Lavinfara!

Jag överlistade min mobil och lyckades lägga in bilderna :) Så, här kommer en liten och väldigt suddig bildbomb från min vecka i Åre. Enjoy :P


Det var väldigt fint väder alla dagar utom den första. Ibland svinkallt (30 minus på skutan) och ibland plusgrader. Men mest typ underbart <3

Max var allmänt cool i backen.

Av naturliga anledningar är jag dock mycket coolare. Big time :)

Mycket spännande bild på en liftkö som vi stod i i typ 20 minuter för att liften krånglade.

Men värst var det för dom som satt i Tusenmetersliften som rasade. Såg ganska creepy ut när man åkte förbi.




Pappa och jag åkte skidor on the edge i den lavinfarligapuckelpistravinen. Det va roligt :D hihi ^^

Sen så kollade vi på World Cup och såg när Anja Pärsson, Lindsey Vonn och allt vad dom heter åkte. Det var mer spännande än jag trodde det skulle vara x)

Max, Matilda och Cornelia satte sig bakom kommentatorerna, så dom blev TVkändisar haha :P


Det var allt. Skoteråkningen har jag inga bilder från för jag glömde min mobil i stugan :(
Nu ska jag snart sova och sen imorgon är det skola. Bläk. Puss på er <3

Red

Nu är jag hemma efter en väldigt lång bilresa och en härlig vecka i Åre. Jag har hunnit med att åka väldans massa skidor, gå på spa och få massage, åka Snöscooter (WEHO!!!), kollat på World Cup live och haft det allmänt trevligt. Bilder kommer senare om min mobil vill samarbeta :)

Hela lovet har liksom bara flygit iväg och imorgon är det skola igen vilket gör mig lite ledsen. Men sen efter skolan så bli det kul för då ska jag och några fler till Sofi för att ha Sawmaraton x) hihi, det blir intressant. Jag får testa min äckel-tröskel.

Idag så ska jag ta det lugnt. Kolla på Solsidan och äta colanappar. Rawr.

@ Åre

Nu sitter jag i Åre och myser. Vi kom hit för typ... 20 minuter sen. Det är bara 3 minus här uppe. Bwaha. Iaf så ska vi snart äta middag och sedan är det Solsidan :) I like. Så vi får se hur det bli i veckan. Kan bli kul. Eller allmänt stelt och långtråkig. Förhoppningsvis det första :)



Snömannen

Nu har jag packat klart, tittat på Melodifestivalen och ska snart äta en (något försenad) semla. Imorgon går jag upp tidigt och sätter mig i en bil för att sedan börja färden mot Åre och skidbackarna. Och kylan. För där lär det ju vara ännu kallare. Efter att jag kommer tillbaka från Norrland så vill jag att snön ska ha smält, fåglarna ska kvittra och det ska vara krokusar i rabatterna. För jag är trött på kyla och snö nu. Det är som när man har ätit lite för mycket choklad och därför aldrig vill se choklad igen. Fast iofs, snö är lättare att tröttna på än choklad.

Puss alla mina käraste, hoppas ni får ett underbart lov <3


.

Det finns inget jag hatar mer än när folk skrattar åt en i den situation man är som skörast.

White

Igår slog vi rekord i att kolla på film. 5 filmer hann vi med. En salig blandning av det mesta. Pizza, kladdkaka och chips på det gjorde kvällen till en väldigt bra början på ett sportlov. Tack för det <3

Imorgon bär det av till Åre och jag stannar där till lördag. Där ska jag åka skidor tills jag (förhoppningsvis inte) bryter benen och gå på spa för att få massage. Tills imorgon när vi åker måste jag därför fixa en del grejer. Ganska många grejer. Oj oj.

Våran stuga som vi har några veckor/år. Mysig är vad den är.


