Sitter fint

Hemma från en festival full av regn och väldigt bra musik. Skönt att vara hemma, även fast jag haft det bra. Nu har jag några dagar på mig att ladda upp energin inför nästa resa som går mot en destination ännu längre bort. O fuck.

På bilderna ser ni Moto Boy, Infected Mushroom, Den Svenska Björnstammen, The Bloody Beetroots och Skrillex. Bra grejer.



Emmabodafestivalen

Okej. Hämtat passet nu, nöjd. Packade det mesta igår (därav regnjackeincidenten...jag är ett pucko). Nu ska jag bara tvätta håret, låta det torka (en väntan som tar timmar....) för att sedan vara social och få presenter :D OH GOD DET ÄR IMORGON. Can't believe it.

Detta blir (förmodligen) mitt sista inlägg på några dagar. Ha det bäst allihopa, vi ses på söndag <3




FML

Ska som sagt på en regnig festival på onsdag. Gissa vem som glömt regnjackan i båten?

:(

Tagga


70talstältet

HEJ idag har jag haft det asfint. Började med att jag och pappa tog en tur på stan, sedan gick jag hem till Ann där jag mötte alla andra och jämförde tält. Vi valde det bruna tältet med turkos botten. Haha. Så jävla retro. Vi kommer ha Emmabodas coolaste tält. Man kan tillomed stå i det. Och jag lånade Cissis bild så alla vet :D

 

Efter detta så kilade vi ner till Ugglans park och tog del av Strängnäs variant av Allsång på Skansen. Markoolio spelade. Ganska kul x) Men roligast var att träffa alla jag inte sett på aaaaaslänge! :D Yay! Nu sitter jag hemma och ska skriva en packlista tills imorgon. Då har jag en del grejer att göra kan man säga. Oh god. Kommer få gå upp ganska tidigt, jag ska till polisen och hämta passet, tvätta håret, packa(!!!), åka till mormor och morfar på middag och sedan sova hos Ann. Sen jävlar drar vi!


Fint

Ringde polisen nyss. Turns out that mitt pass ligger på stationen och väntar på mig, utan att dom smsat och sagt det (vilket dom sa att dom skulle göra) -.- väntat i snart 2 veckor liksom :P men han jag pratade med va snäll x)
Aja, imorgon kilar jag dit och hämtar det. Tur att det var där iaf och att det inte blivit några problem :P

Om 2 timmar ungefär så kommer det folk hit, ska se till att göra mig iordning. Har btw kommit på hur mkt pengar jag kommer bli av med de kommande dagarna, och hur mycket (lite) pengar jag faktiskt har att lägga på just de grejerna. Not good.


Mina ögon, jag har så ont

Rubriken säger allt. Mina linser dampar loss. Mitt högra öga rinner konstant. Inte najs. Så jävla irriterande.
Iallafall så har jag ikväll sett på Casanova (som visade sig vara någon slags... komedi?) och hälften av När Lammen Tystnar. Redan sett den innan. Bra skit.
Imorgon kommer LinneaCissiAnn hit för att sätta upp tält. Jepp.

Vi valde Linnea därför att hon redan kan detdär med friluftsliv och sånt.

Cissi är också veteran på den punkten.

Ann däremot släpar bara med sig massa dödvikt i form av mat. Sjukt ostrategiskt i skogen liksom.

 

(dessa bilder är olagligt gamla, haha)


Grattis Johanna <3

På sommaren är det sjukt många som fyller år. Nu var det Johannas tur :D så GRATTIS GRATTIS Johanna <3 hoppas du får en underbar dag :D <3


Hemma igen

Nu är jag hemma igen. Väldigt synd att jag missade gårdagen hos Cissi, hade gärna velat komma dit och fira, men jag har haft det trevligt ändå :')
Nu är det dags att börja planera inför Emmaboda. Liksom, på onsdag drar vi! Så jävla kul! Måste skriva en packlista... både till Emmaboda och Cypern. Lär ju ändå glömma det viktigaste, haha. Menmen.


Landet @ Torö

Hupp, nu drar jag ut till landet! Kommer hem imorgon nångång, trevligt :)
Ha det bra ikväll allihopa! <3


Det åskar



Johnossi - Summerbreeze

CISSI 18 <3

Och IDAG, för närmare bestämt 32 minuter sedan, så blev Cissi ÄNTLIGEN 18 x) <3 haha, som du har längtat. Nu jävlar får du fira tills du stupar. Dock utan mig :( MEN du får ha typ världens coolaste dag, för nu är du lika cool som jag! Puss <3

Vill dö varje gång jag ser denhär bilden. Ingen motivering behövs. Så jävla bra x)


JASMINE 18 :D

För två dagar sedan, den 21 Juli, så fyllde Jasmine 18 bast :D GRATTIS GRATTIS JASMINE, hoppas du fick en underbar dag <3 nu kan du köpa trisslotter :P x) puss på dig, det är alldeles för länge sedan vi träffades så vi får ta och ses snart igen! <3


HEJ!

