Ta med mat, yes?

Imorgon så ska jag och Sofi plugga Kemi på lunchen och tar därför med oss mat. Så alla som vill får gärna joina oss, ni slipper gå till matsalen liksom :D:D:D *lockar* haha, tänkte bara säga det så att de som vill kan ta med också :D

Annars så har jag pluggar som en nörd idag. Dock tog jag en paus runt middagen till kl 8, hehe, men så får man faktiskt göra. Jag tror jag har koll nu. Synd bara att man kommer bli brainfucked imorgon eftersom man har både fysik och matte innan. Blöh.
Godnatt folk <3

Ord jag inte gillar

När jag hör dessa ord så blir jag äcklad. Inte pga betydelsen, utan hur dom låter. Bokstavskombinationen liksom funkar inte, det låter inte bra. Bokstäver som F,T och S ska inte ens vara nära varandra.

Fett
Lufsa
Tafsa
Snoffsig
Slafs
Flott
Gaffel
Mögel
Slask
Toffla

Tofs

Håll med mig. Det låter ISHYBISHY! :O

Pluggapluggaplugga

Idag är det tisdag fast det kändes som måndag. Iaf så har dagen varit bra men extremt onödig. Röst och Rörelse där vi kollade på när Amanda och Emanuel la en sista touch på sin scen, sedan Samhälle där vi kollade vidare på V för Vendetta och sedan nåt grammatikprov på Engelskan som va ganska random.
Sen så ropade Erik på oss vid lunch och sa att det blivit ett misstag angående matteprovet på fredag. Vi får tydligen inte ha några lektioner på denna fredag eftermiddag(?) och det hade han missat, så det provet är flyttat till onsdag nästa vecka, DVS SAMMA DAG SOM FYSIKPROVET. KILL. ME. Nu blev liksom v.49 värre än v.48. Vad är detta? Så skulle det ju inte vara :( jaja, det innebär iaf att jag får mer tid att plugga matte, så det e ju bra. Gillar bara inte att det är en ONSDAG, två svåra prov och att vi slutar sent. Weei liksom. Men sen jävla är det över :) fast grejen är att jag tycker det var bra utspritt nu och så sabbar Erik det :( buuuuh!

NU ska jag iaf koncentrera mig på den närmsta onsdagen, nämligen imorgon, för då har jag kemiprov. Jippi. Vad är det med onsdagar och prov? Nu ska jag plugga. Slutspurten. Hoppas provet är lika lätt som dom tidigare proven har varit. Hoppas hoppas. Or i shall kill yo!

Sommarlängtan

Åh vad jag vill att värmen ska komma tillbaka.
Jag vill höra småfåglar kvittra i träden,
jag vill kunna gå utomhus utan jacka och
känna vårsolens strålar mot mina bara armar.
Jag vill kunna cykla till skolan varje morgon och
slippa gå hem i mörker varje dag.
Jag vill spendera rasten på ångbåtsbryggan och
ha sommaravslutning på visholmen med dom bästa,
jag vill spontanbada mitt i natten och
hänga på standen hela jävla dagen.
Jag vill tågluffa i Europa och se världen,
jag vill fylla 18 och bli en självständig individ.

Jag vill förflytta mig till maj så att jag äntligen kan
ha samma humör som vädret igen.

















Och ja, alla bilder är lånade från Random facebooks <3

KEMI IN MY ASS

Jag skulle kunna spy på kemiboken. Mest för att det är så jääääävla tråkigt, men även för att jag inte fattar 10.5. Som tur är så är det bara en extragrej tror jag, jag tror inte att han lägger så stor vikt på den men man vet ju aldrig med Lopen liksom. Plötsligt så handlar hela provet om hur gaser löser sig i vatten, och POFF så får jag IG. Jag och Sofi ska iaf kolla på det imorgon, så jag hoppas vi reder ut det så jag kan vara måttligt lugn på onsdag :) tur att det e kort tisdag imorgon <3
Sen så har jag även varit duktig och repeterat logaritmer. Tänk vad mycket man kan glömma på några veckor, hehehe. Men jag känner att matten kommer gå sämre än kemin. Och fysiken ska vi inte ens tala om.

JAJA, SKITSAMMA. Min blogg handlar alldeles för mycket om plugg. Efter onsdag v.49 så lovar jag att inte ens nämna ordet skola här på minst 1,5 månader. Då kommer jag tjata om att jag måste köpa julklappar istället :D
YES PLEASE, JULLOVET COME TO ME! <3

Hemmafixarna

TODAY så har pappa och jag varit lediga. Vi har varit värsta hemmafixarna, vi har bakat bröd, bytt lampor som slutat lysa och fixat fläkten i badrummet som har gnisslat i snart två år nu. Sen så har vi ätit lasagne, och de senaste timmarna har jag pluggat kemi och nu förstår jag vad jag gjorde för fel igår så nu tror jag att jag äntligen fattar termodynamiken :D
Jag har även fått bekräftelse från kulturskolan att jag nu står i kö till Slagverk! Det lär ju ta 2 år. Men som tur är så har jag förtur eftersom jag gått där innan och går på gymnasiet, så 1 år kanske. Höhö. Bara att hoppas att det går snabbt liksom :)

Nu ska jag fortsätta lära mig nödvändiga saker till provet. Jippie -.-


Skola

Jag pluggade många timmar idag. Sen så har jag kollat på TV för att bli glad igen. Parlamentet, Beck-den svaga länken, Mythbusters och halva CSI. Jag vill inte gå och lägga mig för då måste jag plugga igen imorgon. Men jag måste. Sen så är jag måttligt irriterad på att de som vi samarbetar med aldrig svarar på våra mejl som vi skickar. Men det är ju endast deras förlust i slutet. Jag hoppas bara de svarar innan torsdag, annars blir det jobbigt. Om ni (mot förmodan) läser detta, så SVARA, tack. Jag är redan tillräckligt stressad som det är.

Om jag inte varit ledig imorgon så vet jag inte vad jag skulle gjort. Som tur var är jag ju ledig. Jah, tur. Vad jag hatar är att andra kan använda den extra lediga dagen till att göra roliga saker, medan jag måste plugga skiten ur mig. Men det är ju bättre än att gå i skola och sen plugga skiten ur sig iaf. Jag får väll se till att använda tiden väl imorgon.
Godnatt.

Första advent

Jaha allihopa, idag är det första advent. Idag skulle Figge ha frågat alla elever vad "Advent" betyder, och sedan skrikit av ångest när alla svarade att det betyder "väntan". För en av hans missions är att lära alla att det betyder "ankomst". Ett annat är att rådissa Sveriges luciasånger. Jaja.

Min första advent dethär året kommer i alla fall bestå av Kemi- och Matteboken. WOHO, PARTYPARTYHATT! Seriöst så blir man typ deprimerad. Men det går nog bra. Eöh.

Glad Advent everybody <3


Programmet som skrämde en hel generation

Det här är bland det mest störda jag har sett i barnprogramsväg. Kul kille :P
Programmet som typ gett en hel generation men för livet xD 90% hatar den. LOL!!!


