LÅT BLI MIN CYKEL TACK

Hej, nu gör jag e punktlista för jag e så jävla arg just nu:
 
 
- Jag är tillbaka från Estland, och haft askul verkligen. Sjukt värd resa. Skriver mer om den när jag lugnat ner mig, typ imorgon. 
 
- Anledningen till att jag är arg: Min jävla cykel är stulen igen. IGEN. JAG ÄR SÅ JÄVLA ARG ATT DET INTE ÄR SANT. Kan inte folk bara LÅTA BLI ANDRAS GREJER nångång. Är så jävla trött på sånthär. Jävla skit. Helvete vad arg jag är. DÖ.
 
- Pga cykelstölden va jag tvungen att GÅ hem med hundra kilo packning. Plus att hissen renoveras så gick upp alla tio trappor. Min rygg är död. Möh. 
 
Ja. Så jag är fan inte glad just nu. Går liksom ganska dåligt i allmänhet verkar det som, det kan gärna få vända nu. Liksom, först nycklarna, sen passet och nu cykel. FML. Nu ska jag duscha och sen gå hem till Ann och sen till Emil. Hejdå.
 
 

Hissen går inte ända upp

Imorgon åker jag iväg till Estland! Weho!
Idag har vi fått kvittera ut hjälmar, västar och sånt. Sen hade vi föreläsning och så har jag hunnit kolla stenar en stund och sen hade vi övning i kartografi och profilritning. Allt detta breddes ut mellan 10.15 och 17 :P Lång dag! Sen åkte jag och Eva till Claes Ohlson och köpte termomugg (yay!) och sen till Forex för att växla pengar. Och där nämnde Eva lite i förbifarten att man inte fick glömma passet och då kom jag på att FUCK HELVETE JAG HAR GLÖMT PASSET HEMMA. Jag tänkte INTE fina grejer då. Total panik. Ringde hem och försökte komma på en lösning och.... det löste sig. Mamma åker nämligen till Sthlm imorgon för en kurs och är ledig vid lunch, så jag tar tåget en timma tidigare än tänkt och möter henne där och får passet och försäkringskortet. PUH..! Herregud vad stressad jag blev, är fortfarande helt död i huvudet. Fattar inte hur jag kunnat helt totalt förtränga en sån viktig grej. Men, ibland är man helt enkelt dum i huvudet, och då är det tur att man har så fina föräldrar som hjälper en. Men jag lär ju inte slappna av förrän jag har passet i handen, och det är lite tråkigt att jag måste åka en timma tidigare än dom andra som jag planerat att åka tillsammans med :( men det är smällar man får ta.
 
Nu ska jag packa och äta middag och sen drar jag iväg för kvällen. Imorgon vid middagstid lämnar färjan Sthlm och jag kommer hem på måndag igen! Ha det fint här hemma allihopa, så hörs vi när jag är hemma igen!
 
Puss!
 
 

Helgens äventyr i skogen

Hejhopp!
Då var helgen över, eller om man nu ska kalla det helg. Har ju varit på exkursion med klassen både lördag och söndag. Lite blandade åsikter om detta (typ att jag vill va ledig på helgen...) men det va ändå helt okej. På lördagen var det helt fantastiskt väder och vi var ute vid kusten på Väddö och kollade på klippor och sånt. På söndagen var det inte lika fint väder, men det gjorde inte så mycket. Då var vi i Uppsala och åkte runt i bussen till olika ställen, bland annat till Gränby och Gottsunda centrum. Jag undrar verkligen vad som rörde sig i folks huvuden när dom såg oss gå runt och kolla på bergarter brevid Ica Maxi. Haha, muppighetsnivån är HÖG. 
 
Iallafall, idag är jag ledig (WEHO!) och planen var att jag skulle plugga hela dagen. Men, jag tog såklart en ordentlig sovmorgon, nu när jag äntligen hade chansen att sova ut. Till saker hör dock sen att jag blev utelåst och därmed inte kunde ta mig in i lägenheten där alla mina böcker låg. Historien bakom detta lämnar jag osagd (hehe) men ni kan ju tänka er. Fick vandra runt i stan och sitta på fik ett ganska bra tag. Så dagens schema blev ju rätt annorlunda än jag tänkt mig, haha! Vid typ halv fem fick jag tillbaka nycklarna och nu är jag äntligen i lägenheten. Har dammsugit lite, diskat och städat i allmänhet och ska nu äta middag och plugga en stund. Sen drar jag iväg igen :)
 
 
Bild från söndagens exkursion. Vi fick jättefina (host host) västar när vi skulle titta på berg vid en lansväg. Jag leker flygplan och är allmänt glad, höhö. Charmigt ;)
 

