska jag väll göra mig iordning nu. Great. Får snabba på lite nu. Jag är så seg på morgonen. Vi ses ikväll, PÖSS<3SOFI <3

Röd

Hej folks. Jobbat idag :) därav sugig update. Woop!
När jag kom hem så glodde jag på två random filmer (en prinsessas dagbok 1&2) av någon konstig anledning... och jah. Så har jag målat naglarna också. SURPRISE! Röda är dom. Röd=död. Jag är död. I huvudet. Borde sova. Pigg men ändå trött. Blö.

Och TACK, ALLA LÄRARE FÖR ALLA FINA BETYG JAG FÅTT! TACK TACK TACK!
Seriöst, inte ett enda kursbetyg har dom lagt upp. Slöa människor. Me want. Me have. That's the rules. Bryter man mot dem måste man springa med en hink full med gräs upp och ner för en husvägg va 11,5 ggr. Förnedring, eftersom dom inte kommer att kunna springa upp för husväggen = the PERFECT plan.
Näh, men jag vill faktiskt ha mina betyg. Please?

OCH NU, MINA DAMER OCH HERRAR, så tänkte jag gå och sova. Kanske. Vi ses imorgon :) <3<3

Carehair

HEJ HOPP!
Nu ska jag snart dra ner till hamnen för att sommarjobba ^^ vädret ser rätt trist ut... :( men det får blir som det blir^^ jag är überpositiv och allmänt glad. Så det blir bra :D
Sen så är mitt hår lockigt igen(careface) efter att jag hållit på att platta det i en vecka. Jag har tagit foton på mitt hår. Lol. Så man kan följa utvecklingen. Lol. Men om man jämför med hur det var efter "sista tvätten" och "första balsamtvätten" så är det en jävla skillnad. CAREFACE VARNING!!!:

"Sista tvätten" - tvätt med sulfatschampoo, man får se hur håret egentligen mår (när det inte är täckt av silikoner som gör att det känns/ser fint och glansigt ut) :SEfter första "Balsamtvätten"
- lufttorkat, på kvällen :) fast det är tyvärr rätt platt bak på huvudet där... hehehehe. Nedersta bilden är på morgonen dagen efter :)Woop woop!
I see förbättring :D Weeeei!
Och JA, Jag bryr mig ALLDELES för mycket xD

Nu är jag typ på... fjärde/femte BT. Orkar inte ta kort nu, för jag vaknade precis och då ser det ut som ett helvete xD HAHA.
SÅÅÅÅ, nu ska jag koncentrera mig på normala saker, som typ äta frukost och byta om. Och jobba. Toodeloo! ^^


Cissi <3 Cola

Hallååå, nu sitter jag hemma hos Cissi med Linnea och Janina. Men jag ska gå hem snart :) hihi. Men vi har ätit middag och gick sedan runt i Strängnäs och köpte kakor(?) :P
När jag kommer hem ska jag tvätta håret för det ser ut som ett frizzrufs just nu pga det fuktiga vädret som suger... imorgon går jag upp tidigt och är fit for fight angående att jobba :D hoppas det inte är allt för fint väder bara, för då kan det bli jääävligt jobbigt... alla väderguider säger ju olika saker. SMHI suger. Man kan aldrig lita på dem. Men eftersom det är fult väder idag så kan det inte vara superduperfint imorgon i alla fall. Hihi. Så jag får en bra start iaf :D
Nu hoppade Cissi på mig, så jag ska sluta skriva onödiga saker nu :D puss <3

Du och jag ska aldrig dö

Idag har det varit en helt meningslös dag a la Jojo. Det beror ENDAST på det otroligt pissiga vädret. Endast. Snart ska jag ner och äta middag med dom andra. Det blir <3, för nu har dom också sommarlov. Imorgon börjar jag sommarjobba, och jag är glad över det. Make some money, yeah! Jag vill ha bra väder, bra männiksor och bra sommarlov. Jag längtar till Peace & Love. På riktigt. Fy fan va kul vi ska ha det <3Last years P&L bilder är inte alls uttjatade. Inte alls :)
Jag smygfotade en barbröstad snubbe med Kenttatuering vid ryggslutet. Coolt.
"Du och jag ska aldrig dö"

