Påskhelg

Halluuu!
Sega bloggaren skriver igen - uppdaterar ju typ var tredje dag haha. Men men, så kan det gå!
I torsdags hade jag det väldigt bra iallafall! Först en högst speciell förfest hos Tiffany med ett ovanligt tema, väldigt roligt och något jag inte upplevt innan haha! Kul var det, minst sagt! Efter det tog vi en sväng till Norrlands nation för lite popmusik (fatta, dom spelade Kristian Antilla och Florence Valentin?!) och dans. Enda jag egentligen kände av dom som gick ut var Tiffany, men det gick bra ändå och alla var väldigt snälla :D väl där träffa vi några från kursen också, dock inte så många som vi förutspått (var var alla?!). Vi körde på ändå och kvällen slutade på Max och sen gick vi hemåt då folk skulle jobba och åka hem dagen efter :) TACK för en superkväll allihopa, och spec tack till Tiffany!! :)

På torsdagen tog jag tidiga bussen till Strängnäs tillsammans med Jennifer och sen gick vi till Georges där vi mötte Jasmine som var på besök från Finland(!!), Sofi, Amanda, Cissi, Daniel och Andreas. Jättekul att se alla igen, inte sett Jasmine sedan studenten! Så det va mysigt, vi åt lunch, fika och snackade :)

Fredagen var allmänt seg, jag blev tvingad att städa och baka (haha) och sen kom mormor och morfar på påskfika. Efter middagen åkte jag ner till bion för att kika på "The Host" tillsammans med Ronja, Hanna (som jag heller inte sett på länge!!), Amanda, Daniel och Andreas! Så det blev en fin avslutning på dagen!

Idag ska jag till Cissi på kvällen och träffa dom andra. Tills nu har jag mest duschat, målat naglarna och kollat på en dokumentär om seriemördare på Youtube (hur normalt på en skala det är tänker jag inte kommentera). Så jag ser fram emot ikväll, ska bli skoj :D

VI SES DÅ, PUSS! :D




Tenta 4 - CHECK!

Hur många tror att jag faktiskt pluggade i söndags som jag skrev? Rätt, jag pluggade inte ett skit :P måste fan ändra min pluggstrategi, haha. Det kan ju inte vara så att jag plötsligt inte kan plugga ensam hemma? Skitkonstigt ju! 
Iallafall, på måndagen satt jag, Julia och Måns (och även Hanna en kort stund) och pluggade i några timmar. Funkade fint, fick mycket gjort den dagen! Sen träffade jag Måns och Hanna igen på kvällen efter att vi fixat saker var för sig och pluggade lite till :P så det var en bra dag ur pluggperspektiv ^^
Tisdag, dvs igår, var en allmänt deppig dag och jag mådde apa, mest psykiskt me dockså fysiskt. Men så är det ibland. Gick allafall hem till Julia igen och pluggade i några timmar. Somnade när jag kom hem och vaknade vid halv elva på kvällen utan att ha gjort nånting vettigt sedan jag kom hem. Plus att jag inte kunde somna om förrän klockan va halv 2 pga att jag hade svinont i magen. Ni hör ju, världens sämsta dag typ xD Så då var jag inte speciellt glad. 
MEEEEEEEEEEEN idag är en bättre dag. Jag tog mig upp i tid till tentan, åkte ut till tentasalen och skrev tentajävlen. Min fjärde tenta under denna kurs! Den var svår faktiskt, svårast hittills, men jag svarade på allt och så får jag helt enkelt vänta och se hur det gick. Lite läskigt faktiskt, men det är bara att hoppas på det bästa! Med tanke på hur äckligt lite jag pluggat till denna tenta (i lördags, måndags och igår xD) så gick det ändå rätt bra. Hoppas bara det räcker :) 
Ikväll vid 19 ska jag iallafall på en liten speciell tillställning hos Tiffany (he he he) och sen ska vi gå ut på Norrland som har onsdagsklubb :) Skoj! Tills dess ska jag städa upp den röra jag lyckats skapa i lägenheten, aldrig varit så stökigt som det är just nu (inte haft ork att bry mig, höhööö). Så nu är det storstädning som gäller, så att pappa kan bo här imorgon. Jag däremot tar första bästa buss hem imorgon till Strängnäs, woop! Har ju påskledig nu i fem dagar, SCORE!
 