Chew Chew

Idag har jag varit ganska produktiv ändå. Skrev en sammanfattning på det vi ska kunna till kemiprovet. Den tog ca 8 år att skriva, men det känns rätt bra ändå. Känner igen det mesta iaf. Sen så har jag kollat på TV, ätit Ben & Jerrys och lyssnat på Max&Gustavs historier om en kille i deras klass. Haha. Så kul. Och målat naglarna har jag också gjort såklart. Happy day :P Godnatt <3


Jag vill simma i havet med delfiner och kor

Det är roligt hur många saker man plötsligt måste göra istället för att plugga.
Jag måste
måla naglarna, läsa tidningar, äta lunch, sova länge, städa rummet, byta kläder, tvätta, bädda sängen, läsa bloggar, skriva blogginlägg, kolla kläder till avslutning/jul/nyår, smsa, prata med folk osv.

Alltid trevligt att man måste göra detta när man absolut inte har tid med det.


Dagens plan

Jag målar naglarna lila, väntar på att de ska torka och sen pluggar jag. Dagens plan. Fy fan vad man hatar skolan ibland.


From Dusk Till dawn

Jag stannade uppe extra sent bara för att se slutet av en film, som förövrigt var extremt dålig, men jag somnade. Fail. Waste of time.
Filmen hette From Dusk Till Dawn, och jag rekomenderar den inte. Jag blandade ihop den med Dawn of the Dead och var därför bergssäker på att det var en zombiefilm, men näh, det va en dålig vampyrrulle från -96 med badass George Clooney i huvudrollen och hans sexstörda bror. Jättebra. Reslutatet blev B. Tyvärr. Annars så är vampyrfilmer i stort sett  en ganska misshandlad genre. Synd på så bra grejer, vart har alla bra vampyrfilmer tagit vägen liksom? :(


Fred-dag

Snart ska jag ner till Ann för att träffa henne, Linnea, Janina och Cissi :) plugget tar jag imorgon. Då börjar pluggandets tid liksom. Fuck that. Annars så har det varit en bra dag, typ helt okej. Nu ska jag käka thaimat och umgås.
Frida däremot sitter säkert på en kamel just nu. Hoppas du får det bra i Tunisien Fridus, akta dig för kamelhandlarna! <3


"Special price, just for you!" <3

Trubadurbögen

Tänkte bara säga att min riddarsaga är färdig. Den är typ en total ripoff på Tristan & Isolde, bara lite omvänd i handlingen plus att min riddare är lite mesigare. Ehm. Men den duger :D Klar med den så kan jag nu göra andra, mycket nödvändigare saker.
Sen så har vi äntligen kommit fram till saker angående Berlinresan, vi har hittat ett bra flyg som går lite tidigare på söndagen (typ kl 10) och dom andra som åker lite senare har redan börjat boka! I Like! Berlin närmar sig ffs. (fast nä, det är ett halvår kvar, men ändå). You have to start early.

Klockan är halv tio och imorgon sover jag till åtta. Najs Prajs. Godnatt <3

Snö i ögat

Snöstorm. Jag halkade på väg ner till Philosiphicum, och har haft krig med Emanuel hela dagen. På idrotten körde vi badminton och på svenskan blev vi tvingade att skriva en riddarsaga. Jag skriver den nu istället. Fast jag har fortfarande ingen inspiration alls. Jag har skrivit slutet. Eh. Jah. Den ska vara klar imorgon.

Imorgon blir en bra dag tror jag, för jag har sovmorgon och är sedan ledig tre dagar framåt pga den underbara studiedagen vi har på måndag. Love <3 synd bara att jag måste plugga som en gnu. Jaja. Snart är det över :)

Nu ska jag skriva om riddare och vackra damer. Puss på er <3

Droppar

Jah, onsdagar är som sagt min hatdag och denna började ganska pissigt med fysiklektion som jag alltid känner mig så jävla korkad på. Men sen gick det uppåt, långlunch med spel, mat hemifrån och kuddkrig, sedan matte och kemi (fick 21/23 på kemiprovet, WOOPIDOO!) och efter det RöoRö och jag har äntligen gjort dendär jävla dikten nu, så nu kan jag glömma den :D men jag var SÅHÄR nära på att fega ur. Blä på mig, tur att jag inte gjorde det :)

Efter det fikade jag med Amanda och Cissi där jag briljerade med min kunskap om olika årtal i historien (NOT). Det är inte normalt att inte veta när andra världskriget slutar och börjar. Men nu vet jag. Kommer förmodligen ha glömt det tills imorgon :)

Nu ska jag ta det chilledill ett tag. Skönt. Puss <3

Idag pratades det om att åka skidor. Jag vill åka skidor. Nu.

Det är närmre än vi tror

Eh hej jag är allmänt glad för jag har insett att det (efter denhär veckan är slut) bara är TRE (!!!) veckor kvar till jullovet. Fatta hur fort det kommer gå :O hela terminen har svischat förbi i ultrafart. På riktigt. Vafan har jag gjort under denhär höstterminen liksom? Jag har typ glömt. Men jag gillar det så jävla mycket. För det betyder att jag trots allt har haft kul. I LOVE IT <3 vi har klarat hälften av gymnasiet ffs! Tiden har bara flygit iväg, och om lika lång tid som vi har gått på Europa nu så kommer vi vifta med studenthattarna och ha champagnefrukost och sedan ge oss ut i vuxenlivet. Visst kommer det vara jobbigt och jag kommer typ dö lite då och då, men osmartare personer än oss har klarat av det innan så varför skulle inte vi?

Samtidigt så är det ganska sorgligt att tiden går så jävla snabbt att jag inte hinner med. Så mycket man missar och borde uppleva under tiden man är ung. Kanske dags för mig att börja innan jag blir gammal och grå? Det är dags att ta tag i det jag vill göra och få något bra ur mitt liv. För det har jag varit väldigt dålig på innan. Lat som jag är.

*knarkar druvsockertabletter och springer mot friheten*


Du har vart ihop med Leonardo DiCaprio

Frida har en väldigt bra sammanfattning av dagen. Läs den så slipper jag skriva :D

Annars så tycker jag att V är en jävligt cool snubbe. Själva filmen är ockå väldigt bra hittills. Fast det som kommer efteråt suger ju lite... men man får njuta så länge det varar liksom. Btw så gjorde jag inte dikten idag. Vi lekte Bilen istället :)


Mechanical Animals

Nu har jag skrivit dendär jävla labben och pluggat dendär jävla samhällskunskapen. Bra. Klart slut på det.
Imorgon satsar jag på att läsa dikten. Så jag har det gjort. Allt för att v.48-49 ska bli så smärtfri som möjligt. Om det nu går, typ. Nu sitter jag och lyssnar på musik och ska snart sova.
Hoppas det går bra för alla imorgon, lycka till allihopa <3


(jag är ganska medveten om mitt överanvändande av konsertbilder...tyvärr, hehe)

Här jävlar händer det grejer

Jag + samhällsboken = DUBBEL TRUBBEL


JAG SKA KLIPPA DENS TOUNG (blad...?).

