Ormtjusaren

Dagen har bestått av snokbäbisar i fysiksalen (dom bor tydigen där i dörrkarmen...xD), en ganska meningslös fysiklektion och umgås med vänner jag inte ser så ofta längre. Där ingår en trip till matsalen och fika på Lauras, precis som på den gamla goda tiden ;) åh det är så mysigt <3 skulle kunna fika jämt. Hela tiden. Det har varit en bra dag i alla fall, det gillas.


Lugn

Är sjukt klar med Matte D just nu. Den lilla bit som jag inte fattar/kommer ihåg tar jag imorgon på långlunchen. Känns konstigt nog helt okej. Hela morgondagens känns helt okej även fast den liksom inte är det egentligen. Sånt är konstigt, hur man kan känna sig lugn även fast man normalt sett borde flippa ur. Men det är fint. Räddar dagar. Lyssnar på Röd om och om igen. Snart är min tavla färdig, den ska få ta gamla MMaffischens plats. Så jävla snyggt att det inte är sant. Grymt!


Väderkärringen

Hej, jag gillar att jag har tjugo Skolgrejer att göra tills imorgon. Hata engelska c för tillfället... Ångest. Och sen så vill jag även påpeka att det faktiskt är höst nu. Typ. Regn och blåst. Blixtar och åska. Hejdå sommaren, vi ses om nio månader :( Nu ska jag plugga matte d som en gnu för imorgon är det prov. Jippi. Men jag ska fan ha ett bra betyg i matte d så nu jävlar kör vi! Det blixtrar för fullt utomhus så, snälla blixtar, träffa min mattebok så den brinner upp. Och engelskasalen :) skulle vara ganska bra liksom. Nej, ha det bra allihopa. Nu ska jag drunkna i skolarbete! Weho!

HEJ

Igår slutade med att jag sov över hos Ann. Det var Linnea, Janina, Ann och jag och vi åt honungsmelon, chokladbollar och kollade igenom alla Cypernbilder och längtade tillbaka. Vi hittade bland annat ett barn som flög, och en jävla massa andra bilder som gjorde att man dog av skratt. Det var mysigt :) idag målar jag naglarna blodröda och plågas framför matteboken igen. Imorgon blir det e lååång dag med 6 lektioner, kill me.


Sista sommardagen

Finaste dagen på hela månaden och jag sover till halv 2? Så jävla klantigt. Igår gick det bra, fick som tur var bara höra att jag var lik mamma en gång samtidigt som någon sa att jag inte var det, så dem tar väll ut varandra :) pengar är kul iallafall.
Dagens plan var ju att plugga matte så jag får väll ta och göra det då. Ikväll vet jag inte hur det blir, men hoppas att det blir något kul :) det var så länge sedan jag träffade folk.


Facebookgrupper

Okej. Dagens tidsfördriv var att jag av en händelse började kolla igenom mina facebookbrupper. Och jag hittade väldigt många spännande grupper som jag faktiskt aldrig gått med i, men som jag av en händelse ändå är med i? Jag hatar när grupper byter namn utan att man vet om det till något helt random xD

Dessa grupper är jag alltså medlem i (well, inte längre :P)
I LMFAO when i saw this on Google!
OLWA University (???)
Final Round Media
SugarTime Movement
Shop Manchester
Wolf21 (bara bilder på en gubbe och en gumma som ler :S, skitläskigt)
I bet females can reach 1 million before males do !!!
Varför du ALDRIG skall be någon med Iphone ringa på hjälp!
Cola VS Fanta försten till 1000 vinner (cola gruppen) (WOHO PARTY!!!)
join if you loled when you saw this dog
Vi som vill spränga nattklubbarna i Sverige och ha fler myskvällar istället
Vad kom först? Hönan eller ägget? Se den vetenskapliga förklaringen!
fett fail att han på turkiska yoghurten är grek.
Vafan liksom? xD

Ferre

Idag har det faktiskt varit en bra dag. Hittills iallafall. Jag fattade kemin och min nya schema som tog evigheter att hämta är faktiskt helt okej ändå. Jag ser mest fram emot att vara ledig varenda fredag efter höstlovet. Tredagarshelg varenda vecka, HUR BRA? Om dom ändrar det gråter jag. For real.
Iallafall, dagens största misstag var att klä sig i tighta svarta långbyxor och en tjock kofta. VARMT. fatta att jag gick runt i det i 25 plus. Dö.