Vi ses <3

Myggornas ondska

Det nåt jävla djur(typ mygga) som har bitit mig mitt på kinden när vi sov i tältet -.- det gör ont när jag petar på det, det buktar ut lite, är lite rött runt och är hårt(O.o) under, typ 1 kvadratcentimeter sammanlagt. Snyggt liksom.
Mammas kommentar: "Det va nånting som skuggade dataskärmen när jag kom in i ditt rum. Det kanske va dendär. Det va liksom något fel med din profil, som om du hade två näsor".
Tack mamma, tack.Ojoj, very exciting with a picture. Här kan man också se hur konstig min vackra hudkulör blir i fel ljus. Kul :P
NU SKA JAG SLUTA TJATA OM RANDOM SAKER SOM ÄR ALLMÄNT CAREBOX! PUSS <3

Slut på kontot

Igår va great :)
Först Thomasgymnasiets student, vi cyklade till campus och kollade på utspringet för att sedan dra oss in mot stan och se på när dom åkte flak. Vi satt på Georges café och fikade. Min blåbärspaj va inte lika god som i mina tankar :( PLUS att jag inte kunde ta ut pengar! BÖÖÖÖH. SLUUUUT PÅ KONTOT *klappklapp klappklappklapp* Jag kollade mitt saldo när jag kom hem, och javisst, hela -4,56 spänn äger jag. Som tur var har jag massa kontanter, men ändå... jag har aldrig haft slut på mitt kort förut :( tur att jag ska jobba nästa vecka(från och med imorgon), så jag slipper vara kort-pank länge till :D

Sen så gick mamma och jag ner på Thaigarden och åt middag :D YAY! Och sen efter det så gick Ann och jag runt i Strängnäs sent på kvällen och snackade. Det va sjukt varmt i luften och jag var med en sjukt bra människa=me like. Mysipys :D

Idag regnar det och är allmänt fult ute, så jag antar att jag håller mig inomhus, kanske försöker spela Sims2. Det kommer sluta med total frustration eftersom det endast går att spela med en dator som har FITT-WINDOWS. BLÄÄÄÄÄ. Det gör mig ledsen på riktigt. Vart fan är alla Mac-anpassade spel? :(
Rätt, dom EXISTERAR INTE.
Blä.

Tältexperterna

Vi äger på att tälta. Typ medaljörer i tältOS. Hihi. Ready for P&L we are! :D:D:D:D:D:D
Så nepp, vi blev inte mördade i min trädgård. Vi lever, och ska ner och kolla på Thomasgymnasiets student om ett litet tag. Deras student lär ju vara LIIIIITE större än Europas ^^ haha :PBildtext:
(Här tältade vi, och sådär proffsiga såg vi ut också. Till middag åt vi björn som vi jagade själva med hjälp av en pinne. Vi slog upp en lägereld för att hålla värmen och grilla björnen på, vinden va sjukt stark och det va nära många gånger att tältet blåste iväg! Men eftersom vi va så grymt braiga på att sätta upp tältet så höll det, och på morgonen när vi vaknade så kullerbyttade vi ner för berget med tältet på ryggen. Nu sitter vi på ett litet hak i Schweiz och äter körv)

Angående mitt spännande tandläkarbesök, så är mina tänder tydligen perfekta. Jag blev GANSKA förvånad. Inga hål. Jag tror inte det har hänt nån gång xD och så växer dom åt rätt håll, så mitt snedbett är och kommer bli ännu bättre :D YAY!

Sorry för alla mina korta och ointressanta inlägg. Bloggtorka kallas det. Det lider jag av. Have fun!
JAG VILL TILL P&L NUNUNUNUNUNUNUUUUU!!! Nu. Please.