Hace frio

Med blodröda naglar och nytvättat hår så inväntar jag morgondagen. Min to-do-list för de närmsta veckorna är lång som satan. Onsdag v.49 är jag fri som en fågel igen. När den dagen, 8/12, är klar, så har jag kämpat mig igenom prov i SHA, KEA, FYB och MAC. Och även träningschemat, läsa dikten på RöoRö och diverse Kemilabbar. Kul. Jobbigt som fan. Men sådant lär det väll bli mycket av de närmsta 1,5 åren :)

Förövrigt så har jag en teori (publiken jubel).
Teorin går ut på varför jag inte fryser så ofta. Jag tror det kan bero på att vi har det kallt i vårat hus. För det har vi. Vi har 18 grader inomhus på vintern. Fast iofs så vet jag inte hur varmt alla andra har det, men ändå. Jag har hört att 18 grader är rätt kallt. Man vill ju ha minst 22 egentligen. Så det kanske är därför jag fryser mindre, att temperaturskillnaden mellan inomhus och utomhus blir mindre och att jag därför inte behöver avge lika mycket värmeenergi till den kallare luften i omgivningen och på så vis fryser mindre? Öh. Eller så har jag superisolerad hud. Haha. Något skumt är det i alla fall...

Nu skenar tankarna iväg märker jag. Det betyder att det är dags att sluta spinna vidare på detta. Godnatt <3

Monday, Lovely Monday

Nu "kan" jag iprincip hälften. Resten tar vi imorgon efter att jag rippat Ronjas anteckningar. Nu ska jag tvätta håret, because I need it.
Sen så tycker jag att Cissis lista verkar spännande. Nu följer jag två bloggar som har en sån lista. I like.

Imorgon är det lovely monday. Godnatt ppl <3


Werter's Original

Jag sitter och äter Werterskarameller medan jag försöker plugga. Werterskaramellerna har min uppmärksamhet för tillfället. Dom är så jäääääävla goda. Ni vet sådär goda att man bara måste tugga på dem efter ett tag och sedan blir sur på sig själv för att man åt upp den så snabbt. Så goda är dom. Jag hade liksom glömt det när jag för tio minuter sedan stoppade en i munnen. Nu är jag frälst på nytt. Tyvärr har jag dem bara i begränsad upplaga för tillfället. Det finns bara två stycken kvar + den jag har i munnen. Nu tuggade jag på den. Bara två kvar. Hur ska jag klara mig?

Jävla gubbkarameller. Håller fan med Johan Glans.


Sova

Hejhopp.
Av någon anledning så vaknade jag vid halv ett idag. Eöh xD Dock så hade jag vaknat tidigare (vid typ halv 9) men inte tyckt att det var värt att gå upp då, så jag får nog skylla mig själv :)
Det som är kvar av söndagen kommer gå ut på att plugga. Jag är precis som Frida rätt sur på samläraren som inte lägger ut somdär jävla powerpointsen. Blä. I need them. Jag lovar att hon lägger ut dem på typ måndag kväll. När det är lite försent :)

Sen så har jag läst en miljon bloggar, fixat en kryssa-för-dagar-kalender på whiteboarden (höhö) och inte alls gjort det jag borde göra. Men nu börjar jag. Vi ses imorgon.

Together as one, against all others

När jag är ensam hemma börjar jag alltid tänka väldigt mycket. Många av sakerna jag tänker på gör mig bara ledsen.
Ibland känns det jobbigt att inte ha någonting att längta tillbaka till. Kanske dags för lite lobotomi så att man slipper sånthär för en gångs skull?

We're running to the
edge of the world
Running, running away
We're running to the edge of the world
I don't know if the world will end today




Biobesöket

Då har man sett första delen av två av den sista filmen om Harry Potter. Och den var bra. Något som va lite kul var att många i biosalen satt och snyftade. Och ändå så har inte den stora slaktfesten börjat än... men filmen var bra, ingen tvekan. Jag längtar till sista delen (när nu den kommer ut O.o)!

Idag så har jag varit ute på en timmes promenix efter att Johanna och Ronja åkte hem. Sedan har jag kollat TV och inte pluggat ett skit. Kanske borde börja. Ska läsa igenom det ikväll iaf. Det riktiga pluggande börjar imorgon. Dock så har inte samhällsläraren lagt upp PPn än. Jag undrar om hon ens sett mitt mail...
Nu ska jag iaf äta middag, och sedan se på någon bra film! Ensamhemmakväll ftw <3

Harry Potter

HEJ SÖTBOLLAR <3
Idag är jag glad. För det är fredag. Det har varit en bra dag. Och ikväll ska jag se på bio med FridaRonjaHannaJohannaS. Och sen sover RonjaJohannaS här för dom kommer inte hem xD hihi. I like it. I like it alot.
Nu ska jag lyssna på Gorillaz och ta det lugnt tills strax efter kl 7, för då vandrar jag nedåt och hämtar ut biljetterna och sedan handlar godis med dom andra :) kl 20.15 börjar bion. WOHO!


Ett inlägg om hår - Carefacevarning!!!

Jag har ett mission for tonight. Jag ska göra fakelockar. Inspired by a videoklipp från en blogg jag hittade, så jag ville se om det fungerade på mig :) för att kunna göra det så behövde jag iaf en bra bas, så jag plattade håret ordentligt. Nu kan ni som vill se mig i så platt hår som möjligt. För det är såhär platt det någonsin kommer att kunna bli. Woho! Nu ska det lockas... och det kommer förmodligen vara borta imorgon, menmen xD det är även ganska roligt att se hur jävla mycket tjockare håret ser ut som lockigt, fastän det egentligen inte är så himla tjockt som man tror. Sen när man plattar det så blir det übermycket mindre, haha :(

Iaf, Före: (lol, klippningen passar inte som plattad!)



Efter: Stay tuned. Tyvärr är jag ju inte så jävla produktiv av mig. Jag orkade inte, plus att mit hår är för långt/lent/återfuktat bla bla för att lockjävlarna ska hålla om jag gör dem med plattången. Stay not tuned. Nu går jag och sover istället. Mission failed :)

JÄVLA FAN SKIT FUCK

Jag har kommit fram till en grej.
Jag svär jävligt mycket när jag skriver. Jag får koncentrera mig ordentligt för att inte råka smyga in ett fan, jävla eller fuck någonstanns där det egentligen inte hör hemma. Fü fü. På senaste tiden har jag tänkt mycket på att skriva mer... rent. Inte så mycket svordomar, babbel, inte så mkt smilys och skit. Inte för att det går särskillt bra, men man kan ju alltid försöka. För jag själv tycker det är 100 gånger roligare att läsa korta och bra inlägg med bilder, istället för milslånga och meningslösa a lá Jojo. Haha. Kvalité före kvantitet.
Fast det är nog ganska svårt att ändra sitt skrivsätt. Blä. För då kanske personligheten försvinner?

Nu ska jag iaf ner och äta igen, för jag åt inte så mycket av dendär grytan...