Ikväll ska mamma ha jobbfest och jag ska hjälpa till, money money ;) I detta ingår det att höra 6437 gånger att jag är sååååååå lik min mamma... som att jag inte hört det en miljon gånger innan.
Puss <3

Matte...

Sitter hemma nu för jag har håltimme. Tänkte utnyttja den genom att göra lite Skolgrejer, bland annat matte och biologi. Kemin tar jag senare :) Igår hade vi det riktigt bra, åkte först ner till Johanna s lägenhet för att träffa alla, upptäckte att jag glömt min biljett hemma typ tre minuter efter att jag kom dit så jag fick cykla hem igen och hämta den xD sen gick vi till UB och dansade till klockan ett då dom stängde :) najs! Nu ska jag äta grillat och läsa om Darwin. Haha, puss!

Loca people

Nyklippt och nollningsfest - naaaaajs!
Har även varit och kollat på nollningen som luktade.... lite äckligt :)


Dance everybody

Lång dag idag. Fy fan. Men det har varit helt okej ändå. Men fem långa lektioner gör en ganska trött haha x) men iallafall, imorgon blir en bra dag :D då har jag sovmorgon, två lektioner, klipptid, nollning och nollningsfest. Det kan ju bara bli bra faktiskt :) om inte frisören fuckar upp mitt hår. Men det har ju faktiskt inte hänt förut (även fast jag trott det) så det går nog bra. Det jobbiga är bara att jag då måste duscha håret precis efter :( hehe, sånt tycker jag är jobbigt.

IALLAFALL så ska jag nu måla naglarna (min favoritsyssla) och kolla på True Talent. Men har ju sett reklamen i typ 3 månader snart så nu förväntar jag mig nåt bra. Sen ska jag räkna matte. Tjohej!


Take a picture

För ett antal veckor sedan när jag firades av mormor och morfar och vi skulle leta efter deras bröllopsfoto som dom gömt i en låda så hittade jag domhär gamla kamerorna. Tyckte dom va ganska coola, så jag fick dom. Fungerar gör dom också, bara man hittar rätt film. Annars får dom bara stå på en hylla och vara fina :)


Sitter fint med regn

Idag har himlen täckts av ett jävligt stort och jävligt svart regnmoln. Det regnade när jag cyklade till skolan och när jag cyklade hem. Sen när jag skulle tiillbaka till Engelskan så kom värsta skyfallet och likadant när jag skulle hem igen. Måste jag säga att mina byxor blev väldigt blöta? Fick knappt av dom. Men nu när jag är inomhus blir det såklart solsken igen :) underbart, don't you think?

Nu har jag iaf beställt studentmössa (!!!) och fixat klipptid. Onsdag blev det, lite dåligt med tanke på att det är nollning då. Menmen. Håret är i kris så vad gör man inte? :P

Nu ska jag torka. Puss <3

Den dagen...

Den dagen detta blir min verklighet kommer jag vara lycklig. Önskar nästan att dom inte ska ändra schemat alls. Hehe. Vaddå, 13 veckor kan jag typ stå ut?


Uppsala

Gårdagen spenderades i Uppsala med mamma. Vi fikade, gick runt på stan, shoppade, kollade i lägenheten (har inte varit där på.... 1 år?) och sen vid 5 åkte vi och hämtade pappa på jobbet för att bege oss mot en kräftskiva med släkten. Mysigt var det! Jag gillar verkligen Uppsala. Det är en speciell stämning som jag älskar. Måste åka dit oftare, kanske över en helg eller på ett lov? Det blev ju inget sånt i somras som vi planerade. Iallafall så var det väldigt fint att vara där igen, även fast regnet öste ner iprincip hela dagen :)

Idag är jag sjukt trött och har typ halvsovit hela dagen. Nu tänkte jag räkna matte. Jippi... annars är jag körd på nästa veckas prov. Tack Erik -.-


Bubbles

Oj vad det regnar... känner mig som vädret. Ni vet dendär känslan när man har dödstråkigt men är opeppad på att göra något för att ändra på det, samtidigt som man är lite för sjuk för att orka? Väldigt irriterande. Vet inte vad man ska göra åt det. Svårt. Kan det inte regna små rosa bubblor istället?

