Påskhelgen

HALLU! Kände att det var dags att skriva lite igen. Vi börjar från där vi slutade sist då:
 
Tisdag: Jobbade as usual. Sen på kvällen mötte jag upp Hanna, Tiffany, Måns, Fredrik och Anna! Vi skulle ha filmkväll men det slutade med att det bara blev pratkväll. Himla mysigt blev det iaf, och många grejer att fika såklart :)
 
Onsdag: Ja, vad gjorde jag denna dag förutom att jobba och träffa Emil? Minns inte höhö.
 
Torsdag: Jobb såklart. Sen på kvällen firade vi Janina med sifferballonger, brinnande glasstårta och såklart utgång, denna gång på Stockens! Vi körde på tills klockan var halv 1, sen var jag tvungen att gå hem och tvätta håret och sova då jag jobbade dagen efter (började såklart extra tidigt också). Men kulkul kväll tycker jag, skoj att gå ut mitt i veckan :D
 
Fredag/lördag: jobbjobbjobb och va med Emil, tror jag :D 
 
Söndag: HEEEEEELG! Wiho! Sjukt skönt att va ledig denna dag, då det var sommarvärme och sjukt fint ute. Så jag och Emil tog sovmorgon, sen vid 12 åkte jag till stan för att träffa mamma och äta lunch med henne på Günterska Konditoriet. Mysigt att sitta ute och fika i vårsolen, och såklart kul att träffa mamma igen! Sen vid halv 3 var det dags för nästa släktträff, men denna gång med Emils mamma och hennes nya man och barn och massa andra. Första gången jag träffade dem så var lite nervös, men dom var så snälla så :) då har man det avklarat, haha! Vi fikade, åt påskmiddag och lekte med deras löjligt söta hundvalp. Helt galet söt var den. Och gosiga katter fanns det också! Love it! Vi kom hem rätt sent den kvällen så vi kollade en skräckis och somnade, haha. 
 
Måndag: LEEEEEEDIG! Woop! Inte varje dag man är ledig på en måndag. Skönt! Denhär dagen blev lung och skön. Jag och Emil tog bilen till Sigtuna och myste runt lite där och åt glass i solen (magnumvitärtillbakayaaaaay). Gjorde finmiddag när vi kom hem och hade det bara allmänt bra. Älskar såna dagar!
 
Och idag kan ni ju gissa vad jag gjort :P jobbelijobb. Snart ska jag ta en promenad med Jonatan och sen cyklar jag hem till you know who. GLAD PÅSK ALLIHOPA (i efterskott) :D
 
 

Trysil

HEJ!
Efter förra lördagens misslyckande (nej, hp gick inte så bra som jag hoppats) så blev det först hemmakväll med Ann och sen filmkväll med Fredrik, Anton och Jonatan. Vi såg ytterligare en dålig skräckfilm, denna gång blev det Chupacabra VS the alamo. Det är ju vår grej, att se dåliga skräckisar som e så kassa att de blir roliga. 
Sen jobbade jag mån-tis-ons, och hälsade även på hos Cissi där på onsdag kväll, innan jag åkte hem för att packa. För, dagen efter var det dags att åka till Trysil!! SÅ HIMLA TAGGAD!
Så, på torsdagen var jag ledig för att kunna fixa det sista innan vi skulle åka på eftermiddagen. Emil och jag bytte däck på hans nya bil, handlade, packade, postade brev och såntdär. Sen vid 15 kom hans syster och henne kille och vi satte oss i bilen tillsammans och åkte iväg. Tog typ 7 timmar men vi hade det väldigt najs, bara träffat de andra en kortis innan så nu fick man verkligen umgås. Kan säga att allihopa som vi reste med var väldigt väldigt snälla och roliga. Ett bra gäng helt enkelt :D vi kom fram sent på kvällen och gjorde oss hemmastadda, åt middag och snackade. 
Dagen efter var det dags att hyra skidor och ge sig ut! Var lite överdrivet taggad tror jag. Som en kalv på grönbete, typ. Iaf, till saken hör den att 4 av 6 av oss inte kunde åka skidor. Bara jag och en av killarna kunde. Så vi fick agera skidlärare, var roligt haha :D med blandade resultat :P sen när vi var trötta åkte vi tillbaka till stugan och åt en väldigt sen lunch, spelade spel, åt asgod middag och skickade iväg en såndär ljuslykta ni vet. En riktig myskväll :)
 