Made for success

Derivator är inte att leka med. Man blir så himla förvirrad av vissa grejer. Jaja. Jag får väll tjata sönder Erik imorgon. Det blir ett sant nöje :)

Annars så har jag varit på grabbkväll hos Morfar. Det vankades surkålsgryta (WTF????) och det var jag, morfar, pappa, Max och Wille som var där... Eh. Tydligen är detdär en tradition i vår familj. Det fick jag reda på i förrigår. En tradition som går ut på att pappa och morfar träffas och käkar surkålsgryta. Skumt.
Efter att vi kom hem från det så har jag räknat matte och det är som sagt några grejer jag inte fattar. Men det släpper jag nu. Btw så har jag fortfarande inte fått svar från Ann-Sofie vart man hittar samhällpowerpointsen. Jag är GANSKA körd utan powerpointsen, då jag lyckats tappa bort anteckningarna från sista genomgången. Blä. Made for success.
Nu ska jag lyssna på musik och göra allmänt ingenting. Godnatt folket <3

Bollmassage

Igår fyllde Ronja hela 17 år! Så GRATTIS GRATTIS Ronja, i love you <3 hihi
Anledningen till att jag inte skrev detta igår, var att vi just var hemma hos Ronja och firade henne på kvällen. Vi åt supergod mat, kollade film, snackade och sov sedan där x) imorse var man lagom trött, jag gick och lade mig senare och gick upp tidigare än jag brukar = dålig kombo. Men vi hade det iaf übermysigt och fint, tack för en wünderbar kväll allihopa, även fast vi hade sönder en säng xD (förlåt Ronja ._.) <3

Dagen itself har varit rätt oseriös. Vi såg på film på svenskan, sedan hade vi digitals skapande och nu ska vi börja samarbeta med FÖ09 för att designa logotyperna för deras företag. Team Carebox, det är vi! Sen hade vi matte där det för en gång skull kändes helt okej (fast Erik av oss läxa. Tills imorgon. tack så mycket...) och efter det håltimme. Vi satt och fikade på Lauras, prrw <3 och till sist, så hade vi stresshantering/massage på gympan.
Jag älskar att vi alltid kommer ha dendär håltimmen på torsdagar från och med nu, NO MORE ENGELSKA PÅ TORSDAGAR! WEHO! I luuuuv it.

Nu ska jag tydligen åka och äta middag hos Morfar. Sedan blir det matteläxa. Kul...
Vi ses imorgon och då blir det BIIIIIIOO, askalas <3

Festival

Dethär är lite udda.
På P&L i somras när vi skulle se The Ark, så såg vi en tjejen som blev förföjld av ett TVteam. Hon hade mörkt läppstift och en skylt där det stod "Stay with me The Ark". Jag minns henne väldigt väl, mest för att jag undrade varför hon var på TV.
Nuuuu fick jag svaret. Kollar på PSL på festival på Svt. Dom besöker P&L. Jag ser henne. Hon är en del av programmet, typ. Haha. Där ser man!

Sen så har jag även sett linslusen Cissi när hon rockade loss längst fram på Markuskonserten. Hihi :D TVstar once again ^^
Jaja, festivalprogram är trevligt. Nu ska jag packa inför imorgon och sedan sova. Godnatt <3


Samhällskukskap

Mitt ny-uppfunna ämne i skolan (eller egentligen inte, har funnits sedan åttan typ). Iaf, så tänkte jag vara extremt engagerad och kanske börja plugga på det ikväll. Men bara kanske. Med väldigt stor betoning på kanske.
Men eftersom att jag är totalförvirrad över Sveriges dökomplexa styrelsesystem, så skulle det vara en ganska het idé. Men det är tråkigt. TRÅKIGT. TRÅÅÅÅKIGT.
Och egentligen borde jag också räkna matten men det har jag förträngt :D:D:D WEHO!

PLUGGTIIIME! *kaboom*


Stärnfallet

Onödig dag liksom. Men korta tisdagar är ju ganska <3, så det e okej ändå. Röst och rörelse, sedan kollade vi på Simpsons IGEN på samhällslektionen (öh?) och sedan var det engelska och folk gjorde sina engelskapresentationer. Efter det gick vi runt på stan, och sedan hade vi ESmöte som btw var rekordkort! Vi satt uppe i Djäknecaféet och drack julmust medan vi lyssnade. Najs.
Imorgon ska vi hem till Ronja som blir 17 år, vi blir typ 10 pers eller nåt. Det ska bli jättemys :D sen så sover vi där och sedan är det redan torsdag... fan vad veckorna går snabbt. Måste börja tänka på samhällskunskapen snart...

LATEST NEWS: tydligen går det inte att betala med kort i hela Sverige O.O det har brunnit nånstanns och därför kan man varken ta ut pengar eller betala med kort. WTF???

Nu ska jag laga ugnspannkaka. PUSS <3

Luften smakar som en jordgubbspaj

Woop, nu har jag hittat en dikt av en helt random poet. Gulligt. Sen återstår det ju att se om jag gör den imorgon. Vilket jag förmodligen inte gör, men men.
Tänkte i vilket fall dela med mig av några saker jag upptäckt:

- Louis Vuitton är (var) en man. Jag har alltid trott att det var en tant, av någon anledning.
- Håkan Hellströmlåten jag aldrig hittade heter inte alls "Luften bor i mina steg", utan "Trubbel". Nu hittade jag den btw.
- Curry luktar gubbe. Iaf de nudlar med Currysmak som Max käkar konstant. Rawr.

Jah. Mina tre upptäckter för idag. Very very very exciting. Just so you know liksom.
Kanske dags att sova nu? Puss <3



Ur besvikelsen, skammen kom långsamt en känsla av makt

Jag letar efter en dikt tills imorgon. Så att jag kan göra den om jag känner att jag kan, så att det inte blir som förra gången. För då ville jag verkligen inte. Det löjliga är att dagen innan kände jag att jag hade kunnat göra den. Men det var väll bara för att jag visste att jag inte var tvungen. Sen dagen efter så hade jag bestämt mig=jag blev särnervös. Jag tror att jag måste bli överraskad/överraska mig själv för att inte bli nervös, och inte typ dra ut på det flera dagar och liksom dö inombords. Ehm. Så, jag kollar upp så att jag kan göra imorgon om jag känner för att få det gjort. Typ om jag känner mig stark. Hoppas jag gör det så att jag får det gjort :)

Lol, fan va dåligt det går att leta xD

Flugan

Den senaste timmen har det flugit omkring en fluga i mitt rum. En fluga med typ ADHD som attackarade mig, störtdykte och flög runt som FAN extremt nära mig. Jag hatade den flugan. Jag bestämde mig därför för att mörda den. Jag smällde den, men den kom undan (WTF?). Jag letar efter den men den är spårlöst borta. Då ser jag den. Jag ser den. Och flugjäveln har tänkt ut en riktigt bra plan.

Den sitter på min säng.

Precis nedanför min kudde sitter den och hånflinar, som om den tror att den är säker där bara för att det är min säng. Men jag tar chansen och dräper flugan. I min säng. Brevid min kudde. FY FAEN VA ÄCKLIGT säger jag bara.
FML.


