Dagens lista

- Känner mig fantastiskt nog rätt klar med projektarbetet. Nu ska bara alla fotnoter fixas!
- Ska beställa mineralsmink från Tikei. Yes please!
- Slutade vid halv 12 idag. Kunde varit värre :)
- Kan inte sluta lyssna på Svenska Björnstammen. Det. Går. Inte.

Ehm. Annars så har jag kommit på hur himla liten chans det är att jag någonsin kommer vinna över någon på Wordfeud. Mission impossible!



En bild som alltid gör mig glad. Bwahah.

Tikei

Fick hem mina mineralsminkprover idag! Har testat lite och ja, jag kan inte riktigt bestämma mig vad jag tycker. Det är svårt. Foundation har liksom aldrig riktigt varit min grej. Lite ovant. Speciellt med löspuder. Men det verkar fint! Gillade concealersarna, dom var bra! Dock slår inget de två jag redan använder men dom är så dåliga för hyn :( vad sjutton är poängen med concealers som gör att man får ännu mer att täcka? Så det är dags för ett byte. Blir kanske en beställning därifrån trots allt :) hehe.
Nu tänkte jag skriva PA och sen kolla på Top Model. Och Project Runway. Skrev en del på håltimmen idag så nu har jag iprincip bara källkritiken kvar och lite småfixande. Feels good. Yay!


Känner du lyckan genom sorgen

Dagens i-landsproblem:
Jag har seriöst typ tusen olika källor till mitt PA. Väldigt.Jobbigt. Dels för att jag måste skriva källkritik på allt, och dels för att det tar så HIMLA stor plats. Måste måste korta ner det på något sätt. Detta är en konsekvens från då jag skrev bakgrunden och panikletade alldeles för många källor trots att många saker fanns samlade på en sida, för jag trodde att man var tvungen att ha massa olika, hehe. Dumt. Så, imorgon blir det att rensa bland källdjungeln. Lär ju kunna sortera bort åtminstone en fjärdedel. Weeeeej!

Svalkar vinden

Idag är det PA som gäller. Skriver som en vind. Och intervjuar på löpande band. Har haft en intervju med en psykiatrier idag. Imorgon blir det ännu en patientintervju. Weho! Nu ska jag sammanfatta alla källor. Det kommer nog ta ett tag... för att peppa mig själv och göra skrivandet lite roligare lyssnar jag på Den Svenska Björnstammens nyaste. Cissi tipsade mig. Helt sjukt bra! Speciellt låten nedan:



Vilken färg har själen, älskling?

Fick ett utbrott på mitt PA då jag insåg att det helt enkelt inte funkade att skriva på det sättet jag trodde att jag skulle skriva på. Så nu är det ändrat lite. Så att det går att skriva utan att krångla in sig alldeles för mycket. Det känns bättre. Nu har jag koll.

Annars så upptäckte jag en rätt mysko grej idag. Fick ett kort från Luleå Tekniska Universitet. Har någon mer också fått det? Heter eran professor i miljögeokemi också Johan Ingri? För jag tycker det är så himla konstigt. Jag heter liksom Johanna Ingrid... och så heter han Johan Ingri? Liksom mina namn minus de sista bokstäverna. VAD ÄR ODDSEN?!? Är det ett skämt eller bara ett väldigt osannorlikt sammanträffande? I vilket fall som helst så är det bara underligt...

Upd: Jag googlade. Det finns faktiskt en person på LTU som heter Johan Ingri. Sammanträffande eller vad? xD



Jag tror du söker efter mer än du ser

Jag rågillar mitt nya schema. Hoppas det inte ändras något nu bara i sista sekund, blev ju så förra gången... annars så är det detta som gäller tills jag slutar.
Idag mår jag rätt fint. Tittar ut genom fönstret och ser VÅÅR. Sen så har jag äntligen beställt prover på mineralsmink från Tikei. Känner att det får vara slut med vanligt smink nu, min hud typ dampar sönder. Så vi får se hur detta funkar, har bara hört bra om dem, från t.ex Ronja :D Så, beställt en provkit nu och så får jag se hur jag tycker ^^ om jag gillar det så blir det en beställning till fast större burkar!

Nu ska jag fortsätta skriva på mitt projektarbete. Skriva skriva skriva.... känns bra att jag inte har något annat som måste göras samtidigt iallafall!