PUSS PÅ ER ALLA <3

Afghanhunden

Det blir tält idag. På min trädgård. Dom som vill skrämma livet ur oss har chansen nu :)

Sen så paniktvättade jag håret nyss för jag kom på att jag inte kan göra det ikväll. Jag fick massa vatten i höger öra och är nu därför döv på den sidan, perfect. Sen så bestämde jag mig för att jag inte orkade låta håret lufttorka, så jag blåstorkade det. HAHAHAHAHAHAHAH. 80talsfrilla here I come. Pudelhårets förfader. Som tur var finns ju plattången i dessa lägen, så nån pudel är jag inte länge^^ jag är mer ....en afghanhund^^Ah, typ rätt färg och allt också ;)

Nu ska jag vänta på att det slutar regna och sedan kommer alla typ halv 8... blupp. Imorgon ska jag till tandläkaren. Spännande. Vi ses imorgon <3

Peppar

Jag vaknar klockan Nånting av att dörren låses upp. Weho!
Idag hoppas jag på camping i nåns trädgård, kallas även PEPP inför P&L. 19 dagar kvar nu(I think). Weho!
Idag ska jag springa med Ann. Weho!

Mitt sommarlov når spänningens gränser. Not. Inte än. Snart börjar det roliga :)PEACE (& LOVE) <3

13 juni

Här sitter jag och glor på random TV. Buffy the vampire slayer. Nah.
Men nåt ännu bättre som snart kommer är tredje säsongen av True Blood. HÅHÅHÅHÅHÅ. 13 juni. Då ska jag leta upp det på nätet (när jag har slutat jobba för dagen^^) och råglo på det tills det sista avsnittet är över. I'm longing. Bra TV detdär. Hihiihihi.Peace <3

Några månader senare...

It's våffeltime!
Efter att ha varit på 60 min massage i morse blev jag sjukt sugen på nåt att äta. Eftersom jag är ensam hemma och ändå inte har något att göra, så bestämde jag mig för att fira våffeldagen ca 76 dagar försent och göra lite våfflor ^^

Efter att ha tagit fram vårat våffeljärn (som förmodligen har antikvärde vid dethär laget) och vispat ihop en smet så halvbrände jag hälften, orkade ungefär 2 våfflor och resten ligger i kylen nu och blir mjuka -.- så jävla värt^^

Våffelkungen:Det antika våffeljärnet, värt ca 5560126501 spänn:Eller näh.

Nu när jag är mätt och glad så ska jag ta och spela lite gitarr, för det har jag inte gjort på väääldigt länge ^^
hare bäst allihopa, peace <3

Om hundra år är du stjärndamm, min vän.

En Kentlåt som för min del har växt under det senaste året är Om Gyllene År. Galet fin är den.
Ljudet är fördelat så att man bara hör Jockes röst i ena örat, vilket ger effekten att det låter som att han viskar texten i örat på en. I slutet av låten viskar han "tack".
Jag älskar det. Jag älskar denhär låten. Vacker text, vacker melodi, känslosam, liksom ren och fin utan massa extraljud. Den låter som en inspelad livespelning.
Underbart <3

Du hatar fantasier, du är bunden av logik
Tyst, var tyst, hör du, det är nästan som musik

Så vackert, slutar andas, glömmer var jag är
Jag bara blundar, lyssnar, njuter av min värld

Jag har försökt
Jag har försökt
och jag försöker igen
Tiden går, om hundra år
är du stjärndamm, min vän

Jag hatar dig som nykter, och jag älskar dig som full
Allt har blivit dödligt, man får cancer utav sol

Jag hör hans röst och den är cigaretter, gråt
Den tunne vite greven sjunger om gyllene år

Jag har försökt
Jag har försökt
och jag försöker igen
Tiden går, om hundra år

är du stjärndamm, min vänKlädefterlysningar

Idag har jag varit i Sthlm med käraste Cissi :) vi dansade runt och skulle äta på nåt nytt ställe, det slutade med att vi satte oss på McDonalds... höhö. Vi hittade iaf Urban Outfitters och fick med mig två linnen hem, och även blommiga solglasögon och lite underkläder :P Woop woop!