 
Ytterst nödvändig bild som endast har utsmyckande syfte :P min anteckningsbok :)

Helgen

Disputationen i fredags va awesome! Efter min opponering av labbrapport på morgonen så tog jag mig till Universitetshuset och kl 13 började disputationen, pappa klarade det asbra och blev godkänd! :D GRATTIS PAPPA <3 men det hade vi redan anat i förväg att han skulle bli, haha! 
Sen på kvällen blev det middag och fest! Jag, Ann och Olivia hade det väldigt bra tillsammans med ca 115 andra. Det var god mat, massa tal, spex och sånguppträdanden och liknande, och sen efter middagen blev det dans till liveband! Allt som allt en fin kväll och jag är väldigt stolt över min pappa! <3
 
Igår så började jag dagen med att säga hejsvejs till Ann som skulle tidigt med tåget mot en stad långt bort, och sen åt jag hotellfrukost med släkten. Sen mötte jag upp Hanna, Måns och Maria på Gotlands Nation och pluggade galet tills klockan var typ fem! Kändes bra att komma igång faktiskt, lärde mig mycket :) tentan är på onsdag och well, denna tenta ska tydligen va dödssvår så det känns lite stressigt haha. Men det får gå som det går! Sen på kvällen träffade jag en kompis och hade det väldigt fint och stannade över. En bra dag och kväll helt enkelt! :)
 
Idag skulle jag egentligen plugga med samma gäng som igår igen, men jag va för lat och segade lite för mycket så jag stannade hemma x) Så plugget va lite segt idag, kom hem för en stund sedan. Men nu ska jag sätta igång, hela kvällen ska jag plugga, vare sig jag vill det eller inte! PUNKT.
 
 

I förrigår, igår, idag, imorgon

HEJSVEJS
I tisdags blev det ingen pubrunda för att mitt pluggsamvete sa ifrån. Dock pluggade jag ändå ingenting den kvällen, eheh. Var på tok för okoncentrerad. Så det slutade med att jag gick på promenad med Sara och snackade om random grejer, sen hamnade vi hemma hos henne och drack vin :) fetnajs. Stod fan inte ut med att sitta i lägenheten den kvällen...
Igår, onsdag, så hade jag som vanlig föreläsning och sen skrev jag och gruppen klart vår labbrapport. Sedan på kvällen gick vi till Wärmlandskällaren. Vi blev ett asmysigt gäng på typ tio pers vid ett alldeles för litet bord. Där åt vi middag, snackade, skrattade och kom på värsta temat till vår flotte på Valborg. Vad det blir får ni se då, höhö. Sjukt mysig kväll iallafall, sånt gillar jag så himla mycket :D weho!
 
Idag, har jag haft föreläsning (surprise) och sen jobbade jag med labbgruppen igen. Imorgon är det nämligen redovisning och opponering av andras arbeten som gäller och vi har fått en annan grupps labbrapport som vi ska opponera på. Ska bli intressant :) Efter det satt jag, Julia och Hanna kvar och pluggade till tentan (typ första gången jag verkligen satt mig ner och kunnat koncentrera mig på detta) och det gick bra, känns bra att äntligen ha kommit igång :) Vid 17 drog vi oss hemåt och jag tog en runda på stan och köpte nya tights tills imorgon. Men, nu ska jag ta mig hem till Hanna som bjuder på inflyttningsfika :D MYSIGT ELLER VAD? Så det är vad som händer ikväll!
 
