I'm gonna marry the night

Om typ en kvart planerar min familj att släcka alla lampor och tända ljus istället. Det är iprincip bara vi i hela grannskapet som gör det. Men vad gör man inte för miljön? :) tycker att fler borde vara med, det är ju mysigt!

Idag har jag i varje fall kommit fram till ännu fler jobb jag ska söka och faktiskt sökt till två av dem, sen har jag övningskört lite med pappa och ätit en sjukt god middag. Projektarbetet har jag liksom glömt bort. Det ska jag ta tag i så snart som möjligt... typ.

Sen så fyller Linnea år idag, så GRATTIS GRATTIS igen :D hihi! Hoppas det gick bra för er som gjorde högskoleprovet och allt!



Linnea posar i Cypern. POSE!!!

Regnmolnsblå

Saker som hänt sedan jag skrev sist:

- Jag har sökt lite jobb, och fler ska det bli!
- Hotellrum till Bryssel är fixat, tack vare Ronja!
- Letat klänningar som en tok.
- Brainstormat framtidsyrken med mamma och pappa. Jag är fortfarande förvirrad.
- Det har varit världens konstigaste väder. Sol/blå himmel/hagel/regn/blötsnö/blåst kombinerat. Finns det något samlingsord för det? Jo, Aprilväder.

Man kan säga att det varit en informellt produktiv dag. Eller något sådant.
Och det är fredag idag. Känns så himla mycket som lördag... alla dagar denhär veckan har liksom hamnat fel, haha x)


I'm blue

Det spöregnar och blåser ute och jag tycker det är asmysigt :)
Och jag har pastellblå naglar. Hihi.


Bullar

Det är biologiboken och min sista dag idag. Ser fram emot att slippa den ett tag framöver ^^
I varje fall så har mormor och morfar varit här idag på lite kvällsfika. Max har alltid retat mormor för att hon gör mikroskopiskt små bullar. Så idag bestämde sig mormor för att bevisa motsatsen. Hon bakade extremt bullar som var så stora att bara en fick plats i varje påse. Hahaha xD så sex stycken sådana ligger nu i skafferiet. Ganska kul x)

Nu sitter jag och försöker banka in det sista till provet imorgon. På nedervåningen sitter ett gäng överdrivet peppade fotbollsfantaster. Trevligt ^^


Ett till bara...

Sådär! Då var ett prov skrivet och jag tycker det känns bra :) Något som känns lite mindre bra är biologiprovet som jag har på torsdag. Igår lade läraren nämligen till ytterligare ett kapitel. Så himla onödigt. Möööh. Såååå, tills torsdag är det biologiboken som gäller.

Annars händer det inte så mycket i mitt liv. Har en känsla som blandar framtidspanik och förhoppningar. Lite jobbigt. Jag vet att jag skrivit det i vartenda inlägg de senaste veckorna, MEN DET ÄR SÅ SJUKT ATT VI ÄR SÅ SJUKT NÄRA. Jag kan inte släppa det. Gaaaaaah!

Hej. Hehe.


Hej och godnatt

Jao. Musikplugget går rätt okej ändå. Najs. Och ikväll har jag, tro det eller ej, kollat på Big Brother. Hur fan hände det? Haha. Aja.

Två saker jag upptäckt som mitt lilla ordningsinne stör sig på:
- De senaste inläggen jag skrivit från mobilen har ofrivilligt hamnat i Fetthörnan?!?! Och jag kan inte ändra det. Möh.
- På mitt lilla kalendarium så är Bryssel centrerat men inte Påsklov. Så fult.

Och ja, jag är störd. Godnatt :)


Råttan

God eftermiddag :)
Idag har farmor och farfar kommit hit för att fira Max! Vi har ätit god lunch och haft det fint. Kikat lite i uthuset där vi bygger om också, jag är verkligen överdrivet peppad på att fixa iordning och bo lite där, haha! Dömysigt kommer det bli!
Efter att farmor och farfar åkte hem så har jag gjort ett överblicksschema över den tid som är kvar i skolan. Ett såntdär man kryssar för dagar på, jag gillar sånt, hehe. Det ger mig lite mer koll på tillvaron och jag blir inte lika galen av stress ^^

Såååå, nu är det musikhistoria som gäller. Woop...


Nu är det faktiskt vår

Tjaaa.
Idag är det plugg som gäller. Musikprov på tisdag och biologiprov på torsdag. Japp. Annars så har jag fixat en present till min bror som fyller år på måndag. Jag är bäst på att slå in presenter!

Så nära, så nära...


