Graffitifest!

Tjeeeeeena!
 
Biljarden i onsdags va skoj, lyckades faktiskt vinna för en gångs skull haha. Var dock inte där jättelänge, utan vi stannade bara någon timme, blir lagom så :) sen traskade jag hem till Emil och myste. Gårdagen var det föreläsningar mellan 9.15 till 15, var väldigt trött den tiden haha. Men det va najs ändå, skrattade typ hela lunchen åt saker som folk berättade samt köpte biljett till julfesten den 14de. Sen vid 15 gick jag på stan med Ellen och Minna ett tag och sen hem och chillade (typ halvsov) med Ann till 18. Sedan åt vi middag och vid 19.30 kom Ellen och Minna hit, för det var dags för Graffitifest!!! En sådan fest går ut på att man kommer dit i vita kläder, och  på festen finns det sedan massa pennor och sånt och så får man måla på vem man vill, var man vill, haha. Min tröja blev inte vacker, om man säger så. Eller mitt fejs. Men väldigt kul koncept tycker jag!
 
Så, vi dansade, snackade, målade och spelade beer pong tills det stängde. Då tog vi bussen till Max och käkade lite, och sen åkte jag till Emil som konstigt nog var vaken och accepterade att jag hade färg i ansiktet :P Kände att jag behövde det i och med att han inte är här i helgen den muppen :( så det blev mysmorgon med frukost på sängen och sen var jag tvungen att sticka hem. Pappa levererade nämligen min fina fina Kenttavla vid halv 11. Han kommer hit i eftermiddag igen för att hjälpa mig att sätta upp den! Innan dess så kommer mamma, mormor och morfar hit en stund för lite fika. Så det blir besök av halva släkte idag, haha. Det är ju tur, iom att jag är ensam i lägenheten i helgen. Ann åkte nämligen hem imorse. Och Emil är ju också borta tills imorgon kväll. Buhu!!! MEN, jag blir inte ensam för det, även om just detta råkar vara två av mina favoritpersoner som jag typ umgås med hela tiden.
 
Sen när släkten åkt hem och tavlan är uppsatt så går jag iväg till Carro för att äta middag med henne, Malin, Karin, Ellen och Erika. Vissa av dem planerar att gå ut efter det, men vi får se hur jag gör :) Ha en bra dag allesammans!

Kycklingtröjan

Ledig idag! Sjukt najs. Kom hem för någon timme sedan efter att ha sovit borta som vanligt. Är dock väldigt trött, ont i huvudet och lite sånt. Sitter just nu och försöker komma på bra julklappar till folk. Herregud vad svårt det är :( jag är så dålig på att köpa presenter.
 
Nåt jag däremot är rätt bra på är att köpa grejer till mig själv. Igår inhandlades denna supermysiga tröja. Jag känner mig som en nyfödd kyckling/isbjörn/sälunge/ryss. FLUFF!
 
 
Nu ska jag och Ann äta lunch. Sen ikväll blir det lite Biljard på Interpool med Jonatan m.fl. som jag inte känner. Sen ikväll åker jag till Emil igen, han ska ju vara borta i helgen den muppen D: 

Ett väldigt skevt pepparkakshus!

Igår kväll var på riktigt mysigaste kvällen på länge! Jag mötte upp Fredrik och Tiffany vid Vaksala torg och vi gick och handlade alla ingredienser vi behövde, och sen drog vi hem till Måns. Sedan kom även Hanna, Jonatan och Erika! Så vi blev iprincip alla från Psyk! Och vi spelade julsånger, gjorde ett eget skevt pepparkakshus och bakade hundra lussebullar. Och det kändes så himla roligt att träffa alla igen, jag trivs så himla bra i deras sällskap. Verkligen 100%! Så igår kväll va bästa på länge :D åkte sen hem till Emil sent på kvällen för att sova. Bra dag! :)
 
Idag började vi äckligt tidigt, dvs vid 8. Uäääääh! Föreläsning till 10 och sen började vi inte förrän kl 13 igen. Så jag gick hem för att gå ut och äta lunch med Ann på cafe Fågelsången. Sen var det bara att bege sig tillbaka till Geocentrum och ha en till föreläsning till 15. Sen snackade jag med Ellen ett bra tag längs vägen, och nu är jag hemma :) 
 
Bilder från igår som Tiffany tog :)
 

Sopplunch och lussebullebak

Hej!
Hylluppsättandet igår gick ganska bra tillslut. Vi (eller mest Ann då, hon skötte borrandet och jag hjälpte till med mätandet haha) fick upp allihopa efter lite om och men. Det blev väll inte världshistoriens stabilaste eller rakaste hyllor, men vi låtsas att det bara är charmigt :D sen så passade vi även på att köpa en liten cypress som vi tänkte ha som julgran. Söt blev den med guldkulor och röda girlanger :P så nu är det julstämning här med stjärnan, röda tyger och minigran. Weho!
Efter det hämtade Emil mig. Vi åkte och handlade och lagade middag och kollade sen på Walking Dead och Paradise Hotel. Så roligt program haha, skäms nästan lite men vafan, underhållning på låg nivå! Sen somnade vi alldeles för sent, som vanligt. Vi är väldigt dåliga på att somna i normal tid, haha. Stackars Emil som ska upp så tidigt också. 
 
