Sooommarkatt

Imorgon är det första Juni vilket betyder att det officiellt är sommar och att det borde vara döfint väder och jättevarmt. Enligt mig alltså. Enligt SMHI ska det vara molnigt, regna en skvätt och vara ca 17 grader. Jag tror inte att den som bestämmer vädret gillar friidrott. För i övermorgon ska det liksom bli sol igen. Haha. Fail!


Totalvärt

Jag inser nu att jag kommer vara klar vid va 10.00 imorron. Värt. Efter det har jag inget att göra tills vi ska repa teatern. Lol. Sen så kollar jag just nu på en pinsamt dålig film. Och då menar jag verkligen SJUKT PINSAMT DÅLIG. Cabin Fever 2. Om ni mot förmodan funderar på att se den, gör inte det snälla. För ert eget bästa liksom. Haha, den är liksom beyond "så dålig att den är rolig"-stadiet, väldigt få filmer som lyckas med det liksom. Dock är den rätt äcklig på sina ställen.


Just like butterflies

Med ett trollslag så blev den långa tisdagen jävligt kort. Till och med kortare än en vanlig kort tisdag. Sånt är jävligt najs. Nu ska jag sätta mig och slå in presenter på mammas order. Sedan gå ut och sätta mig i solen. Imorgon ska jag stöta kula och dra dragkamp med mina starka muskler som jag absolut har. Höhö. Dagarna efter är det minilov och då ska jag tillbringa tid med vänner. Jepp.



Bild från Tumblr, källa klicka bild

Kurragömma, någon?

Jahapp. Imorgon är det den sista "seriösa" skoldagen och det gillas mycket. Just nu kan jag liksom ta på sommarlovet utan att egentligen fatta det. Känns overkligt. Stört. Just nu snurrar allting i skallen på mig. Jag dricker även koffeinberikat vatten. Smart drag en sen kväll som denna. Not.

Imorgon har vi RöoRö. Det börjar närma sig uppspel. AAAAAH.


Idag gillar jag

Den konstiga känslan när man faktiskt blir glad över att ha fel.

Bild från Tumblr

Fuck yeah Brysselkex

Detta borde alla baka varenda dag. It's cookietime!

5 dl vetemjöl
1 dl socker (+ till garnering)
2 tsk vaniljsocker
150 g rumsvarmt smör
Karamellfärg

Knåda ihop allt utom karamellfärgen till en deg. Rulla till en ca 4 cm tjock rulle. Lägg i kylen/frysen tills den stelnar. Färga garneringssockret i valfri färg. Rulla rullarna i sockret och skär i ca 1 cm tjocka skivor. Grädda mitt i ugnen i ca 10-12 minuter i 175 grader. Låt kallna på bakplåtspappret. Spara i en fin glasburk :)


Måste erkänna en sak

Jag föll för Tumblr-trycket.

Men jag fattar fortfarande inte hur det funkar xD hur gör man så att andras grejer kommer upp på ens egen tumblr? Jag fattar inte riktigt...

Så vi får se hur dethär går. Höhö.

Min Tumblr: Fuck Yeah!

Jah. Gör mig glad och svara på detta, ni som kan. Heö heö heö. Puss!

Spöregn

Nu drar jag snart till Särad och blir uppdaterad om diverse spännande grejer. Med mig tar jag 3295 chipspåsar. Ganska weird att köpa. Menmen.
Dagen har annars varit ganska meningslös xD Europakunskap där vi kollade på provet som jag redan visste resultatet på. Svenska där vi lämnade tillbaka böcker. Lunch där vi åt på Blå Koppen. Matte där Erik blev provocerad när Sofi och jag sa att vi hatade fysik. Han försökte desperat att omvända oss genom att tvinga oss kolla på videos med nån Feynman som såg väldigt förvånad ut och tydligen ville att alla skulle älska fysik. Det ni. Lol.

Nu ska jag packa. Hoppas chipspåsarna får plats. Helvete nu börjar det blåsa och regna som FAN. Puss <3


Ögonproblem

Nu ska ni få höra när jag gnäller över hur mycket jag hatar att ha synfel. Stor CARE-VARNING på detta.