Allting kommer bli bra tillslut

Idag har jag känt mig väldigt avslappnad. Och det är väldigt konstigt iom att jag typ stressar sönder på alla grejer som måste göras/betalas/fixas inför skolan, studenten, universitetet, sommarlovet, jobb osv. Stora summor pengar kommer försvinna. Fridas lista var en bra sammanfattning. Det är sjukt med grejer att göra som liksom inte hör till skolan, utan till framtiden. Det känns så konstigt, jag har liksom inte fattat att det är så nära. Man är van vid att bara koncentrera sig på skolan och vet hur det går till i den miljön, osv. Nu är det något helt nytt som vi kastas in i och det skrämmer mig. Och gör mig förvirrad. Det finns så många intryck och jag vet inte vad jag ska göra överhuvudtaget.

I alla fall så har jag på något vis glömt bort det idag och bara varit. Väldigt skönt. Stress stress.

Pannacotta

Idag har jag:
- Redigerat världens bästa film.
- Haft må-illa-ont i magen. Party!
- Gjort pannacotta till imorgon.
- Ätit Werthers Original. Kan. Inte. Sluta.
- Insett att sidan jag hittade en perfekt balklänning på precis börjat frakta till Sverige!!!! och att dom har fri frakt världen över och ingen tull till 30/4! Me happy. Det är liksom som att dom VILL att jag ska ha den klänningen.

Minut magontet så är det ganska awsome helt enkelt. Weeeo!


Jag slutar när jag vill

Kollade in kalendariet idag och insåg att det bara är 10 veckor kvar. Megaläskigt. Döläskigt, tillochmed. Och jag har så himla mycket att göra och fixa. AAAAAAH!!! Känns lite jobbigt, faktiskt. Väldigt. Börjar bli lite friskare nu iaf, inbillar jag mig.
Idag har det varit asvarmt och det gjorde mig glad. En ljusglimt i kaoset, haha. Sen så har jag övningskört med pappa och sen inte gjort så mycket mer. Borde kanske gjort något vettigt av tiden egentligen. Lite skolarbete, till exempel. Mah. Det kör vi imorgon!

Nu planerar jag att duscha och sen sova. Sov rätt dåligt i natt, vaknade hela tiden av att jag av någon anledning var så sjukt torr i munnen. Hoppas det inte blir likadant nu igen, haha.



En bild från i helgen. Det fanns nämligen lejon på Järvzoo. Äkta.
Fast ne, nu skoja jag bara. Heö ehö. Hö. Skoj.

Zombie zombie

Har varit ganska dåsig i huvudet idag och liksom inte registrerat någonting. När jag vaknade hade jag ont i halsen och huvudet och det har hållt i sig under dagen. Jag tror jag håller på att bli förkyld eller nåt. Nej, denhär dagen har varit jobbig.
Imogon blir det en redovisning i ESV om Barocken och sedan ska jag ha en till intervju till mitt PA. Så imorgon blir det lite sånt. Trevlans.


En helg i Järvsö

Jag har haft en galet fin helg med fina personer i Järvsö, en stad som visade sig vara väldigt mysig x) kort fattat så kan man säga att vi träffat trevliga norrlänningar på middag, dansat, gått på Järvzoo och matat vargar och sett världens gulligaste fjällrävar, ätit en sjukt god Räkmacka på Lillbabs Caffär, tittat på fulla människor dom dansar i pjäxor till en trubadur på After Ski och haft en väldigt mysig filmkväll med tillhörande 90talsmusik. I LOVE! <3



Vi såg en vargjakt. Live. Slå det!



Ann - REBORN!



<3



En ren, sjukt fina!



Vargmatning! Man fick slänga ner stora köttstycken till dem :)



Fjällrävarna var så sjukt fina och några barn som var där fick följa med in och mata dem :D



Alla blir glada av djur!



Lokatten var finast. Megasuperduperfin.



På Caffären. Alla åt räkmacka och den var så himla god men liite för stor x)



Lite utsikt över Järvsö. Det måste vara så vackert på sommaren!

Det var det! Fler bilde finns men detta får räcka. Tack så himla mycket för denhär helgen allihopa! Så himla glad <3

Uppsala

Igår kom Ronja och Sofi hit. Vi gick på en liten promenad med Cissi och Amanda, och hälsade sedan på Johanna K. Sen blev det lite film och sen var vi så trötta att vi bestämde oss för att sova ^^

Idag var det universitetsdag så vi tog bussen till Uppsala. Eller ja, miniminibussen förbi Uppsala mot SLU, haha. Jag har haft det trevligt med Frida, Ronja och Hanna :) vi besökte veterinärhuset och lite annat. Och åt god kycklingbaguette och mintchoklad. Rawr!
Nu måste jag snart packa och fixa inför imorgon. Weeeeeooo! hihi! Då händer det mycket! :)
För att avsluta så kommer här lite bilder från idag:


Charlie

HEEEEEJSAN. Idag är mitt mission att öva inför redovisningen imorgon och hittills har det gått helt okej. Rättat till lite småfel osv på lunchhåltimmen. Haft två relativt onödiga lektioner idag, haha. Och allmänt efterhäng på skolan. Men sånt behövs också ibland. Imorgon är sista lektionen jag har på hela veckan och sen åker vi mpt Uppsala och Järvsö. Naaaajs. Sånt gillar vi!

