Dags för nytt!

OH FUCK IMORGON ÅKER VI.
Har packat klart (typ). Eller jag har inte lagt något i väskan än så jag vet inte om allt får plats, hehe. Men jag är en mästerpackare så det ska allt funka. Jepp. Annars så håller jag på att psykbryta lite nu när jag inser att jag inte kommer sova i min egen säng på tre månader. Eller inte psykbryta kanske, men jag känner något himla konstigt som man inte kan beskriva. Jag kommer inte att se Sverige på tre månader. Jag kommer inte se min familj eller mina vänner på tre månader. Jag kommer helt enkelt byta liv i tre månader. Heeelt galet! Det är så sjukt spännande men jag blir faktiskt nervös när jag tänker på det. Vad som helst kan hända, och det innefattar ju även de dåliga sakerna (höhö). Jag hoppas hoppas hoppas verkligen att denhär resan går bra och att vi får det så sjukt jävla roligt. Att jag kommer hem och känner att jag har vuxit som människa. Att det helt enkelt blir världens bästa resa.
 
Som ni redan kanske vet så har vi en reseblogg som ni kommer till om ni klickar HÄR, och det är i den bloggen jag förmodligen kommer att skriva i från och med nu. Denna blogg får helt enkelt vila tills jag kommer hem.
 
Så, hejdå Sverige och alla jag älskar, jag kommer sakna er så himla mycket <3 Vi ses om tre månader! :)
PUSS & KRAM <3

Åh jävlar

ÅH HERREHUD VILKEN RESFEBER JAG FICK PLÖTSLIGT. Seriöst, håller på att dö lite. Pirrar sjukt i magen och får sånadär jobbiga känslor. FATTA. Om 5 dagar är jag inte här längre. Jag är så sjukt nervös för tillfället. Kommer nog grina en skvätt senare, haha.
 
Idag har jag annars gjort ett tappert försök att packa. Skriva packlista, välja kläder osv. Gick sådär att göra det sistnämnda, trodde inte det skulle vara så himla svårt men det var det, haha. Men jag tror allt får plats iallafall... Sen så har jag varit och ätit middag med mamma nere i hamnen och hämtat ut mitt körkort! Fint och rosa och MITTMITTMITT. Väldigt fint är det :) har dock fortfarande svårt för tanken att jag numera faktiskt får köra bil... glömmer liksom bort att jag faktiskt får göra det nu x)

Nästa söndag smäller det

En vecka kvar nu. Om en vecka sitter vi på planet på väg mot vårt nya hem för de tre kommande månaderna. Helt stört. Vet fortfarande inte om jag riktigt fattat att jag ska resa iväg. Det känns liksom inte så på något vis. Men tre månader går fan snabbt, och jag ska se till att njuta fullt ut när jag är borta. Jag har aldrig vart borta så länge förut. Så långt bort. Lite läskigt, faktiskt. Men det kommer vi klara, det vet jag! Och vi kommer ha det så jävla bra det bara går!
 
Ikväll var Linnea, Ann, Cissi och Janina här. Cissi, Janina och jag köpte en hel vattenmelon (på 6 kg!!!) som vi delade på. Skitgod var den. Sen har vi mest fixat bloggar och pratat och kollat på gamla bilder. Fint tycker jag!
Imorgon kommer min älskade farmor hit. Det blir sista gången jag ser henne innan jag åker, så det ska bli jättemysigt att spendera hela dagen med henne! :) vi ska äta lunch ute, prata, umgås och ha det allmänt bra. Sånt gillar jag! Så nu ska jag sova. Godnatt världen <3

Det rosa kortet

AAAAAAH JAG ÄR SÅ JÄVLA SKITGLAD ATT DET INTE GÅR ATT FÖRKLARA! Körkortet är mitt, MITT! Så himla glad, lättad, taggad, lycklig och ah... Vet inte. Tror inte riktigt jag fattat det än egentligen men Vafan, det har hänt och jag ÄR SÅ JÄVLA GLAD! WEEEE!!!!


Annars kan vi ju fråga nån som bor där

Imorse klev jag upp olagligt tidigt och satte mig på tåget mot Stockholm tillsammans med Linnea, Cissi och Ann. Efter att ha tagit fula foton i en fotoautomat (ser drogad ut) så gick vi till Thailändska Ambassaden. Visumfixet gick problemfritt (hittills ja, peppar peppar) och dom är tydligen klara att hämtas redan imorgon (!!!). Perfekt liksom! Sen handlade vi frukost och satte oss i Humlegården en lång stund för att prata och titta på människor, gick en sväng till Stadium för att köpa nödvändiga grejer och sedan åkte jag och Cissi hem. Fin fint!
 