För några veckor sedan när jag var hos optikern för att fixa nya linser, så hade jag som vanligt en synundersökning innan. Och, tydligen så har jag helt enkelt missbrukat linserna. Alltså använt dom för mycket. Men det är klart jag gjort det när
1. Jag passar ej i glasögon
2. Jag trivs ej i glasögon (dom är i vägen, suddigt på sidorna etc.)
3. Mina glasögon har för låg styrka
4. Dom klämmer på sidan av huvudet, det gör ont efter ett tag. För små typ?

Och nej, jag har alltså inte använt dem på kanske... 100 år? För att jag HATAR dem. Och för att jag aldrig använder dem så har jag helt enkelt inte brytt mig om att byta ut dem. Linserna liksom ägde ut glasögonen ganska hårt.
Iallafall, mitt överanvändande av linser har lett till att mitt vänstra öga fått syrebrist, och detta har i sin tur gjort så att det börjat växa upp ett blodkärl på hornhinnan. Om detta blodkärl växer in ännu mer så kan jag få stora problem med synen och linsbärandet. Jag måste alltså använda linserna mindre. Jag stavar detta: K.A.T.A.S.T.R.O.F.

Ioförsig så sa linstanten att vi skulle avvakt ett halvår och se om den växer in ännu mer, och nästa gång jag köper linser så ska jag få nya silikonlinser som släpper in mycket mer syre än dom jag har nu. Men tydligen så måste jag minska på linsbärandet under dessa 6 månader. FML. Om det blir mer problem så ska jag undersöka skiten hos en ögondoktor. Eh. Iallafall så kollade jag lite på nätet och tydligen så måste ögonen vara utan linser ca 1h/dag för att återhämta sig, så jag kör en timme på kvällen varje dag då så att jag slipper lida in public. Men ändå. BLÄK.

Jaha, grattis till de få som mot förmodan orkade plöja sig igenom detta. Nu är ni genast lite lite smartare än innan :P


För resten av livet

Skön dag var det ja. Föreläsning i 30 min av en föredetta Europaelev som varit utbytestudent, sedan lunch på George's med JenniferCissiRonja. Efter det "övade" vi lite till vår dramauppvisning :P

Såhär borde alla dagar vara. Bra vänner, fina besked, äta lunch ute i fint väder. Så jävla bra. Imorgon ska jag till Härad (Särna?) och grilla med Thomasbarn för det är någon som fyller år. Tjoho!


Sovmorgonar är det bästa jag vet


Trollerimix

Officiellt klar med KemiA. Fast provet var sepesvårt.

Iallafall så har vi köpt en såntdär bigpack med isglass från Glassbilen idag. Haha, nostalgi. I detta glasspaket fanns det sånadär Trollerimix, ni vet domdär runda, avlånga glassarna med två färger som man alltid öppnade flera av tills man fick just precis den färgkombinationen man ville ha. Allra coolast var det om man fick vit+cola. Haha. Sen så åt man dom genom att först försiktigt bita av den översta färgen så att halva glassen blev smalare. Om man misslyckades var man såklart tvungen att ta en ny och försöka igen, tills man lyckades.

Det var dagens anekdot. Puss och hej!


Bloody books

Onödig skoldag nr 7595 :D check!

IDAG mina vänner så har jag inte haft en enda lektion med fler än 1/3 av klassen närvarande. Slå det ni. Brutalt.
Det finns iaf en naturlig förklaring. Matte C Nationella. Jag hoppas verkligen att det gick bra för er <3

Nu (läs: snart) ska jag ta vara på tiden jag fått. Annars går det nog inte så bra imorrn :P

BTW, ALLA KAN PUSTA UT. MIN CYKEL FICK INTE PUNKA FÖR TREDJE DAGEN I STRÄCK. TJOHEJ!



Deppifierad

Efter att ha sett denna film kan vi än en gång konstatera att Johnny Depp faktiskt borde bli polygamist (för alla kvinnors bästa). Jepp. Depp.

Det slutade iallafall med en stor skara människor (jagAmandaCissiMikaelaEmanuelIda) som tillsammans satte på sig de extremt coola 3Dbrillorna och upplevde filmens cirka tre 3Deffekter. Men bra var den. Väldigt bra faktiskt. Dessa piratfilmer gör mig glad på ett så fint sätt. Kanske ska satsa på piratkarriären istället?