Tvättidstjuven

Hej
Äntligen helg. Eller tja, jag kommer typ inte ha nån helg för min klass ska ut på exkusion till Väddö imorgon och i Uppsala på söndag. Vafan liksom. Som tur var är jag ledig på måndag iaf. 
Idag har varit fett segt och jag har väll inte varit världens gladaste kanske. Har sina orsaker. Men hade iaf föreläsning på morgonen och sen efter lunch kollade vi på fossiler. Och sen stannade jag och några till kvar efteråt i stenrummet och kollade på stenar och försökte lära oss hur fan dom ser ut. Det är inte det lättaste kan jag säga, när alla är grå och tunga. Men det gick rätt bra efter att tag iaf, men vi lär ju spendera mer tid i detdär rummet innan stufftentan haha. Jag kom iväg vid halv fem kanske och handlade lite tills imorgon, åkte sen och bytte ut en av vandringsskorna jag köpte som hade nåt jävla veck vid tårna som va obehagligt. Och sen tänkte jag tvätta. Och när jag gått ner för alla trappor så ÄR DET NÅGON SOM TAGIT MIN TVÄTTID. AAAAAAAH!!!! Gick upp igen och skrev min livs första arga lapp (:D) och gick ner och satte upp den på dörren. Yes, jag är överdramatisk, men jag måste faktiskt tvätta idag. Efter en halvtimma ringde en kvinna och bad om ursäkt, hon hade tänkt fel på datumen. Så det löste sig och jag är igång och tvättar nu :D 
 
Ikväll ska jag ha en fixa-kväll. Jag ska laga mat till helgen, plugga, ringa folk, städa lite och lite andra grejer som jag vanligtvis glömmer. Så. Bra. 
 
Igår kväll blev förövrigt en sjukt bra kväll! Jag och typ 7-8 andra från klassen möttes på Orvars (som är Norrland Nations pub) och vi käkade ihop och drack lite öl och pratade och allt sånt. Supernajs :D sen bestämde vi oss för att spela dart, och TRO DET ELLER EJ, men jag vann. Vi var typ 6 pers som spelade och jag fick av nån anledning över 300 poäng och vann överlägset?! HUR gick det till? Jag har aldrig i mitt liv varit bra på dart xD lite roligt iaf. Vi stannade där en bra stund och kom hem vid midnatt kanske. Ellen och jag hann med en sväng till VGs källarpub nångång däremellan också och spelade brädspel. Iaf, allt som allt en asbra kväll. Mera sånt, tycker vi! 
 
Ikväll däremot är jag anti allt och allmänt tjurig. Så jag håller mig för mig själv och surar och hoppas på att jag är på bättre humör imorgon :P 

Nödvändiga grejer

Tjohopp!
Igår åt jag middag tillsammans med pappa och stack sen iväg och myste hela kvällen. Idag var det OVANLIGT jobbigt att gå upp. Jag är nog inte gjord för att börja vid 8.15. Så jag och alla andra i min stengrupp var zombiesar under stentittandet och sen var det föreläsning mellan 10 och 12. Efter det käkade vi lunch tillsammans och sen satt Karin och jag och fortsatte skriva på grupparbetet från igår medan dom andra hade motsvarande det vi gjorde på morgonen. Vi kände oss klara vid typ halv tre kanske, och sen kilade jag på stan en sväng för att införskaffa vantar. Och en ny halsduk. Hehe. Nu e jag typ redo för hösten iaf. 
Nu tänkte jag plugga lite och sen vid 19 ska jag möta några från kursen vid Norrlands för att äta middag och dricka lite öl och snacka. Typ. Wiho!
 
Det har förövrigt regnat HELA dagen. Vafan. Inte okej övergång från sommar till höst känner jag!!
Och nej, jag lyckades av nån anledning inte vända på bilden. Men ni fattar :P
 
 

Meteoriter

Hallu!
 
Igår kväll blev en mysig kväll. Måns kom hit vid 18 ungefär och vi åt lite mat och snackade till kl 19 då vi gick till Ica och mötte Fredrik och Jessica. Vi hyrde film och köpte lite goda grejer (Måns hittade dom ULTIMATA chipsen - Holidaychips!!!) och sen gick vi hem till mig och hade filmkväll. Vi såg Django Unchained, har redan sett den men råkade somna under sista halvtimmen i biosalen, så bra att jag äntligen fick se slutet :P Hanna anslöt även lite senare :) riktigt kul att träffa folk från psykgruppen igen och vi bestämde oss för att hitta på mer grejer snarast! Nånstans vid 23 var vi klara och folk gick hemåt. Filmkväll är ju faktiskt aldrig fel :)
 
Idag hade jag föreläsning från 10-12 och sen köpte vi biljetter till Reccegasquen den 7/10 och efter det begav sig min grupp hem till Carro och käkade lunch och skrev på vårt grupparbete om meteoriter till typ halv fyra. Vi kom en riktigt bra bit och det känns skönt att vi äntligen fått ner nåt på pappret. Vi satsar på att få det färdigt imorgon. Nu är jag iaf hemma och har duschat och lite sånt och tänkte väll få lite plugg gjort, förhoppningsvis. Ikväll får vi se vad som händer :) 
 
 
(Bara för att jag saknar värmen i höstkylan. Det är ju verkligen höst nu, och jag har kommit på att jag glömt vantar hemma...) 
 

