Och så lite volleyboll på det

IDAG mina damer och herrar regnar det! D:
 
Iallafall, igår slutade med att jag dissade eventet (efter att typ ALLA i reccegruppen sagt att de inte skulle komma, orka va där själv?) och istället åkte jag hem till Ellen tillsammans med Carolin (båda går i min reccegrupp haha). Vi tog helt enkelt en chillkväll och köpte massa saker att äta och satt och snackade tills det blev mörkt. Jättemysigt var det :D Ellen bor i Gottsunda (typ Uppsalas gangsta hood) så jag och Carolin cyklade hem lite lagom tidigt för säkerhets skull, hehe. Sedan cyklade jag hem till en annan kompis och chillade resten av kvällen. Najs dag, om än rätt lugn! Men det behövs det med!
 
Idag regnar det som sagt och jag mötte upp faddrar och reccegruppen (nåja, de som var vakna och var taggade haha) kl 10.00 vid Ångströms. Idag har det nämligen varit VOLLEYBOLLTURNERING och som den forna proffsspelare jag är (*host host*) så var jag för en gångs skull med på nåt sportigt :D det va svinkul att spela igen, har längtat lite faktiskt. De som var där var iaf jag, Ellen, Carolin, Edvin och Minna och faddrar, och vi körde hårt. Vi lyckades dock inte ta oss vidare från gruppspelet haha, men vi vann iaf en av två matcher :) vi blev helt blöta av regnet och cyklade hem efter det. Innan vi spelade (vid 12.45) så hann vi även med att kolla lite inne på Ångströms där massa föreningar ställt upp sig. Man kunde tävla, köra twister, köra såntdär labyrintspel med kula och liknande. Vi gjorde så mycket som möjligt :P meeeen nu är vi iaf hemma och taggar förfest hos Carolin vid 16.00-16-30 typ. Sen ikväll blir det sittning i tältet med alla på VälCom-mottagningen! Imorgon är vi lediga :)
 
Tänkte även visa ett par bilder på REKÅ, som är teknologernas motsvarighet till VälCom (våra mottagningsänglar). REKÅ är ett par annorlunda typer, minst sagt. De har helt galna färgglada frisyrer, mantlar och solbrillor, pratar med konstig dialekt (skitsvårt att fatta vad dom säger ibland), luktar vitlök och går runt och är allmänt konstiga och flummiga. Helt underbara. Man får dock varken ta på dem, krama dem, härma dem eller liknande. De är dessa som styr och ordnar hela teknologernas mottagning. Nedan ser ni lite bilder på några av dem, finns massor av dem som hela tiden smyger runt där alla håller till :D
 
 
Lite volleybolleyboll :D en REKÅ till vänster med rött hår. 
 
 
En REKÅ. Sånadär frillor har alla såna. Den ena galnare än den andra, alla lika färgglada :D
 
 
Fler REKÅ. Vissa är dom underbara? :D man måste nästan träffa en sån för att fatta hur dom är haha

Finns inget hetare, BIO-GEOVETARE!

Så, ytterligare två dagar har passerat. Känns bättre och bättre :) 
I onsdags spenderade jag som sagt några timmar tillsammans med Jonatan (minus Måns som inte kunde längre) i stadsparken. Vi snackade och hade det allmänt najs, så kul att träffa folk från förra terminen :D sen träffade jag några få från reccegruppen och satt i Ecoparken en stund, och sen gick dom på Gasqueträning vid EBC. Jag skippade det iom att jag har hyfsad koll och lite andra planer för kvällen, så jag spenderade kvällen på annat håll :) mys :D
 
Igår däremot var jag igång igen! Vid 12 cyklade jag till Geocentrum och köpte biljett till sittningen på lördag, och sen mötte jag upp Ellen, Carolin och Alexander och sedan även Edvin och köpte utklädnader till kvällen och fikade på ett mysigt fik. Asnajs! Vi finkammade staden efter blå brallor, mustascher och blå hängslen haha, och vi fick med oss endel grejer hem. Denna kväll vankades det nämligen Nationsrunda (yay!) och vi skulle va utklädda till gruppens ära! Så, jag var Super Mario igår. Sällan kännt mig så vacker, haha. Nationsrundan var väldigt rolig, vid varje nation fick gruppen ett uppdrag som t.ex Så ska det låta, vissla med mariekex i munnen, trä en sked på ett snöre genom tre personers kläder och äta smarties med ätpinnar. Allt på tid förstås! Jag var med på skedgrejen samt åt smarties, och jag fick beröm av många över min förmåga att äta smarties med pinnar haha. Rätt kul :D sen bar det av till tältet där vi dansade loss och såklart hann vi med Reccedansen ett par gånger också! Mötte även Emanuel och Linnea där! Kul kul! :D bra kväll allt som allt, levde verkligen upp till förväntningarna :D
 
Idag ska vi samlas vid Polacksbacken vid 17 eller nåt för ett nyktert event, tror dom ska ha rundvandring eller liknande. Efter det vet jag inte vad som händer, kanske blir en lugn kväll idag, vi får se!
 