RAWR!



I främmande farvatten

Nu ska umgås med Jack Sparrow och Svartskägg i några timmar tillsammans med Amanda, Cissi och Cissis syster. Det blir en bra avslutning på en måndag då skoldagen har varit allmänt fail och min cykel har fått punka igen. Och Kemiplugg.

Nu jävlar kör vi. Skepp och hoj! (va tönting käckt dethär inlägget blev. Aja, Orka ändra...:P)



2 par örhängen

I sommar kan jag se lite mer ut som en hippie/indian än jag gjorde förra året. Iallafall nästan :)
I like it.


Jag har syndat

Helt sådär random så kom jag på att jag hela tiden sitter här och gnäller på skolan i vanlig ordning. Det var ju det jag INTE skulle göra. Efter min sk bloggstrejk så lovade jag typ att sluta tjata om skolgrejer 24/7. Och det gick det ju jävligt bra med xD haha. Fail. Jag antar att jag egentligen inte har något annat att skriva om eller något i den stilen.

För att få lite variation här så kan jag berätta om min sommarjobbstatus.
Som alla vet så sökte jag till mitt gamla dagis. Har nu fått svar från dagiset (efter många om och men) att dom redan har tillräckligt med personal. Fail för mig. Jag hade hoppas lite på att få jobb där, men inget som kan göras åt det nu precis.
Jag har i varje fall en plan B. Strängnäs kommun ger ut sommarjobb och jag har sökt. Så nu sitter jag och håller tummarna för att jag ska få ett. Jag skulle bli så sjukt glad. Det skulle iprincip rädda min sommar och ekonomi. Jag får svar v.22, så nu är det bara att vänta och hoppas på det bästa. Nerver.


WTF?

Nästa veckas schema gör mig fundersam.
Hur hamnade det korta tisdagarna och de korta måndagarna på samma vecka? Plus att jag inte har nån kemi på onsdagseftermiddagens (med tanke på monsterprovet på morgonen). Slapp vecka ftw. Fast detta betyder såklart att veckan efter innehåller både lång måndag och lång tisdag. Boho. Fast samma vecka är det ju ledigt under kristi himmelsfärd så det är chill.

Haha, detta lägger alla i sin carebox. Weho!


Luften smakar som en jordgubbspaj

Vill bara säga att repetera hela KemiA-boken inte är så festligt. Faktiskt mest deprimerande. Därför så går det ganska segt. Ganska mycket übersegt. Speciellt eftersom man egentligen läser KemiB nu och inte borde behöva bry sig om vad KemiA-boken har att säga.

MEN jag är glad ändå för jag har ätit rabarber och jordgubbspaj med vaniljsås :)

Nu ska jag tvätta håret och förbereda mig inför nästa vecka med min halvtrasiga klass.
Puss och kram, vi ses imorgon!


Hej Sverige

Nu är jag tillbaka i Sverige efter en jävligt bra resa till Tyskland. Jag vaknade vid halv 2. Mina nymålade naglar har samma färg som de blommande syrenerna, och det är en geting i vårat vardagsrum som gör att jag inte kan plugga kemi. Hehe. Jag sitter istället och äter Jelly Belly Beans och lyssnar på Party Rock Anthem. Det ni.

Nu låter jag istället bilderna tala för sig själva. Tyvärr dog min kamera lite närsomhellst, men lite bilder fick jag ihop iaf. Publicerar såklart inte alla här, men resten finns på facebook :)
Tack till alla som gjorde denna resa till ett minne för livet <3 puss!
















Auf wiedersehen

Jag lyckades pressan ner allting i väskan - Yay me!
Sverige kom trea i Melodifestivalen - Yay Sweden!
Imorgon kl 10.55 åker jag till Berlin - FUCKING YAY FTW!

Seriöst. Nu skriver jag inte mer här på en vecka. För jag kommer vara så himla upptagen med annat roligt. Jag ska lämna landets gränser med min fina artesklass. AAAHHH jag är så sjukt peppad! DET KOMMER BLI SÅ SJUKT BRA.

Så PUSS till alla som är kvar i Sverige, kommer sakna er <3 vi ses om en vecka, ha det gött!

För ganska precis ett år sedan påväg till Athen. Höhö. Arlanda - Here we come!