That's the spirit!



Rain

GOD EFTERMIDDAG
Sitter här och äter Jelly Beans som jag fick av Hanna igår (<3) och kollar på regnet. Kind of great. Tycket dock att jag kan sluta hosta snart och sluta låta helstörd när jag pratar, jag hostar liksom samtidigt som jag pratar och det låter så jävla fult xD
Dagen har bestått av att artbestämma löv (frustrationsfaktor 1000), bli instängda i matsalen av matgubben och ha Digitalt Skapande.
En väldigt obehaglig och hemsk grej som hände när Ronja och jag gick hem, var att vi ser när en tjej på cykel blir påkörd av en bil som körs av vår mentor. Hon klarade sig oskadd verkade det som, men såg väldigt chockad ut. Usch ._. nej, det var ingen mysig syn :( tur att det inte fick värre konsekvenser iallafall. Tycker iaf väldigt synd om både tjejen och vår mentor <3

Ikväll ska jag kanske, men bara kanske, räkna lite matte för jag har glömt allt under lovet... inte bra. Och inte kul.

Clean

Mitt rum är sjukt stökigt. Verkligen sjukt. Detta insåg jag alldeles nyss, då mamma bjöd in våra nyinflyttade grannar på en liten rundtur i huset. Hehe. Pinsamt... STÄDRYCK! På med musiken, kör hårt. Hittar papper från min, Amandas och Sofis redovisning i Europakunskap om Nikolaiviertel. Lol. Läskigt...
Nu ska det bli skinande rent. PARTY ROCK!



Bra städmusik

Världens Bästa Morfar

Idag har jag insett att jag glömt det mesta av Matte D-kursen. Askalas. Sen så har vi ätit lunch i Johanna S lägenhet, jag har fått presenter (tack <3 :D:D:D), köpt nytt pennskrin och så har vi varit på den sk. Sjöfesten och gått på Skattjakt med fina frågor :) lagom chill dag liksom. Imorgon börjar det på riktigt med 4 lektioner. Tur att man har sovmorgon :)

Ikväll ska jag försöka skrubba bort det fulaste av solfläckarna, för det är fan inte vackert xD ser skumt ut. Hoppas alla haft en fin dag, puss!




Fuldans

Haft en lite smådeppig dag som spenderats med att hosta och läsa gamla veckotidningar i sängen. Och kollat Hells Kitchen, finns fan inget bättre än när Gordon Ramsay dampar loss. Eller jo förresten, det finns det. ANNICAS FULDANS <3 på riktigt, jag gick typ från sjuk till frisk på en nanosekund efter att jag kollat på den (sett den ca... 46923 gånger nu). SÅ. HIMLA. BÄST. Åh, vad jag saknar den veckan. På riktigt. Gör lite ont i hjärtat. Och halsen.

Imorgon släpar jag iväg mig till skolan för en lektion, sedan den traditionella sjöfesten :) Puss <3

Sjuk

Hej jag är jättesjuk.
Sadface.


First day

Stämbandsinflammation är inte att leka med. Kan (typ) prata nu men känns värre i halsen :(
Aja, idag har vi iaf fått tillfälliga scheman och gått på stadsvandring. Schemana ska vi ha i två veckor och sedan får vi ett helt nytt för dom har inte hunnit fixa det riktiga än :) Värsta dagen för mig är imorgon så det känns ju kalas att börja med det :P men men...
Det var fint att träffa alla igen iaf :) hihi, en dag närmare studenten :P


Mentos

1. Jag kan nästan prata igen!
2. Mitt munsår är borta!

Imorgon börjar ett nytt skolår. Oh shit. Det sista! Vi har inte fått våra scheman än för dom har nåt problem, höhö fail. Hoppas hoppas på ett bra för att göra mig lite mer happyface.
Nu ska jag duscha. Vi ses imörrn. Puss <3


Röstlös

Hej
Jag vaknade kl 6 imorse av att jag hostade som ett as. Hesheten är värre än igår så jag kan inte ens prata, jag låter alltså som en död ödla om jag mot förmodan lyckas få fram ett ljud. Trevligt värre :P Känner mig ganska fail med dalmatinerhud, munsår och ingen röst nu när skolan börjar på måndag. HAHAHAH xD det måste vara ett jävla skämt ^^ men men, får göra det bästa av situationen och försöka fixa det under dessa två dagar :)

Hittills så har jag vart nere på stan och köpt nödvändiga grejer för att just täcka fläckarna. Så idag ska jag ha en "rehabiliteringsdag" (:P) med scrub, fixa naglarna, dricka te osv.
Jag börjar..... NU!


