Beredd på allt

Sitter ute i solen och steker medan jag lyssnat på Kents nya. Så himla härligt! Så jag sitter nog kvar här en liten stund till :)
Vid 16.40 tar jag bussen till merlänna där Frida bor för att fira Valborg! Perfekt dag om du frågar mig!



Their heavy words can't bring me down

Jag kan inte fatta att det snart är maj. Idag tillochmed kändes det som sommar. Asfint väder (ja, jag vet att jag tjatar om väder hela tiden men jag kan inte låta bli //framtida meteorologen) och allmänt fint. Har trots det suttit inne iprincip hela dagen (förutom en timme typ, lite sol måste man ju få) och, konstigt nog, läst Harry Potter. Jag liksom fastnade och kunde inte sluta. Aja. Sånt händer :)

Igår kväll var himlen overkligt rosa när jag cyklade ner till Cissi. Några minuter efter kom Frida, och sedan gick vi till BK. Det blev en del dans och sånt tillsammans med en jävla massa människor, men vi gick hem strax efter 1 nån gång. Trevlig hade jag det iallafall, så tack ni två <3

Imorgon ska jag fixa mina studentinbjudningar och sedan tar jag bussen till Merlänna för att fira Valborg! Det blir tredje gången gillt jag spenderar valborg där, och det är alltid lika megamysigt :D så det ser jag fram emot!

Såååå... det var det. Känns döbra med två extra lediga dagar. Skönt att slippa en mördarmåndag och en tristesstisdag liksom. Kunna spendera dom två dagarna med lite kul grejer istället :) Och sovmorgon! GODNATT!

It's a beautiful daaaaay!


Calippo

Idag är jag glad igen. Rummen är äntligen fixade (efter ytterligare några dampattacker), jag och Frida ägde dansgolvet när vi övade vals och sen gick vi och köpte glass och satt ute i solen. Mys! I like!


Möh.

GAAAAAH dendär jävla rumsindelningen TAR ALDRIG SLUT. Jag är så sjukt jävla trött på det och det förstör respeppen så himla mycket.

Fixat, nu är jag glad igen och kan sluta tänka på detta :)

Braboken

Jag älskar att skriva ned saker så att jag kommer ihåg dem. Rotade lite i mina skrivbordslådor i brist på annat, och hittade min bra-bok. Den skrev jag i ettan på gymnaiset och poängen med den är att helt enkelt se det som var bra med varje dag och få bättre självförtroende. Låter kanske lite cheesy, men jag minns att det faktiskt gjorde så att jag kände mig gladare. Det man varje dag skulle skriva ner var: 3 bra saker som man gjort den dagen (och egenskapen som man visade genom att göra denna handling), 3 saker som gjort en glad den dagen och 3 saker man längtar efter. Kunde vara vad som hellst. Då lär man sig liksom att glädjas åt även de små sakerna. Känns rätt fint att titta igenom sådär 2 år efteråt.

Jahapp, en liten historia sådär sent på torsdagskvällen. Nu ska jag snart sova. Godnatt :)

Citronen

Dethär har inte varit min bästa dag direkt. Sur och grinig som en jävla citron. Vet inte varför. Men det brukar bli så efter att jag haft en totalt awsome dag innan, då blir dagen efter så sjukt mycket sämre av någon anledning.
Iallafall har vi redigerat filmen, den är snart klar! Sen på biologin dissekerade vi fårhjärtan. Väldigt intressant, men det luktade inte speciellt mysigt direkt. Men det var kul att vi fick göra det iallafall, då vi egentligen inte skulle ha hunnit med det!

Sen dess att jag slutade skolan har jag dampat på Brysselresan i några timmar (men det har förhoppningsvis löst sig nu), åkt och handlat med mamma och ja... Ätit för mycket vindruvor. Imorgon ska jag dansa vals (BWAHAHA) och sen börjat långhelgen!