Dagen efter kom vi ut lite tidigare och åkte hela dagen, med paus för lunch däremellan nånstans. Var riktigt fint båda dagarna, förutom lite regn sista timmarna. Jag och Emil åkte på ändå trots regnet, fan va roligt det var. Älskar sånt. Vi kom även överens om att åka mer skidor, wiho! Mission accompliced, liksom ;)
Sen på kvällen gjorde vi typ samma saker som kvällen innan, fast denhär gången var det Emil och jag som fixade middagen. Lika fin kväll som kvällen innan :D
 
Dagen efter packade vi ihop och lämnade stugan. Sen gick vi promenad och satte oss och fika i solen, herregud vad varmt det var. Sen sa vi tjohej och åkte samma långa bilfärd hemåt igen :) 
Allt som allt en fantastiskt bra helg, över förväntan. Svårt att få med allt när man skriver, men den har verkligen varit så himla bra! Har verkligen hunnit njuta av ledigheten och slappna av, trots att tiden gick väldigt fort. Är även så glad att skidåkningen gick så bra för alla och att de tyckte det var roligt, samt att gänget jag åkte med va så sköna haha, och såklart att jag fick va där med min Emil. LOVE IT!
 
Lite bilder då:
 
 
Min coola stil.
 
 
Fin utsikt.
 
 
Thailyktor. 
 
 
Min gosnos :D
 
 
Allihopa minus den som håller kamerna :P
 
Well, nu är det iaf slut på det roliga och tillbaka till vardagen. Idag jobbar jag kväll 16-22, så passar på att städa lägenheten, ansöka till universitetet, tvätta och massa annat nödvändigt nu innan jag börjar. Tjohej!

Imorgon smäller det!

HEJ
Kan väll börja med en liten resumé från dagarna som gått sen senast jag skrev. 
I lördags gick jag, Fredrik, Erika, Tiffany, Måns och Jenny samt massa andra ut på Norrlands som hade SkvaderDam och 04släpp. Gaaaaaalet rolig kväll, helt enkelt en perfekt utgång! Sen när Norrlands stängde så cyklade jag hem till Emil (haha) och somnade där. Vaknade sen på söndagen och mådde sådär, ni kan ju gissa varför. Så vi tog det lugnt hela söndagen och myste :)
 
Måndagen och tisdagen ägnade jag åt jobb såklart, samt att vi båda kvällarna firade Linnea som fyllde 21! På måndagen gick vi ut och åt middag vi tjejer på thaibuffe. Vi åt och snackade länge och hade det allmänt bra :) sen hem till Emil såklart :D sen på tisdagskvällen blev det stor förfest här hemma hos Ann och mig med massa olika folk. Bland annat Emma och Ronja från högstadiet (riiiktigt länge sen man såg dem!), massa av Linneas kompisar, Fredrik och några randoms. Det blev tårta, experiment med kväve (!!!) och jellyshots (inga för mig som skulle jobba dagen efter haha) och sen utgång på Snerikes som hade klubb för att dansa. Bra kväll helt enkelt, kul att gå ut sådär mitt i veckan faktiskt :D
 
Jahapp. Onsdag, torsdag och idag har jag jobbat och pluggat, som jag sa. Hann med att äta middag med pappa i onsdags också, det va najs! Idag var det förövrigt jävligt (ursäkta) mkt folk på jobbet så är helt slut. Inte så himla bra med tanke på att jag ska va på topp imorgon. Skulle helst vilja ha sovmorgon och mysa med Emil och njuta av det galet fina vädret som det tydligen ska va imorgon. Men näää, jag ska sitta inomhus och va stressad och skitkoncentrerad och tänka så det knakar i 8 timmar istället. KUL. 
Okej, jag måste erkänna att jag är lite taggad på något sätt. Spänd på hur det kommer kännas och hur det kommer gå. Och taggad på att ÄNTLIGEN få det gjort!!! Ska bli så himla SKÖNT att slippa plugga, tänka på det, ägna varenda ledig tid åt det. Få lite fritid, typ. Eller nåt. 
 
Så, ja. NU JÄVLAR SKA JAG SKRIVA SÅ BRA JAG KAN. Wish me luck, fär imorgon avgörs det hur min höst kommer se ut. Vi hörs! 
 

RSS 2.0