Några små bilder

Resten kan ni se på facebook!


Ayia Fucking Napa

Nu är jag hemma igen efter en av de roligaste veckorna ever. Jag har verkligen haft det så himla bra, och jag typ ångrar att jag inte stannade kvar där istället.
Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva utan väntar tills bilderna kommer upp. Men jag kan iaf säga att jag är både förkyld, bränd, hes och har munsår (?) men är jävligt överglad ändå för detdär var fan en vecka jag aldrig kommer att glömma!

De kommande dagarna ska jag bara vara hemma och ta vara på de sista lediga dagarna. Är ledsen att säga det, men jag vill verkligen inte börja skolan igen. Jag vet inte, det känns bara som att det inte passar mig just nu. Jag har ingen lust. Alls. Vill bara att det ska vara över liksom... Cypern fick mig att inse ännu mer hur mycket jag inte gillar att vara fast i tillvaron.

MEN nu ska jag sluta gnälla. I nästa inlägg får ni se alla bilder från Cypern. Eller jah... alla? Skulle fan inte få plats haha xD

Cypern here I come!

Nu åker jag ner till Ann för att möta dom andra. Klockan 3 inatt går taxin mot Arlanda. NU JÄVLAR SKA VI TILL CYPERN!

Är så himla himla pepp, men ändå väldigt nervös på något vis. Hoppas ni har det bra här hemma, jag kommer sakna er alla <3 vi ses om en vecka! PUSS <3


Packa packa

Att packa är tyvärr inte min starka sida. Men snart är jag klar. Typ. Det blir en väldans massa grejer som ska med i den limegröna resväskan. Hoppas bara det får plats, haha.
Snart åker vi! Imorgon stiger vi av planet och smälter i 30+. Längtar <3

Har även sparat ut mina horn under sommaren, skönt att slippa dölja dem såhär års. Kommer sakna alla älgkompisar här hemma <3 hehe.


Riva

Efter en jävligt varm och halvstressig dag ska det bli skönt att slappna av med vänner nere i hamnen! puss <3


Dagen

Dagen har bestått av att hämta väska, få en present (:D), köpa saker, baka, vara jävligt skitsur på idiotbarnet Max och försöka ladda ner Adobe Illustrator. Med betoning på försöka. Det går liksom inte x( den vägrar ladda. Bajs. Behöver det programmet till ett jobb. För dyrt för att köpa liksom.

Nu ska jag packa typ. Yay!

Nattkatt

Nu har jag skrivit en packlista. Den blev väldigt, väldigt lång. Imorgon ska jag köpa det sista jag behöver, springa över till familjevänner för att låna en resväska och sen är det bara att börja packa!
Sen så har jag en till grej som ska göras. Om nom.

Aja, för att göra kvällen roligare så letar jag klipp på youtube. Inception in 5 seconds. Made me lol. Så tråkig film xD Några till nedanför, bara för att jag har så torr humor xD

 

 

 


En dag i Eskilstuna

Haft en väldigt bra dag med Cissi och Jasmine i Eskilstuna. Såklart glömde jag skorna hemma så dom har jag inte kunnat lämna tillbaka :( har dock ätit upp en del pengar och köpt grejer som var nödvändiga till Cypern, typ solspray och sådant. Jepp :) trevlig dag som sagt, och väldigt varmt! Asnajs!

Nu ska jag äta middag, och skriva packlista! :) 2 dagar kvar...


Hej

Om ganska exakt 13 timmar stiger jag av bussen i Eskilstuna för att fika med Jasmine och Cissi! Ska även passa på att försöka lämna tillbaka mina felköpta skor... Ska upp ganska tidigt imorgon för innan jag åker tänker jag sätta in min Cypernkassa på banken (så jag inte glömmer det). Nu rinner mitt högra öga för min lins har fått damp. Puss <3


RSS 2.0