Tillbaka från soliga skärgården. Det har seriöst varit asfint väder (förutom igår, då spöregnade det^^) men resterande dagar har det varit klarblå himmel och asvarmt. Har legat och solat på däcket hela dagarna. Asgött. Så nu är jag lite brunare än innan :D

Kommande veckor innan höstterminen börjar så är det massa kul grejer som händer. Imorgon fyller Cissi 18 (GRATTIS i förskott<3), dock kan jag tyvärr inte gå till henne på kvällen då jag ska fira mig själv ute på Torö imorgon. Planeringskrock som upptäcktes typ idag... fuck. Det är synd :( men du får ha en så underbar födelsedag ändå cissi <3

Efter imorgon så kommer jag hem och då ska jag firas av mormor och morfar (ja, sena firanden här). Sen ska jag fan slinga håret, åka till Emmaboda och sedan Cypern. KAN INTE SLUTA TAGGA. AAAAAH. Dödligt nära nu.

AAAAAAH.


Bestämt mig

Båten blir det. Vi ses om några dagar!


Var är solen?

Ikväll åker mina föräldrar ut i båten igen och jag funderar på att följa med. Det ska liksom regna och vara molnigt här, vid kusten ska det vara soligt. Hehe. Så, ja... kanske blir att man lämnar Strängnäs ett tag? Jag gör ju nästan ingenting här ändå liksom.




HP 7.2

Igår hade jag en väldigt bra kväll i Södertälje med fina människor jag inte träffat på alldeles för lång tid <3 :D
Efter middagen på Heron City så var det dags för bion, och well, den var bra. Jag blev lite ledsen inombords när Snape dog, det var så fint och har har alltid varit lite av en favorit x( nu är min barndom och uppväxt förbi eller nåt. Nu är Harry Potter slut. Ganska sorgligt egentligen... ._.
Nu ska jag tvätta håret och ikväll bär det av till Linnea! Puss<3



Om...

... 1 dag är jag på Heron City och ser sista HPfilmen!
... 13 dagar är vi på Emmabodafestivalen!
... 21 dagar är vi på Cypern!

Yay!

Banken

HEJ!
Idag har jag varit hos tandläkaren där jag fick reda på att jag måste börja använda Sensodyne som smakar skitäckligt, och där träffade jag även Janina och Fredrik :)
Efter det så åkte jag ner till SEBbanken och fixade ett nytt konto + kontokort till mig :D NOW I'M A GROW UP. Hehe. Happy face!

Om en lite stund kommer mormor och morfar hit för att fira mig, så jag ska se till att äta lunch innan. PUSS<3


The Shit

Nu åker jag ner till Ann!


Weho!

helvete vilken tid det tog att fixa nytt pass. Satt i väntrummet i en timme, även fast det bara var några få nummer före mig när jag kom dit. Sen när jag själv gjorde mitt pass så gick det skitsnabbt? Mystiskt.
Iallafall, så har det omöjliga inträffat!
JAG BLEV NÖJD MED MIN PASSBILD. Även fast jag ser rätt bitchig ut och mitt ansikte ser rundare ut än vad det egentligen är (det har en tendens att göra det på kort). Men vafan, den ser okej ut! Yay! Nu är jag glad :D

Sedan har jag varit på stan och handlat, och ska snart börja göra lite middag :) tydligen ville ingen längre se Rebecca & Fiona ikväll, så det blir nog inget av det tyvärr. Lite trist, men men. Det får bli nån annan gång.