Huvudled

Idag har varit en väldigt fin och bra dag! Europakunskapsprovet är äntligen överstökat och det känns som att det gick rätt okej ändå. Efter det blev det info om Bryssel (taggaaaa!) och en tripp till matsalen med Jennifer, Amanda, Hanna och Emanuel!
Efter det gick jag hem för att någon timme senare åka ner till Lauras för att fika med Amanda och Cissi, det var alldeles för länge sedan jag fika sist! Mys. Sen kilade jag hem och lagade mat, och efter det blev det körlektion! Det gick riktigt bra idag och det känns asnajs! :D tidigare har jag varit ganska nervös och asspänd, men denhär gången var det inte så och det gick allmänt bra att köra! Weee! Så det gjorde mig glad :)

Kom hem för ungefär en halvtimme sedan och resten av kvällen tänkte jag ta det lugnt. Imorgon blir förmodligen också en kul dag för vi ska redigera film och dissekera! :D yay!


One

GAH! Sista spurten på Europakunskapspluggandet nu då. Går väll lika segt som dagarna innan, tyvärr, haha. Men jag kan nog en del ändå tycker jag!
Annars har jag haft musik med Ronja och Emanuel idag, och även Engelska C där det var lite redovisningar och så kollade vi på delar av en film som var allmänt konstig. På håltimmen råååkade jag möjligtvis slösa bort tiden på onödiga saker. OCH det har varit 15 grader varmt idag! I löööv.
Aja, när provet imorgon är över har jag typ inget kvar innan Bryssel. Ganska najs. Förövrigt så måste jag betala balen, fixa körlektion och ringa till vårdcentralen angående dendär jävla knölen på mitt finger. Haha.

Sååååååå, imorgon är jag en hyfsat fri människa! WEEEE!


Ett tråkigt inlägg :)

Jag har varit så stört trött hela skoldagen. Gick till matsalen iaf med Amanda, Ronja och Hanna vilket var trevligt :) Efter skolan har jag pluggat Europakunskap. Snark. Men det har väll gått rätt okej ändå, tror jag. Vet inte ens om jag uppfattat provet rätt, det är så svårt att veta vad han vill man ska kunna på något vis... Aja, bättre att plugga för mycket än för lite antar jag. Om än på fel saker. Så, det är väll det som jag kommet göra resten av kvällen också, varvat med diverse onödiga saker som är mer intressanta, hehe :P

Imorgon kör vi Musik och Engelska C. Godnatt! <3

Dans Dakar

Så, idag tog Ann och jag tåget till huvudstaden vid tio, för att sedan åka tunnelbana till Stockholms universitet. Infomötet kändes ganska ovärt egentligen, men hoppas jag får de arbetsområden jag önskat :) men det var kul att träffa Ann igen iaf, det var länge sedan jag såg henne!

Efter det så åkte jag hem till kusinerna och hade det megatrevligt! Åt god mat, skrattade och spelade Singstar och Band Hero. Börjar bli lite av en tradition, haha! Kan iaf konstatera att jag har världens finaste släktingar <3

Nu tänkte jag ta en titt i europakunskapspapprena... Waaaah!


999

Här kommer en daily update, tjohej:

I FREDAGS så slutade det med att vi dansade järnet på vår studentskiva. Kul, tycker jag :D vi började med att samlas hos Cissi för att sedan åka buss till Eskilstuna, där vi gick till McDonalds för att äta lite. Sen gick vi till Brasseri le Grande där studentskivan var. Kan väll säga att det var smockat med folk, men det var bra musik :) jag hade det fint iaf :D så tack tack HannaFridaCissi <3

I LÖRDAGS (dvs idag, fast igår... ja) sov jag lite för länge och har sedan pluggat Europakunskap på halvfart hela dagen. Har nog lärt mig en del ändå :) en ganska händelselös dag kan man säga, haha.

IMORGON åker jag och Ann till Stockholm för att få info om hur man jobbar som funktionär på Dans Dakar. Lite nervös faktiskt, hehe. Men det blir nog bra... Efter det så ska jag hälsa på släkten, för en av kusinerna har konfirmerat sig :)

Apropå funktionär så var jag nyss SÅHÄR nära på att skriva ett inlägg om hur irriterad jag är på P&L funktionärsrekrytering. Men jag struntar i det, det blir alldeles för gnälligt. Hehe.