Sen så tänkte jag ta tillfället i akt och EFTERLYSA några klädesplagg som jag fömodligen glömt någonstans. Jag har tjatat om dom i evigheter och jag tänker göra det igen:

HAR NÅGON SETT:

- Ett grågrönt slappt linne med silvriga nitar längst upp, från HM Divided, strl 36 eller 34 har jag för mig. Har rå kant längst ner (alltså ingen söm :P)

- Ett cremefärgat vanligt linne från Gina Tricot, strl. S, I think.Det linnet! :D

Sen var det inget mer. Min cardigan med paljettaxlar hittade jag längst upp i min byrålåda -.- den va kamouflerad mot en svart tjocktröja xD
MEN jag är säker på att jag förlagt dessa plagg någonstans, vet inte vart, men om dom mot förmodan skulle ligga hemma hos någon skulle jag bli überglad (även fast det inte är värsta spektakulära plaggen^^) om jag fick tillbaka dem xD hehehehhehehehe. Jag är en snålis. Men det grågröna linnet gillade jag ._. mwep. Blupp.

Peace <3

Smilys

Kom helt random på en sak som förmodligen endast datagenerationen fattar:

Har ni också problem med att bestämma vilken smily ni ska sätta efter vissa meningar?

Det har jag. Ibland få stannar jag upp och tänker "men dendär smilyn kan jag ju inte sätta där?" och så måste jag tänka ut en smily som funkar vid just det tillfället. Man kan inte skriva en :D efter allt liksom, då kan vissa missuppfattningar uppstå. "Min hund dog :D" fungerar alltså inte lika bra som "YAY va glad jag blir :D" Enkel smilylogik. Men jag har problem med det ibland, för eftersom man inte vill bli missuppfattad så måste man i vissa fall skriva rätt smily för att kunna förmedla en sinnesstämning, och om man inte skriver nån smily alls så uppfattar jag själv det direkt som att personen i fråga är stensur på mig. It's complicated.
Men det känns så stelt att inte använda sig av smilys. Smilysarna är liksom som förmedlare av hur man talar, själva tonen i det man säger. Utan smilys blir det som att man monotont säger "hej" istället för att säga ett glatt "Hej! :D". Man får en allvaligare ton utan smilys. Punkt slut.NEJ JOHANNA, SLUTA SVAMLA NU OM KONSTIGA SAKER.
Seriöst så borde jag överväga att inte publicera detta inlägg ftersom jag låter aningen... öh, korkad? Men det får gå :D Håhå.


Godnatt folket <3


Impulsiviteten herself

Jag är ju inte sådär jätteeffektiv när det gäller önskelisteskrivande. Jag har kommit på 8 saker de närmaste 8 timmarna. 1 sak/h. Haha. Misslyckat xD fast jag har alltid varit trög när det gäller sådant. Tyvärr.

Mitt sommarlovsliv börjar så en liten liten mening, då jag faktiskt fått nått att göra imorgon och även på tisdag och torsdag. Morgondagens aktivitet är liiite mer spännande än tisdagens(massage) och torsdagens(tandläkaren -.-), för jag drar till Sthlm med Cissi helt sådär superimpulsivt. Woah! Hoppas på att hitta lite spännande grejer då... och kanske leta upp Urban Outfitters om jag har tid. Får memorera nån vägbeskrivning lr nåt och sedan virra runt på Stockholms gator i nån timme tills jag hittar det. *skrivpaus i 10 min* Jag har skrivit värsta vägbeskrivningen nu. Lol. Få se om jag får användning för den. Borttappad turist med noll lokalsinne som jag är. Trävligt :)

Sen så kan jag med gott samvete skriva att jag lyssnar på okej musik för tillfället. Vals för satan, trevliga grejer det. Kent är underbara och kommer alltid att vara. Sommarlovsminnen <3 jag längtar till P&L. Och 17/7. Fina datum. Musikdatum. Musik gör mig glad x)

Zebra

Jag kör på stencoola naglar i sommar. Stencoolt.Peace!