Pass

Banken hade visst redan stängt så nu funderar jag på att gå till polisen och fixa passet istället. Tydligen har dom bytt adress? Hänger inte riktigt med känner jag. Iallafall så hoppas jag att dethär passfotot blir okej, mitt förra blev så jävla fult :S ska liksom leva med det nya passet i 10 år, haha. Jag vet dock ingenting om hur man skaffar ett nytt pass, men jag antar att det bara är att gå dit så... nu drar jag! (snart)

Ikväll får vi se vad som händer :D

Lång

God kväll
Idag har jag burit runt på en väldigt tung väska i Stockholm i några timmar. Ganska jobbigt. Min rygg blev förmodligen några grader sneare än den var innan :P men nu är jag iallafall hemma i Strängnäs igen. Trevligt trevligt.
Eftersom jag nu är 18 har jag några saker som MÅSTE fixas denna vecka (hellst imorgon):

- Fixa nytt pass (annars fastnar jag i Cypern)
- Fixa nytt kontokort (annars blir jag fattig i Cypern...)
- Ringa runt till Körskolor och se om det finns nån intensivkurs jag kan ta, för nu gäller det! Eller jah, kanske ska ta några lektioner först... xD

Med min stigande ålder så har jag tydligen även växt på längden. Jag mätte mig idag för skojs skull, och antingen så har jag mätt fel eller så är jag faktiskt 177 cm? Den kan liksom inte stämma O.o mystiskt. Detta betyder att om jag skulle ha 13cmklackar så skulle jag bli 190, och det är BARA stört. STÖRT. Eh.

Nu ska jag läsa lite ur en bok och sedan sova. Imorgon blir det spännande. Puss <3


Myndig

Hej, nu är jag 18 (för er som inte märkt det). Känner mig inte så vuxen än tyvärr. Men det kommer väll eller nåt.
Haft en fin dag i Stockholm med presentöppning och tårta, ett (traditionellt) besök på Gröna Lund där vi lurade med pappa i Extream och Uppskjutet :P och sedan middag på Kungsholmen med världens godaste cheesecake-efterätt :D
Imorgon åker jag hem till Strängnäs igen för att fortsätta firandet typ.

Vill iaf säga tack till dem som uppmärksammat detta, NI gör mig glad <3


retarded inlägg från vasahamnen

HEJS SVJS, NU SITTER JAG I HeJHejs SVEJS, NU SITTER JAG PÅ BÅTEN OCH KAN BARA SKRIVA MED STORA BOKSTÄVER, SKITFULT... MEN IAF, VI ÄR I VASAHAMNEN OCH IMORGON FIRAR VI MED EN DAG I STOCKHOLM :) SÅ JAG ÖNSKAR ER ALLA EN TREVLIG HELG, FÖ YAY! :D HA DET SÅ BÄST, KOMMER HEM PÅ ONSDAG TISDAG :) PUSS <3HAHA FAN VA FULT INLÄGG DETHÄR BLEV, MEN JAG KAN FAN INTE RADERA SAKER HELLER SÅ ALLT FÅR STÅ KVAR XD PUSS!

Laugh until we think we'll die

Nyss kommit hem från den mysigaste kvällen på länge. Åh vad jag älskar att jag har er <3






Bilderna och rubriken är tagna av Janina och Cissi ;)

Dröm

Inatt drömde jag att min gamla sånglärare tatuerade in en jävligt ful och stor åttondelsnot mitt på mitt smalben. Eh. Sen efter det så simmade jag runt i en vik tillsammans med tre andra pirater och letade efter mynt som vi lade i en liten liten kista, medan fienderna på stranden avfyrade kanoner mot oss. Mycket spännande... Slutade med att jag lade alldeles för mycket sjögräs i kistan och att den därför sprängdes.

Det är smältande varmt idag och därför gör jag inget anträngande. Imorgon åker jag ut på sjön igen.





It's back <3

Åh nu är jag glad för min cykel är ÄNTLIGEN hemma. Dock så är det (tidigare)fastsvetsade låset bortknipsat, reflexerna på framhjulet är sönder och så finns det en massa småskråmor och repor överallt. Men vafan, det går att fixa. Huvudsaker än att jag fått tillbaka den <3 happyface! (ja, jag har en överdrivet kärleksfull relation till min cykel :P)

Sen så har jag och mamma ätit lunch på Grafikens hus, köpt nytt tillfälligt lås och köpt mer glass till blåbärspajen x) NAJS! Så nu ska jag chilla tills ikväll för då bär det av ner till Cissis hus! :)

Fikabulle

Idag har jag fikat hela dagen. Först bullar och flädersaft hemma. Sen jordgubbar med punchpralinglass hos mormor och morfar där även Josefin och Challe hälsade på. Fick en present av dem som jag öppnar om 5 dagar ;) tack <3 och sen alldeles nyss så åt jag äckligt god blåbärspaj med vaniljglass. Kommer rulla fram snart.

