Bad combination, maybe?

Reklam på Spotify:

Hej, dethär är Sylvia Vrethammar. Lyssna på låten som jag gjort tillsammans med Kristian Anttila.

Jag: WUT?

Konstig kombination eller vad?
Tråktant med freedom Carola mooves och fläktande vind i håret + cool snubbe som använder orden fitta/cp/string/piska skadligt mycket i sina låtar= vaddå?
Näh, chockad är ordet. Här sätter man potatisen i halsen minsann, håhå.


Det finns inga ord

Jag saknar dig

Jag saknar dig

Jag saknar dig

WUT?

Jag känner att skolan tar över mitt obefintliga liv just nu. Hela dagen idag har bestått av pluggpluggplugg, vilket inte direkt är något jag tycker är kul :( matten är bajs och jag fattar inte vad han vill att vi skulle göra, samhällen orkar jag inte göra just nu men alla säger att den suger, jag måste läsa kemi och jag måste skriva en laborationsrapport. YEAH, FUCK LIFE! Det har liksom knappt gått tre veckor och dom har redan ihjäl oss. Tänk hur resten av året blir liksom. Blä.

Jag har inte ens hunnit kolla på det nya avsnittet av True Blood som kom ut i söndags :'( VAFAN LIKSOM? Det börjar blir tradition att kolla på det på måndagseftermiddan direkt efter skolan, men näh, nu satt jag och gjorde läxor istället. Weho liksom. Imorgon är det en astråkig dag med massa tråkiga lektioner, och sedan ska jag hem och göra läxor igen. JAG VILL HA ALLT GJORT. Plus att jag liksom inte kan jobba och koncentrera mig ordentligt när det är folk runt omkring mig, så jag kan knappt jobba något i skolan även fast jag vill det lite då och då för att slippa göra saker hemma. Näh, det suger helt enkelt.

Kort slutsats: Plugg= bajs.

Tack och godnatt, medmänniskor <3 jag älskar er alla för att ni finns runt omkring mig <3

Godnatt <3

Jag känner mig ganska smart. Typ. Pappa och jag fixar biffen (alltså matteläxan) och jag tror att vi faktiskt kom fram till nåt vettigt och att jag kan skriva nåt om det nu. I hope. Nu ska jag tänka över vad jag ska säga imorgon, om jag nu ska prata imorgon. Sen ska jag läsa en bok för första gången på väldigt länge, håhå.

Sen så har jag kommit på vilka jäääääävla humörsvängningar jag har. No comments about that, men jag märker det själv. Ganska jobbigt. Jaja. Det löser sig nog kanske. Typ. Aldrig.
Godnatt folks :)

Skomodet hösten 2010

Om ni vill vara säkra på att ha rätt skor i höst, så ska ni definitivt satsa på dessa guldgripar från Le Unique. Dess djupa, vackra färg och fyrkantiga form prickar in två säkra kort på stilkartan i höst. Du hittar dem för ca 20 000 kronor i närmsta skobutik, ett riktigt kap om jag får säga det själv! Riktigt hypade är dem också så man får skynda sig rejält för att få ett par! Själv fick jag mina hemskickade för någon vecka sedan, först ska vara först såklart. Matchar dem till bruna manchesterbrallor och gul munktröja. READY TO GO!



Näh, jag hoppas alla fattar ironin :P
Seriöst sett så letar jag efter både höst/vinterskor och höst/vinterjacka. Det är stört svårt att hitta en vinterjacka som både är snygg och varm. Antingen ser man ut som en vandrande sovsäck, eller så fryser man röven av sig. Höstjacka är lite lättare att hitta, men jag vet inte vad jag vill ha, petig som jag är. När det gäller skor är jag också petig som fan. Weho! MEN JAG SKA HITTA, för jag vägrar gå i min skidjacka i vinter -.-
Nu ska jag räkna matte och förbereda mig inför RöoRö imorgon. Blupp.