Fossil & Döda Koraller

Då var en ny vecka igång då :)
 
Fredagskvällen blev faktiskt väldigt lyckad, jag hade roligt trots att jag va lite nervös innan (hehe). Vi möttes hos Carolin och lagade middag tillsammans (även efterrätt såklart) och snackade och sånt. Kändes riktigt bra faktiskt :D sen efteråt drog vi ut på nation, vi hamnade till slut på Uplands där vi mötte några andra från vår Reccegrupp. Allt som allt en väldigt fin kväll då jag var rakt igenom glad!
 
På lördagen så tog jag en lång sovmorgon och drog en sväng på stan för att eventuellt byta till en strl större på mina nya springskor. Dom hade dock inte den storleken så jag hoppas de töjer sig, stöter i lite i tårna nämligen. Får väll använda dem och se hur det känns. Sjukt mycket folk på stan förövrigt då det var Kulturnatten/dagen, något som jag totalt missat var en så stor grej. Sen vid 16 invarderade min familj lägenheten och sen åkte vi till Janen som bor typ 20 min härifrån för släktkalas. Det var lika trevligt som vanligt och jag fick äntligen träffa Olivia igen :) fick agera chaufför hem och sen lät jag familjen sova i lägenheten medan jag själv stack iväg för natten (och stannade borta till måndag morgon). Jah...
 
Måndagen i sig var väll inte så extremt händelserik. En vanlig föreläsningsdag och på eftermiddagen umgicks jag. Idag, tisdag, så blir det lite roligare, för vid 19 kommer det massa gamla kursare från Psykologin hit för att ha filmkväll :D KUL! Lite av en gammal tradition ju! Så efter skolan va klar (låter som att jag är tillbaka på högstadiet haha) så gick jag hemåt och har nu lagat matlådor och ska tvätta lite för att fördriva tiden.
 
 
Vi hörs!! 

Nya skor!

Hejhej!
Oj, inlägg två dagar efter varandra? Revolution! Ibland måste man ju överraska :P
 
Iallafall, igår kväll blev en lugn myskväll efter att jag var klar med pluggandet. Idag steg jag upp extra tidigt (eller ja, typ) för att träffa Ann i några timmar. Vi åt lunch och planerade framtiden och tog fula bilder, haha. Hyfsat normalt smakprov längre ner. Sen så hade jag föreläsning mellan 13 och 15, och sen cyklade jag hem en stund innan jag gav mig ut på stan igen. Dagen mission blev nämligen skojakt. Och håll i er nu, det är inte vilka skor som helst jag var ute efter, utan nämligen vandringsskor och springskor!! Trodde aldrig jag skulle äga något sådant, men nu var det dags. Så jag kom hem nöjd och glad en timma senare och är nu redo att vandra i berg och skog och Estland och även springa fram genom Uppsala för att öva upp konditionen. Gud va hurtigt det låter. Nu jävlar ska dom användas också, kör förhoppningsvis en provtur imorgon. Jag har ju faktiskt funderat på att skaffa ett par bra träningsskor under några år nu (haha) men aldrig gjort det, så känns skönt att äntligen ha ett par. Nu finns liksom inga ursäkter längre. Ikväll hinner jag dock inte (hahaha), för vid 19 ska jag på middag hos Carolin tillsammans med några kursare och ett par till och sen går vi nog till någon nation. Blir nog superkul :D TAGGA!
 
Imorgon blir det (förutom springtur) även släktträff och kräftätning hos Janen. Ska bli kul att träffa alla igen :)
 
 

Livet

Skrev ett fett inlägg men det vägrade laddas upp och raderades :( kul. Så det får bli en supersnabb repris för jag orkar inte skriva om allt. 
 