Imorgon kommer jag förmodligen inte hinna skriva något, för direkt efter opponeringen är klar så ska jag på min kära pappas DISPUTATION. Han är ju nämligen precis klar med sin doktorering (eller ja, han blir det imorgon) och då blir det massa roligheter med middag och fest på kvällen på Uppsala slott! WOOP, GRATTIS PAPPA <3
 
OCH SEN EFTER DET ÄR DET HELG. Fan va najs. Ha det fint <3

I know places we can go

Yo
Då har ännu en ny vecka börjat. Tiden går fan snabbt! Vi pratade om det i fredags, och alla va helt överens om att det absolut inte kändes som fredag. Högst typ onsdag. Tidsuppfattningen här är alltså i klass med hur den var i Thailand: Icke-existerande :)
Jag kom tillbaka till Uppsala igår kväll. Helgen har nämligen spenderats i partystaden Strängnäs. Två födelsedagar har firats (grattis igen Amanada och Morfar!) och jag har varit och snackat/fått info om ett sommarjobb jag fått erbjudande om, ska provjobba någon helg under April och se hur det går. Hoppas hoppas det går bra, tycker det jobbet verkar askul :D roligt iallafall att komma hem och träffa släkten (helt galen som vanligt) och alla fina vänner jag knappt hinner se nuförtiden! Sen igår så jobbade jag hela dagen i mitt kära arkiv och tog bussen till Uppsala på kvällen. Naaaaajs. 
 
Så, idag måstemåstemåste jag verkligen plugga, har inte ens börjat och tentan är om en vecka (VAR tog pluggmoralen vägen?!). Så det är vad som händer idag, typ. Ikväll var det även en pubrunda som jag funderar att gå på, ska kolla med dom andra om det är någon mer som ska med :) 
 
HEJ!

Social.se

Hallu!
Fett seg uppdatering jag vet, men har varit upptagen med att va social de senaste dagarna :D Kom hit i tisdags kväll som sagt, på onsdagen hade jag labb (tror jag, minns fan inte haha) och umgicks därefter med människor tills sent på kvällen, kolla film och sånt :) mys! På torsdagen hade jag världens längsta dag mellan 9 och 16, efter det va jag social igen under hela kvällen, älskar sånt. Folket här är så fint :D och idag hade jag labb igen där vi filade vidare på vår rapport, och nu ikväll ska vi ha ett sk "tentautlämningsfirande" haha. Vi måste ju fira att vi fått hämta ut två tentor liksom :P Så, vid 18 ska jag befinna mig vid Uplands Nation (ja, det stavas så). NAJS!
 
Något som gör saken ÄNNU bättre är att det nu är klart att vi ska vara med i forsränningen på Valborg :D :D :D kommer va SÅ JÄVLA KUL! Hanna, Emma, Jessica och jag kommer ha världens bästa flotte, haha. Astaggad!!
 
Så, livet här rullar på riktigt fint! Det gör mig så glad inombords :D Imorgon åker jag tillbaka till Strängnäs för födelsedagsfiranden och jobbprat :) Hörs då! 
 

Fem fina dagar!

Det var ett tag sedan jag skrev, och jag orkar inte skriva värsta utläggningen om allt. Tänkte därför köra en megasnabbgenomgång av dessa awesome dagar!
 
Fredag: Fin kväll på nation med kompis, kom hem vid typ 3 haha. Fin fint! :D så himla kul att träffa människor man trivs med!
 
Lördag: Tar tåget till Sthlm, möter Ann och kilar runt på stan ett tag. Sedan tar jag tunnelbanan till Globen där jag och familjen kollade på Cirque du Soleil. Behöver jag ens beskriva HUR JÄVLA BRA det var?! Helt jävla fantastiskt. Levde absolut upp till mina (väldigt höga) förväntningar :D weee! Så det va kul, jag blir så himla glad i själen av sånt! Efter det så åkte vi till mina kusiner för att fira min farbror som fyllde år, alltid lika mysigt att träffa släkten :) sent på kvällen åkte jag tillbaka till Anns lägenhet och sov över där.
 
Söndag: Umgicks med Ann hela dagen, snacka en massa och gick på stan å fika och allt sånt. På kvällen skiljdes vi åt och jag tog tåget tillbaka till Uppsala :)
 
Måndag: Vanlig dag med föreläsning och sånt, satt kvar med min grupp och skrev på vår labbrapport ett bra tag efter vi egentligen slutat. Sedan en snabb vända till lägenheten för att sedan ta bussen hem till Strängnäs och umgås lite med min familj :)
 
Tisdag: Jobb hela dagen :D cash floooow. Dock gick tiden fett långsamt. Meeeeeen det va skönt att jobba lite igen, har inte varit där på länge (vilken känns sådär). Sedan lagade jag middag tillsammans med mamma, packade mina grejer (inklusive gitarren som nu bor i Uppsalalägenheten :D) och åkte tillbaka till Uppsala. 
 