Måndagar - we just love to hate em'

Mina lår har frusit sönder pga att det blåste IS på väg tillbaka från matsalen. Det va så jäääävulskt kallt. Sen när jag tog ner mitt paraply från stället ovanför skåpen så ramlade det ner ca 1 liter vatten (som samlats där som is och sedan smält under kemilektionen) på diverse skåp och personer. Skitnajs. Ehm. Sen så har jag sagt upp mig från gitarren (YES BOX, han tog det bra, han blev förmodligen bara glad att slippa mig xD) så jag säger bara TRUMMOR HERE I COME. Tydligen kommer jag få lite förtur i trummkön eftersom jag redan spelar(de) ett instrument och går på gymnasiet. I can already feel it. WOHO!

Annars så har man väll mest längtat hem idag. Sleet (som det så fint heter på engelska) är liksom inte okej, speciellt inte när det blåser typ 20 sekundmeter. Och extra speciellt när man imorse var stupido och tog en tunn regnjacka + converse, när man istället kunde ha tagit vinterjacka + varmare skor. Jag fick gå hela dagen med en jacka som det blåste igenom = skitkallt och skor som läckte. GREAT. Imorgon gör jag inte samma misstag, plus att vi dissar matsalen och tar med oss mat istället. Bra bättre bäst.


I brist på saker att göra...

... så gör jag en random bildbomb. Woho!



Apropå absolut ingenting liksom. Bara minnen... <3

Want your bad romance

Nu fick bloggen ett annat utseende. Hipp som happ. Kommer antagligen tröttna på den inom 1 vecka, men den gamla var alldeles för gammal och somrig. Nu är den höstig, fastän den egentligen borde vara vintrig. Ehm.

Jag sitter och lyssnar på Berlinlistan och peppar. Jag kommer förmodligen peppa tills jag inte vill åka till Berlin längre eller nåt xD haha. Fail. Ny bytte jag till Lady Gaga istället. Öh. Vad har hänt här liksom? Min gamla musik har hamnat i underläge. Men den finns kvar. Tur det.

BTW så kan jag säga att nästa vecka typ äger schemamässigt. Inga prov, kort tisdag, ESmöte (Bu eller Bä?), fira Ronja på onsdag, ingen engelska FOREVER på torsdagar=hål, på lördag kanske Bio och det var väll det typ. Sen så har vi ju samhällsprov på måndagens efteråt (v.46) så det får jag lägga in nånstans. Sen v.47 är det bara att börja råplugga på Kemi, Matte och Fysik. Blä. Men denhär veckan kan jag ta det lite lugnt iaf. Weeei!

Insåg även nu hur jävla töntigt det är att säga Bu eller Bä. Och Hipp som happ. Hmm. Jaja. Vi ses imorgon <3

From Paris to Berlin

Nu har jag betalt första delen till Berlin. Weho!
Pappa och jag gick in och kollade vart hotellet låg, i stadsdelen "Kreuzberg". Det första pappa säger är:

- ÅH, BÖGOMRÅDET! Där finns det massa bögklubbar. Det är värsta partyområdet. Hehehehe.

Han tycker vi ska ut och röja. Som fan. Jag håller med ;) LET'S GO TO BERLIN FFS!

Sen, apropå att resa, så undrar jag om någon/några vill följa med till Åre på sportlovet? Antingen så kan vi bo i våran hus (fast då kan typ högst 1-2 följa med+att vi får sällskap av andra...) eller så typ... fixar vi en liten lägenhet och bor för oss själva = YAY! Är nån sugen? Håhå. För isf så måste vi bestämma saker snart typ... jättesnart. För annars blire svårt att fixa boende. Vi måste inte åka skidor varenda dag, men någon/några iaf och senså kan vi göra massa annat också :P jag skulle tycka det va kul iaf... :D


Fars dag

Idag är det fars dag och det firar vi med kladdkaka och minisläktträff senare ikväll. Woopidoo.
Annars så steg jag upp för en kvart sedan (hehe) och jag vettefan varför jag sov så länge, men det är ju det söndagar är till för egentligen :) nu ska jag göra mig iordning och få något halvvettigt gjort denhär dagen.

Igårkväll åkte jag taxi hem från Amanda. Kan tyckas onödigt, men Strängnäs by night 00:30, alone, då finns det bara idioter ute :P Taxichaffisen försökte kallprata. Lol, stelt. Jag fick i varje fall 1 spänn rabatt för att han hade för lite växel, haha xD

Ha en trevlig söndag, folks.

Svarta linjer

Jag målar naglarna istället. Svarta blir det. Simple. Iofs så får jag spökhänder av det men vafan liksom :P
Ikväll ska jag fixa en sak, och sedan går jag ner till Amandas lägenhet för att träffa henne och Cissi <3 Amandas lägenhet är en väldans bra plats tycker jag. Bara jag lyckas gå levande genom stan så blir det kalas. Sen måste jag iofs gå hem också men det är en annan fråga. Hihi.

Jaja, ha det trevligt människor.


Näh

Vad planerar jag att göra idag?
Igår somnade jag iaf framför TVn avsiktligt, sov mig igenom hela kvällen för att sedan se Spiderman 2 och utslagningen på Idol. Imorse vaknade jag apatidigt och låg och vred mig i typ 4 timmar innan jag steg upp kl 11.30. Ehm. Sedan dess har jag glott på TV och ätit Marcoons. Höhö. Nu ska jag gå ut och gå en sväng för att pigga upp mig, typ. Ipoden följer med. Ikväll ska jag inte göra nånting. Weho!

Update: Jag går till min mobil, ser ett sms. Ändrade planer :) <3

Det som göms i snö kommer upp i tö

Hela tillvaron är uppochner. Allt på en gång... vad hände?
Livet var verkligen så mycket lättare när man var liten, innan saker började gå fel.


Walking in the sunshine

HEJHOPP.
Jag har jävla ont i nacken. Just so you know. Vi har spelat innebandy med skor som klubbor på idrotten, jag och Ronja råkade öppna dörren när nån random satt på toa (ooups) och känt lukten av **** under Djäkne vid skåpen. Things are back to normal again, alltså.
Ikväll planerar jag att tvätta håret och imorgon har jag sovmorgon + att jag slutar 12.10. Håhåhå. Två meningslösa lektioner, och sedan går jag och Sofi hem hit och pluggar matte som vi inte förstår och käkar lunch tills hon ska iväg med tåget några timmar senare. Sounds kinda nice to me (förutom mattedelen då).




Klok kille

Sitter och läser roliga saker på fbook.se. Den sidan plus Saltmannen och FML förgyller min tillvaro när jag har som tråkigast. Hihi.


Sunshine Nuggets

Denhär låten är förknippad ENDAST med vår gamla gympalärare, Sunshine Nuggets och vasaskolan. Fan va vi fick ha gympa till denhär. LOL!


Woop!

Alla som inte kommer lyckas följa träningsschemat säger TUPPEN JA!

TUPPEN TUPPEN TUPPEN JA!