Idag då, så hade vi inte föreläsning förrän 13.15, så jag, Karin, Ellen, Malin, Carro, Erika och Emelie möttes vid VGs vid 12 för att äta sopplunch! För 40 spänn får man soppa, läskigt god focaccia, sallad och kaffe. NAJS! Så det måste göras fler gånger. Sen var det föreläsning mellan 13.15 och 15, och sen traskade jag hemåt. 
Senare ikväll, närmare bestämt vid 18.30, ska jag möta dem från Psykologi A för lussebullebak och glöggdrickande! TAGGA lussebullar och glögg alltså! Så det ska bli skoj! 
 
Trevlig kväll allesammans!
 
 
Världens grynigaste bild. Men you get the point. Julfeeling. 
 
 
Vår 40-centimetersgran :D
 
 
Tre sånahär hyllor sitter i hörnet brevid skrivbordet i vardagsrummet. Snyggt, tycker vi! 
 

Helgen!

Oj, nu var det ett tag sedan jag skrev. Mycket som hänt domhär dagarna :)
I fredags skrev jag som sagt tenta och det var ju inte mina livs roligaste timmar, den var jobbig. Men jag satt nästan tiden ut och skrev som en galning och vid 12 var jag klar. Sköööönt. Mest skönt är det att slippa tentaplugget, haha. Iaf, jag gick hemåt och mötte Ann, och vi tog bussen ut till IKEA för lite möbelshopping. Ann behövde nämligen en byrå och så skulle vi fixa lite hyllor, och så hängde såklart lite andra nödvändiga grejer med hem också hehe. Efter det så åkte vi hem, och vid 18 kom pappa på middag! Ann lagade kycklingcurry och vi åt tillsammans och snackade en stund tills jag och pappa gick mot Luthagen. Han för att gå till lägenheten, jag för lite tentapub med dom andra i klassen. Blev en riktigt mysig kväll på Uplands, va fan ett tag sen jag såg dom i klassen pga tentaveckan :P så det va kul!
 
Dagen efter då, så vaknade jag hemma och vid 13.10 gick bussen till Enköping och där tog jag tåget mot Örebro! Väl framme möttes jag av Hanna och Ronja, woop! Och senare på kvällen kom Frida, Sofi och Cissi, samt några av Ronjas Örebrovänner. Vi hade en kul kväll med tillhörande förfest och utgång, och det va så skoj att träffa alla igen! Väldigt länge sedan vi sågs :O sen på söndagen åt vi pizza och sedan tog jag tåget hem vid 13, alla andra va fullbokade haha. Fattar inte hur alla tåg kan va slutsålda hela tiden, det förföljer mig!! Sjukt kul helg iallafall, tack alla!! :D
 
Efter att jag kom hem vid 16 duschade jag och sen hämtade Emil mig vid 17. Herregud vad jag saknat honom de senaste dagarna!! Inte sett honom sedan torsdag morgon, vilket är alldeles för många dagar :( så det blev ett bra avslut på söndagskvällen med massa mys! :D
 
Idag blev det introduktion till vår nya delkurs, och sen en hemsk seg föreläsning som tog typ hundra år och va sjukt trist. Haha, höll på att dö av hunger också. Men nu är jag hemma, Ann och jag ska strax gå på stan och köpa en minigran (kommer bli SÅ FINT) och lite skruv, haha. Vi ska skruva hyllor. Kan bli intressant. Tjohej!

Blä för tentaplugg

Hej, helt sjukt otaggad på livet och plugg just nu. Sista pluggdagen. Död. 
Ni får en trevlig bild att kolla på istället för att läsa när jag klagar, blir mycket trevligare så. 
Tjohej!

Egengjorda bullar är trevligt. Måste fan baka lite bullar snart känner jag. 
 