Utöver detta har jag fått tillbaka resultatet på TVÅ av de tre tentor jag har skrivit, och båda klarade jag :D:D:D GLAD MAN KAN VARA! WEHO! Känns så himla braaaaa!
 
Nu sitter jag alltså i studentstaden igen. Fan av jag har åkt runt överallt de senaste dagarna, men det har varit kul :D Nu kommer det dock va skönt att va i Uppsala några dagar i sträck, haha. Ska dock hem igen till helgen för födelsedagsfiranden :D Helgen va iaf awesome, älskar såna föreställningar med akrobatik och att träffa människor jag gillar. SÅ FINT! Nedan kommer lite bilder varav de flesta från Cirque Du Soleil är vääääldigt suddiga men tror ni fattar grejen ändå :) imorgon blir det grupparbete igen, PUSS!
 
 

Tagga helg!!!

HEJ!
Idag har jag haft Labb med min grupp, vi har både fått utföra vårat egna experiment på andra och själv fått delta i andras experiment. Rätt spännande att se vad dom andra hade gjort, och kul :D sen när vi var klara tig alla helg och sprang hem, jag har ägnat eftermiddagen åt att prata i timmar med Ann i telefon om allmänt meningslösa saker, haha. Nu ska jag snart träffa en kompis här för att äta middag och va på nation, ska bli skoj :D En fin fredag helt enkelt :))
 
Imorgon händer det också grejer! Jag ska nämligen ta tåget till Sthlm där jag ska umgås med Ann och se hennes nya lägenhet bland annat, och sedan ska jag gå på CIRQUE DU SOLEIL. Jag är så JÄVLA taggad, har velat se den hur länge som helst och nu kommer dom till Stockholm!!! Jag älskar akrobatik och såna cirkusar. Så himla fint och speciellt och imponerande. Så det ser jag verkligen fram emot :D kommer bli fantastiskt!!!
Sen på kvällen drar jag först till kusinerna för födelsedagsmiddag och sedan möter jag Ann igen och stannar där tills på söndag. Så det är fan en skitbra helg jag har framför mig. WOHO! Taggggggaaaaaaaaaaa!
 
TREVLIG HELG MYSISAR!
 

Vi kör pop the 90's

Så, ännu en superfin och varm dag. Sånt gillas! Please please låt det aldrig bli kallt igen.
 
Igår blev det som förutspått tentafirande! Vi möttes vid åtta på VG nation, en nation jag tycker är extremt mysig. Den är liksom som man tänker att en nation ska se ut, jättefint! Det är även dem som har den lilla källarpuben Djäknen som jag skrivit om här innan :) Där drack vi iallafall öl, spelade hockeyspel och rundpingis (behöver jag ens säga att jag åkte ut FÖRST? Haha) och snackade om diverse grejer tills vi tyckte det var dags att gå vidare. Då tog vi våra grejer och gick den korta biten till Norrlands, som hade 90talstema! Där dansade vi loss till 90talshits (haha den musiken alltså...) och hade det allmänt bra tills vi blev trötta :D jag ÄLSKAR mitt nationskort och vad det ger mig. Så jävla bra!!!
 
Idag så var vi egentligen lediga, men min grupp (eller ja, alla grupper) har labb imorgon som vi var tvungna att förbereda idag, så det har jag pysslat med tillsammans med dom andra i min grupp nu på förmiddagen. Vårat experiment blir asbra :) Sedan har jag köpt ett par nya jeans. Dom är MÖRKROSA. Hur fina!? Gillar dem, hehehe. Kände att det va kul med något annat än svart för en gång skull :P Nu ska jag iaf städa lite i lägenheten och fixa så det ser fint ut, ikväll kommer nämligen pappa hit. Vi planerar att gå ut och äta och lite sånt, fint :)
SÅ, det är vad som händer idag! PUSS :D
 
Haha, om denhär bilden varit skarp så hade det varit VÄRLDENS roligaste bild på Sara (längst till höger). Så himla bra haha xD
 
Lite öl och lite cider och sånt. Billigt och bra på nation ;)
 
Mina nya jeans. ROSA = FINT. Sitter som en smäck också.