Över min döda kropp

 

Idag köpte jag nyanyanya jeans :) najsigt. Nu har jag alltså inte jeansbrist längre. Dock kommer jag att sakna mina slitna favoritjeans :( *tjatatjatatjata* Blev de två sista paren av de tre som jag la upp bilder på för nån dag sedan. Jag gillar jeans. Snortighta ska dom vara. Rawr. Och bra bilder på saker jag köper är överskattat. Japp.

Imorgon kommer jag typ vara själv hela dagen vilket får mig att vilja gräva ner mig och ligga kvar där ett tag. JAG ORKAR INTE. Jag vill inte vara ensam.

Birthday Party

Fotografiska museet - CHECK!
Nya jeans, både blåa och favoriterna - CHECK!

Nu: Handla mat, laga mat och sedan läsa kemi. Woopidoo.




Dålig på vardag

Dagens aktivitetsnivå har sugit. Sovmorgon, sedan munch (lunch/middag) med mormor och morfar som gäster och nyss film, Bröllopsfotografen, som gick på TV. Ganska förutsägbar men ändå typ gullig och tragikkomisk film :)

Imorgon bär det av till Stockholm, mamma och jag ska gå på fotografiska museet (en del av hennes present) och jag ska även försöka hitta nya jeans. Sen på kvällen ska jag laga middag, 3 rätters, superkock som man är. Sen är helgen slut och det gör mig asdeprimerad. Jag har inte vant mig vid vardagen än. Dålig på vardag, liksom. Fast jag är inte duktig på fest heller för den delen, om man nu ska blanda i Markus Krunegård i det hela. Näh, mitt liv har haft bättre dagar. Just nu har mitt liv en dålig hårdag, fast utbredd på mycket längre tid. Typ.

Sova kanske? Låter som en bra idé. Min säng är världens bästa säng. IKEA in my heart <3




Jeans

Jag har jeansbrist sedan mina favoriter gick totalsönder :( dessa par vill jag lägga vantarna på asap, varav de tredje paret är samma som de som nyss gick sönder. I need snyggt sittande blåjeans+nya favoritjeans, yes. Gracias.



Alla är från Cheap Monday <3

Failure

Mitt mission idag var att köpa ett mörkrött nagellack. Alltså mörkt, typ vinrött. Det vill jag ha. Jag köper ett som ser ut att vara i rätt kulör, Bordeaux från Mavala. På provnaglarna (ni vet) såg det mörkt och bra ut. Jag kommer hem och målar på en nagel för att jämföra med mitt ljusa röda, London från Mavala, och inte fan ser jag nån skillnad på dem :( Bordeaux är en aaaaaaaaning mörkare och har überlite shimmer i sig, knappt märkbart. MEN JAG ÄR SÅ JÄVLA MISSNÖJD FÖR JAG VILLE HA ETT MÖRKRÖTT. Inte vanligt röd. Mavala ljög för mig :'(



Det översta är då det nya, Bordeaux, som skulle vara mörkt. Det understa är mitt gamla, London. No difference liksom.
Den snygga människan på bilden är jag för måånga antal år sedan :P

TGIF

TGIF.

Fredagar är en väldans bra dag. Det tycker alla lärare på skolan också. Typ alla lärarna sa "jaa, men det är ju skönt att det är fredag iallafall, eller hur!", men jag tror mest att dom syftade på sig själva :P men jag håller iallafall med.
Fredagar = <3
Ikväll ska mamma ha nån årlig fest med alla kollegor hon har, och jag och Max ska tydligen agera service-barn så att folk kan oja sig och säga hur lik jag är min mamma. Weho! Jag får pengar för det, hihi. That's great. Så nu ska jag börja hjälpa mamma med det sista.

Visdomsord

Vissa människor blommar ut tidigare men vissnar snabbt.
Vissa människor blommar ut senare men står sig längre.

- Pappa, aka poeten


Gårdagen

Igår hände det massor av grejer. Politikerdag, nollning, nollningsfesten.
Politikergrejen va faktiskt ganska intressant, det är ganska kul att se när vuxna människor gnäller och argumenterar emot varandra, hehe. Däremot blev jag bara ännu mer förvirrad eftersom dom hela tiden sa att den andra ljög/hade fel, så något smartare av det blev man ju inte.