Kram allihopa!
 
Nu kunde jag förresten ladda upp bilden på cykeln, så kika i inlägget nedan om ni vill se den :D
 
 
Vi körde hårt på utklädnaden :P senare fick vi även kajalmustasch.
 
 
MARIO POWEEEEER!

Pimp My Ride

Hej!
Då var man inne på insparkens tredje dag.
I måndags var det en väldigt nervös Johanna som begav sig iväg till EBC där alla skulle samlas. Lite förvirrad. Men såklart gick det bra. Kändes dock awkward i början (men varför skulle det inte göra det egentligen?) men efter ett tag släppte det. Vi blev indelade i Reccegrupper utnämnda efter superhjältar (SuperMario blev jag haha) och sen blev det lite lärakännavarandralekar och måla en flagga och framföra ett spex (som förövrigt blev rätt bra haha). Så det blev en bra dag tillslut, och det var en lättad Johanna som cyklade iväg när det var slut!
 
Igår (tisdag) samlades vi först vid EBC igen för lite grillning och sen så fick vi lära oss RECCEDANSEN! Har taggat galet inför den dansen och det va sjukt kul :D Den var rätt lång och svår att komma ihåg men det gick faktiskt rätt bra! Himla kul att dansa fuldans tillsammans, så den ska man dansa varje gång den speciella reccelåten (Slow Down av Selena Gomez) startar! TAGGA!!
Sedan fortsatte det hela genom en rätt störd aktivitet, nämligen cykelfiske. Nu kanske man tror att det innebär att man ska cykla till ett ställe och sen fiska i äkta naturmuppsanda, men nej, det innebär att man ska fiska cykel i Fyrisån! Det är nämligen så att många cyklar kastas i ån under sena nätter, och dom skulle vi nu fånga upp med hjälp av ett ankare och sen pimpa! Och tja, vi fick upp en cykel ANDRA gången vi kastade ner ankaret. Helt sjukt ju, fatta då hur mkt cyklar som ligger där?! Vi passade på att fiska upp en till bara för att det var kul, haha. Cyklarna var dock rätt illaluktande och allmänt ofräscha, så vi tvättade av den i stadsparken och sen spraymålade vi den och satte på ballonger och snören. Fett snygg blev den :P Efter det så skulle alla grupper hitta på ett spex runt cykeln (ja, mkt spexande här med varierande kvalite) och vi lyckades bra även denna gång!
 
Sedan bar det av till det berömda Tältet borta vid Ångströms där alla Reccegrupper festar tillsammans. Såklart spelades reccelåten väldigt många gånger och såklart dansade vi dansen varje gång. KUL! Kom hem sent och vaknade lagom trött. Idag ska vi ha picknickgasque vid EBC och sen får vi se om det blir tältet igen. Innan dess ska jag träffa Jonatan och kanske Måns (från PsykAkursen) och ha lite förfest tillsammans med dom andra. Ha det bra allihopa! :D
 
 
En bild på The Flaaag. 
 
 
Och sen den extremt fina cykeln!
 

Tillbaka i Uppsala!

Tja
Det var ju ett tag sen nu. Sommarpaus i bloggandet har varit väldigt skönt. Nu är jag dock tillbaka i Uppsala, flyttade hit igår. Känns ärligt talat ganska weird att vara tillbaka, men antar att det tar ett litet tag att ställa om sig :) 
Ikväll börjar den sk Insparken, som jag förövrigt inte ens vet om jag får gå på haha. Får väll gå dit och se glad ut och hoppas på det bästa och att folk är snälla. Annars är det väll inget mer med det. Är dock äckligt nervös. Faktiskt mer nervös än förra gången jag började. Då hade jag iofs ingen inspark som jag typ snyltar mig in på. Med det står ju faktiskt "för alla elever som ska läsa Geologi och Biologi" så jag liksom antar att det innefattar mig också. Aja, nu ska jag inte tänka mer på det. Det är bara att gå dit och se vad som händer (och se om jag ens hittar rätt haha...)!
 
Sådär då. Nervös. Glad. Spänd. Allt. 
Ha det bra allihopa! Nu får vi se när jag skriver igen haha. Har ju fler grejer att berätta faktiskt :)
 
 

RSS 2.0