(jaja, jag ska försöka ändå... heöheö. Jag har dock onda aningar...  Men nu är det inskickat och klart iaf :D)


Hästrace

Idag har det varit onsdag. Jag har haft fysik, sett på när johanna färgat håret medan vi åt lunch hos Cissi, haft matte, haft kemi där Lopen berättade att han varit ett Kalle Anka freak (han förklarade en uppgift för mig och Sofi, och kom av någon anledning in på jultidningar och Kalle anka?), varit en häst på Röst och rörelse och sedan suttit och fikat med AmandaCissiRonjaHanna. JagCissiAmanda satt kvar tills Lauras stängde och pratade om viktiga saker. Jag gillar att prata med er <3

Förutom det så har väll dagen varit rätt normal. Har haft värre onsdagar om man säger så :P för en gångs skull fattar jag kemin också. WOHO!
Nu ska jag skriva ett träningschema till idrotten. Woopidoo. Jääättekul. Eftersom jag verkligen kommer följa det. NAT.


Random bild. Det ligger en döing i kistan (det gröna). Jag lovar :S

Kvällens konstateranden

  • Jag gillar inte kemi för tillfället. Dipoler och elektronformler kan ta sig :) det enda jag fattar är att storleken har betydelse (hehehe).
  • Jag får åka tidigare till Berlin! Weho! :D
  • Jag har kommit på att min mun ser lite ut som en orms. Jag har en mörk fläck i mitten lägst ner på överläppen pga att jag biter där on daily bases (kul AB). Och ormar har ju nåt litet mörkt där så att tungan kan sticka ut. Jag = ormmun. Det enda jag behöver är en liten, kluven tunga och sedan är jag komplett.
  • Mitt hår är platt. Need volumaster. Now.
  • Min hud har damp av någon anledning. Stress maybe?
  • Jag måse GÅ till skolan imorgon. Fuck.
Nu ska jag fixa så att jag ser respektabel ut imorgon. Annars lär ju onsdagen bli ett ännu större helvete än vad det redan är. Onsdagar </3 (dagen då Sofi och Emanuel vet av erfarenhet att man inte ska irritera mig på fysiklektionen, för jag är ALLTID skitsur på onsdagsmornar xD) lolface.

Godnatt folket <3



Creep

Dethär är en väldans bra låt. Mest för de skräniga gitarrljuden några sekunder innan refrängen börjar. Så jävla bra!


Tvärtomvärlden

Jag liksom borde plugga kemi och skriva ett träningsschema. Men jag är så jävla trött. Fast iofs skulle det va bra att få kemin gjord idag, annars får förmodligen Lopen damp med stor D. Arga skåningar är farliga. Träningschemat kan jag skjuta upp tills imorgon :P

Det ovan betyder att jag antaglien kommer att försöka räkna kemi i ca 5 minuter, och sedan göra träningsschemat istället eftersom det är MYCKET enklare. I think. Höhö.

Jaja. Sen har jag inget mer på typ 2 veckor. Om man inte räknar med kemilabben som Lopen kommer slänga på oss på måndag. Tack Lopen. Tack. Annars så är det bara att förbereda sig för v.47-49 där det kläms in ca 4 prov och en inlämning. Sista innan terminen tar slut. The slutspurt. Weeeeeeho.


FML-dagen

Denhär tisdagen har varit full av allmänt dåliga saker:

  • Det är snöstorm ute. På riktigt. Jag får snö i näsborrarna när jag går :(
  • Skolverket ska lägga ner Arteslinjen. VAD I HELVETE? Vi kommer få gå ut, men det kommer inte finnas någon mer artesklass än de som finns nu. Vi är utrotningshotade. Fatta hur jävla dåligt dethär är, VÄRLDEN BEHÖVER OSS! Dom godkände andra skolor som blivit grymt kritiserade innan, men avslår våran linje som jobbar med metoder som bevisligen hjälper inlärningen och ger bättre resultat. Konstigt. Det luktar mutor. Det är så jävla fel det kan bli. Och allt pga den nya skolreformen, där man tydligen inte får blanda estetiskt och "vanliga" program, utan det estetiska ska göras efter skolan. WTF? Hela Europaskolan kommer att ändras till (förmodligen) det sämre och bli en i mängden bland alla andra skolor, formad efter en jävla mall. Och det gillas fan inte. FML.
  • Vi hade presentationer idag. Jag har gjort min nu. Och det känns jävligt bra. Men innan kändes det rätt dåligt. Grym nervositet. Men nu är det över, och det gick bra <3
  • Jag måste plugga kemi snart. Och skriva ett träningsschema. Blä.
Jah, dagens skit-händelser. Det enda positiva är att jag slipper oroa mig för presentationen längre. Jippi!

What doesn't kill you makes you stronger

Övat Övat Övat Övat Övat och Övat.
And yes sir, I can do this :)


Måndagen efter lovet

Jag har kommit över min major skolkris från igår. Lite grann. Imorgon efter att jag gjort presentationen kan jag va lugn. Jättelugn.
EHM, annars så har dagen varit väldans bra för att vara måndag, Sofi och jag kunde inte sluta garva på fysiken åt rätt... absurda grejer. Och på infomötet fick vi veta att det finns en park mittemot hotellet i Berlin där vi ska bo, och där händer det grejer... höhö. Och att poliserna i Berlin är stora som hus. Joru. Men jag är SÅ JÄVLA pepp på Berlinresan. Det ska bli så jääävla kul! Hihi.
Sen så har jag fått beskräftat TVÅ gånger att det tydligen ska bli snöstorm imorgon. 20 cm. Jättekul. JAG.VILL.INTE.HA.SNÖ. Det räcker med att det plötsligt blev 10 minusgrader ute imorse, poff liksom. Inga mjuka övergångar här inte. Här i Sverige är det andra (snö)bullar. No mercy.

NU ska jag träna som en jävla bäver på presentationen. FÖR JAG SKA KLARA DET. Hej hå. Hej då.
Puss på er <3

Kul

Allt är bara så jävla fel det kan bli.
Men det är ju jävligt trevligt det med.


Cravings

OMFG va jag är hungrig. Vi har typ inget jag vill ha hemma. Problemas problemas.

JAG VILL HA PASTASALLAD
men det finns inga grönsaker hemma :(
sadfish


Seg söndag

Jag vaknade kl 10 av mig själv idag.
Eller nä förresten, telefonen ringde. Men jag var halvvaken.
Idag ska jag fixa det sista på presentationen, och även försöka gå ut lite utomhus, typ världens längsta promenad eller nåt. Just because I want to. Jag borde egentligen fixa mitt träningsschema nu, men jag tror jag tar det i veckan istället. Kanske. Och egentligen borde jag räkna matte också. Blä. Men nu koncentrerar jag mig på presentationen istället. Den är viktigare att klara. Jag ska bara skriva stödorden och övaövaöva. FUCK.
Ehm, senså tänkte jag köpa balsam och smälla en miljon flugor. Men vi får väll se hur det blir med det...

Annars så är jag så jävla opepp på skolan att jag kan dö. Snälla, låt mig bli fri snart ._. det är tur att det finns lov i alla fall. Synd bara att dom gör så att man vill tillbaka ännu mindre... liksom låter oss smaka på ledigheten och sedan tvinga oss tillbaka. Haha.