Nu ska jag sova. GODNATT ALLESAMMANS :D

Radio

Jag borde ha pluggat Europakunskap idag. Har jag gjort det? Nä. Tiden har liksom sprungit iväg, väldigt snabbt. Får ta igen det imorgon... eller nåt :) Vid sju ungefär går jag ner till Cissi och sen åker vi till Eskilstuna! Hoppas allt går som det ska, haha. Sen ska vi dansa till bra musik och ha kul, synd att inte fler följer med bara D:

Aja, vi ses imorgon! Hoppas alla har en bra kväll, puss!


Euphoria

Idag är en så himla bra dag att det inte är sant. Det börjar med att jag får ett telefonsamtal som gör mig så sjukt sjukt megaglad och lättad. GLAD GLAD GLAD!!! :D
Och ikväll blir det studentskiva med Cissi, Frida och Hanna! Kommer bli dökul!
Helt enkelt en väldigt väldigt bra dag! Wee!



Megagammal bild... xD

Övningsköra

Idag har jag haft en lektion, cyklat hem, ringt runt till lite jobb, skrivit inbjudningslista till studenten, övningskört med lärare, övningskört (igen) med pappa, ätit två middagar och nu tänkte jag duscha. Jag var trött när jag vaknade och jag är trött nu... även fast jag sov ovanlig länge inatt. Imorgon blir det iallafall redigera film igen :D KUL KUL!


Skrivaren från helvetet

Idag har jag:

- Gjort ett religionsprov - CHECK!
- Haft en engelskaredosning - CHECK!
- Ätit i matsalen utomhus för första gången i år - CHECK!
- Dampat på vår skrivare - CHECK!

Det låter ju väldigt oproduktivt, men det känns väldigt bra att de två översta punkterna är klara! Det om skrivaren har jag lite kommentarer på. Jag HATAR våran skrivare. Skulle skriva ut mitt PA till imorgon. Funkar bra... till sida 14. Sen skriver den bara ut vita blad med lite svart kludd på. Pappa och jag en timme och försökte fixa skiten, men det gick inte. GAAAAAh. Och grejen är att detta är inte första gången som skrivaren krånglar när jag ska använda den. Utan den krånglar i princip VARENDA gång jag ska skriva ut något. Den har något emot mig... :( får skriva ut arbetet imorgon i skolan istället... och well, anledningen till att jag skriver om en skrivare är att jag helt enkelt bara ville få ut det någonstans, hehe. Fullt normalt.

Nu ska jag iaf bocka av ännu en punkt på att-göra-listan, nämligen att fixa inför PA-redovisningen imorgon. Komma på något fyndigt sätt att redovisa det på, och fixa klart allt. Får se vad jag hittar på :)


Hösten 2012

Nu har jag sökt till universitetet. Och för första gången på väldigt länge känner jag liksom att jag ser fram emot i höst. Alla alternativ och tankar jag haft innan har liksom inte känts rätt alls. Men dethär gör det. Förut har jag liksom tänkt att jag måste veta vad jag ska jobba med i framtiden NU NU NU och verkligen försökt hitta utbildningar jag tycker verkar spännande och intressanta (utan vidare resultat), även fast jag egentligen vet att jag inte behöver. Men nu verkligen insåg jag att jag kan göra vad fan jag vill, hur jag vill, när jag vill. När jag väl vet vad jag vill göra och utbilda mig till, så gör jag det. Men det får ta den tid det tar. Innan dess får jag göra det bästa av tiden, och jag tror och känner att jag har hittat ett väldigt bra alternativ! Inte gå på ett program bara för att andra gör det, för jag har ännu inte hittat något som känns helt rätt ännu.

Nu är det bara hoppas att man kommer in, hehe. HOPPAS HOPPAS!


Trött

Jag är så trött trött trött i huvudet att det inte är sant. Håller typ på att somna men det får jag inte, för det är för mycket saker att göra idag. Gaaah. Jag vill bara sova förbi kommande dagar. Snark.