Ny kategori!

Beauty Box: Kategorin där du kan läsa om random ytligt skit, som t.ex. naglar, hår och kläder. Woop!

Trattfön

Å hej. Sommarlovsdag nr 2.
Aktivitetsnivå: Noll
Socialt liv: Noll

Men det kommer. Men jag vill göra nåt ikväll, alla Thomasbarn :) det va länge sedan vi träffades känns det som :( inte okej liksom. Sommarlovet är till för att träffas (även fast ni inte har lov än...O.o). Men det är helg. Woop!

Okeeeej. Totalt meningslöst inlägg egentligen xD jag sitter och väntar på att mitt hår ska torka. Det gör det, men det blir så icke-volymigt uppe på huvudet. Om man vänder huvudet uppochner så ser det asbra ut, men om man står normalt så ser det inte lika bra ut :( Jag ska önska mig en trattfön(eller fön med diffuser, som det också kallas) när jag fyller år. Sägs vara asbra för lockigt hår. Me wanna try.
Jag kom på at jag fyller år snart och att jag borde tänka på vad jag önskar mig. Blupp. Annars kommer min farmor att få panik. Så nus ka jag sätta mig ner och skriva en önskelista, om jag lyckas. Woop!

Peace <3

Vart tog jag vägen?

Jag har en major musikkris just nu. Jag upptäckte nyss hur mycket stört bra musik som jag inte lyssnat på på SKITLÄNGE. Allt Kent har gjort har jag helt glömt bort pga att jag börjat använda Spotify och dom är inte med nånstans på min lista för att jag hade en Kentpaus när jag gjorde den, och sen har jag liksom glömt. Det är inte okej nånstans. Och Broder Daniel har jag glömt att lyssna på. Och Håkan Hellström. Ebba Grön. Imperiet. Coldplay. David Bowie. Marilyn Manson. Markus Krunegård. Allt som jag lyssnade sönder för ca 1 år sedan. Det har istället bytts ut mot annat skit som jag egentligen tröttnat på. Typ tuggummimusik. Det gör mig ledsen, faktiskt. Vart tog jag vägen? Min musiksmak nu är totalt inte okej för tillfället.

Det finns så mycket minnen i vissa låtar. Låtar som jag lyssnat på sedan länge. Alla hittar ny musik hela tiden. Jag har kvar mina gamla. Jag älskar det jag lyssnade på. Jag får sommarkänslor, lyckorus och energi. Man kan tänka att det band man är beredd att betala för för att se live är värt mer än något man laddat ner gratis, lyssnar på några gånger och sedan glömmer.
Jag ska göra en ny spellista nu. Med musik jag egentligen gillar. Inte sånt där endast beatet är bra. Jag tror det blir en jävla lång spellista. Sedan ska jag lyssna igenom allt. Det lär väll ta hela natten. Men det är så värt det. För jag saknar det.

Du hatar fantasier, du är bunden av logik
Tyst, var tyst, hör du, det är nästan som musik
Så vackert, slutar andas, glömmer var jag är
Jag bara blundar, lyssnar, njuter av min värld

Jag har försökt
Jag har försökt
och jag försöker igen
Tiden går, om hundra år
är du stjärndamm, min vän


Oj, vilket lång och jobbigt inlägg det blev. Woop.Grillat betyder sommar

Idag har jag gjort ingenting. Det är skönt, faktiskt. Ibland bara måste man undvika att lämna husets gränser. Typ sova länge, äta grillat och rabarberpaj och fixa saker runtomkring sig. En sådan dag hade jag idag. Jag har även plockat undan saker på mitt rum, inspired by Jennifer. Nu är det värsta überrummet. Typ dansa runt till ashög musik.
BTW så var det tydligen någon som använde min spotify account? Hela skiten pausades och så stod det att nån annan använde min account samtidigt. Vem faaaan snyltar på min spotify, som jag så hederligt skaffat mig? Inte okej liksom. Så jag bytte lösenord direkt, hehe. För säkerhets skull liksom.
Men annars har jag inget att göra. Jag har liksom gått i sovkläder hela dagen. Sommarlov. I love it.