En ung Jocke Berg

The notebook

Jag har saknat skapaboken. Nu börjar jag om, fast i en större variant. Inspired by niotillfem. Jag vill ha något mer djupt än denhär bloggen att kolla tillbaka på när jag blir äldre. Något fint och personligt. Här ska jag bara skriva korta och ovärldsliga saker. Små korta meningar och bilder med stor innebörd. I like.


Ensam i mörkret...

Kom nyss på att jag är hemma själv på alla helgona helgen... lär ju skrämma skiten ur mig själv asså x(


I want to be forever young

Sådär! Nu är mitt rum rent som en... ren, och jag har lagt saker i tvättkorgen och har våfflat pappas hår. Han såg ut som vetenskapsmannen i Tillbaka till framtiden :P Nu är jag iaf ensam hemma för kvällen och ska fixa det sista! Presentationen får vi se om jag fixar ikväll eller imorgon... hmm. Troligen imorgon :P haha.
Jaja, jag har iaf fått för mig att det är jättesent pga att det är så jävla mörkt. Men klockan är bara kvart i fem... Shit, jag kommer få gå hem i mörker efter skolan :( deppigt asså. Blöh. Skolan jah, den börjar i övermorgon. Det är också deppigt. Är så jävla trött på skolan. B.L.Ä.

Istället för att deppa nu så ska jag tänka positivt. *tänker*...

We are the winners

Dagens to-do-list: (OH YES!)
  • Städa rummet, ser förjävligt ut...
  • Tvätta kläder typ...
  • Fixa nya sängkläder på sängen, den har fortfarande inga, jag sov i en sovsäck inatt :(
  • Fixa det sista på presentationen
  • Läsa igenom bokrecensionen och skicka in den.
  • Platta håret
  • Våffla mamma och pappas hår, MUAHAHAH!!! (ja, det är sant)
Jah. Inte alltför roligt alltså. Kunde varit roligare :) men det flesta av dessa saker är sådant jag har förträngt under veckan och därför behöver fixa nu. Kul :P


Powerpoint

Egentligen borde jag sova nu.
Istället sitter jag och lyssnar igenom Marilyn Mansons "nya" album för första gången medan jag pysslar på Powerpointen. Om man kunnat göra printscreen med Mac så skulle jag gjort det nu. Men det kan jag inte. Men jag är nöjd med powerpointen i alla fall. Det känns okej. Den är fin och ser stört festish ut. Den är lite kort bara... och ganska ointressant, haha. Ska försöka hitta mer kul information, så att jag kan fylla ut den lite. För just nu är den max 3 minuter. Typ. Om jag pratar überlångsamt kanske jag kan komma upp i 4,5. Så lite längre får den allt bli. Jag har tre dagar på mig. I can fix this.

Fuck, jag måste sätta på nya sängkläder på sängen -.- orka. Jag kan sova utan ikväll. Tough life.

Himlen är oskyldigt blå

Jag har liksom inte alls fixat nåt mer på presentationen idag. Istället har jag tittat på TV, tvättat håret och gått på bio med pappa. Vi såg Himlen Är Oskyldigt Blå, den var rätt bra faktiskt :) fast första scenen va lite obekväm... haha.
MEN bara för att vara duktig så funderar jag på att fortsätta lite på presentationen nu. Bara för att lugna ner mig liksom. Så att jag inte får panikanfall på måndag kväll. För sånt är inte kul.


Psykfallet på Yasuragi

Nu är jag hemma från Hasseludden! Och jag är total relaxed.
Vi har badad japanskt bad, fått aromamassage, ätit typ 1 ton frukt, ätit sjukt god mat som lagades direkt vid borden på en järnhäll, sovit i japanska sängar och sett en tjej med blont afro. Och haft det allmänt bra. Tack så mycket mamma <3

Lite bilder från Stallarholmen i Onsdags, snodda från Jennifers facebook <3

Psykfallet herself:


Puss puss <3




Ärlighet Respekt Kärlek

Efter att ha varit inaktiv i typ 2 år så har jag tagit bort mitt konto på bilddagboken. Konstigt nog tog det emot lite. Konstigt nog, jah.

Egentligen har jag lust att ta bort allting och bara börja om. My new life liksom. Även bloggen. Helt starta om på nytt, på riktigt. Men som vanligt så kommer det inte att hända.

Nu drar jag. Vi ses på fredag kväll nån gång <3


Great Big White World

Kom precis hem från Stallarholmen! Eller njäh, för ca en timma sedan kanske. Nu ska jag iaf sova och imorgon åker jag iväg till Hasseludden och Yasuragi Spa och leva som en Japan i två dagar. Mys mys. Vad som väntar när jag kommer hem därifrån glömmer jag för tillfället. Jepp. Ha det fint folks och tack för kvällen <3


Mot Stallarholmen!

Jah, packad och klar! Har skrivit nästan hela presentationen (den behöver dock finslipas en del och så måste jag fixa powerpointen) och jag har fixat allt till min utklädnad. Om tjugo minuter beger jag mig ner mot Cissi och förvandlar mig till FUCKING MENTAL. Jah. Kul fantasi man har. Men jag tycker jag är riktigt gullig som sinnessjuk x) höhö. Tejp har jag också. Så lite scary kan man nog fixa sig trots omständigheterna :P

Det är redan svinmörkt ute och jag ska gå genom stan. Tur att jag inte är färdigutklädd iaf. Haha. Jag har fortfarande inte bestämt mig om jag ska ta skjuts hem eller ta bussen, det beror nog på hur sent pappa är beredd att skjutsa hem. Hmm...

Jaja, nu ska jag sluta svamla ffs. Happy (försenad) halloween everybody <3

Muppat schema

Jag ska nu pliktskyldigt plugga ett litet tag, sedan åka ner och träffa dom andra (eller så switchar jag om dom två, vi får se). Sedan packar jag det sista, går ner till Cissi och byter om och sedan åker vi till Stallarholmen för halloweenfest :D wehe! Kommer bli kul :D
Jag var allmänt dum i huvudet imorse och låg och läste en jävla bok skitlänge när jag egentligen skull kunnat plugga. Vafan liksom. Där rök den chansen. För imorgon kan jag inte plugga, knappt på fredag och lördag-söndag är det så sent. Eller då kommer jag plugga som en jävla gnu, men jag vill ha det mesta gjort så snabbt som möjligt iaf... just pga av att presentationen gör mig så jävla nervös. Planning planning. Jaja. Jag pluggar till två-halv tre och sedan går jag ner och träffar alla andra och ANNICA  som jag trodde jag skulle missa <3 i've got a plan.

Update: NOT. Annicas och Linneas buss går vi 14:20. Too late liksom :( FUCK. Fan va surt :( jaja, jag får väll plugga mer än jag trodde idag då....

Ses <3

Utklädnadsdilemma

Frågan är ju vad man ska föreställa imorgon... man har ju ganska många alternativ.

1. Det läskiga (ex. vampyr, spöke, zombie etc)
Detta alternativ misslyckas jag ofta med, då jag istället ser allmänt B ut.