Iallafall, så sista Insparksveckan var det halv åtta hos faddern där vi åt mat, spelade mariocart och lekte kontiga lekar på onsdagen. På torsdagen, som förövrigt var roligaste dagen på länge, var det Amazing Race i Uppsala där vi åkte runt på cyklar till sent på kvällen och gjorde massa uppdrag och sånt och samlade poäng. Vi hann även med att bli jagade av vattenspridare i Botaniska trädgården (så jävla roligt haha) och va i tältet tills det stängde, sista tältkvällen ju! Sen på fredagen var vi lediga på kvällen så då passade jag på att träffa några gamla kursare från Psykologin på ÖGs. Vi satt och drack vin och hade det fint tills sent på kvällen. Sen på lördagen var det finalsittning som också va skoj och sen var det slut på Insparken! Allt som allt två VÄLDIGT roliga veckor, och jag är sjukt glad att jag vågade mig hit så jag kunde va med på den. Det gav väldigt mycket socialt, då man lärde känna många i klassen innan. Mycket bra :D sen så har detta varvats med lite annat också men det orkar jag inte skriva om. Wiho! Inte en lugn stund!
 
Sen så varvades alla roligheter sista veckan med föreläsningar och stentittande (vi har helt seriöst en lektion typ varenda dag då vi får titta på sten haha). Går rätt snabbt fram men det känns helt okej. Inte riktigt kommit in i pluggandet än, men det kommer. Tar lite tid att omställa sig. Nu från måndag till idag har allvaret börjat och det är föreläsningar varje dag. Schemat e dock rätt chill :D Sen har jag hunnit med att hälsa på farmor också, och äta middag med pappa och lite annat! Så livet flyter på här i Uppsala och det känns som en bra början på hösten!
 
Nu ska jag försöka plugga lite innan kvällen kommer och jag får annat för mig. Hoppas alla har det bra, tjo!
 
 
Sista kvällen i tältet fanns det en fotoautomat där man fick ta foton GRATIS. HUR BRA? Blev en del. Vi lyckades även få med två REKÅ på en fotoremsa (mitten). Som stor beundrare av dessa så blev jag väldigt glad över detta, hehe. 
 

Mariocart

Hejhopp, nu kommer en snabb uppdatering!
 
Så, efter volleybollen i lördags på blev det sittning. Först förfest i Carolins korridor där det va väldans mycket folk och diverse kortspel, och sedan sittning i tältet vid Ångströms där det åts middag, sjöngs sånger och sedan dansades väldigt mycket. Bra kväll!
 
Söndagen var jag ledig på, så en lååång sovmorgon och att allmänt bara umgås med människor är väldigt uppskattat såna dagar. Så det va den söndagen. 
 
Måndagen var första "skoldagen" och jag fick äääntligen se vilka som ska gå i min klass. Vi är en minipluttklass på typ 25 pers, vilket jag faktiskt tycker ska bli skitmysigt. Alla verkar snälla så det ska nog bli bra, och sen så går ju en stor del av min reccegrupp i samma klass :) så det känns faktiskt riktigt bra! Och förresten, en av Sciencetvillingarna går i min klass - VAD är oddsen för det?! Fick en mindre chock. Men men. Lärarna verkar också väldigt bra och är vääldigt passionerade över sitt ämne, en blir iprincip tårögd så fort han nämner Grand Canyon... :D underbart haha!
På måndagskvällen skippade jag insparksaktiviteten då få skulle va med och det verkade rätt trist (två föreningar BÄR och GRUS skulle hålla i den) så då passade jag på att träffa Ann som nu är här! Mysigt att ses igen :) så vi käka sushi och fikade och snackade tills hon åkte tillbaka till sitt hotellrum. Woop!
 
Igår, tisdag, var en helt awesome dag! Behöver jag säga mer än att vi åkte Mario Cart på en bobbytraktor genom forumgallerian? Helt sjukt. Vi hade fått som uppdrag att tävla mot reccegruppen Mulan, och vi gick såklart in helt för det. Det va en butikstant som blev lite för upprörd för sitt egent bästa och skällde på oss, men ska det göras så ska det! Sjukt kul var det iallafall, men resten lämnar vi osagt ;) sedan dansade vi reccedansen på forumtorget tillsammans med teknologerna, och sen vid 17 var det VATTENKRIG! Sjukt kul med vattenkrig, det va fan ett tag sen! Man blev väldigt blöt, folk hällde hinkar och IKEAkassar med vatten på en. Så efter det cyklade jag hem och stannade i lägenheten resten av kvällen :P väldigt skönt med en lugn kväll helt själv, inte haft en ensam kväll sen jag kom hit. Så jag passade på att glo på Idol och ringa till pappa och prata lite (mamma, jag lovar att ringa dig också!) och sova tidigt. 
 
Nu måste jag kila, lektionen börjart snart, är bara hemma på lunch (sålde mina psykböcker och passade då på att äta hemma). Så jag berättar om idag en annan dag! Ha det bäst!!

RSS 2.0