Imorgon drar jag och mamma till Stockholm för att hämta hem cyklarna (ÄNTLIGEN). Fan vilken jävla tid det har tagit. Dom var tydligen tvugna att "behålla cyklarna som bevismaterial" under rättegången, vad det nu ska vara bra för? Räcker det inte med att dom tar ett kort på dem eller något så att man kan få tillbaka dem istället? Aja, iallafall kommer dem hem imorgon. Yay! Sen på kvällen drar jag till Cissi för lite Cypernprat! AAAAH TAGGA FÖR FAN!


Flädersaft

Egengjord flädersaft fuck yeah!

Update: Smakat. FY SATAN VAD GOD.


Nogger

Ingenting har hänt idag förutom att jag har köpt noggergräddglass som var störigt god. Jag längtar till torsdag-fredag då det äntligen ska bli skitvarmt och soligt igen. Då jävlar ska jag sola! :D

För tillfället så får jag nöja mig med glass och TV. Ska även koka min flädersaft ikväll :) hoppas den blev god, man vet ju aldrig xD


Dagens snyggbild :P

Snart 18

HEJ vaknade upp ensam för mamma och pappa är vid båten. Pappa och några till ska segla Gotland runt, nån slags segeltävling. Den som tycker sådant är kul kan följa dem på deras blogg :P haha ^^ efter att dom kommer hem från tävlingen(9-10de typ) så åker jag, mamma och Max och möter dem för att segla vidare till Vasahamnen. Stannar där över min födelsedag och åker sedan hem den 12:e. Woopie.

Idag har jag iallafall ätit fruktsallad och kollat på Tyra Banks Show. Ikväll ska jag kanske träffa Ann en sväng. Igår var ju ganska segt, men jag tvättade iaf våra bilar inuti och fick lite pengar för det. Såg även att jag fått in studiebidrag, trodde inte man fick det för denhär månaden? Aja, made me happy. Nu är jag inte riktigt lika pank som innan liksom :)

Nu ska jag fixa mtt hår, YAY! Puss <3


...

Var tog solen vägen? Vafan.
igår slutade iallafall med att jag följde med på middag hos Wetterbergs. Vi hamnade mitt i en trettioårsfest ett tag. Random. Men sen gick vi upp till huset för att grilla och äta vinbärspaj. Weho!

Idag har jag ingen aning om vad jag ska göra. Spännande inlägg dethär. Haha.

Segway

Mitt i saftkokandet så kom Max kompis Wille hem till oss med en....... SEGWAY. Höll på att dö lite. Hahaha, störigt roligt faktiskt. Kände mig som Fredde i Solsidan.

HAHAHA så jävla fula bilder det finns från denna stund. Jag dör. Se skräcken i mitt fejs liksom.
Btw, har inte tappat allt hår som det ser ut på sista bilden. Uppsatt i knut är det xP




Fläderblom

Fläderträdet i vår trädgård blommar för fullt så jag tog mig chansen att göra flädersaft!

Det man behöver är ca 35 klasar fläder, 1,2 l socker, ca 1 l vatten, saft och skal från 2 citroner och 2 tsk citronsyra.
Sedan lägger du fläderklasarna, citronsaften och citronskalet i en burk. Koka upp vattnet och häll i sockret och citronsyran och häll sedan sockerlösningen i burken. Blanda om, lägg på ett lock och låt stå i 3 dagar, rör om några gånger varje dag.
Efter att denna tid har gått så kokar du upp allting igen, silar och häller ner saften i två väl rengjorda flaskor. Förvaras i kylen, och spädes 1+4 :)

Så nu gäller det bara för mig att vänta tre dagar. Sedan ska jag dricka flädersaft tills jag spyr.



Båtkörning

Dagen började väldigt slapp för att sedan förvandlas till aktiv! På eftermiddagen så åkte jag och pappa till Stockholm för att köpa en ny propeller till lillbåten. Det visade sig att skiten bara var felmonterad av tidigare ägare. Fail! Men det fick följa med en ny hem ändå eftersom den gamla var så pass sliten.
Efter att den monterats fast så åkte vi efter middagen ut till Löt och sjösatte den! Jag spenderat kvällen med att lära mig köra den, askul! Kan säga att jag tycker det är ganska mycket roligare att köra båt än bil, men hittills har jag en del kvar att öva på, typ tilläggning och sådant, så jag kan väll inte direkt säga att jag "kan köra" båten fullständigt än. Man vafan, kul var det! Känner på mig att det blir en del turer med den båten i framtiden :D

Sen så har jag suttit uppe och kollat på alldeles för många avsnitt av no-brainerserien Paris Hiltons New BFF. Haha, ganska kul. Nu måste jag liksom se klart den xD Hjälp!

Det är inte våran båt på bilden, google bild (som vanligt). Men samma sort iallafall :)


RSS 2.0