2. Det roliga/ironiska (typ fjortis, emo, julgran etc)
Denna kategori är den man hatar att gilla. But you have to go all the way to get it workin'.

3. Den seriösa och tråkiga (ex. diplomat, sig själv etc)
Jah... varför nämner jag ens denna?

Eöhm. Jag antar att de två översta är att föredra. Kanske mest den i mitten i mitt fall. Jag har bara lite brist på resurser, you see. Men jag säger som Tim Gunn; MAKE IT WORK!
(jag hoppas innerligt att jag inte (omedvetet) dissade någons utklädnad nu. Om jag gjorde det: förlåt <3)

Vad jag förvandlas till blir en surprise (förmodligen åt det sämre hållet). Hihi. PUSS <3

UPDATE: Lol, jag vet vad jag ska vara nu. And I am scary as hell. Den är dock inte så orginell men SKITSAMMA LIKSOM :D

Shutter Island

Jag har precis sett Shutter Island. Och jag är så JÄVLA fuckad i huvudet. Min hjärna är mos. Kan inte sluta tänka. Var han sjukt eller inte? JAG FATTAR INTE. OCH JAG ÄLSKAR DET. Jag blir galen xD
Herrejävlar vilken film! SE SE SE SEEEEE DEN OM DU INTE REDAN GJORT DET!!!


Min dag

Hej världen.
Pappa och jag är ett väldans bra team! Vi har hunnit med sjukt mycket inom loppet av 6 timmar. Vi har åkt till Stockholm, lämnat seglena hos en kille med chill arbetstempo och sedan åkte vi till en Go kart bana och åkte där x) det va askul (även fast jag blev omkörd typ....67 gånger xD) haha x) efter det så åkte vi till Skärholmen för att äta lunch och köpte en vinterjacka till mig (den är ganska stor och skitvarm but i like <3), sedan åkte vi vidare för att reklamera ett par vantar som var dååååliga på att vara vattentäta. Efter det så tänkte vi att vi skulle gå på bio vid halv 6, vi raceade hemåt i 150 men när vi väl kom fram så hade filmen börjat för en halvtimma sedan xD FAIL! Vi hyrde film istället och åkte hem.
Nu sitter jag här och ska snart äta middag. Vi ses! <3



Hejdå Strängnäs, Hallå Stockholm!

Vi ses ikväll <3


Min hårstatus

Jah, länge sedan jag uppdaterade denhär kategorin. Jag vet att ni har saknar den (not) :D
Senast jag skrev så hade mitt hår fått ryck och var helkonstigt. Jag tvättade iaf med sistaschampoot igen och sedan blev det bra igen. Någon skitprodukt som spökade antar jag. Luriga grejer det där.
Sen så hittade jag även balsamet från Aussie, valde mellan Luscious Long och Aussome Volume, det blev det sista efter en lång tids velande inne på Kicks :P Balsamet luktar så jävulskt gott, men tyvärr så blev lockarna typ... upplösta och höll inte ihop. Alltså inte ett balsam för mig :( synd på ett så prisat och dyrt balsam, men men. Jag får hålla mig till det jag har nu tills vidare och söka vidare.
På senaste tiden har håret dock flippat ur litegrann igen, och jag hoppas på en förbättring så fort som möjligt x) jag tänker iaf inte gå tillbaka till vanlig schampootvätt igen, för jag trivs bättre med det jag gör nu. Feels better och jag har färre dåliga hårdagar iaf. Woho! Kan även tillägga att jag är fullt medveten om min störda fixering för mitt hår och mina naglar. Men värre saker finns :)

Med detta inlägg hälsar jag alla godnatt <3 puss!


Småflugor

Jag gillar inte blomflugor.
Jag har två döda murgrönor på fönsterbrädan i mitt rum. Där har det bosatt sig småflugor. Detta leder till att det finns en del äckliga småflugor som surrar runt i mitt rum, speciellt vid skrivbordet. Jag måste smälla domdär småflugorna. Men så fort jag smällt en så kommer det en till. Fatta hur många det skulle finnas om jag inte skulle smälla dem. Usch. Imorgon åker de döda murgrönorna ut i kylan. Bort med småflugorna och jag slipper få små saker som surrar överallt när jag försöker koncentrera mig.

Annars så ska jag snart gå och sova. Jag har en bra vecka framför mig, jag känner det på mig. Synd bara att tiden går så himla fort!
Sen så känner jag även hur kvalitén på mina inlägg har sjunkit den senaste tiden. Bara massa tjat om plugg. Inte så kul. Frågan är ju om jag någonsin haft kvalité på mina blogginlägg, haha ^^ hoppas kan man ju alltid. Förbättring på ingång.


Dead Until Dark

Nu har jag skrivit bookreviewn... det gick långsamt och jag glömde säkert lite grejer man borde ha med och har bristande engelska, men skitsamma ^^ jag är nöjd. Jag har även halvbörjat på presentationen men den suger för tillfället. Jaja. Dagens pluggkvot är fylld, no more studying today, typ.

Imorgon blir det en kul dag, jag och pappa ska fira hans födelsedag xD vi ska åka till Stockholm och åka go-cart och sen gå på bio :) wehe! Det blir roligt :D sen på onsdag har vi halloweenfest, tors-fre åker jag och sen är typ lovet slut :( lördag och söndag antar jag blir pluggdagar då... typ presentationen. Blä. Fan va jag tjatar om dendär jävla presentationen. Men mitt liv kretsar runt dendär presentationen. Japp.
Sen så kommer Annica hit på onsdag och jag vill så gärna träffa henne D: våra scheman krockar, vi har kommit fram till att herr Timing är elaka mot oss. Fuck. Så vi får se hur det blir med det... hoppas på det bästa!

NU SKA JAG SE PÅ TV OCH SEDAN DUSCHA <3
Puss folket <3

Hjärnsläpp

Pluggandet går så JÄVLA segt. Jag vill ha något att göra för att slippa känna att jag inte har något annat vettigt att göra än att plugga. För just nu går det inte att plugga alls. No motivation. På riktigt. Jag brukar åtminstone kunna skriva saker, typ bokanalysen, men nepp. Går segt som fan, vet inte hur jag ska skriva osv. Presentationen får jag bara ångest av. Brainfreeze. Woho! Måla naglarna skulle jag behöva göra däremot... hmm.

Pluggis

IDAG så sätter jag igång och pluggar. Jag ska göra:

- Bookreview
- Engelskapresentationen

Och sen får det räcka för idag... Höhö. Sen är det bara att öva sig gråtfärdig på dendär jävla presentationen. Jag längtar INTE. Nu ska jag iaf sätta på musik och börja jobba. Woho. Not x) men det blir skönt när det är över iaf....

OCH TILL SIST men inte minst, så fyller Hanna år idag :D GRATTIS HANNA BANANA, HA VÄRLDENS BÄSTA FÖDELSEDAG <3 weei! we love you <3

Koviken <3


I see you

På kvällarna kan man ha tråkigt ibland. Då är PhotoBooth kul :)



RSS 2.0