Blupp

Oj vad jag har dissat bloggen på senaste tiden. Igår hette anledningen Sofi som sov över här :D <3 Idag så gjorde Cissi, Sofi och jag våran Europakunskapsredovisning om Racine, jag är äntligen klar med foldern och sen hade naturarna världens längsta håltimme så Sofi och jag gick hem till mig igen och typ sov xD sen spelade vi en sport för synskadade på idrotten. Det var roligast att kolla på alla andra som famlade omkring. HAHA x) sedan bar det av hem till Ann med LinneaJaninaCissiZingo och bakade kladdkaka :)

En annan trevlig grej som jag upptäckte när jag satt och åt middag, var att hela min högerhand var full av små röda fläckar och var svullen och sved som fan. Jättemysigt. Jag undrar varför? Hoppas jag inte typ är allergiskt mot något (vad som nu skulle kunna orsaka såna symptom? Haha xD)

IMORGON blir det förhoppningsvis en fin dag med myskväll i Stallarholmen :) RAWR! <3

Om ni har tråkigt och vill ta del av min humor, så kan ni kolla på denhär underbara bloggen som Olivia tipsade mig om xD jag dog.
http://hyperboleandahalf.blogspot.com/2010/10/god-of-cake.html

Matte C is over.

NU mina vänner så kan jag berätta för er att jag officiellt är KLAR MED MATTE C! APPLÅDER TILL MIG OCH ALLA ANDRA NATURARE! Nu slipper jag det. Nu börjar Matte D istället. Haha.
I alla fall så känns provet idag riktigt bra. Jag kan bara hoppas att jag har gjort rätt. För jag kände mig smart. Så om jag har fel så är jag officiellt osmart. Sjukt officiellt. Officiellt.

Efter skolan så gick jag hem för att sedan kila ner till stan igen för att få 60 minuters massage. Det behövde jag. På riktigt. Så jävla skönt att avsluta två extremt krävande skolveckor med total avslappning. RAWR!

Sen så har det varit en gubbe här idag som installerade Viasat på vinden. Och så har jag dampat på Max för att han är en idiot. Tänk att han också (förhoppningsvis) kommer att bli mogen en dag. Svårt att tro.

MEN ANNARS ÄR JAG SÅ JÄVLA GLAD IDAG! WEEEEE!

Livets roliga stunder

Ibland blir jag så trött på mig själv när jag börjar stressa upp mig över saker som jag inte ens behöver börja tänka på inom det närmsta året xD Haha, snacka om att vara nervig som fan över ingenting. Jag måste lära mig att ta saker som de kommer, och inte oroa mig för konflikter/dilemman som inte ens finns än. Jag är allt bra löjlig ibland. Nu ska jag skratta åt mig själv. Ha Ha Ha Ha Haaaaaaa :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Jag har upptäckt att man kan söka upp en bild på precis vad som hellst på google. Skriv in vafan som hellst, och du får upp en bild. Visst, bilden behöver inte föreställa just det du sökte på, men man kan få en del fina resultat:

Jag sökte på Happy Blueberry och får upp:

'

Fett läskigt ju. Sengångare och blåbärsmuffins i samma bild. PLUS att blåbärsmuffinsen ser ut som sengångaren. Denna bild har ALLT. Heö heö.

Nu är jag trött. Jag ska sova. Imorgon ska jag upp tidigt och ha prov, jippiyay. Godnatt alla söta <3


Tack Torbjörn :P

Kan meddela att jag fick grön närvaro på den extremt onödiga & delvis lärarlösa fysiklektionen som jag skippade förra veckan på onsdagsmorgonen. Fick en fet sovmorgon + ingen fysik fast med närvaro. Win Win.
Torbjörn är söt x)


Alla hjärtans dag

Detta år firades 14de februari med fina vänner, failad bakmix och Mamma Mia! Och såklart ett samhällsprov, men det glömmer vi :) Iaf så fikade jagCissiAmandaFrida efteråt, och sedan gick vi och handlade och gick hem till mig och bakade, pratade och såg på film <3 NAJS. Nu har jag massa godis som jag ska äta upp medan jag pluggar till nationella provet i Matte C imorgon. Fy fan. Jag är faktiskt nervös. För vem vet hur detta kommer gå? Jag känner dock att jag kommer vara missnöjd när jag går ut ur provsalen imorgon. Usch :( MEN, jag kan ju faktiskt inte göra mer än vad jag kan. Bara hoppas att det går bra... :O sista dagen med MatteC kan man ju inte tacka nej till direkt. Ska bli skönt att slippa skiten efter imorgon :)

GLAD ALLA HJÄRTANS DAG gullungar<3


FML

Källan till äkta skadeglad underhållning:

