Mössa

Får lite panik för att jag inte fattar om jag fortfarande kan ändra studentmössebeställningen eller inte? Man kan ju ändra "tills två veckor efter fakturadatumet". Men jag har ju inte fått nån faktura, bara en orderbekräftelse? Eller räknas orderbekräftelsens datum som fakturadatumet? Satan. Kan någon snäll själ förklara? Skulle ha tänkt på detta tidigare... skit.

Sen så smälte jag litelitelite när Olle sjöng The Scientist i Idol. Så himla bra låt. Nu ska vi se vem som får åka hem ;)


Forrest Fruit

Dagen spenderades i Eskilstuna med AnnLinneaJaninaCissi. Festliga bilturer, kolla i affärer och minipiknik och prat med Ann i en park. Mysigt <3 Väldigt varmt dock. Tog liksom jacka och halsduk... inte så smart :P
Känns rätt konstigt att tänka att jag faktiskt bodde i den staden de tre första åren av mitt liv...

Nu ska jag kolla på Idol med Max (som sover). Haha ;)


Fingerprints

Igår upptäckte jag att det var alldeles för länge sedan jag såg på skräckfilm... mesigare människa får man leta efter, haha. Mysigt var det iaf, tack flickor <3

Idag planeras det en tripp till Eskilstuna med vänner. Linnea som kör! Hon har nämligen ett körkort nu, som jag är väldigt avundsjuk på. En bra dag kommer det bli i varje fall!


Tvillingdagar

Känns som att det var evigheter sen jag skrev här. Men det är det ju inte... bara två dagar? Och till min egen besvikelse så har jag tyvärr inte gjort något vettigt under dessa två dagar. Man kan säga att de var tvillingdagar för dom har varit ungeför likadana och händelselösa :P haha, kul liv. Men imorgon händer det grejer. Umgås hos Johanna med några andra till exempel. Sånt gillar vi :) har känt mig lte som en eremit under lovet, men där har jag nog bara mig själv att skylla... :P

Nu ska jag snart kolla på film, och sen sova :D imorgon ska jag göra något av dagen!


Heeeelt galet

Nu händer det grejer!


Dear Photograph

Har hittat en så himla fin blogg. Ni måste se den <3

Temat är alltså att man tar en gammal bild och passar in den på platsen som den togs på. Finfinfint.
Klicka på bilden för att komma dit.


Lestat

Nu har jag äntligen lov, och det känns väldigt väldigt bra :D och ännu bättre, har precis fått reda på att nästa lov v.44 så lämnar jag landet! Ser sjukt mycket fram emot det! :D Helt galet. Tiden går ändå ganska snabbt har jag märkt... mamma och jag pratade om studenten och balen vid middagen idag och då insåg jag hur otroligt nära det är. Sjukt. Får se till att göra det bästa av den tiden som är kvar. Jepp.

Nu ska jag kolla på En vampyrs bekännelser (kan man se den för många gånger eller?) och njuta av ledigheten. YAY <3


<3

Dagen har gått snabbt. Jasmine hade med sin high tec kamera. Labben var fett action (not). Ska ägna kvällen åt att skriva labbrapporten och se på ännu fler avsnitt av TB.

Sen så vill jag även säga till Frida, att vi tänker på dig <3 det är så hemskt när sånthär händer ._. det är bland det värsta som finns att se sina vänner så ledsna. Men vi finns här för dig. Kram <3

Hej folks

Fysikprovet idag gick över förväntan. Eftersom Torbjörn tydligen rättar prov i ljusets hastighet så vet jag redan resultatet, det poppade upp på ss i eftermiddags. Crazy shit alltså. Annars bra dag. Korta dagar i mitt hjärta <3 nu har jag duschat och ska fördriva tiden tills jag kan gå och lägga mig. Godnatt <3

Sen så undrar jag varför det undgått mig att säsong 4 av True Blood släpptes i juni i år? HALLÅ? Nu måste jag ju se den liksom... hehehe. Ibland ifrågasätter jag min seriesmak. Detta är en sådant fall. Fail.