Hemma

Idag har jag spenderat 8 timmar i en bil. Ganska rastlöst, lyckades iallafall sova några av timmarna. Så nu är jag hemma. I lilla Strängnäs. Känns konstigt att gå från 1 meter snö till ingen alls. Och det känns konstigt att jag för 12 timmar sedan stod på ett par skidor och att jag nu sitter hemma. Weird. Jag har haft det bra i varje fall. Trevligt. Åkt skidor som en tok hela veckan. Fin fint! Lägger upp lite bilder också, men inte så många för iprincip alla var på utsikten och det blir lite tråkigt att titta på såhär på en skärm efter ett tag då det liksom inte går att fånga på bild. Men iallafall, såhär har jag sett världen den senaste veckan:









HAHA, sista bilden asså <3 den satt på en stolpe precis innan man gick av liften. Så min humor xD

Body + face

Hejhej.
Näst sista dagen i Åre nu då. Imorgon kväll åker vi hemåt. Idag gäller det att fortsätta skriva PA som en galning och kolla lite film, hehe.
Igår var en allmänt najs dag för mamma och jag åkte upp till Copperhills Spa och fick massage :) det behövde jag, kan man säga. Asskönt. Europakunskapsprovresultatet fick jag syn på också och blev positivt överraskad :D Så, jag ha det bra här uppe. Längtar inte tillbaka hem till skolan direkt... men dit ska man tillslut. På måndag. Pöh.


Duved

Sitter just nu och väntar på en buss som ska ta oss tillbaka till Åre. Har åkt i Duved hela dagen, bland annat i ravinen :) sjukt mycket snö, det är så djupt att man fastnar i skogen när man försöker åka haha xD
En annan rätt fin grej är att vi såg renar på fjället idag. Försökte ta kort men det blev inge bra ._. Dom va lite för långt bort. Fint var det iallfall!


Minus 242,6

Hejhej!
Idag blåser det som satan så många liftar är stängda. Egentligen skulle vi till Duved och åka men det var ingen ide, så det blir att åka här i Björnen idag!

Å andra sidan är det ju tydligen jäääävligt kallt där så det är väll lika bra ;) haha xD


Åre

Har det ganska najs i Åre. Har åkt massa skidor, det va dock dövarmt ute och jag avled lite, hehe. Sen så har jag letat artiklar till mitt PA och ätit alldeles för mycket middag. Marängsviss är så sjukt gott!

Sen som alla vet lyckades jag glömma min skidjacka hemma. Kom på det precis när vi kom fram till huset, haha. Men den åker upp med ludde imorgon eftermiddag, tills dess så lånar jag någon annan jacka ^^ yay!


TGIF

Så jävla najs. Fredag. Lov. Mördarveckan är över. Bara ett litet litet prov kvar så... Nu på morgonen ska jag repetera lite inför provet, sen ha en telefonintervju, sen prov och sen myyyyyskväll! YAY!

Well, det var allt för mig. Lycka till idag alla som har prov, det är några stycken... Puss!


Analysera

Tror att psykologiläraren har en lite för stor kärlek till ordet analysera. Det finns nämligen med i nästan hälften av alla övningsfrågor. Om provet består av enbart analysfrågor så dör jag. DÖR. Analysdöden.


I follow rivers

Idag har det väll inte hänt så mycket. Haft DS och pratat med filmgruppen om diverse grejer som måste fixas, tittat på och identifierat kranium på biologilabben och fått tillbaka två prov på andra biologilektionen. Hann med lunch/fika på lauras också eftersom labben slutade 40 minuter tidigare än vanligt.

Nu ska jag plugga psykologi som en nörd. Ska upp tidigt imorgon också för att plugga ännu mer. Sen är helvetesveckan över OCH DET ÄR LOV. Och lovet börjar väldigt trevligt med en klassisk tjejkväll hos Hanna :D wee! Hoppas provet imorgon går bra bara. Hoppas hoppas.

Hemskt mycket hej

Har läst (läs: försökt läsa) psykologi ikväll. Repeterat en del men inga frågor besvarade än :( blä. Typ alla är analysfrågor... ganska jobbigt. Sen så har jag skrivit klart och skickat in min engelskauppsats och jag är ungefär SÅHÄR förberedd på att läraren kommer ha synpunkter på min struktur och att jag har "för mycket results och för lite discussion", varför det nu ska ha så stor betydelse ._. nej, inte mitt livs bästa dag idag. Nu ska jag tvätta håret, plugga vidare och sen sova. God natt <3

Förresten så verkar det som att vädret de senaste dagarna har försöket kompensera vinterns snöbrist med att släppa ner hela årets snöranson under loppet av två dygn. Ganska trevligt med lite vitt ändå. Det blir ljust iallafall!


Sådär, då var det överstökat.