Today, I was at a second interview for a job that I really need as I got laid off last month. Midway through the interview I went to cross my legs and realized I had on 2 different shoes. FML


Today, I had drunk sex with a girl that I barely know. I didn't have a condom and was nervous about getting her pregnant, but she assured me that I could pull out. Right when I was about to pull out, she wrapped her legs around me and yelled, "BE MY BABY'S DADDY!" I couldn't get out in time. FML


Today, I was in spanish class, having a debate about the death penalty. When I went to make a point, I meant to say "La pena de muerte", which means "The death penalty". I said, "La pene de muerte". Turns out that means, "The penis of death". FML


Today, I fainted on the sidewalk. When I woke up, I was still lying on the sidewalk, people were stepping over me and my purse was gone. FML


Today, I went to a very crowded restaurant. Being really shy, I requested to sit in the corner, but instead they placed me in the center of the dinning area. I started to eat my food and got really spaced out. Suddenly I sneeze-farted and everyone turned to look at me. FML


Today, the dentist sneezed in my mouth. FML


LOL.



Lågkonjunktur

Idag har det varit en rätt seg dag. Samhällskunskap måste vara ett av världshistoriens tråkigaste ämnen. Utan tvekan.
Annars så har jag och pappa åkt ut till båten, vi har ätit stek och kollat på Solsidan. Imorgon så skulle jag kunna ha haft studiedag men då ska jag som sagt ha prov istället. Jättekul.

Jag är allmänt pessimistisk för tillfället, det är därför jag har varit en väldigt tråkig människa på senaste tiden :) Det får bli en förbättring på det snarast. Jag måste seriöst börja leva någon gång.

Macaroonproffsen

Igår bakade vi macaroons och dom blev så sjukt bra. Vilket jävla superrecept vi fått tag på! Dom fick en fot!!! En egoboost utan dess like, vi är macaroonproffs! x) Nu ska vi bara finslipa dem ännu mer för varje gång och hitta en smörkräm man inte blir illamående av :D hihi!


Liquorice

Ehm. Idag så har jag drunknat i snö, haft ännu en flummig mattelektion med mysko musik och synkad dansuppvisning av killarna och fått tillbaka bokrecensionen i Svenskan där jag fick avdrag för att jag använder de/dem osv fel. Nu ska jag ner till Ann och göra ett nytt försök till att baka macaroons!


Från glad till skitarg på 2 sekunder


Flogging Molly

Snöstorm ute. Just när jag började tro att våren kanske skulle komma lite tidigare i år så föll det ner tusen kilo snö. Fy fan. Hata.

Igår så sov Sofi över här och vi var vakna olagligt länge och satt och pratade om ditt och datt. Tänk 4-snåret. Konstigt nog är jag skitpigg idag ändå :D Annars så har jag idag haft europakunskap, DS och lunch på George´s med Cissi och Sofi. Sedan matte där matteläraren Erik var ovanlig glad och spelade musik av White Stripes och Flogging Molly från datorn och garvade åt roliga bilder. En väldigt trevlig mattelektion asså xD haha. Bästa på länge.
På håltimmen var jag och Sofi überduktiga och räknade mer matte, och sen hade vi volleyboll på gympan och det var skitkul! Efter det så gick jag i motvind med snö i ansiktet till utvecklingsamtal och fick veta allt som jag undrat över. Jessika är väldans trevlig. Och hon har lagt ut omdömena nu, som ni sa :D

ÅH resten av dagen ska jag plugga samhällskunkap och slappa som fan. Och sova tidigt. Det är sovmorgon imorgon. Fy fan vad skönt. Löv eeeet.

Om hundra år är du stjärndamm min vän

Jag mår så sjukt jävla sepepissdåligt över imorgon att det inte är sant. Ibland hatar jag vissa av mina egenskaper och undrar varför jag ens bryr mig om så oviktiga grejer. Men jag har alltid brytt mig och jag mår dåligt av att bara skita i saker. Jag är extremt dålig på att sätta mig själv först och gå efter vad jag själv tycker. Det är så lätt för många andra men inte för mig. Jag bryr mig alldeles alldeles alldeles för mycket om vad andra tycker. Och ur många synvinklar så är det inte speciellt bra.