Dagens vinnarfråga:

Hur fan ska allt få plats? Jag har inte ens packat hälften än liksom. Och den halvan jag har kvar innefattar alla kläder... höhö. PLATSBRIST!


Späckat schema

Dagens to-do:

- Hämta väska hos Mormor och morfar
- Fira farmor
- Packa (har inte ens börjat....)
- Kolla melodifestivalen
- Ta ut euro (annars får jag göra det på arlanda...)

DAGEN ÄR FÖR KORT! D:

Googlebild ftw!


Packa

Min packlista är sjukt lång och min väska är ganska liten. Går inte riktigt ihop. Något som är väldigt dåligt är att jag snart har lyssnat på Berlinlistan 5 ggr på samma intervall låtar. Vilket betyder att jag snart inte kan lyssna på dem längre. Hur ska detta gå? Måste ju kunna lyssna imorgon också liksom.

Btw så ska jag fira farmor imorgon för hon fyller år! Så vid lunch så drar jag till Enebyberg, och sedan hem igen för att packa klart och glo på Melodifestivalen. Lördagen kommer gå fort som attan. I like. Måste måla naglarna också....


Das Boot

Ikväll har jag varit vid båten med mamma och pappa. Kvällen händelser i punktform:

- Jag tappade min sko i vattnet. Fick ha rymdstövlar på mig resten av kvällen. Fast vi räddade skon såklart.
- Jag såg Lopen, AnnSofi, Jenny TAWAWA och tyskaläraren skrattande tillsammans i hamnen.... påväg mot en restaurang.
- Bankomaten vi skulle ta ut euro på var ur funktion...

Mer spännande än så blir det inte. Nu ska jag tvätta håret, puss!

Båten på bilden är inte vår. Däremot är bilden tagen från våran båt. Spännande.

FÄRDIG!

ÅH nu är domdär två äckelveckorna klara och jag har gjort klart alla presentationer, varav 2 idag och det känns så jävla bra att jag kan sluta tänka på dem nu. Nu jävlar är jag redo för Berlin! Tänkte skriva en packlista nu.... samtidigt som jag lyssnar på Berlinlistan och peppar sönder.... eh. Kan ta sin lilla tid. Men i övermorgon åker vi. AAAAAH! :D:D:D:D:D

PUSS!!! <3<3<3

Punka

Dagen har innehållit ett ganska långt och klurigt prov i Engelska (nationella). Svåra ord :( Kan inte engelskan sluta ha så många långa och krångliga och snarlika ord hela tiden? xD

Sen så har vi fixat med EUAredovisningen hela dagen men är fortfarande inte riktigt klara... dock fixas det ikväll. (Amanda om du vill ha hjälp så säg till :D) Vi kommer äga imorrn. Sen så måste jag fixa lite till svenskagrejsen också så att inte Sofi äger ut mig totalt imorgon...

Imorse åskade det och spöregnade. Jag vaknade av mig själv 6.10. Not najs. Dock regnade det inget mer under dagen, så det va skönt iaf.

Har jag btw sagt att min cykel på något jävla vis fått punka? Eller jag vet inte ens om det är punka, men bakdäcket är helt fucked up och jag fattar ingenting x( upptäckte det när jag hade lite sådär lagom cykeltid(alltså för lite gå-tid) till skolan i onsdags... perfect. Den var liksom hel när jag lämnade den kvällen innan. Får ta och laga den så snart som möjligt, när jag väl fattar hur det ska göras x)


Lucid Dreaming

Förra inlägget var ju lite fail. Haha.

Iallafall så har jag idag fått Realiapresentationen överstökad. Jävligt skönt. MVG- fick jag, och jag är sådär superdupernöjd man kan vara ibland. Weee!
Sen så åkte jag på en tur till Stockholm och trängdes med 45 miljoner andra människor i motström. Festligt. På tåget dit så fick jag även ett paniksamtal från Frida som lämnat sina nycklar i min väska under dagen. Detta hade såklart glömts bort av oss båda, så dom fick knipsa upp låset x) haha, förlåt frida <3

Ikväll ska jag vara nörd och se Eurovisiondelfinalen bara för att jag har lust. Hehe. Rawr!