Nollningen missade vi totalt, men tydligen så skulle den ha varit rätt trist. När jag cyklade ner så såg jag ettorna gå hemåt, och jag kan bara säga att när vi nollades så såg vi 100ggr värre ut...
Nollningsfesten kändes ungefär som en upprepning av förra årets nollningsfest, tillochmed Kethos hälsade på och skrek fina grejer till oss igen, och precis som förra året så ägde vi ut dom. Men njä, fest och dans är inte min melodi direkt. Vi gick hem tidigare. Men om man gillar sånt var det säkert kul :)

På morgonen vaknade jag med SJUKT ont i magen. Jag låg och vred mig och kunde inte resa mig upp först. Nu är det bättre iaf. Tydligen var det rätt många borta idag (många av dem av andra anledningar, hmm?) och jag känner att jag måste be om ursäkt för det, för jag var ju trost allt inte där heller. Så förlåt ._.

Nu känner jag att jag behöver reda ut massor av grejer i mitt liv. Jobbigt.

Fel

Nej, jag skolkade inte. Men ni som tror det kan tro det om ni vill :)


Nollning+fest :D

Hej hå, idag hade jag fysik när alla andra sov. Woopidoo! Håltimme nu, jag har altså varit hemma sedan ca halv 11. Ganska chill. Snart ska jag bege mig ner till skolan för en "politikerdag". Vi förväntar oss att få träffa Reinfeldt. Det kommer vi förmodligen inte att få göra. Jaja, eftersom politik inte riktigt är min grej så har jag inga stora förväntningar och förbereder mig på att tråka ihjäl. Sen efter skolan är det nooollning och vi ska se när folk blir inkletade med massa mysiga grejer. Sedan nollningsfest (jag kommer typ inte hinna köpa en billig biljett ._.) och sedan soooova. Och typ duscha. Cause otherwise I will be icky tomorrow :P
Dagens ilandsproblem är vad man ska ha på sig. Blupp.

MEN NU SKA JAG bli en fixartant och fixa grejer. Typ. Vi ses <3

Våran nollning, yeah!:


Listnörd

Hejhopp! Jag känner för listor idag.

Today:
- Samhällskunskap 2 ggr (aka särkunskap)
- Engelska 2 ggr
- Röst och rörelse. Eva glömde att vi hade en uppgift, så det blir nästa vecka istället. Yay!
- SLUUUT PÅ KONTOT *klappklappklapp*
- Slutade på sången, Pia blir sur :P
- Gitarrlektioner inbokade!

Tomorrow:
- Fysik, blä.
- Håltimme i 5 år.
- "Politikerdag", start kl ett!
- Nollningen på Europaskolans ettor!
- Nollningsfest på kvällen :)

Såååå, det blir inte en vanlig morgondag heller. Har hittills inte haft en enda normal onsdag. Inte mig emot. Lol. Fast alla samhällare som inte har latin har sovmorgon till kl ett :( det vill jag också ha! Boho! I need it :( men jag får väll typ dra hem och somna om eller nåt, haha :P
Vi ses imorgon, puss <3

Confused

Livet kan vara jobbigt när man är förvirrad över precis allting.

+ att min lampa gungar av sig själv. Freaky.


Fångarna på fortet ffs!

Jag slår på TVn och ser att det är Fångarna på fortet ikväll. Total nostalgi liksom (om man nu kan uppleva det som 17åring?:P) det är iaf så jävla bra, hoppas det håller måttet och är lika bra som innan.
Efter det så ska jag planera lite vad jag ska säga imorgon på Röorö, annars kommer jag att få panicpanic! NU BÖRJAR FORTET FFS! HEJDÅ <3

Markus skulle göra sig bra i det programmet i think :P <3


Naturgodis

Just nu sitter jag och fettar mig, jag väntar på att det nya TrueBlood-avsnittet ska ladda. (Megavideo är den bästa siten att kolla på btw) :D