Kan väll säga att det inte direkt var ett av de bättre proven jag skrivit. Hehe. MVGfrågan fick jag hjärnsläpp på och fick inte riktigt till något bra svar direkt. Annars var det rätt... konstiga frågor på saker som knappt var relevanta? Hoppas det gick bättre än jag tror iaf. En sak är jag säker på; Europakunskap är inte mitt bästa ämne. Annars så har jag lånat lite böcker på bibblan till mitt PA (som bara gör mig mer och mer stressad) och nu ska jag plugga Psykologi. Det tar aldrig slut! Hjälp!

Semla

Sitter just nu och pluggar europakunskap. Idag är sista dagen. Sen tar det slut! Äter en semla som mormor bakat (vilket betyder att den är skitgod men även asliten ^^) och försöker minnas allting till provet. Det får gå som det går.

Var även på biologilektion imorse och har kommit fram till att BiB kommer vara mycket mer intressant än BiA. Vi kollade på ett avsnitt från vetenskapens värld som faktiskt var väldigt intressant! Hehe. Nog om det. Nu ska jag plugga!


Oj oj

Kan bara säga att jag aldrig känt mig så osäker på ett prov som nu, även fast jag verkligen har försökt lära mig det vi ska kunna... Hur det går imorgon avgör nog slumpen!


En dag i februari

Uppspel - check!
Arbetsintervju - CHECK!
Plugga EuA - inte så check ännu...

Idag har jag hunnit med ett uppspel på Esv. Det gick nog helt okej :) sen så åkte jag till Eskilstuna för gruppintervju! Kan väll säga att ja, jag var rätt nervös. Jag tror det gick helt okej ändå, jag gjorde alla uppgifter och försökte vara så naturlig, trevlig och glad som möjligt. Om jag får något jobb vet jag dock ännu inte, det är bara att vänta på svar och hoppas hoppas! :D

Nuuuuuuu är det europakunskap som gäller. Weho....

Jahapp...

Just nu är jag inte ett dugg glad. Efter att engelskaläraren kom på att jag missuppfattat en del grejer så har jag insett att jag måste skriva om vääääldigt stora delar av min engelskauppsats. Och jag har hjärnsläpp. Och har liksom inte riktigt tid med det. För jag måste plugga EuA. Det kommer bara mer och mer saker jag måste fixa och det är liksom omöjligt att hinna med allt. Blä. Så nu ska jag skriva om hela skiten. Sen får han va nöjd med det. Och sen ska jag plugga Europakunskap.

Imorgon har jag uppspel på Esv, en halvtimma psykologi och sedan åker jag på jobbintervju! :D yay!

Mördarveckan

Har läst Europakunskap som en galning idag och till min förvåning har det faktiskt gått rätt bra. Yay för mig! Har dock fått världens stelaste rygg... not so good. Jag försöker se positivt på kommande mördarvecka men det är rätt svårt. Förövrigt så är jag rätt låg. Trött i allmänhet. Tror jag börjar bli lite förkyld också. MEEEEEN det är bara att köra typ. Om fem dagar är det över. Yaaay. Då blir det myskväll hos Hanna och efter det åker jag till Åre och kan koncentrera mig på PA istället.


Muffins

Hellu, sitter och tittar på melodifestivalen samtidigt som jag slöpluggar lite :) har hunnit med att baka muffins också, hihi. Blev med banan, hallon och kokossmak! Myyycket gott. Imorgon planerar jag att börja plugga på riktigt, idag har jag inte fått så mycket gjort direkt. Aja, det borde ordna sig ändå! Weeeeeo.


Baka liten kaka

Godmorgon/Godeftermiddag, välj själv!
Idag är poängen att jag ska plugga men vi får väll se hur det blir med det, Europakunskap är ju faktiskt fruktansvärt tråkigt och svårt att få in i skallen tyvärr. Har en väldans lust att baka något. Hmm. Kanske chokladbollar eller hallonmuffins? Vi får se!
Jag är förövrigt väldigt seg idag, gick upp vid halv 12 typ hehe. Helg <3


You are my one true love

Efter min lektion idag så iprincip tvingade jag iväg några till Lauras. Hihi. Det va mys. Efter det handlade jag lite dipp och sånt, har tittat på Notting Hill med mamma :) Sen så har jag även haft min första intervju till mitt PA! En från föreningen jag kontaktade ringde mig så det blev en telefonintervju, känns asbra och personen var jättetrevlig! :D Det går framåt nu och det känns kalasbra. Yay!