Paranoid

Satt på nedervåningen och fick en hjärtattack när jag tyckte mig se någon som smög snabbt förbi utanför fönstret. Börjar bli lite smått paranoid. Jag är iallafall klar med fysiken nu, bara att vänta och se hur det går imorgon. Först är det SYVmöte som gäller, sedan biologi och sen fysikprovet. Kort dag är det iallafall. Sedan så ska jag försöka sätta in de euro jag har kvar i kontanter sedan Cypern på mitt konto. Det är ganska störande att ha pengar man inte kan använda utan att kassörskorna suckar :P

Trött som jag är går jag nu och sover istället. Förlorar ju 20 minuter av min sovmorgon imorgon (oh noes!). Godnatt <3

Denna bild har jag proffessionellt komponerat ihop i Piknic. Vi låtsas alltså att det inte alls är matteboken, utan FysikBboken :) Deal?


Ruby Red

Kvällens planer består av att plugga fysik. Och SÅKLART kolla på Idol. Standard liksom. Annars så har jag lagat årets äckligaste pastasås och målat naglarna i ännu en ny färg :) dagen har bestått av en lång håltimme som spenderades under päronträden i Månsons trädgård och på Lauras. Och en mindfuckfilm på engelskan. Så himla skum. Aja. Nu ska det pluggas fysik! Wish me luck. Jippiyay!

Röd

Haft en ganska okej måndag trots allt. Fick skjuts till skolan imorse vilket var ganska skönt med tanke på de 64327 liter vatten som praktiskt taget hälldes ner från himlen. Haha. Svenskan fick vi tyvärr inte överstökad eftersom vi inte hann. Skit också. Nu måste jag alltså vänta med den tills efter lovet, vilket suger ganska hårt. Men sen gjorde engelskan mig på bra humör igen. Herregud, kommer dom lektionerna endast gå ut på att skratta ihjäl sig? x) Jag är grymt glad att vi inte fick en torrboll till lärare. Flummigare människa får man leta efter. Haha <3

När jag kom hem väntade världens snyggaste tavla på mig.


Jag menar, HALLÅ HAR JAG NÅGONSIN SETT NÅGOT FINARE? Ni kan ignorera blixten i mitten... Ser ni vilket album det är? Nu är mitt rum så himla kentifierat. Tavlan är seriöst skitstor xD Jag är en nörd. Heheheh <3 I LOVE IT.

Around the world

Idag lyssnar jag på detta. Haha, skum video x)


Sunday bloody sunday

Hej
Igår gick det sådär med pluggandet. Har fixat till svenskan och ska öva på den idag. Matten får jag DAMP på för att den är så svår. Fysiken är okej. Religionen är okej. Jag får helt enkelt fixa resten av grejerna idag :) Eller imorgon. Idag är liksom svenskaredovisningen prioriterad. Och religionen.

Annars så tänkte jag inte göra något speciellt. Nu är mamma och pappa hemma igen så det är inte så tyst i huset längre. Ganska skönt :)


All my nightmares escaped my head

Godmorgon
Nu hoppas vi att solen håller i sig hela nästa vecka, det lär vi behöva! I helgen måste jag som sagt ta tag i massa plugg, inte direkt något jag ser fram emot. Idag kommer mamma och pappa hem efter en veckas seglande i Kroatien. Inte alls avundsjuk... haha.

Nej, nu ska jag ta och sätta igång så jag får något gjort. Kanske hinner med en promenad i det fina vädret också. Jag tänker inte sitta inne och dö hela dagen liksom :)


Breakfast in the morning

 

Igår kväll var jag inne på en frukostblogg och blev sådär peppad på att äta roligare frukost. Så då gjorde jag det idag.

Davos med banan och nektarin, rostat bröd med keso och tomat och såklart smålandste.

Jepp.