Bloggkategorier, wtf?

Jag har kommit på att mina bloggkategorier är rätt kryptiska. Det säger inte riktigt vad vissa kategorier innehåller genom att bara läsa namnet. Därför tänkte jag här skriva en lite förklaring till varje kategori, om någon nu bryr sig xD

Daily carebox: Här skriver jag allt vardagligt grejs, såsom skolan, vad dagen innehållit osv, alltså ungefär allt det som inte passar in i någon vettigare kategori.

Intresseklubben: Här kan ni läsa om saker jag hittat, kommit på eller funderar över och även vad jag tycker/tänker eller har för åsikter om diverse grejer.

Musik i alla slag: Det jag skriver om musik (NO SHIT?), typ konserter, festivaler, låttexter, band osv :)

Mysko tankar i natten: Typ som Daily Carebox, fast allt är skrivet efter klockan 00:00 :)

Operation Balsam-Metoden
: Följ min hår-resande resa i jakt på ett lockigare och vackrare hår ^^

Sen så kategoriserar jag inlägg fel ibland. Men shit happens. Carebox på det. Hihi.


Insekternas invasion

Sommaren är härlig. Jag känner det. Redan nu känner jag det.

MEN. Det finns en sak som jag avskyr med sommaren. Kan någon gissa vad?
Jo, INSEKTER.
Varje sommar invarderas min tillvaro av diverse mångbenta småkryp. Huset jag bor i verkar vara deras partyplace. Alla insekter sätter sig överallt, finns överallt och surrar överallt varenda timme på dygnet. Majsigt. Not.

Det är på sommaren som jag blir livrädd av att en stor brun nattfjäril satt sig på min kudde när jag skulle sova.
Det är på sommaren som jag blir jagad av sjukt stora humlor när jag solar.
Det är på sommaren som en 10 cm lång larv kryper upp på min fot när jag är på Torö.
Det är på sommaren som jag blir attackerad av getingar/flugor när jag äter.
Det är på sommaren som jag måste jaga ut 10 flugor varje gång jag går in i mitt rum.
Det är på sommaren som jag får anemi eftersom alla myggor anfaller mig varje kväll.
Det är på sommaren som jag måste akta vart jag sätter mig eftersom det finns myror överallt.
Det är på sommaren som jag alltid trampar på torra döda insekter inomhus.
Det är på sommaren som jag inte kan ligga på gräset eftersom det bor mysko röda skalbaggar i vår gräsmatta.
Det är på sommaren som våran brevlåda invarderas av tvestjärtar.
Det är på sommaren som det bor mask i hallonen/jordgubbarna/potatisarna.
Det är på sommaren som våran källare kryllar av stora, köttiga och svarta spindlar.

Så nej, insekter är allmänt inte okej. Jag skriker varje gång jag kommer nära en, speciellt de som flyger. Nattfjärilar, humlor, getingar, flugor, myggor och andra flygande saker. Usch. Andra insekter som typ myror, spindlar och tvestjärtar man man i alla fall springa ifrån, hehe.Jag tog bild på larven som kröp upp på min fot på Torö. Det är en real size tändsticka som ligger brevid. FATTA va stor dendär larven var. Den va inte speciellt mysig. Blä blä blä. Jag ryser.

Nu när jag fått avreagera mig lite så ska jag fokusera på det fina med sommaren, typ ledigheten, konserter, festivaler, vänner, solåbad, frihet, tid...
Jävlar, det är en geting i mitt fönster ._.


The Sims

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA, JAG DÖÖÖR!

The Sims Horror Movie

Och nej, det funkade inte att lägga upp den direkt på bolggen. Säryoutube.
Jag e fett pepp på att spela Sims nu. Blupp.