Heaven is a place on earth with you

Nu känns det rätt bra ändå. Sofi och jag har fixat redovisningen och kommer äga på måndag (hoppas jag xD), religionsfrågorna är fortfarande sär med det känns rätt okej ändå och jag har en del idéer till PAredovisningen på tisdag. Eh. Det ska bli så skönt när måndag+tisdag är över. Sofi och jag räknade ut att det är runt 25 dagar kvar i skolan. Riktiga skoldagar alltså. Resten av de 52 som totalt är kvar gör vi massa resor, har helg, går på bal och allt sånt. Läskigt läskigt nära. Nästan ingenting kvar!




Hedda Gabler

Hade en riktigt fin dag igår, trots att det regnade hela tiden! Mamma och jag tog tåget till Stockholm där vi fikade och gick på hallwylska museet (där vi hade en guide som var så sjukt lik Gunnar xD). Sen kom pappa och vi gick och åt middag på restaurang, och efter det blev det teater! Har aldrig varit på Dramaten innan så det var kul :) tiden gick så himla fort haha!

Idag kommer Sofi hit :D vi ska fixa engelskaredovisningen!


Huvudstaden

Idag åker jag till Stockholm! Trevligt trevligt. Mina föräldrar och jag ska vara jobbigt kulturella och se på teater ikväll och även spendera dagen med något kul! Asnajs! Skönt med lite avbrott från mitt "hårda" pluggande, hehe. Nej men kul ska det bli! :)


Dark Paradise

Jag blir GALEN på instuderingsfrågorna till religionsprovet! Vi har fan inte ens gått igenom hälften av det han frågar om, jättemånga svar finns inte ens i boken och frågorna är så sjukt dåligt formulerade att man ibland inte fattar vad han frågar efter. Det är så himla frustrerande att man kan lyckas göra ett så pass enkelt ämne så himla svårt. Vädligt väldigt irriterande...

För att göra inlägget lite gladare så kan jag säga att Janina fyller år idag! :D GRATTIS GRATTIS Janina, och hoppas du får en riktigt fin dag! :)



Vad ska jag bli?

Sitter och försöker få ordning på alla utbildningar som finns. Det är otroligt svårt att sitta och försöka komma på vad man kan tänka sig att syssla med resten av sitt liv. Läsa om utbildningar och försöka tänka om det är intressant, ger jobb och är något man VILL jobba med. Något som är kul och intressant på samma gång. Jag tycker det är läskigt att tänka så. Det är liksom nu man får göra vad sjutton man vill och jag vet inte... Har några aningar men det är så svårt. Det finns så mycket olika saker och så många vägar att gå. Det finns liksom FÖR många valmöjligheter och det går inte att välja ett som verkar allra allra bäst för alla verkar liksom... Okej men ändå inte, och på dem som känns lite bättre så är jobbutsikten i princip katastrofal. Öh. Ni fattar. Det är svårt.

Everytime I close my eyes

Idag har jag varit på massage! Underbart! Jag behövde det. Nu känner man sig sådär lagom sömnig och inte lika megastel i ryggen längre.
En liten grejs som gjorde mig lite stressad var dock att jag inte hittade min nyckelknippa när jag skulle gå iväg. Alls. Can't find it. Det är liiite problematiskt med tanke på att mina husnycklar, min cykelnyckel och min skåpnyckel finns på den. Lovar att den ligger på något onödigt ställe i huset, men hittills vet jag fan inte var dom är. Möööh. Nycklarna, var är ni?

Annars jobbar jag på lite skolarbete. Ska bli så himla skönt när det är klart. Ba köööör. Sen är det nog bra om jag kommer på vad jag ska göra i framtiden så att det är någon poäng med pluggandet, haha. Ansökan ska ju vara inne i slutet av veckan. AAAAAAAH!!!!!!

Lala

Haft en riktigt fin dag idag. Skrivit lite på engelskan, åkt runt med mamma och fikat/handlat/sökt jobb och haft det allmänt trevligt. Sen så har jag som sagt haft min första körlektion och det känns riktigt bra! Men det var väldigt nervöst att köra med någon jag ännu inte känner. Men han var rolig och pedagogisk så jag tror det blir jättebra! :) weho!

