Shout

Random dag. Vi har ett stort jävla hål utanför vår dörrtrappa som fortsätter längst hela huskanten. Så det är ganska svårt att komma in i huset för tillfället :)
Annars så har vi kollat på den ganska meningslösa tretimmarsfilmen om Abraham idag. Det toppades med ett utvecklingssamtal och laxlunch i matsalen (!!!). Och såklart den alltid lika konstiga psykologin och engelska.
Det enda som vart någorlunda nödvändigt idag är att jag nu betalt Abiturientmiddan :D YAY! Nu måste jag bara komma på vafan jag ska ha på mig också... hehe. Problemas.

Nu tänkte jag för en gång skull vara lite produktiv och försöka plugga biologi. Eh. Eller något liknande.

 

Btw, Vart sjutton kom alla läsare ifrån? Undrar om det ens är äkta, måste va nån slags bugg eller något liknande... xD



Tre+fyra

Har suttit och läst igenom gamla inlägg från tre+fyra som jag skrivit. Fan va konstiga grejer jag skrev då. Rätt som det är kommer det ett jävligt detaljerat inlägg om hajar, jeansnitar, fula bilder på Robert Pattinson, om hur mycker jag hatar kexchoklad, genomskinliga hockeypuckar eller bara allmänt nonsens. Och så finns det lite för mycket konstiga utrop, versaler och fetstilt för att det ska se friskt ut. Haha, jag dör. Ganska kul läsning (om man nu själv har skrivit dem och orkar plöja sig igenom milslånga överfilosofiska textstycken). Det roliga är att man kommer ihåg alla dagar, och att man i många fall kommer ihåg just den stunden och tankarna man hade då man satt och skrev just detdär inlägget. Sånt är fint.

Min hjärna verkade iaf ha ganska kul på den tiden, kan man säga. Haha xD så kul får den tyvärr inte ha nuförtiden :P

Gitarren och jag

Jag saknar lite att spela gitarr. Den ena hänger där på väggen och den andra står brevid på golvet. Orörda på flera månader. Vet inte om jag tycker det är okej. Jag VILL ju spela, men är alldeles för obeslutsam. Nästa termin är det Esv Musik som gäller och jag undrar hur det ska gå... jag fattar inte hur jag kan vilja vara estetisk när jag inte ens bryr mig om att öva? Jag ångrar att jag inte började på typ gitarr eller trummor när jag var mindre. Blockflöjt är ju inte speciellt mycket att komma med i dessa sammanhang (jag va en jävel på blockflöjt när jag gick i typ andra klass, haha xD). Jag tror tillochmed att mina föräldrar försökte få mig att spela gitarr, men jag vägrade (DUMMA UNGE). Well. Nu har jag liksom stått i kö till trummor i snart två år utan att komma in och funderar på om det ens är någon ide att försöka med det.

Jag ska fan börja öva mer gitarr. Och jag måste fatta att man inte kan vara bra från början (det är förmodligen därför jag tappar lusten att spela, jag lever inte upp till mina egna förväntningar). Det ska jag göra nu. HEJ.


Beck

Har precis kollat klart på Beck: Okänd Avsändare. Jag gillar min lilla söndagstradition som går ut på att just kolla på dessa filmer. Det är mysigt. Och såklart spännande. Vafan ska jag göra på söndagskvällarna när dom slutar visa dem liksom? Filmsöndag <3 btw, jag hoppas att jag inte är den enda som tycker att Gunvald är extremt obehaglig att titta på. Speciellt den yngre versionen. Stirrblicken... Hjälp D:

... JÄVLAR vad det blåser. Och regnar. Det blåser så mycket ute just nu att jag tror björken ska välta. Börjar bli lite obehagligt.


Läderväska

Denna väska är från en secondhandbutik i Brooklyn. Jag tycker den är fin :D den va dock lite sönder när jag köpte den, men nu är den ihopsydd med kirurgtråd x) vi får se hur länge den lagningen håller... haha.


Rain

Det blåser utomhus. Väääldigt mycket. Och regnar, såklart. Toppen...
Igår kollade jag, pappa och lite mamma på film. Little Red Riding Hood, som blev dissad av alla förutom mig, och sen Du kommer möta en lång mörk främling. Ganska okej :)

Idag planerar jag att plugga. Såklart så bestämmer sig en lärare för att ge oss ett prov på torsdag. Tack för förvarningen... så det blir väll det jag gör idag. Det känns dock inte som att vi har gått igenom tillräckligt mycket för att det ska räcka till ett prov, haha.