Det, mina vänner, är mitt stora problem.

8/2 - 11

Well. Mitt enda ord om samhällskunskapredovisningen är: FML. Det är tur att jag har fina och stöttande vänner iaf <3

Annars så har dagen varit trevlig. Fika på håltimmen. Beställde massage efter skolan som jag måste boka om för jag råkade ta ett datum på sportlovet och då kommer jag vara i Åre :P Sen gick jag till Guldfynd med Sofi och köpte en ny kedja till plektrumet för den gamla gick sönder igår.
Något som är väldigt fint är att jag kanske har sovmorgon till 12.15 imorgon. Jag väntar på att Emanuel ska svara. För om det är så så blir jag übersuperduperglad :D


Nattugglan

Jaha. Jag sitter och försöker göra det sk. testprovet inför NP i MatteC. Och jag blir så jävla deprimerad av det. Antingen så har jag totalmissat vissa viktiga bitar, eller så är jag faktiskt dum i huvudet ._. Åh herregud. Jag klarar inte ens vissa g-poäng på g-delen liksom. Och jag som tyckte att matten gick helt okej liksom xD usch. Detta betyder att jag måste råplugga kommande vecka på diverse grejer. 4 kap i matteboken och 4 kap i Samhällsboken. Yeeeey. Jag ser fram emot det -.-

Jag skulle kunna somna tidigt idag. Kommer jag göra det? Nej :D NATTUGGLA #1 8D

Jag garvade för mig själv när jag skapade denna bild. Bwahah. Torr humor jag har.

Estrar

Heeeeeej.
Idag har jag haft det hittills svåraste kemiprovet under mina år på Europa. Men jag hoppas på det bästa. Känns rätt okej typ. Sen på labben så gjorde vi estrar som enligt instruktionen skulle lukta frukt. Fast det gjorde dom inte enligt oss. De luktade däremot bajs, lim och allmänt äckligt. Alla luktade för hårt och fick ont i näsan. Haha. Svider som fan.

Sen så har jag och HALVA samhällsgruppen fixat powerpointen och det sista tills redovisningen imorgon. Teamwork. NOT. Nej, jag kan min del iaf. Det är det viktigaste.
Annars så har jag väll inte sådär mycket att se fram emot den närmsta tiden. Prov och prov. Weho.

Första stycket = gnäll, skippa det!

Det är så jobbigt när man inte vet om man har pluggat klart eller inte. För tänk om jag sitter där imorgon och ångrar att jag inte gjorde domdär sista övningsuppgiftern eller struntade i att läsa detdär kapitlet extra noggrannt? Usch. Sen så har jag även lite småångest för samhällsredovisningen då våran grupp knappt har pratat med varandra sedan första lektionen. Jusst redovisningar måste jag planera. Annars dör jag. Så jag får väll dö på tisdag.

Ni ska jag sluta gnälla. Ikväll så planerar jag att se på Solsidan och äta ännu fler havreflarn. Jag längtar till varje avsnitt, så jävla bra program. Jag höll på att dö när Ove stod ute i regnet och tittade in. HAHA xD priceless. Hoppas på ett ännu bättre avsnitt idag :) Nyss åt jag bruscetta och snart väntar en stor söndagsmiddag. Jag är tyvärr redan ganska mätt. På havreflarn. Hehe.

Btw, vi måste baka morotskaka snart :D:D:D bara för att det är så jävla gott liksom.


Havreflarn

Idag har jag bakat havreflarn. Världens bästa kaka. Så himla superdupermegagott. Och enkelt. Och typ ingen disk alls. Det perfekta bakverket. I love you, havreflarn <3 jag har redan hunnit äta alldeles för många...
Sen så har jag tappert försökt vara engagerad i kemipluggandet men det går verkligen inte. Det är så sjukt tråkigt att läsa samma saker om och om igen och räkna alla uppgifter om och om igen.
Ikväll blir det Solsidan. Yey!