@tåget

HAHAHAHA DETHÄRKAN BLI SPÄNNANDE EFTERSOM JAG VARKEN SER JVAD JAG SKRIVER ELLER VET OM DET FUNGERARA.aV NÅGON ANVLEDNING BLIR ALLT I CAPS LOCK :( NI SITTER JAG IAF PÅ TÅGET OCH ÄR GLAD FÖR ATT PRESENTATIONEN ÄR ÖVER. VILLALLA VAR JÄTTEDUKTIGA <3 NU SKA JAG CHILLA, PUSS!

Neon

Idag är det sommarvärme. Alla hade shorts. Så somrigt <3
Kemiprovet gick väll sådär, hade kunnat gå bättre men också sämre. Sen så har jag skickat iväg ett paket, haft världens enklaste Kemilabb och kollat på film på SHA. Inte så ansträngande dag. Najs!

Nu ska jag njuta av att jag inte behöver plugga mer, och sen ikväll ska jag öva på min realiapresentation för sista gången så att den SITTER. Fuck yeah!

En fin bild på Ann jag tog förra sommaren. En av hennes bättre sidor, om jag får säga det själv <3

En tvåprotonig syra

HEJHOPP jag gillar inte KemiB. Typ jättemycket. Prov imorron och jag fattar verkligen inte vissa delar. Det är tur att jag kan det mesta iallafall, så det är bara att hoppas att han inte tar med något av just de små delarna jag är osäker på x)

Eh. Annars så har jag inte varit på så roligt humör idag. Kul liksom när man måste sitta och ruttna inomhus framför kemiboken när det är sol och 20 grader varmt utomhus. Not najs.

Nu ska jag plugga lite till, sedan duscha och måla naglarna. Sedan vakna upp och påbörja en av de jobbigaste skolveckorna ever x( jippiyay!

Puss <3

Cissis balkong

Igår lördag så spenderades dagen med kemiboken och kvällen på Cissis balkong med fina vänner <3 Det var sådär somrigt och det kändes för en liten stund som att vi var i Cypern fast ändå inte. Mycket fint, Cissis balkong är bra <3

Idag så måste jag tyvärr plugga kemi, men det är sista dagen innan Berlin som jag måste just PLUGGA till nåt. Sen är det presentationer kvar och dom får jag bara öva på liksom. Eh. Aja, nu ska jag göra kemin mer förståelig än den varit innan. Ha det gött. I det fina vädret. Puss!


Ischoklad

ÄNTLIGEN FREDAG. Åh vad jag har längtat. Veckan har gått så himla fort fast ändå så långsamt. Konstigt.
Iallafall så har vi haft nationella prov i Engelska idag. Skrev förvirrat om olika generationer. Tror det gick rätt okej ändå.
Nästa vecka = jobbig. Alla mina presentationer har antingen ofrivilligt eller frivilligt skjutits upp tills då. Tre på en vecka. FML big time...

Helgen kommer till största delen ägnas till att försöka fatta kemin. Very fun. Nu ska jag äta ischokladglass. Såjävlagott. När jag ser ischokladglass så ser jag ut såhär:



Nikolaiviertel

Nu sitter jag, Amanda och Sofi och jobbar Europakunskap i en jävla fart. Dock kommer vi inte kunna göra den imorgon, då vi endast kommer hinna göra faktabladet xD men aja, själva redovisningen fixar vi sen.
Vi har iallafall ätit en väldans god middag, kollat på Du är vad du äter och pratat massa, rawr!

Jag har precis upptäckt att det faktiskt är torsdag idag, tycker det känns som onsdag. Snart är den första av de två särveckorna slut. FUCK YEAH! Tiden går fort. And I like it.

EN vecka kvar till Berlin. Det är FUCK YEAH gånger 100.