MEN jag måste få gnälla lite på vädret nu när jag har chansen. REGN HELA DAGEN? Inte okej!


Dans Dakar

Igår hade jag lite av en deppdag. Allting var fel och tråkigt. MEN jag har bestämt att det var den dagen, och idag ska jag vara gladare. Jag ska få plugg gjort så att jag kan slappna av lite, jag ska måla naglarna i en überglad färg och så kommer det gäster hit på middag. Sen så fick jag alldeles nyss ett mejl från Dans Dakar där det stod att jag blivit antagen som funktionär. HUR KUL!? Hoppas jag kan åka nu bara, hehe.
Det blir väll min dag typ. En göra-allt-så-du-slipper-göra-det-senare-dag. Imorgon ska jag ut på en söka-jobb-runda och även ha min första körlektion! Lite nervös, men det ska nog gå bra. Köra köra bil! Nu jävlar ska jag ha körkort!

CHECK!

WAAAAAAAAH JAG HAR KÖPT EN BALKLÄNNING. WAAAAH!!! Jag är lite rädd för det är värsta impulsköpet och inte alls den klänning jag funderat på innan. Men denhär är väldigt snarlik och väldigt väldigt fin, dock i en annan färg. Lite nervös inför färgen, tror att jag eventuellt får sola lite i en cancerklämma innan eller nåt, hehe. Jag hoppashoppashoppas verkligen att den passar/sitter bra och att färgen ser bra ut och allt sånt. Läskigt. Dock beredd på att kanske få sy om den lite för bästa passform. Men just nu är jag så glad, höhö.

Ehm.
Annars så har jag haft det bra hos farmor och farfar. Det var så kul att träffa släkten igen, alla var där! Och alla gillade min morotskaka, yay! Så min påskhelg har varit fin! Tack allesammans <3


Ett inlägg om allt och inget

EMfotboll idag som sagt. Ett faktiskt ganska bra spex (MACARENA!) och såklart fotbollsspelande. Jag var dock bara med på spexet, haha. Jag och fotbollar går inte riktigt ihop. Efter det kilade jag hem och bakade en morotskaka tills imorgon då vi ska till landet. Den ser så himla god ut x)

Annars så planerade vi eventuellt att gå ut och dansa ikväll, men det blev tyvärr inget :( så jag dammade av gitarren istället och sitter nu och spelar lite. Jag är förvånad hur mycket som ändå sitter kvar efter ett så pass långt uppehåll! Känns bra att jag lärt mig något iallafall, haha! Jag borde verkligen ta upp gitarrspelandet igen (hur många gånger har jag sagt det nu? 100?) för det är verkligen kul att spela, men jag är bara så otålig. Så vi får se när det händer, hehe.

Och juste. Lov är det ju också. Påsklov... det sista lovet. För sen är det slut. 9 veckor kvar. Jag kommer ihåg att förra påsklovet så låg jag ute på altanen och solade iprincip varje dag. Det var så himla varmt och soligt och kändes som sommar. Dock låg ju påsklovet ganska sent förra året, men ändå. Det skulle vara ganska najs att bli lite brun innan balen och studenten. Jag kan ju inte vara albino året om liksom, hehe. Och med solandet så hoppas jag även att min hy blir bättre, den har verkligen flippat ur totalt. Jag blir galen! Jag tror aldrig den varit såhär dålig förut. Stress, skyller jag det på. Och kanske även för att jag haft ganska dålg kosthållning på sistone, hehe. I alla fall så minns jag att min hy var iprincip felfri efter Cypernveckan och tror det beror på solen. Så nu under lovet ska jag gå sminkfri och pressa i solen, höhö (very interesting).

Sååå. Det var ju ett långt inlägg utan någon röd tråd överhuvudtaget. Så kan det gå ibland! Wee!