Som ett djur, en lycklig lemur

Får man vara sådär äckligt superdupermegaglad och lättad som jag är just nu? JAG ÄR SEPEGLAD för det är SOL, det är VARMT, jag har äckligt mycket överskottsenergi och TENTAN KÄNNS BRA. Är det ens möjligt? Har ju fan pluggat 1/10 av vad jag brukar göra och varit störigt omotiverad till att anstränga mig. På något vis har min hjärna registrerat information ändå och jag tror fan det gick bra! Älskar när min hjärna gör tvärtemot vad den egentligen vill, åt rätt håll. Så, nu kan jag slappna av, vara lättad och invänta resultatet. Förhoppningsvis går det bra, det känns som sagt så iaf :D (men nu ska jag inte ta ut saker i förväg hehehehe).
 
Iallafall, jag skuttade hem efter att ha stått och babblat med dom andra en timma extra (MAN KAN GÅ MED VÅRJACKA ÖPPEN OMG). Vid 13 har vi föreläsning igen till kl 16 och sen efter det, dvs ikväll, så ska vi såklart fira att ännu en tenta är över :) vad detta blir lär vi planera på eftermiddagen. Någonting blir det iaf, jag vägrar sitta i lägenheten iaf haha. Man ska hålla i traditionerna :D
 
SÅ, DETTA ÄR EN BRA DAG I MITT LIV. HEJSVEJS!!! :D :D :D
 

Tentaångesten smyger sig på

Yo, bananer (?).
Finns det något bättre sätt att plugga på än att äta blåbärspaj och måla naglarna blåbärsblå? Trodde väll det. Tentan är imorgon och jag är hyfsat uttråkad och borde plugga som en jävla gnu, men det går ju.... sådär. Seriöst så är ämnet vi håller på med nu överhuvudtaget inte alls intressant enligt mig, så det går lite knackigt med pluggandet.... har idag på mig iallafall, sen får vi se hur det går på tentan imorgon :) kursen är ju iaf bara på 1,5p, och en äkta student ska ju enligt sägnen ha sin första omtenta någon gång, right? :P kanske inte just det jag satsar på, men ibland bara GÅR det inte. WÖÖÖH. Jag dör tråkdöden.
 
Iallafall så tog jag en lite sväng till Strängnäs igår kväll, så jag sitter alltså i mitt kök hemma just nu. Ska dock åka tillbaka ikväll. Hur tidsödande detta är och huruvida detta egentligen är smart ur pluggsynvinkel överhuvudtaget ska vi strunta i att diskutera, för det är inte smart alls :) men kände att jag behövde lite miljöombyte efter att ha suttit i lägenheten och pluggat hela jävla helgen utan att få något gjort, som sagt. Tänkte att jag kanske skulle få mer gjort här :) igår hade jag det iallafall fint på stan, fikade med en kompis och lite sånt. Sånt är fint.
MEN, nu jävlar ska det pluggas så att det ryker!!! Medan jag målar naglarna, allstå. Höhö.

Ledig

Här sitter jag med en tekopp i fejset. Godmorgon på er, ÄNTLIGEN MÅNDAG.
Haha, seriöst har måndagar alltid sugit. Idag är jag iallafall ledig, och ska plugga lite och sen vara social. Hej hoj. Sen ikväll kommer jag förmodligen åka hem till Strängnäs, men det är helt beroende på hur social jag bestämmer mig för att vara, haha. Kände iallafall att jag behöver se lite människor, jag har liksom försökt (dvs misslyckats med) att plugga hela helgen haha. Värsta lonerveckan x) Bara elektronisk kommunikation typ. Not najs, jävla förkylning och tenta. Aja, vi får se hur jag gör. Kanske stannar kvar här ändå, tiden får avgöra :)
 