Well, roligare än så blir det inte. Tjohej!


Bittersweet Symphony

Idag var första dagen man kunnat gå utan jacka. Gillas så sjukt mycket. Hela dag har varit bra! Allting är så fint. Tror provet gick rätt bra ändå. Våren gör mig verkligen så himla mycket gladare än vanligtvis!
OCH VET NI? Jag har cyklat till skolan idag. Efter att ha halkat dit på en isbana i några månader var det en befrielse att susa ner på en cykel. Kunna komma till skolan i tid, utan stress. Fabulous!

Annars så ska jag nu göra min powerpoint och skriva det jag ska säga på onsdag. Jag är inte ens nervös än och bara det känns så jävla underbart. Jag som brukade oroa mig i veckor innan kan nu sitta två dagar innan utan att ha börjat öva och ändå känna mig hyfsat lugn. Vet inte om det är på riktigt eller inte, men bra känns det. Jag har kommit någon vart!

Så, då vet ni vad jag gör ikväll. Btw så håller jag andan varje gång jag öppnar min mejl. You know why...

Jag lovar att vara stark

Då var denna helg slut. Nästa veckan kan man nästan inte kalla för en skolvecka, även fast den både innehåller prov och redovisning för min del. Ska bli skönt när det äntligen är onsdag och det är över. Torsdag är ju Uppsala, och fredag Järvsö! :)
Har lite halvhjärtat försökt nöta in information till religionsprovet och det har väll gått okej. Sen så hann jag med att övningsköra i lite mer än en timme. Borde börja göra en powerpoint till redovisningen också, och duscha... stressigt x) Men men, så kan det gå. Jag klarar det :) puss och godnatt!


Jag är inte skyldig dig någonting

Efter att ha glott på melodifestivalen, precis som alla andra i Sverige, så är det ju bara att konstatera att rätt låt vann. Hon är cool :) Hoppas mamma och pappa hade det bra i Globen, haha.

Religionsfrågorna är jag nästan klar med. Går extremt långsamt att besvara dem av någon anledning. Men resten gör jag imorgon. Måste plugga in det också... men eftersom man redan läst om kristendomen MINST 3 gånger förut så borde det ju inte vara alltför svårt. Måste även börja göra en powerpoint till min EUAredovisning. Mwep. Mwep.

Ja ni. God natt på er :)

Detta behöver jag:

- Ett par perfekta svarta jeans. Helst i modellen "Olivia" från Rut m.fl.
- Färgglada ballerinaskor.
- Pluggmotivation som gör att jag helt magiskt får MVG på religionsprovet och redovisningen nästa vecka.
- Naglar som inte skivar sig.
- Ett jobb!!! (hoppas hoppas)
- 15 plus, vindstilla och sol.
- Fredag, för då åker vi till Järvsö och träffar Annica <3

Ja ni. Nästan allt detta ser jag i mina händer inom en snar framtid. Yes box.

Och, tack för igår allihopa <3 Jag gillar er.



Lika barn leka bra

Idag har jag och filmgruppen filmat som galningar och faktiskt lyckats få klart allt! Känns fantastiskt bra att vara on track igen. Ska bli megakul att klippa och fixa filmen nu, haha! Längtar :)
Sen så har vi haft två biologilektioner där läraren var på ovanligt bra humör. Och jag fick skjuts både till och hem från skolan av bästa Sofi <3 bra dag liksom. Snart ska jag sätta mig i en bil igen för att övningsköra en sväng. Woop!

Jag dör

Gick in på niotillfem. Såg en katt. Jag dog. Smälte till en liten pöl. Så. Jävla. Söt. En så ska jag ha i framtiden. Punkt slut.


Havreflarn

Det finns få saker som är så sjukt äckligt gott som havreflarn. Satt och skrev europakunskap och blev sådär grymt sugen. Så jag bestämde mig för att göra havreflarn på direkten. Dom blev döfina och dögoda. Det är det enda negativa med dem, att det liksom inte GÅR att sluta äta när man väl börjat :( skulle lätt kunna äta allihop, men det ska jag inte göra...