 

Massage

Hallu!
Jag pluggar på här hemma. Hela gårdagen satt jag och Ann och råpluggade tillsammans till kvällen. Fick väldigt mycket gjort faktiskt, men har mycket kvar! Sen så hann vi även med att gå på stan och hämta ett paket till Ann samt köpa en ny necessär till mig, min gamla var så äcklig, hehe. Och vet ni, VI HAR FÅTT EN MICRO NU!!! Så himla glad! Tack så mycket Janina, den har varit efterlängtad! :D Men sen var det pluggpluggplugg, till runt kl 21. Då sa jag tjohej och gick till Emil och kollade på lite fotboll och myste, och sen var den dagen slut!
 
Idag vaknade jag och sen tog jag bussen till Fyrishovs bad för att gå på massage. Kände att det var dags. Och det va väldigt behövligt (jag är stelare än en pinne). Så det va najs och känner mig mindre stel nu! Nu är jag hemma igen och tänkte äta lunch och sen plugga ännu mer, tills jag dör ungefär. Roligare än så blir det nog inte tyvärr :)
Men i helgen blir det kul, för då ska jag nämligen till Örebro för att fira Ronja tillsammans med dom andra :D wiho! Längtar! 
 
Som lite omväxling tänkte jag visa en bild från lägenheten. Dethär är då ena halvan av vardagsrummet, där jag sover när jag väl sover hemma. Trivs superbra! Och snart kommer Kent-tavlan att hänga över soffan, kommer bli så himla fint :D till höger i hörnet står ett runt matbord med fyra stolar och en väldigt stor lampa över, samt ett par älghorn på väggen. Till vänster hänger en gitarr på väggen och så står det även ett skrivbord med lite grejer på brevid :) sen ska vi skaffa en matta och lite mer grejer på väggarna, typ hyllor och tavlor. Inreda = KUL! Här brukar vi dock nästan aldrig vara, vi brukar typ mest va i köket, haha. 
 

Lasagne

Idag var planen att jag skulle stenplugga hela dagen. Har faktiskt pluggat en del, men borde gjort mer. Men jag och Ann har handlat och lagat både lunch och middag, samt att jag lovat Jonatan att gå på (en ganska lång) promenad med honom så lite tid gick åt till det. Men har ju både imorgon, onsdag och torsdag på mig så det blir nog bra, förhoppningsvis. Ska köra hårt!
Ann och jag har förövrigt konstaterat att vi är kungar i köket. Idag blev det först potatismos med köttbullar, lingonsylt och brunsås, och till middag helt egengjord lasagne. Inga nudlar här inte minsann! Så mor och far kan va lugna, vi drabbas ej av näringsbrist. Höhö. 
 
Nu ska jag plugga ännu mer, sen duscha och sen sover jag nog hos Emil :) Ha det bra!
 
 
Ser ju inte jättenajs ut, men det är godare än det ser ut :D

Helg!

HEEEEEEELG!
Jätteglad. Men det är nu tentaveckan börjar, så borde ju plugga som en tok. Meeeeen idag kommer det inte att hända, ingen är förvånad :D
Iaf, är för första gången ensam i lägenheten då Ann är iväg till på söndag. Känns lite konstigt. Van vid att ha henne här nu ju. Men men! Idag har jag tagit sovmorgon och köpt en mössa för 60 spänn på bikbok samt en t-shirt med hål i ryggen på Monki. Tror aldrig jag köpt en mössa faktiskt, förrän nu. Men nu ska den användas!! Sen idag ska jag träffa Emil och träna och va med honom hela helgen, men innan dess ska jag typ intala mig själv att jag pluggat lite eller nåt samt äta lunch. Så mer spännande än så blir det inte idag!
 
Igårkväll blev en trevlig kväll med massa folk! Jag, Ellen, Minna och Eva träffades vid 19 och gick och käkade middag. Sedan gick vi till Värmlands Nation för att kolla på fotbollsmatchen mellan Sverige och Portugal! Det var vi och typ 200 andra i en sal haha och vi fick sitta allra längst fram, woho! Det är nog första gången jag faktiskt tyckt det var ganska kul att kolla fotboll, som alla vet är det ju inte det roligaste jag vet. Men det va faktiskt kul, mest för stämningens skull! Synd bara att vi förlorade :P Var hemma vid halv 12 kanske, skönt med en lugn kväll :)
 
//Posern som försöker visa upp sin nya tröja och mössa men misslyckas
 

Sjuklingen

Hejhej
Lite deppig pga att jag nu sitter hemma och är sjuk istället för att ha kul och bada på Fyrishov med de från psykA. Har dragit på mig en förkylning och det blev ju inte direkt bättre av att vi hade faddermiddag igår. Kände mig krasslig redan igår morse, men ignorerade det och well, nu är det sämre. Och nej, jag är inte bakfull. Hatar sånt här. Känner mig så taskig när det blir såhär :( aja, vad ska man göra. Bara att helt enkelt inte bada och göra det värre liksom. 
 