Annars då? JAG ÄR FRISK. FUCK YEAH! Förjävla skönt alltså. Så, nu börjar det normala livet igen, can't wait. Hoppas alla har det fint, puss! :D
 

Fucked Up Friday

Kvällen igår var riktigt kul :D började med Sångboksfesten där vi sjöng låtar var tredje minut (skojar inte, det skulle sjungas HELA tiden), försökte hinna med att äta mellan sångerna, drack en massa snaps och byggde snapsglastorn, snacka med bordsgrannarna som bl.a. var från Australien, skrev grejer i varandras böcker och såklart bet sönder dem. Haha. Har jag berättat om det, att man ska skriva en grej i bordsgrannens bok och sen bita i den? Saken är ju den att alla alltid ska vara värst, och biter av stora bitar av boken xD så nu har jag ganska mycket mindre bok än innan, men fin är det! Efteråt stannade vi kvar på Snerikes lite och dansade, sen drog vi vidare till först Värmlands (aka köttmarknaden/spermlands) där vi möttas av en väldigt seg kö, så vi orkade inte vänta på att få komma in och gick till ÖGs istället som också hade klubbfredag. Där kom man in på en gång och stället fylldes snabbt med sjukt mycket folk! Dansade, mötte flera från kursen, blev målad med färg (har en väldigt konstnärlig haj på ryggen i detta ögonblick, han som målade fick bestämma motiv) och dansade lite till. Superfin kväll och TACK till dem som var mitt sällskap och gjorde den så bra! AWESOME!

Idag så sov jag lite för länge och har gått och handlat och allmänt segat lite. Planen var ju att jag skulle plugga men det har jag ignorerat tills nu ungefär. Eheheheh. Ligger efter lite i den delkurs vi läser nu pga att jag varit sjuk. Lär mig mycket på just föreläsningar har jag märkt, och missade 2 av 3. Men ska ta tag i detta ikväll, har tenta igen på onsdag så lite tid har jag ju iallafall :) men sånahär dagar där man knappt gör nånting behövs fan ibland x)
 
En bild på en Emu (eller typ struts?) från Thailands zoo. ASSÅ DEN SER SÅ JÄVLA ROLIG UT. HAHAHHAHA! Jag menar, titta på den?! Dör varje gång jag ser den.
 
 
 

(H)ÄLG :)

NU är jag tillbaka i Uppsala och nästan helt frisk :D (HAPPY MODE: ON) Bara lite halsont kvar men annars är jag frisk, asskönt. Har kännt mig fett isolerad och osocial hela veckan pga förkylningen, hatar sånt. Men nu blir det ändring på det. Woop!
Iallafall, idag hade jag labbplanering med min grupp mellan 8-10, sen satt jag med några andra och plugga till typ 14 kanske. Kan tillägga att jag kommit fram till att jag fan knappt kan nånting alls på det vi sysslar med, haha. Får plugga nu i helgen och på mån-tis, så klarar jag mig förhoppningsvis ändå x) idag har jag nämligen ingen mer tid att plugga, då det är den berömda SÅNGBOKSFESTEN på Snerikes ikväll! Den ska tydligen va störigt kul, och jag som älskar att sjunga konstiga sånger ur dendär boken ser fram emot det haha. Dock är jag på något sätt fan nervös? När jag skulle på reccegasquen och reccemottagningen va jag liksom knappt nervös alls, nu är det fan värre. Lite konstigt :S vet inte varför.... för det har ju liksom gått bra innan! Men, det är bara att gå dit och göra sitt bästa, det blir säkert superbra! Jag tror det är för att det är den första grejen jag går på som ALLA får gå på liksom, något som inte bara är spec för just reccar. Kanske därför. Men som sagt, BARA ATT KÖRA.
 
Så, nu ska jag trycka på turboknappen och hitta något att ha på mig (vafan e UDDA KAVAJ för klädkod!?!) och fixa håret lite. Klockan 18 ska jag befinna mig vid Snerikes. Trevlig helg! :D <3

RSS 2.0