Ikväll ska jag övningsköra till Norrköping för att kolla på en byrå till lillhuset :) får se hur det går, haha!
 

Radio

Sista jobbdagen för i sommar idag. Känns lite sorgligt för alla har varit så himla snälla, men jag hoppas att jag eventuellt för komma tillbaka någon mer gång i vinter! :) så det är det som jag sysslat med idag. Och ätit skitgod middag.
 
Imorgon bär det av till Stockholm och Thailändska Ambassaden. Visum ska fixas. Fixa fixa.
 

Nehepp

Haha, blev fan lite besviken faktiskt.... nu går jag verkligen inte på Europaskolan längre liksom :(
 

Svalkar vinden värmer solen

Tja, nu när jag kommit ut ur frustrationsstadiet så känns det lite bättre. Saker fixar sig. Tillbringade fredagen med Ann och Linnea, sov över hos Ann för att sedan vara där på lördagen en stund. Vi har även skrivit ut alla papper och sånt som vi behöver för visumet. På onsdag verkar det bli, iallafall.
Annars går det mesta av min fritid åt att plugga körkortsteori. För som de flesta av er vet så planerar jag att fixa detdär körkortet innan jag drar till Thailand. Är lite orolig och känner pressen, men jag hoppas det går bra. Skulle vara så sjukt skönt att ha det gjort. Det värsta skulle som sagt vara om jag klarade ett av proven och inte det andra, för då måste jag göra om båda två när jag kommer hem iom att det får gå högst två månader mellan dem. Gah... men det är bara att göra sitt bästa. Annars får jag väll grina i ett dygn eller så och ta det när jag kommer hem, hehe. Tjohej!

Chiangmaithailand.blogg.se

Tänkte precis som Linnea göra lite reklam för vår reseblogg där ni kommer kunna följa vår höst i detalj. Chiangmaithailand.blogg.se heter den men om ni inte orkar skriva allt det så kan ni trycka HÄR istället. Enkelt och smidigt, läs och njut. Nu har nedräkningen börjat på riktigt!
 

Frustration

GAAAAH JAG FÅR HETS. Hela nästa vecka funkar liksom inte. Det finns inte plats till nånting jag behöver göra. För jag har massa inplanterade saker som tar kort tid men är megaviktiga på konstiga tider som gör andra lika viktiga saker typ omöjliga att få in nånstans. HATE IT SÅ JÄVLA MYCKET. Och ja, jag är stressad och har resfeber och ingenting funkar. Gaaaaah. Kan inte allt bara bli färdigt? Så jag kan slappna av och sluta få panik över saker som är jobbiga. Hatahatahatahata. Hej. Godnatt.


Radio

Hellu.
Dagarna går och tiden tickar jävligt snabbt mot 26 augusti. Helt galet!
Vad har hänt i veckan då? Bland annat har jag varit i Uppsala med mamma och i Västerås med Frida. Riskettan och risktvåan är nu gjorda, dock var det en ganska hög fail-faktor på hela den dagen, haha. Vi kom för sent, gick vilse, fick skavsår, hittade inga bussar och blev hämtade av en körlärare som undrade vart vi tagit vägen x) lite pinsamt, men det gick ändå :P

Idag har vi fortsatt att fixa i lillhuset. Jag bor där nu btw, på heltid. Trivs väldigt bra där :) köket är inte helt klart än men resten är färdigt! Mår förövrigt lite underligt, funderar på om jag börjar bli sjuk eller nåt... Not good. Kanske är sena biverkningar från vaccinationen haha? ^^ aja, det går nog över.

Hoppas alla har det bra, puss


Vem kan segla förutan vind

Hej på er. Hela veckan har jag jobbat då. Förutom i onsdags, dvs. igår, för då var det begravning. Det var hemskt sorgligt men väldigt väldigt fint. Jag kan fortfarande inte riktigt förstå att han är borta. Vila i frid älskade farfar <3  
 
Idag så har jag även vaccinerat mig mot diverse saker. Gick bra och var lagom smärtfritt, så nu kan jag springa runt i Thailand utan att oroa mig för att bli megasjuk typ. Fast man får ju vara försiktig ändå, såklart. Sen så drack jag precis detdär Dukoral mot Kolera också, fy faaan va äckligt det var xD Sen när jag kom hem så ägnade jag, mamma och pappa hela kvällen till att fixa iordning i lillhuset, städa, montera köket, flytta in möbler och allt sånt. Det blir så stört fint. SÅ STÖRT FINT.
 
Imorgon är det fredag. Me like. Sov gott allihopa <3

RSS 2.0