TGIF

Idag har jag haft det bra. Lång sovmorgon med extra god frukost (tog även en klassisk frukostbild som kommer upp sen :P), mattelektioner där det gick bra för en gång skull och en solig promenad till matsalen med Jasmine och Amanda. Allmänt fin dag helt enkelt. I like <3

Keso

Har spenderat kvällen framför TVn tillsammans med matteboken. Såg bland annat Sol, fest och oroliga föräldrar. Något säger mig att jag kommer följa skiten även fast den inte är speciellt bra xD åt såklart rostat bröd med olivfetakeso och tomat och en stor kopp smålandste till det. Så himla himla himla gott.
Oh god, om en vecka är det lov <3 har en del grejer att fixa innan dess, men vafan, det fixar jag. Jepp :)

Funderar på att gå och sova snart även fast jag har sovmorgon till halv 12 imorgon. Trött trött. Godnatt <3

Btw så startade jag en 10timmarsvideo med What is love på Youtube. Utan att tänka på det så har jag lyssnat på samma melodislinga i en halvtimme. Läskigt...



Gårdakvarnar

Det är något segt över torsdagar. Men vi slapp gå till matsalen iaf, för Emanuel hade bil. Najs. Ikväll ska jag plugga matte, inte något att se fram emot direkt :( Men skiten måste göras, så då gör jag väll det. Typ :)

Lyssna på Håkan Hellström kan jag också göra. Konserten med han och Kent var så jävulskt bra blandning. Synd att jag inte fattade det då... gryniga bilder blev det också, fail!


Kenny Starfighter

Igår blev det ganska fint med många vänner, bullbak, onlinepizza och en serie från 70talet. Vi skulle egentligen se filmen Kenny Starfighter men det var tydligen serien med samma namn istället, haha x) iallafall så blev bullarna exeptionellt vackra och kvällen blev fin :D sjuklingarna som inte var där var saknade <3
Sen så fick jag presenter av Amanda och Frida, bland annat en sjukt fin tekopp. Tack så jättemycket :D <3
Sitter just nu och kollar på en blogg vars skribent varit ute på tågluff i Europa under sommaren och allt ser så sjukt roligt ut. Avundsjuk eller vad? Nästa sommar. Då jävlar!

Fick idag den ganska chockerande nyheten att jag har fysikprov på måndag. Lyckades som tur var skjuta upp det till onsdag istället. Dagens wtf. I helgen ska jag förbereda mig inför detta och även inför redovisningen i svenska (usch). Och så måste jag fixa religionen. Eh. Kuuuuuuul helg ^^ Men det går fort. OM EN VECKA HAR VI LOV EVERYBODY!

Nu ska jag sova. Godnatt!




Världens sämsta dag

Jag vet inte riktigt om jag gillar kontrasterna mellan mina dagar. Bara för att jag var i mys-mode igår så ska det såklart bli världens sämsta dag idag. Seriöst. Tråkigaste jävla dagen på länge. Mitt hår var fult. 2,5 fysik UTAN lärare, hade alltså kunnat ha sovmorgon till 11. Kemi som sög. Ensam lunch hemma, för jag hade ingen att äta med. Biologi. Svenska. Och så regn på det. Så jävulskt deppig dag alltså. Alla var sjuka. Mer än halva klassen var borta. Tror jag sett sammanlagt max 25 personer i skolan idag, och pratat med... 4? Lonely. Och nu måste jag plugga kemi för jag har ett jävla prov imorgon.

Nej, denhär dagen hade jag gärna varit utan. Äckeldag. Dethär inlägget får inte ens en bild, för den skulle bara varit ful.

IMORGON BLIR EN BÄTTRE DAG<3

Mysigt

Jag fick plötsligt en såndär onaturlig myskänsla i kroppen. Just nu inbillar jag mig att det är skitmysigt med höst, att det minsann ska bli supernajs att sitta inne när det regnar ute, dricka te och ha mysiga koftor och tjocka strumpor på sig. Och ja, det låter ju faktiskt inte så tokigt. Vissa stunder på hösten är faktiskt helt underbara. Domdär stunderna när man sitter på ett cafe med vännerna, det regnar och blåser småspik utomhus, det är skymning även fast det bara är eftermiddag och man vet att man kan sitta kvar där i minst tre timmar till. Eller när löven får vackra färger och ramlar ner i högar och luften är sådär frisk, man har fina halsdukar och det är 7 grader utomhus samtidigt som höstsolen värmer ansiktet. Eller när man bara är hemma hos någon och umgås och dricker te. Sådant älskar jag.