Tainted Love

Hemma igen efter en wonderbar kväll med dom bästa <3 och Ronja, du va saknad :D <3 men tack allihopa för en mysig kväll, VI MÅSTE SES UNDER LOVET, ANNARS DÖR JAG ._. 2,5 månader är liksom inte riktigt okej.

Nu är jag måttligt trött. Jag somnade i soffan när jag kom hem efter avslutningen och va i stort sett helt död tills klockan var kvart i sex och jag tänkte att det va bra att göra sig iordning då kanske... och nu när man spelat volleyboll, gått genom halva Strängnäs och förföljt random människor så är man rätt trött i kroppen, så nu ska jag sova igen :P imorgon när jag vaknar ska jag lyssna på fågelkvittret och tänka att JAG ÄR FRIIII! ^^ sen ska jag sola hela dagen och typ göra ingenting. Wonderful. Wünderbar. Wienerschnitzel.

Sen så fick jag reda på idag att jag även fått MVG i Euklidisk Geometri. Jag är så jävla ägig. MVG i både MatteA, MatteB och Euklidisk Geometri är fan något att va stolt över^^GO MIG SJÄLV! xD

Jag kommer sakna i stort sett alla, men vi ses förhoppningsvis inom kort xD <3 peace!Frädä och Cässä :D <3

HA EN BRA SOMMAR ALLIHOPA <3 :)

SOMMARLOV <3

Allt jag säger är:
SOMMARLOV FFS! <3<3<3
SÅ JÄVLA BÄST! Först möttes vi hos Amanda, sedan satt vi i kyrkan i 1,5h >.< och tills sist drog vi och fika. Ikväll ska vi träffas igen på hitta på grejer :D <3 hihi, jag älskar er <3 :D

Nu ska jag allmänt NJUTA av att sommarlovet är här. Sommarlovet är förändringarnas tid. Det är då man lever. Kycklinglever. Håhå.

PUSS, vi ses ikväll <3Förra året på P&L kunde man äta vållullar med sykling, och även festande räkor. Vållullarna åt Linnea och jag. Dom va goda, tror jag ^^ P&L HERE I COME FFS!


Bloggrekonstruktion

Heö heö. Bloggen är under ombyggnad xD Just nu ser den B ut, men det kan inte hjälpas. Det får vara så ett tag nu ^^ HEHEHEHEHEHE.

Annars så borde jag typ fixa grejer tills imorgon, men jag har inte riktigt fått röven ur vagnen än... jag känner som Frida. Wöööööh typ ^^ Jag glor på Grannfejden. Så jävla onödigt program. Människor som bråkar över att "hennes kanin hoppar över på min trädgård och hon spelar jääättehög musik kl 21.00, nu får det vara nog!" LOL. FAILURE. Männsikor e roliga.

NEJMEN NU SKA JAG VÄLL TA Å GÖR NÅ', SÅ JA INT BLI STRESSAD IMÖRN. Typ. Imorgon när jag skriver igen så har jag sommarlov :D:D:D jah har planerat att sola hela veckan i stort sett. Hihi.

Puss <3

Kubbkungen

Vårat internet har varit nere i ca 2 dagar. Blö. Det e därför uppdateringen råsugit. Men nu funkar nätet igen och jag kan återgå till mitt databeroende :D yay!

Iaf, idag har varit wünderbar <3 vi har fått göra oss av med alla skolböcker, åt picknicklunch(läs:pizza) i Ugglans park och sedan spelade vi kubb och hade det allmänt mys i Månsons trädgård (stavning?). Jag var värsta killern på kubb. Höhöhöhö :P
Sen så satt vi vid skåpen i 7 evigheter och snackade :) IMORGON ÄR DET AVSLUTNING <3 SOMMARLOV <3 jag är så jävla glad. Jag fick MVG i Matte B :D:D:D can't wait tills alla andra betyg kommer upp på Schoolsoft :D <3 wee!