Ha en bra söndag :)


Abiturientmössan

Ganska coolt. Mörkblå och fin. Längtar tills studentmössan kommer :D


Underbart

Haft en väldigt bra kväll med tacosmys, allsång och bio :D vill ge typ världens största puss till er <3 tack för ikväll, kunde inte blivit ett bättre slut på en stressig vecka!

Angående filmen så måste jag nu såklart se sista delen. What else, liksom? Fast det var lite fail när de animerade vargarna "bråkade" med varandra. LOL. Men annars var det rätt bra ändå, typ som dom andra filmerna :D hehe.


Sitter fint

Idag har det varit fint. En solskensdag helt enkelt. Våra abiturientmössor har kommit. Det närmar sig... Satt även kvar i tre timmar extra efter jag slutat i sofforna i Philosophicum och umgick med vänner. Har varit på allmänt bra humör helt enkelt. Sådana dagar gillar jag! :) 

Bild på den fina mössan kommer senare, för nu måste jag duscha. Puss <3

TACK <3

Det finns inga ord för hur lättad jag är just nu. Svenskatalet gick bra. Och av någon jävla anledning så var jag inte så meganervös som jag brukar vara. Och det gör mig så himla glad och stolt över mig själv. Det spelar ingen roll vilket betyg jag får på talet, för jag har övervunnit så mycket av min egna rädsla. Det är fan värt mer än något annat.

OMFG jag är klar med Svenska B!!!


Nej tack

Är lite smått olycklig idag, ja. Svenskatal är inte min grej.
Men imorgon har vi iaf ingen religion, vilket betyder extra sovmorgon. Det är bra. Jepp.


Nytt Lego


Nervös

Igår var jag hos Ann hela kvällen. Det var länge sedan. Sen så har jag övat på svenskatalet. Usch. Det ska jag fortsätta med idag och det är typ det enda jag kommer ägna mig åt tills det är över på onsdag. Fast ikväll tänker jag kanske se på Beck. Enslingen. Då får vi se om den är lika bra som jag hoppas ;)

Det var min söndag. Vi ses imorgon allihopa, happy monday! :)


Mirrors

Har haft en ganska onödig och översexuell(!!!) lektion idag. MEN fredagan är inte slut än. Nu ska jag bli fin inför en middag ikväll. Linnea ska nämligen bjuda på den bästa mat vi någonsin ätit. Låter awsome <3


Hurra!

Idag fyller Ronja 18 år! GRATTIS PÅ DIG <3 tack för ikväll och ja, hoppas din dag blev toppen :D puss <3



(Dagen har bestått av svenskaprov i 5 timmar. Efter det firade vi Ronja i Stallarholmen! Mys mys. Nu sitter jag hemma igen efter en glittrig färd genom iskalla Strängnäs. Tack för en fin kväll allihopa, puss och godnatt <3)

Peppar

Efter att ha kollat på undervattensbilder och fina svenskatal och druckit te med Sofi här hemma på lunchen, så sätter jag mig nu och kollar på Morden i Midsomer. Haha. Och skriver svenskatal. Känner att det jag hittills skrivit är lite för muppigt, låter liksom alldeles för hurtigt. Får ta och kolla igenom det några gånger innan jag är klar känner jag.

Imorgon är det skrivdelen i Svenska B, och jag har köpt massa goda grejer att äta under provtiden, hehe :) börjar bli lite fundersam över hur det kommer bli. Hoppas på det bästa. Får ta och läsa igenom alla pappren (fast jag glömde ett i skolan, typ det vi fick i måndags. Party) och sen får det gå som det går typ. Läskigt.

Efter det ska vi hem till Ronja för att fira henne, eftersom det är hennes artonårsdag imorgon! Ska bli väldigt kul! :D
Puss <3




Det slutade dåligt

Idag har jag bara haft två lektioner. Asnajs. Håltimme mellan dessa som spenderades med sammare i matsalen och på Lauras. MYS <3 Dock var sista lektionen inte så jävla rolig. Hatar mig själv lite för att jag valde Eng C. HUR tänkte jag? Inte alls förmodligen.

Sitter just nu och filar på mitt svenskatal och det börjar bli något vettigt av det iaf. Börjar bli rätt nervös. (VAFANDETÄRENVECKAKVAR). Öh. Men det går nog bra. Typ. Har dock ingen bra poäng med talet än hehe.

Lägg gärna märke till att jag kör "peacetecknet" på typ alla bilder nuförtiden. Fail. Förmodligen felvänt också.