Nu ska jag titta på några avsnitt av TB medan håret torkar ^^ haha. Helg <3

(Har även lyssnat om och om igen på samma låt... känner mig lite mainstream men den är ju sjuuukt bra)


Längtar till sommaren

Idag är jag glad av många anledningar. Haft ett biologiprov som nog gick bra ändå. Sen så har en person från ÅSS (som jag kontaktade som en del av mitt PA) svarat på mitt mejl och ska ringa mig inom de närmsta dagarna! Yay!
Sen så har jag även kallats till intervju för ett av jobben jag sökt. Det typ gjorde min dag. Hoppas hoppas!

Ikväll är det bara att fortsätta plugga... dock tänker jag nog ta det lugnt nu på eftermiddagen, hehe.



Mykorrhiza

Plugga biologi är jag jävligt trött på nu. Tack och godnatt.


Ganska sött

Ett ord om dagen: Bra :) som en måndag trots allt kan vara ibland. Nu ska jag plugga biologi och skriva PA. Planerar att läsa igenom alla 130 sidor vi har till provet på torsdag. Trrrrevlig kväll!

En ganska söt bild:


It's a small crime

Ny vecka imorgon då. Inte riktigt redo tyvärr. Helgen har liksom gått långsamt men för fort. Eh. Vet liksom inte riktigt var den tog vägen. Och så måste jag plugga som en liten gnu hela tiden. Skitkul. Verkligen. Längtar megamycket mycket till det är över. Typ efter att man lämnat in råmanuset till projektarbetet. Då kan jag slappna av igen. Tills dess får jag typ stressa ihjäl mig lite. Men, sånt är livet antar jag... tänker fan ta tag i skiten så att jag får något gjort, så att jag kan känna mig nöjd i slutändan. No regrets. Lite mental frihet skulle sitta fint också.

Danke.


Pannacotta

Har hunnit med att handla, köpa iphoneskydd (har värsta planen), skriva engelskauppsats, lämna nycklar och göra pannacotta. Rätt bra men lugn söndag med andra ord!


Nåt gammalt

Melodifestivalen var väll lite sisådär. Loreen tycker jag dock är döcool. End of story.
Annars så är biljetter till Bryssel nu bokade, det tackar jag Johanna för, tack tack! <3 Känns bra att ha det fixat. Snart är vi iväg! Har även bestämt mig för att jag någon gång i livet ska göra en amatörmusikal. Ser så sjukt roligt ut!


Skriver

Jag skriver. Har gjort det väldigt mycket på senaste tiden. Pennan glöder och jag försöker hålla pennan på ett annat sätt så att inte min skrivknöl blir större, kanske den tillslut försvinner. Skrivböcker, postitlappar, whiteboards. Inget kommer undan. Just nu är det dock word som drabbas. En uppsats om mänskliga viljor på engelska. Borde inte vara så svårt, jag menar, hela jag är ett Battle of Wills. Gäller bara att sortera ut vad som borde skrivas och inte. Lyssnar på Kristian Anttila och Imperiet och biter på insidan av kinderna medan jag tänker. Skriv skriv skriv. Det är lördag idag.


Kangaroo lad

Dog lite smått sådär.


Läs ej om du har skolångest

Som rubriken säger. Don't do it. Rekomenderar typ... alla.

Såå... insåg idag hur mycket jag blundat för det faktum att veckorna innan sportlovet kommer suga ganska hårt. Tog en titt i min almanacka. Tänkte något i stil med: Oj... och fick sedan någon slags spark i röven, en slags gnista i hjärnan som gjorde att jag insåg att det fan är dags att börja nu. Innan lovet ska jag nämligen ha gjort ett biologiprov (på halva jävla boken... 124 sidor), ett europakunskapsprov, ett psykologiprov, en engelskauppsats och så måste jag göra huvuddelen av mitt PA. Great. Så jävla taggad.... inte. Lite jobbigt också att två av proven är kursavslutande. Hjälp. Mig. Snälla.
För att underlätta mina kommande helvetesveckor tänkte jag göra en liten planering. Få lite struktur. Wish me luck. Det jobbiga är att efter dessa två veckor fortsätter skiten egentligen i typ 7 veckor till, men det tar jag då. Nu koncentrerar jag mig på detta först... PÅSKLOVET - SNÄLLA KOM FORT. För då är allt över :D

Läste du ändå? Sa ju åt dig att inte göra det D:

Some of us will never sleep again

Hej, är typ ganska totaldepp idag. Somnade efter 2 inatt. Lyckades även bryta av en nyckel. Score. Jävla smidigt. Annars så jag har dansat Zumba och köpt nya hudprodukter. Mamma har införskaffat en Maroccan Oil. Planerar att sno den litegrann ibland, hehe.



RSS 2.0