Jag och Emil kom iväg till gymmet i förrigår iaf. Haha, kändes väldigt random, men var helt okej. Emil va snäll och hjälpte mig hela tiden samt garvade inte när jag bara klarade lägsta vikt på typ allt :P haha. Så ja, jag ger nog detta en chans. Kanske kan jag äntligen utveckla ett intresse för träning på något sätt. Vem vet?! Nu ska jag dock inte hurra alltför tidigt, utan testa några gånger och se hur det känns först :P detta lilla gympass har iaf resulterat i en ganska hård träningsvärk vid framsidan av axlarna. Inte skönt asså. Kan inte lyfta saker normalt :D
 
Igår hade jag iaf min seminariepresentation och det gick helt okej :) märker att jag har utvecklats och inte är lika panikslagen längre inför sånt, även om jag fortfarande hatar att göra presentationer. Man är ju sin egen värsta kritiker. Blev så förvånad när jag fick konstruktiv feedback och den inte innehöll något av sakerna som jag själv tyckte jag gjorde dåligt, utan bara några småsaker och sedan mest positiva. Det kändes så himla bra. 
Sen på kvällen var det faddermiddag med mexicotema och jag, Carro, Ellen och Malin lagade tacopaj och sallad till allihopa och sen hade vi det skoj hela kvällen. Kul kväll! 
 
Idag gäller flygbildsövning vid 13.15 och sen ska jag hem till Emil och mysa. Tjo! 

Myshelg

Hallu!
De senaste dagarna har bara flygit iväg. Middagen i onsdags (??) gick bra och efter allt med datorn va klart så gick jag hem till Emil och sov. På torsdagen så hade jag kartövning och sprang sedan hem och åt lunch för att sedan åka ut till Polacksbacken där Ellen, Malin, Erika och jag gick en stund på UtnArm-mässan. Vi plockade på oss en del tygpåsar, glasskopor (haha), pennor och sånt. Rätt okej, man känner sig ganska duktig som gick dit även fast jag inte ens ska fortsätta plugga geologi haha. Sen handlade jag tillsammans med Ann, och vid 19 så mötte hon och jag upp Jonatan och en till snubbe från Psykologprogrammet för att spela biljard! Mina biljardskills har försvunnit kan jag säga, men kul var det! Faktiskt längtat efter att få spela biljard igen haha. Vi kom hem några timmar senare och efter det hämtade Emil mig :)
 
Fredagen bjöd på exkursion i Uppland mellan kl 8 och 17. Var helt okej, lite dåligt väder dock haha. Men vi kollade på lite olika grejer, minns helt ärligt talat inte särskilt mycket. Men men, dagen gick fort. Sen kom jag hem och åkte direkt till Emil, vi hade nämligen bestämt oss för att spendera hela helgen ihop. Sjukt länge sen vi gjorde det, det har alltid varit någon av oss som haft nåt för sig någon av dagarna. Så det blev mys med bland annat långa sovmorgnar, bio, laga god middag och sånt gulligt hela helgen. Jättefint och jättemys :D 
 
Så, idag då. Vaknade vid 10ish och gjorde mig iordning, vid 12 gick jag till EBC och köpte biljetter till en kommande fest åt Ann och mig och sen hem till lägenheten. Måste öva inför redovisningen imorgon idag, rätt nervös. Så himla länge sedan jag gjorde en presentation. Men det ska jag gå okej, hoppas jag. JAG SKA KLARA DET. Så det är vad jag ska göra till ikväll. Sen ska jag tvinga ut Ann på en promenad till pappas jobb och hämta en utskrift och sen nån gång ikväll har jag lovat att ge träningen en chans. Emil ska dra med mig till gymmet. Eh, ja. Vi får väll se hur det går. Sen sover jag nog hemma, måste träna som ett mongo till imorgon så jag inte dör. Tjohej!
 
 

Vardag och sånt

Hallu!
Förrigår kväll var så sjukt mysig, så hela förmiddagen igår var jag överglad och löjligt lycklig. Plus att jag i samma veva fick reda på att jag klarat även andra delen av tentan (fick reda på ena delen först för typ några veckor sedan)!!! Så well, jag klarade alla delar i den delkursen, woho! Så det var total lycka den förmiddagen, trots att jag satt och skiktade och vägde jord i ett labb i tre timmar (behöver jag ens säga att det inte va jäääätteintressant?). Sen när jag kom hem vid 12 så gick Ann och jag och handlade, vår kyl var seriöst tom. Efter det var planen att jag skulle plugga men det gick sådäääär, så vid 17ish blev jag hämtad av Emil och va där hela kvällen. Jepp, det va den dagen!
 