Svenskatal

Sitter och försöker komma på något svenskatal men det går trögt D: vill liksom ha något som intresserar mig utan att det är för likt något som någon pratat om innan, samtidigt som det gärna får ha en poäng också. Jävligt svårt :S lär väll sluta med att det blir upprepningar ändå :( och jag hatar att jag har missat några tal så jag vet heller inte vad dom pratade om. Blö. Tur att jag har en del tid på mig.

Swirls

Ganska random dag idag. Började vid 11 (bästa ever) och hade religion där den sista gruppen redovisade (ni var söta :D). Sedan lunch på Mälarens. Biologi, där läraren som vanligt både började och slutade lektionen för sent. Vår första psykologilektion någonsin där vi upptäckte att schemat fuckat ur så att psykologin krockade med andra lektioner här och där. Och sen engelska som var lika... speciell... som vanligt :) haha.
Dagen har gått väldigt snabbt iallfall. Känns bra. Kanske kan börja gilla måndagar nu ändå ;)

Fars dag!

Gillar att schoolsoft delar upp schemat i två delar när man försöker skriva ut det. Lösningen - Printscreen! Nu får jag äntligen ett soft schema, efter alla år liksom.

Och, idag så är det fars dag vilket såklart ska firas :) så ikväll blir det finmiddag.

Avslutar med att lagom konstigt foto på mig och den älskade älgen <3 puss!


Get Some

Igår hade vi det kul hos Johanna :) det va fint att träffa så många igen! Blev väldigt mycket snack om diverse grejer, haha. Tack för kvällen <3
Idag har jag njutit av att göra precis ingenting. Tvättat håret typ. Fixat ny musik till iPoden. Såntdär :)

Nu ska jag snart äta middag, är aaaaaashungrig. Måste kolla på Idol också, har missat typ tre avsnitt x) Så det blir väll någon sådant jag ägnar mig åt ikväll. Puss <3

Bestäm er någon gång x(

Asså hahahah, fail xD VARFÖR FLYTTADE DOM PSYKOLOGILEKTIONEN? Dom förstörde min plan ju :( Dom sköt precis upp min efterlängtade tredagarshelg till v.8 (då psykologin försvinner). Tack för det, liksom. Aja, den ligger ganska sent på dagen iaf :) blir väll ungefär som att vara ledig det också... :P




Worst Case Scenario

Hade glömt bort denhär låten. Återupptäckte den precis. Finfint <3


Lugn kväll

Ikväll har jag verkligen inte gjort någonting alls och det har varit så himla skönt. Bara se på TV, chatta och äta godis. Tihi. Kollade på en överdrivet gammal draculafilm som gick på TV. Ganska kul :P
Imorgon är jag ledig för båda mattelektionerna består av redovisningar som jag gjorde i morse så Erik sa att jag inte behövde gå dit. Ganska najs. Och på kvällen går jag till Johanna K för att umgås :) kan ju bara bli en bra dag :D

Nu ska jag snart tvätta håret och sedan gå och sova. Godnatt <3

Bilder från New York del 2

Då tar vi de sista bilderna! :D



När solen gått ner så åkte vi upp i Empire State Building. Spektakulärt. Dock väldigt svårt att fånga det på bild!



En sak jag älskade var att man kunde gå in i iprincip vilken butik som hellst och plocka ihop sin egna fruktsallad. Wonderbar <3



Ett av pappas mission var att besöka den välkända Apple-butiken. Och det verkade typ som att halva NYC hade bestämt sig för samma sak. Tänk er utrymmet på bilden ggr 10. Så stort var det. Och det är öppet 24/7/365 och alltid smockfullt, även på natten. Ett ord: GALET.



Dagen efter åkte vi till Brooklyn. Det blev lite av en favorit för mig. Allting var så mysigt. Och det verkade allmänt mycket roligare att bo där än i Manhattan på nåt sätt. Fler unga människor.



Där gick vi i second hand butiker med galet mycket grejer. I'm lovin' it.



Söndagen, dagen jag åkte hem, startades med en citron och ricottapannkaksfrukost. Bästa ever.
Vi kollade även på New York Marathon som gick förbi där vi bodde. Min kamera hann dock dö innan jag fick nåt kort haha :P men det så jääävligt jobbigt ut. Såg folk som sprang utan skor?



Sista grejen blev att vi besökte MoMA, Det moderna museet. Där fanns bland annat denna tavla. Ganska coolt :)

Så, det var allt. Jävligt fin resa. Hoppas på att komma tillbaka dit någon gång :D hejhopp <3



Yay!