Annars så har dagen faktiskt varit ganska kul. På fysiken lekte vi med magneter, på samhällskunskapen blev jag allmänt mobbad av min lärare för mitt val av alter ego och mina efternamn (._.) hahaha, och sen på Kemin kändes det faktiskt rätt okej. Han verkar vara en jävligt engagerad lärare, och om man bara håller sig på rätt stadie och är uppmärksam så tror jag han kan vara riktigt bra!
Efter skolan så gick jag med Sofi i en timme och hämtade en glömd iPod hon redan hade på sig(xD), och sedan till Hälsoskaparna med Ann. Vi ska på möte på torsdag, fan va seriöst det låter... haha. Men det blir nog asbra! JAG SKA BLI BIFF! (inte fläsk, som jag kommer bli om jag fortsätter som jag gör :P)

Imorgon har vi en lång tisdag... boho. Och jag känner hur ointressanta mina blogginlägg börjat bli. Bloggtorka kallar det. Liksom bara "idag har jag bläääähää" osv. Inte så kul att läsa liksom. Felåt, alla 10 som läser min blogg, jag ska bättra mig :P ^^


Saken är biff

Imorgon kan jag se fram emot 3h Kemi med Science10, plus en aslång förmiddag med olagligt tråkiga lektioner och jättesen lunch = hungrig och extremt uttråkad Jojo. Efter lunch har jag Kemi igen. Tack för HELVETESMÅNDAGEN, Kjell :(
Efter skolan ska jag vänta på Ann och sedan vi ska masa oss iväg till Hälsoskaparna och pröva gratisveckan. Vi planerar att börja träna där, och denhär gången ska vi lyckas ffs! Jag behöver träna för att orka livet just nu, i think. Hellre att jag blir träningsnarkoman än att jag inte tränar någonting alls. Jag har liksom hur mycket fritid som hellst. Let's do something with that time. Typ bli en hängmörad biff. Woho!

Nästa: Duschen :)
Vi ses imorgon allihopa... skolan kallar :(

Saker att se fram emot

* Naturgodis
* Hälsoskaparna
* High Chaparral

Typ bra grejer liksom. Faktiskt. My new life.
Nu ska jag snart köpa lite grejer jag behöver och göra läxan i RöoRö. Trevlig helg allesammans :)


Korven

Asså, pappa visade mig denhär videon. Jag dog. HAHAHAHAHAHAHA *andas*. Man måste lyssna på hela!



Annars så är mitt liv ganska så deppigt nuförtiden. Typ hej no-lifer. På riktigt. Kul att se hur alla andra lever normala liv när man själv inte gör ett skit. I need a new life. I en ny stad helst. Och ny skola.
Tjohopp!

You missed it!

Det är alltid dom mest sämsta och kommersiella låtarna som släpps som singlar. Därför kanske man missar otroligt bra musik pga av radion pumpar ur sig samma låt hela tiden och man blir automatiskt äcklad av bandets musik efter att bara ha hört en låt 100 ggr. Men alla deras andra låtar kanske är det bästa man har hört? Tänk vad mycket jag missar... kanske borde börja vara mer öppen?


Den Svenska Björnstammen

Dansmusik (länk)

Andas sunt med förnuft och släpper taget och kliver,
att förstöra för sig själv är det enklaste i livet
Jag vänder mig om för att se mig själv i ryggen
och jag vet att jag alltid tappat nåt

Jag vill inte längre veta vad jag kan
Jag misstror mig själv och håller ensam hand i hand

Så dansar vi till dansmusik igen
Så dansar vi till dansmusik igen
Så dansar vi till dansmusik igen

Jag dyker upp och försvinner med svansen mellan benen
Med näsan i vädret och foten i klaveret
Är en kutryggig själ i en akut ryckig kropp
Vi kan hänga tillsammans tills att ryggen säger stopp