Förra påsklovet

Titanic

Idag har varit riktigt fint. Börjar med finfint väder, en lektion och sedan en tripp till matsalen. Efter det så var jag hemma en stund och sökte till ytterligare ett jobb. Sen åkte jag ner till skolan där jag, Cissi, Jasmine och Frida åkte till McDonalds och råkade kasta ner Allt inklusive själva brickan i sopnedkastet. Hehehhheheheh, jag dog! Sen så åkte vi tillbaka och jag och Jasmine tillbringade lite tid på stan medan vi väntade på att de andra skulle sluta, och när dom gjorde det gick vi till bion och kollade på Titanic i 3D! Så fin film, men så mycket 3Deffekter vet jag inte om det var. Det var sjukt bra ändå, och jag tror aldrig jag varit med om så många som grät i en biosalong. Fint och sorgligt var det, som sagt!

Nu väntar sängen och imorgon blir det EMfotboll! Tack allihopa för idag <3


Hur långt man än har kommit

Musikmässigt är det väldigt bra just nu. Markus Krunegård har en nyutgiven skiva som jag gillar, och Kent har släppt en ny singel och har en ny skiva som kommer i slutet av April. Underbart! :D

Klicka på bilderna för att lyssna :D



På små moln

Jag skickade precis in mitt projektarbete.
Det är en så sjuk känsla. Efter alla månader av skriverier och slit så är det ÄNTLIGEN KLART!!! Det känns så otroligt himla jävla megabra! Fick dock lite nervositetsryck och sparade om det/dubbelkollade allt ungefär hundra gånger innan jag tillslut klickade på skickaknappen. MEN NU ÄR DET IVÄGSKICKAT OCH JAG ÄR GLADGLADGLAD och lättad. Weee!

Update: Bwahaha. Bara för att jag blev så glad så blev det såklart nåt problem med urkundmejladressen som gjort att arbetet inte skickats in xD faaaaaail!

Update 2: Fixat och donat. Wee!



Mitt ganska failade försök till att hoppa graciöst, men ungefär sådär känner jag mig just nu. Haha!

Allting kommer bli bra tillslut

Kommande dagar händer det nästan bara bra saker:

Tis: Bara en lektion. Win!
Ons: PA lämnas in, äntligen öveeeer! Efter det blir det bio på kvällen :D
Tors: EM-fotboll med ett skumt spex.
Fre: Åka till landet!

Ja. Bra saker! Dock inte så många som jag trodde det var innan jag skrev ner dom, haha. Aja, jag tror det blir en fin vecka. Hejsvejs!



Landet

CHECK!

Jag säger bara: Skriver projektarbete LIKE A BOSS! Någon osynlig kraft inom min fick mig att börja skriva som en dåre, så nu har jag hittat massa artiklar jag kunde använda och hunnit göra iprincip allt som skulle fixas. Så nu är det bara finjusteringar kvar. Ibland överträffar jag mig själv och det gör mig lycklig, hehe.

Nu väntar sängen. Imorgon är det måndag och då händer det grejer!



Megalodon

Vädret vill mig skämta aprillo. VARFÖR snöar det? WHYYY?

Jag tror helt seriöst att jag börjar bli förkyld igen. Är sådär orkeslös och snuvig och lite deppig. Sånt gillar jag inte, jag vill ju vara frisk. Speciellt eftersom jag måste få klart ett projektarbete tills på onsdag. Försöker hitta fler relevanta artiklar men de enda som verkar finnas är sådana jag redan använt mig av. Min handledare vill kort sagt att jag fyller på med information som faktiskt inte finns än... hur ska detta sluta, kan man ju undra!?

Igårkväll var det faktiskt väldigt mysigt. Våra nya grannar och vi körde på Earth Hour. Vi var dom enda i kvarteret. Haha xD i alla fall så kollade vi på en film som heter Contagion som var väldigt bra! :D meeen efter det så skulle vi såklart leta upp en B-film, och det slutade med att vi kollade på Megashark VS Giant Octopus. Behöver jag säga något mer än att den bl.a. innehöll en haj som hoppade upp och anföll ett flygplan på 10 000 meters höjd? Vi dog lite. Bwahaha!

Neej men nu ska jag nog skriva på mitt PA. Skriva skriva skriva!

RSS 2.0