Övningskörde igår btw, gick riktigt bra! :) Jag ska försöka börja köra på rutin nu så att jag blir bättre och bättre, nu ska jag ha det där kortet! Weeeeoo!


Ett fel närmare rätt

Engelskalektionen var faktiskt rätt kul ^^ var dock ganska dålig som anarkist, haha. Men vafan, jag försökte ^^ kul var det iaf! :D SÅ FÖR ATT SAMMANFATTA DAGEN ÄR DETHÄR EN BRA DAG. Liksom. Öh. Nu ska jag skriva EuA.

För att avsluta inlägget tänkte jag ta en poserbild av mig själv. Gick sådär. Blev lite föööör stelt liksom. Så detta är vad ni får:


Håltimme

Sitter hemma och försöker förbruka tiden på veckans ökända tisdagshåltimme. 4,5 timmar lång är den. Värt. Ska fan försöka flytta engelskan på något sätt. Någon annan bättre tid måste den ju få plats på? Aja, haft musik på morgonen där vi började på ett grupparbete. Engelskalektionen kaaaan bli obehaglig ^^ bara att hoppas på det bästa typ.

Ikväll planerar jag att övningsköra med pappa och plugga lite eftersom jag knappt gjorde det igår ^^


Nytt smink

Haft en bra dag idag, och nu är veckans jobbigaste dag över vilket gör mig glad ^^ fika på håltimmen, har kilat förbi körskolan och även fått hem min beställning från Tikei! Nu jävlar ska min dåliga hy bort (ja, jag förväntar mig mirakel... Lär väll möjligtvis ta ett tag innan det inträffar^^). Så, glad tjej. Inget kan stoppa mig :) ikväll ska jag se på en dålig film och kanske plugga lite religion inför nästa veckas prov. Woop!


Allting kommer bli bra tillslut

Igår hade jag det asbra hos Linnea. Hon, Ann, Cissi och jag åt framtidastudentmiddag och mintchoklad, spelade spel, tittade på melodifestivalen och Kollektivet och spånade framtida planer. Allt som allt en väldigt bra kväll, skjuts hem fick man också! :D puss på er!

Idag när jag vaknade var halva min familj på båtmässan. Jag tycker det ser så fint ut utomhus när allting är frostigt. Alla smågrenar på träden är helt vita. Dock betyder detta att jag håller mig inomhus idag, hehe. Ska försöka leta lite info till Europakunskapsredovisningen. Hittade en skål med tomater i kylen och bestämde mig för att hälla i avokado, vitlök, olja, salt och svartpeppar för att göra en bruschetta. Asgott blev det. Världens bästa lunch typ.
Sen så har jag hittat en ny app där man kan göra bildkollage. Kan bli så att jag kommer missbruka den ganska hårt... typ sånthär trevligt kan man göra: (haha asfail xD)



Värmer solen

Igår kväll åkte jag hem till Frida tillsammans med Amanda och hade en riktigt fin kväll! Vi körde Aladdin och lite skräckfilm, dock var både skräckisarna lite B xD haha! Aladdin däremot, har glömt bort hur sjukt bra den filmen är. Klassiker är nog ändå bäst! Tack tack flickor <3

Ikväll ska jag iväg igen men denna gång till Finninge och Linnea. Vi tänkte köra melodifestivalen. Tror det blir finfint, typ lika fint som vädret är just nu. Det är helt UNDERBART!
Innan dess vet jag inte riktigt vad jag ska göra... det får vi se helt enkelt. PUSS!

Inskickat och klart!

Sådär! Då var råmanuset inskickat. Känns väldigt väldigt väldigt bra. Men lite konstigt känns det. Att skriva klart och skicka in projektarbetet har liksom varit en såndär grej som verkat så avlägsen. En såndär grej som man aldrig riktigt trott faktiskt skulle bli färdig, någonsin, eftersom uppgiften kändes så himla stor. Men nu är den inskickad och jag är stolt. Känner mig nöjd! Weho!


Plastpåsen

Hej hopp!
Idag har vi filmat och det gick väldigt bra! :) vi garvade som fan åt en scen som är rätt outstanding :P annars så har jag mest gjort ingenting. Slappat. Väldigt skönt att slippa göra något för en gång skull. Fick av någon anledning huvudvärk, antar att det är spänningar som släpper eller något liknande, kan inte sånt där ^^

Sen så ser jag fram emot helgen då jag ska umgås med vänner. Wee <3 äntligen kan mitt liv ägnas åt annat än ENDAST skola! (Ett litet tag iaf xD)


RSS 2.0