OMG jagäräntligeeenklaaaaaaaaaaar. Torsdag v.45. Finally. Jag satt uppe till halv två igår för att få klart dendär äckliga matteuppgiften. Plus att jag var tvungen att spurtplugga kemi som jag inte kunde överhuvudtaget. Det var en ovanligt jobbig dag. The day of hell. Men nu är flera veckor av konstant pluggande äntligen över. Tack för mig. Ridå.

(detta inlägg utsmyckas med en smygbild på en kvinna som köper korv i NY. Bara för att, liksom)


Bilder från New York del 1

Tänkte slänga in lite bilder från veckan. Tyvärr är jag ingen superfotograf. Det är tur att det finns en trollspö-knapp jag kan klicka på i iPhoto så att bilderna blir bättre. Bilderna var liksom typ grå från början. Hehe.
Iallafall, here we go:



Första dagen så begav vi oss ut till Ellis Island och Frihetsgudinnan. Vi åkte på någon slags färja medan fiskmåsar anföll oss.



Frihetsgudinnan :)



Senare på dagen besökte vi Times Square. Och ja, det var smockat med folk. Helt sjukt.



På kvällen fixade vi biljetter till en Broadwayshow. Spindelmannen blev det, haha ;) men det var helt fantastiskt! I LÖV. Det var en musikal, dom flög runt i luften och ja, det var bara allmänt skitbra. Måste fan se fler liknande shower i mitt liv. Detdär var iaf den enda bilden jag hann ta innan en vakt kom och sa till mig :(



Dagen efter blev det mest att kolla runt i affärer. Vi fastnade dock liiiite för länge i liiite för tantiga affärer, men jag fick med lite grejer hem iaf :)
Vi besökte även Naturhistoriska museet. Där fanns det mest skelett och uppstoppade djur. Dom hade också specialutställningar om rymden, fjärilar och grodor. Vi såg på nån slags cosmonovafilm om rymden också :)




Mamma och jag smet in på Fjärilsutställningen och det visade sig att dem hade ett fjärilshus med massor av fjärilar som flög runt. Vi stannade där lite för länge medan pappa och Max väntade utanför, haha :P fjärilarna ville typ inte vara med på bild, dom bara flög iväg hela tiden xD



Hard Rock Cafe vid Times Square.




Dom hade väldigt många coola grejer därinne. Donerade gitarrer, trumsett, kläder osv från kända musiker. Och en jättestor gitarrvägg. Den gillade jag :)



Vi avslutar för denhär gången med en bild på min happy family (som inte vill vara med på bloggen, därav lägger jag endast ut bilder på.... saker typ? Men jag frågade och denhär bilden var tydligen okej haha xD)!

Jah. Det var de första dagarna. Tror jag. Mer bilder kommer senare :D Tjohej!

Fyra timmar senare...

Nu funkar mobilen igen tack vare en trevlig kille på 3 kundsupport. Tackar! Det fyra timmar långa provet är nu också avklarat, det känns förvånansvärt bra faktiskt. Det är najs. Nu är det bara att hoppas på det bästa! :) om typ två timmar ska jag ner på engelskalekton och tills dess tänkte jag chilla och äta lite lunch. tjohej! :D

Mobilhelvete :(

Känner mig lite smått avstängd från omvärlden eftersom min mobil vill ha en PUK-kod som jag inte hittar. Och jag har ingen aning om varför den vill ha den, för jag har inte misslyckats med nån PIN-kod? :( särmobil.
Nu är jag iaf klar med den äckliga engelskauppsatsen och det känns nästan helt okej inför provet imorgon... tror jag. Ska öva lite till så att jag inte ångrar mig efteråt.

Hoppas jag träffar lite människor imorgon, JAG SAKNAR ALLA. För även om jag inte vart borde så länge så känns det som att jag missat massor. Liksom.
Godnatt <3

Hemma!

Nu är jag hemma igen efter några finfina dagar i New York. Har haft det underbart bra :) och vi såg inte en enda snöflinga, utan det var blå himmel alla dagar och torrt på gatorna! Blev ganska glad över det kan jag säga. Bilder kommer upp under de närmsta dagarna :D hihi.

Nu ska jag försöka förbereda mig så gott det går inför den sista äckelveckan. Sedan försvinner halva schemat och förhoppningsvis så blir livet då lite lugnare ett tag, på skolfronten alltså. Imorgon börjar vi med Nationella Prov i Matte D och engelskainlämning. På torsdag Matte D redovisningsuppgift och Kemiprov. Tjohej! :P

Puss<3

RSS 2.0