Sunny days

Nu funkar facebook igen. Det verkar bara som att det var för mig det inte funkade igår lr nåt x( blä. Idag är det JÄTTEFINT väder utomhus och jag måste plugga kemi hela dagen. ÅÅÅHHH VA ARG JAG BLIR. Det kunde åtminstone varit molnigt. Eller blåst 50 sekundmetrar. Eller regna. Eller vara minusgrader. Men nej. Det är perfekt väder. Världen är emot mig :(

HÄR VILL JAG SKRIVA ALLA FULA ORD I VÄRLDEN MEN JAG GÖR INTE DET.
Godmorgon.

Perser

När jag har flyttat hemifrån så blir detta min första investering. En vit perserkatt. FLUFFISHHH <3<3<3 så underbart fina ;_;

Bild från google.

FML

Jag blir så jävla sur på att facebook är nere. BU! Och så är jag sur på kemin som plågar mig, jag är sur på samhällskunkapsredovisningen som gör mig skitstressad och jag allmänt hatar skolan just nu. Jag vill bara att det ska vara över.

Nu städar jag mitt rum istället. Tillochmed det är roligare.


Orkidé

Igår så hade vi en enormt mysig kväll hos Frida med pastasalladsberg, film och prat. Älska <3 tyvärr togs sammanlagt 0 kort, så jag kan inte visa något x) hihi. Idag när vi åkte hem så var busschauffören asglad så vi fick åka gratis. Sedan dess har jag målat naglarna och kollat på Super Sweet Sixteen. Nu väntar kemiboken. FML :(

På mitt skrivbord stod plötsligt denna miniblomma. Tack mamma <3



Sommarjobb

Jag har ont i huvudet ._. och fryser. Det gör ont i vänstra sidan av halsen. Hoppas jag inte börjar bli sjuk...

Iallafall så har jag haft en måttligt slapp dag. På håltimmen så åkte jag och pappa och letade sommarjobb. Av de tre som jag frågade så var det var två st som verkade intresserade. Så vi får se hur det blir. Jag frågade i varje fall på Solberga och på mitt gamla dagis, Pelikanen. Mina gamla dagisfröknar kände igen mig! Jag blev glad hihi :D det sista stället jag kollade på var ICA, men dem verkade inte sådär jätteintresserade :( nu är det iaf bara att hoppas! :)

Nu ska jag plugga kemi och sedan packa inför morgondagens vistelse hos Frida <3 sen så ska jag se till att sova extra tidigt idag trots sovmorgonen, är sjukt trött i huvudet...


HIT ME BABY ONE MORE TIME

Idag:
- Fysik där TB drog torra skämt. Jag var den enda som garva...
- Hål med lunch under Djäkne <3
- Matte där vi började på ett nytt och KUL kapitel. OMG!!!
- Kemi som man blir typ förvirrad av. Prov på måndag- yeeey...
- RöoRö som var lite obehagligt idag...
- Onsdagsfika på George's med CissiAmandaJennifer <3
- Möta allmänt happy svenskaläraren Anne på Coop.
- Knåpat ihop typ världens fräsigaste CV. Haha, det är fint <3 (dock inte så orginellt än... men det duger än så länge!)
- Pluggat Kemi. Weeeeej.

Imorgon däremot är det en allmänt tråkig skoldag, fast vi har teori på gympan och på håltimmen så ska jag och pappa åka och leta sommarjobb till mig x) hoppas jag hittar något, har några på lager annars... det löser sig! :) man får det man får liksom :D dock kommer jag ju inte direkt bli anställd imorgon, men jag hoppas att någon verkar intresserad iaf...

Nu ska jag läsa nya VR och sen SOVA <3

Rock on

Nu har jag knåpat ihop min karaktär till RöoRö och skickat in den, CHECK. Jag har också fixat svenskaläxan så nu är den ur världen, och så har jag läst lite kemi (försökte) och nu ska jag räkna matte en stund innan jag ska duscha. Blä på skolan.

Annars så har det varit en fin dag. Kort. Oansträngande. Har betalt Cypernresan nu så nu känns den inte så himla avlägsen. Vi ska verkligen åka. Har fortfarande inte riktigt fattat det. Nu har jag i varje fall en fet skuld att betala av till Mamma och pappa, höhö. Men det är det värt! Sen så börjar jag bli lite stressad när det gäller sommarjobb... får ta och fixa ett så snart som möjligt om jag överhuvudtaget ska få jobba i sommar. STRESS!


RSS 2.0