MEN i min mysteori så räknar jag inte in cykelturerna hem från skolan i uppförsbacke i regnet, alla prov innan höstlovet, förkyldningsepidemier och den begränsade mängden d-vitamin. Usch. Synd att sånadär tråkiga saker ska förstöra det fina. Det är dom sakerna som gör att man måste peppa upp sig inför hösten för att inte deppa sönder. För om det inte vore för dom så skulle hösten vara jävligt bra. Damn you! ^^
Men nu ska jag inte slå sönder den inbillade höstvärlden i min hjärna. Den kan gärna få leva kvar ett bra tag till :)


Kanel

Börjar äntligen se det logiska med kapitel 6 i KemiB-boken. Trodde jag aldrig skulle hända :) nu gäller det iofs att komma ihåg allt också... hehe.
NU ska jag ta en liten (lång) paus från pluggandet och och kolla så jag faktisk har saker till kanelbullar. Annars blir det ju lite jobbigt. Tisdag blir det iallafall för er som inte hört det :D haha, ja, jag är ganska löjligt peppad på det xD men vafan, när höstmörkret kryper närmare och närmare så behöver man ju faktiskt baka bullar? Vad ska man annars göra för att klara hösten liksom? Nej, jusste :)


Elektrofil & Nukleofil?

Denna helg började med chill hos Johanna K, mysigt. Resten av dagarna har jag ätit väldigt många rostade mackor med oliv- och fetaostkeso, bakar chokladbollar med hackad mandel, pluggat en väldans massa kemi, bevittnad världens dräggigaste lan i vårat vardagsrum (lillebror + 8 pers...) och väntar nu på att mormor och morfar ska hälsa på för middag.
I veckan väntar kemiprov </3 och myskväll och bullbakande med dom bästa <3
Tills dess får jag stå ut med att känna mig som ensamboende student i ett alldeles för stort hus. Haha, kan bli intressant!


Ännu en vecka förbi

Dagens ilandsproblem är att jag vaknade alldeles för tidigt. Å andra sidan är det dösoligt ute. Så jävla najs! Å tredje sidan (hehe) så är det skolfoto idag och jag blir som vanligt asnervig inför det även fast jag kanske borde ha vant mig vid det är laget xD men vafan... Skitsamma. Idag ska det bli en bra dag tycker jag. Så det så. Puss!

Danke

Gick in på ss och såg att jag nu äntligen har båda EVS och Psykologi A inlagt på schemat. Tackar tackar! Det var på tiden det :) nu får dom gärna fixa alla andras scheman också....


Giftiga svampar

Hej
Extreeeemt lång dag idag. Torsdagar går verkligen långsamt. Iallafall så vill jag varna alla som ska ha lektion i AC-salen. Svampsamlingen är utökad. Och den stinker. Alert alert. Satan va äckligt den salen luktar xD

Idag har jag hunnit göra ännu en Kemilabb och räknat Matte. Och anmält mig till högskoleprovet i höst. Och kollat På Sol, fest och oroliga föräldrar. Och tvättat håret. Imorgon är det skolfoto. Woopidoo :P må det bära eller brista...

AAAAH

Har fixat biologilabben, pressat en jävla prästkrage och sist av allt kemilabben. För att fullända den så ska jag rita resonansstrukturer till fenol. Det är sådant som inte står i boken och som Lopen skrivit på tavlan nångång och som jag glömt att anteckna (hehe) Då är det tur att det finns galna människor på internet som faktiskt lägger ut sånt xD

Tack, du okände! :P


En onsdag

Fin dag idag. Biologi där Lopen hotar med kronofogden om jag inte lämnar in testprovet i kemi A nationella som jag tappat bort, långlunch under Djäkne, fysiklabb med kalle-anka-instrument, en uppånedvänd cykel med tillhörande "hotbrev" (börjar se en trend....haha xD), och sedan en lång lång fika på Lauras med AmandaJohannaFridaJenniferCissi <3