Idag har jag haft kartlabb i tre timmar, slutade vid 12. Sen gick jag hem och snackade med Ann och pluggat lite, skrev bl.a. en labbrapport och började på seminarieuppgiften som ska redovisas (!!!!) på tisdag. Plus att vi har fått besök av Bosse och skruvat upp gardiner haha, det va spännande att se på. Nu ska jag snart äta middag med Emil och pappa (hej jag är nervös igen) och sedan hjälpa pappa med en grej på datorn. Sen får vi se vad jag gör. 
 
Godkväll!
 
 
Ann ville va med på ett hörn :P
 

Sugar Skull

Hallu!
Senaste gången jag skrev var jag inte på så bra humör, men nu är det bra igen! Exkursionen till Dalarna ons-tors var helt okej ändå. Inte så jobbig som jag trodde den skulle vara. Vi åkte runt och besökte bland annat Falu koppargruva, vattenfall, gick i vääääldigt långa trappor och kollade på sanddyner. Ja. På kvällen sen så ordnade klassen en gemensam tacomiddag och sen satt alla i vårt hus och kollade på Bonde söker fru haha, trodde aldrig jag skulle uppsatta det programmet så mycket som jag gjorde då. Sen blev det massa snack och tillslut somnade vi, för att dagen efter kolla på ännu mer grejer (eller "lokaler" som det så fint heter) och planera vår faddermiddag. Vid klockan 18 var vi äntligen hemma. Mamma och pappa kom förbi senare på kvällen och drack kaffe och efter det drog jag till Emil och sov där. 
 
Dagen efter, fredag, steg jag upp tidigt och väckte Ann. Vi fixade en sak som skulle fixas och sen åt vi frukost på cafe och planerade dagen. Vi skulle ju nämligen spendera helgen i Göteborg! Så vi bokade biljetter och spånade lite på utklädnader och sminkningar, och vid 16 satte vi oss på tåget. Väl framme mötte Axel och BK oss på stationen och vi gick en lång promenad hem till där de bodde. Blev en del prat på kvällen innan vi somnade. Kändes lite awkward i början iom att jag inte känner någon av dem jääättebra, men det av fan kul ändå. Dagen efter fick vi en rundvisning i Göteborg och sedan drog vi hem och började fixa oss. Tog ett tag, men helt SJUKT vad fina vi blev :D riktigt nöjd faktiskt! Vid 10 drog vi på en fortsatt förfest en bit bort och tog oss sedan till Chalmers tillsammans med några andra. Festen var skoj, mycket folk och en jävla massa dansgolv. Så dans blev det! Och vi fick många komplimanger för sminkningarna :DDD vid 4 var vi hemma igen och somnade. Väldigt bra kväll som blev så mycket roligare än jag trodde, älskar halloween och att klä ut mig!
 
På söndagen hade vi planerat att åka hem, men när vi skulle boka biljetter var alla slut haha. Kunde man ju iofs räknat ut med lillfingret eller nåt. Men vi hittade iaf en nattbuss tillslut vid 23.20. Så, dagen spenderade vi genom att äta brunch på Chalmers, kolla på några filmer, chilla och äta godis. Sedan drog vi till bussen och åkte hem! Ann och jag kom därmed hem för typ en timma sedan, haha. Har inte sovit så mycket i natt direkt. Blir en lugn dag idag, har inga föreläsningar eller så! Tänkte ta en dusch, måla naglarna, handla, eventuellt ta emot en soffa och sen åka till Emil (som jag träffat alldeles för lite de senaste dagarna för att jag inte varit hemma). Tjo!
 
 
Lite Dalaexkursion. Här vid Falu Koppargruva där Magnus berättade om dess historia osv. Magnus är förövrigt en sjukt rolig lärare, haha!  
 
 
Vid ett vattenfall. Inte för att man ser själva fallet, men ni fattar. 
 
 
Vi passade såklart på att bada också ;)
 
 
I Göteborg! Här var vi uppe på någon utsiktsplats och kikade. 
 
 
Våra utklädnader: Sugar Skulls. Lite bakgrundsinfo är att detta kommer från den mexikanska högtiden Dia de los muertos. Då hedrar man de döda genom att måla sig såhär och går parad, eller nåt i den stilen. Jag tyckte väll mest att det ser väldigt fint och effektfullt ut :) 
 
 
The gang, rätt creepy ändå :D
 

RSS 2.0