OH, HAPPY DAYS! Jag älskar alltid den sista veckan i skolan innan sommarlovet. Alla är så underbara <3 det är synd att jag inte kommer att se de flesta av dem på 3 månader :( blupp.

Eöhm. Dötext. Jag ska sluta skriva nu. Imorgon är jag superduperhappyface. IMORGON <3

Summertime

Fin person.
Bäst musik.
Underbar röst.
Bögigt scenspråk (hihi).

Kan det bli bättre?Två gånger i sommar! Så jäääävla peppad :D YAY!

Urban Outfitters

Jag sitter inne på Urban Outfitters hemsida och allmänt dör för att jag vill ha massa saker därifrån :( boho. Jag kollade nyss upp vart det ligger i Sthlm, och det ligger rätt långt bort från där jag brukar hålla till. Men jag SKA dit nån gång i sommar. Det har jag bestämt :D så kan jag handla massa söta saker^^

Jag har iaf ritat i skapaboken nu(careface). Och käkat naturgodis som jag av någon anledning sparat. Och även spelat in fem miljoner videobloggar, men ingen blir bra för jag har inget att prata om xD jag säger bara "ääääh", "äääuuuuhm" och "ööööööööeeh". Kanske ska göra en remix av det? Så det blir en rapp eller nåt. HAHAH. Jag kan se det framför mig.

JAG VET INTE VARFÖR JAG SKRIVER HÄR JUST NU FÖR JAG HAR INGET ATT SKRIVA.
Nu går jag och ser på TV istället. Eller hoppar studsmatta eller nåt annat random :D

Peace <3

Studenten

Nu är jag hemma igen^^

ÅÅÅH, MAN BLIR SÅ GLAD AV STUDENTEN <3 alla ser så lyckliga ut :D grattis alla studenter^^jag längtar så jävla mkt o.o haha och Artes07 va BÄÄST <3 vissa av dom hade hängt sina potatisar runt halsen som vi lade på stolarna igår xD humor^^
Iaf så hittade jag nåt att ha på mig tillslut, och nu har även mitt paket från Nelly kommit. Jag cyklade ner och hämtade det innan jag åkte till Europaskolans student. Kjolen va fin, den behåller jag. Den är blommig och vid :D <3 håhå. Avslutningsklänningen hade jag först spridda tankar om, själva nederdelen är underbar, men överdelan var mindre underbar :P haha. Det va 2 skenor som skulle göra så att den va mer "korsettliknande" men ack ack va fult det såg ut. Så jag fick värsta snilleblixten och tog ut skenorna, och nu ser den sååå mycket bättre ut, så jag behåller klänningen också :D YAY! Så nu är min avslutningsklänning färdig, och jag är glad :D
Jag är nu redo för att träda in i sommarlovets grönska^^

Nu ska jag ta och rita för några dagar i min skapabok, jag har glömt det som vanligt. Hehe.
Vi ses imorgon <3Ann å jag är bra snygga ibland <3

Peace!


Sovmorgon <3

YEAH, SOVMORGON! Jag vaknade kl 9 av mig själv. Gick upp halv 11. Perfecto. Just nu har jag en major klädångest angående att man ska vara finklädd på studenten. Finklädd som i HUR? Jag råsuger på sånt. Inget jag har passar till momentet liksom. Blööö. Det kommer sluta med shorts ändå <3 :(

Jaja. Jag väntar fortfarande på min beställning från Nelly. Den ska tydligen finns på ICA nu(jag spårade paketet^^), men jag har inte fått någon SMSavi som man måste ha för att hämta ut skiten. Skulle va great om jag kunde hämta ut paketet idag. Woop! I'm waiting for the avi.... :D Komsi komsi ^^

NU ska jag äta lunch och göra mig iordning. Kl 2 ska jag var på stan. 2h dit. Lagom tid, maybe. Inte för att jag tror att nån student läser dethär, men:
GRATTIS ALLA STUDENTER! HOPPAS NI HAR EN UNDERBAR DAG :)

Nu drar jag^^peace :D

RSS 2.0