En tangenskurva

Efter den långa och säriga onsdagen med Europakunskapsprov på köpet så har jag och Sofi fixat svenskan. Plus att vi har värsta bildprojektet på gång. Naturhumor på extremt hög(låg?) nivå. Heheheh xD <3 resultat kommer inom kort :P

Morgondagen bjuder som sagt på föräldrafritt och Europakunskapsredovisningsförberedelser. (KOM PÅ ETT LÄNGRE ORD VAH). Inklusive trevlig kväll med Sofi och Amanda <3 supernajs! Hihi ^^

Nu ska jag tvätta håret och KANSKE, KANSKE räkna lite kemi. Vi får se.
Puss <3

Charmörerna :P


Vanilla Liquorice

Åh herregud vad jag är trött på Europakunskap. L.å.t.d.e.t.f.å.e.t.t.s.l.u.t.t.a.c.k -.-

Iallafall så planerar jag att lägga kansnke en timme till lr så på skiten, sen så tror jag inte att jag kan få in mer i skallen. Såklart tillkommer lite refreshing av minnet imorgon under ESmötet istället för att lyssna aktivt på talaren.
Sen så ska jag och Sofi fixa svenskan och lite kemi på kvällen. Dagen efter, på torsdag, ska jag, Sofi och Amanda fixa våran Europakunskapsredovisning om nåt litet Disneykvarter i Berlin. Keep up the good work. Haha, frågan är om man kommer vara spytrött på Berlin redan innan man väl kommit dit.

Fast nej. BERLIN FFFFFFFFS!!!! bara det inte regnar är jag glad :)

Detta är inte Berlin. Det är en mysko liten vagn i en stad på Malta :D



Satan i Gatan

Våran önskan slog in idag. Samhällsläraren var fortfarande sjuk (dock skrev hon ingen på schoolsoft med hon kom aldrig till lektionen, vafan?) så vi slutade vid 9.20. Sjukt najs. Alltså hade jag endast har en dramalektion idag som alltid är lika rolig <3 Dock kompenserades denna lycka med äckligt dåligt väder, men vad gör det?

Sedan jag kom hem så har jag försökt räkna Kemi (som jag btw verkligen inte förstår mig på för tillfället), ätit lunch på Kjells Kastrull med pappa och pluggat Europakunskap. Kände för en paus nu. Men sen så blir det slutspurten på Europakunskapspluggandet. Ska bli skönt att ha det provet överstökat imorgon...

Nu ska jag stanna här ett tag tills EUmappen ropar på mig igen. Tjoho!

Danke Shön...

Well, Spotify har iallafall varit omtänksamma *host* och satt dit en mätare på hur många timmar musiklyssning man har kvar att njuta av innan dom brutalt klipper kontakten.

Tack Spotify, Tack. Nu känns det genast mycket bättre... -_-


From Paris to Berlin

Idag haglade det till dagens ära. Ärligt talat så har dagen varit assoft. Fysik som var som vanligt, ingen samhälle, Kemi. Finito. Imorgon kommer att bli lika lugn med. För vi har ingen engelska, vilket betyder att jag inte får göra presentationen förrän nästa vecka. Alltså den bara skjuts upp HELA TIDEN, haha. Sjukt irriternade egentligen, vill ju få den överstökad...
Iallafall så hoppas jag nu på att samhällsläraren är sjuk imorgon också för isåfall har jag endast RöoRö precis på morgonen och sedan slutar jag. Jag vill använda dagen till Europakunskapen liksom. Ska även spendera kvällen framför EUmappen (muppen). Puss <3



Min destination om mindre än 2 veckor <3

Roses

Shit idag börjar jag skolan. Eller ja, om typ 8 timmar. Men ändå. Nu är glada lovet slut. Men vet ni? När dessa två veckor är slut så är det iprincip inget kvar, och två veckor går snabbt. B-B-Berlin here we come!

På något vis så ska det bli skönt att komma tillbaka till vardagen igen. Träffa folk på daily bases, skratta, prata, ha något att göra. Samtidigt som man hellre skulle göra allt detdär utan att skolan klämmer sig in lite här och där. Haha.

Något som gör mig glad är att jag i alla fall kan cykla till skolan nu. HELL YEAH!

Pyromanerna

Hej alla söta rara underbara (haha)
Nu luktar jag brandrök efter en bra kväll hos Frida i Merlänna <3 Sånt är fint. Tack för igår <3

Nu jävlar ska det pluggas och jag är konstigt(väldigt konstigt) nog ganska peppad på att få klart skiten. Eye of the tiger (höhö). Därför ska jag nu ta vara på detta underliga ögonblick och börja plugga. WE CAN DO IT!

Puss! Vi ses imorgon alla Europabarn! ^^

Förra året. Coola klubben :P

RSS 2.0