Dags för ett bullbak snart igen? :)
Seriöst.... kanske världens läskigaste bild xD


Gårdagen

Igår var kanske inte direkt den bästa dagen på länge... det visade sig att jag var tvungen att bestämma om Eng C just den dagen, det var enda chansen. Herregud, jag visste fan inte hur jag skulle välja... Efter ett jävla velande slutade det med att jag valde båda två... så nu har jag alltså både Eng C och Psykologi A. Psykologin gillar jag, den har inte ens börjat än, men valet av Engelska C ångrade jag ganska grovt igårkväll. Det var inte kul... men nu har jag missat chansen att välja bort det och vem vet, jag kanske behöver det. Vi får se i slutet av året om det var rätt eller fel. Förhoppningsvis var det rätt även fast det inte känns så alls för tillfället.

Nu ska jag snart åka ner till skolan igen. Har två lektioner kvar på dagen, sen slutar jag. Då är den jobbiga delen av veckan över. Det är ganska skönt egentligen, att efter tisdagen så är alla dagar helt okej liksom. Det är bara att ta sig förbi måndagtisdag så är man hyfsat glad igen :) jah...


Idol

Nyss hemkommen efter en mysig kväll med tre Johannor (inklusive mig). Vi har suttit på den svinkalla men mysiga balkongen och pratat, beställt pizza och kollat Idol. Najs <3

Imorgon börjar allvaret igen. Men en bra helg har det varit för mig del. Sådant behövs :) nu taggar vi fredag och med det säger jag godnatt!

En helt normal bild på Johanna x2 som jag spenderat kvällen med. Hehe :D


Söndag

Igår fick jag något slags ryck efter att jag kollat i Stadiumkatalogen. Så jag trotsade min lata sida och tränade (!!!) Var ganska kul faktiskt, synd bara att jag aldrig kommer lyckas göra det till en vana xD Sen lagade jag egen middag och kollade på två filmer som gick på TV :) sen så har min röst kommit tillbaka vilket betyder att jag ÄNTLIGEN kan sjunga för mig själv när jag är ensam hemma. Har saknat det litegrann liksom. Ehe.

Idag ska jag fixa lite plugg och sedan hälsa på Johanna K i hennes nya lägenhet :D Så nu bor du aaaaasnära mig (om jag gissar på rätt lägehetsshus). Hihi.
Så det är dagens planer.

Scary shit

Kvällen hos Ronja var asmysig, kladdkaka, grönsaker med dipp, spännande film och fina människor är en väldigt bra kombination!

Vad som däremot var lite för magstarkt för mig var hemvägen. Först stiger jag på en helt tom buss, det är skitmörkt ute och busschauffören går ur bussen och är borta typ fem minuter. Sedan kommer han tillbaka och sitter där i några minuter till innan vi åker, helt tyst :S att sedan gå genom Strängnäs själv sent på kvällen är inte heller kul, man blir ju helt paranoid. Sen när jag väl kommer hem så ser jag att idioten Max har glömt kvar nycklarna i låset och gått och lagt sig. Jävla miffo. Vem som hellst har alltså kunnat vandra in här. Usch usch usch. Dagens hjärtattack liksom.
Hur ska jag nu kunna sova? xD

Segt

Oj vad dagen har varit seg. Det gick bra på sjukhuset iaf, ska få utskrivna kortisondroppar till ögat och komma tillbaka om en månadför att se om det blir bättre. Sen så har jag artbestämt blommor, haft mysig lunch med Jasmine och haft världens segaste eftermiddag med biologi och kemi. MEN nu ska jag snart ta bussen till Stallarholmen för lite tjejkväll hos Ronja :D Åh <3 kommer dock hem ikväll eftersom jag har sovmorgon tills samhällarna slutar imorgon xD

Nu ska jag kila till bussen, hej!

RSS 2.0