Omsluten, inbäddad, omskuren, otvättad
Om turen fortsätter följer vi med

Rain

Idag = not good day. Allmänt trist liksom. Men Digitalt Skapande verkar rätt kul när man väl kommer igång med det, just nu lär vi oss bara hur programmet fungerar. Svenska är tråkigt, likaså matte(fast läraren är rätt bra). Engelska har en kul lärare=happy. Idrotten var asslapp och den nya läraren verkar faktiskt väldigt bra. För att liksom muntra upp mig ännu mer så fick vi får första matteläxa NÅGONSIN. Räkna en sida med typ 100 tal. Det tog 1,5 timmar, och jag orkade inte ens göra om de två sista som var fel, för jag har glöm hur man gör. Innan så somnade jag i soffan i typ ett år, jag va så jävla trött. Nu ska jag att så snart som möjligt gå och lägga mig igen.
Imorgon har jag sovmorgon och jag planerar att sova ut ordentligt så att min zombieutveckling inte påskyndas. Sen så kommer Sofi till mig på morgonen :)

Jag hoppas det inte regnar imorgon. Fuck regn liksom. Trampa inte på fler spindlar, Ronja! :P


Tomorrow

Nu har jag satt in alla bilder. Det visade sig även att alla pennorna sepade. Så vi ska lämna tillbaka dem xD haha. Men annars vlev det helt okej, jag snodde mammas silverpenna istället. Det första jag gjorde var att stava colosseum fel xD duktigt liksom. Jag skillade till mig som tur var och löste problemet ändå :)



Våran botoxbanan. Skapad på fysiklektion förra läsåret :D <3

Nu ska jag tvätta håret(woho) och sedan gå och lägga mig. Typ. Bläää. Imorgon är det torsdag och jag har min första riktiga skoldag nu. Fast det är typ bara nya ämnen så det lär ju bli massor av introduktion igen. Jätekul. Not. Jag kan ivarjefall se fram emot SvenskaB, Digitalt Skapande, MatteC, EngelskaB och Idrott. Jobbigt liksom. Men Kjell har varit jättesnälla mot oss och lagt Idrott allra sist på dagen :D det är helt perfekt (läs: man kan duscha hemma istället!) och vi har nya lärare i ALLA ämnen jag ska ha imorgon... kan bli intressant. Vi vet iaf att matteläraren seglar. Och att han känner sig gammal när Amanda säger "chill". Haha xD

Duschen it is! Godnatt <3

Dagens projekt - Fotoalbumet

Kom hem från Båtfesten för ett tag sedan. Vi gick ner dit, paddlade kanot (xD) satt och pratade och några åkte ut och seglade :) sen efteråt så satt Amanda, Cissi och jag på Blå Koppen för att fika och snackade ett bra tag om random grejer. Efter det så gick jag in på Bokia och köpte lim och nu sitter jag och klistrar in foton i albumet :D

Jag måste dock säga att det tog ett tag att få in snitsen. Den första sidan ser ut som fan, eftersom jag typ drällde på en liter lim på fotot. Nu är pappret lite buckligt :( fast nu är jag superpro och det blir jättefint. Sen så skulle jag skriva en rubrik med specialpennor som hon i butiken prackade på mig, men den bara DAMPAR loss och vägrar att fungera. De två andra funkar, men just den jag valde bestämde sig för att fuckar ur. Jaja. Bajs på burk liksom.

Jag håller även på att fixa middag. Jag måste säga att jag var SÅ nära på att ta en till av pizzorna som ligger och frestar mig i frysen. Men jag kokar pasta istället. Pasta Pesto is teh shit. Asgott. Fast det måste vara rätt sorts pasta, för det smakar liksom annorlunga beroende på vilken form på pastan det är, you know. Farfalle blev det. Om nom nom. Det skulle liksom inte ha fungerat med t.ex Gnocci. (Håll med mitt konstiga resonemang). Pastafjärilar <3

NU PIPER SPISEN. Om nom nom. Puss <3

Fysiken kommer ta mitt liv xD

Dagens skoldag är avslutad! Kl tio slutade fysiken och det är den enda lektion vi har innan lunch, och vi har inga lektioner idag på eftermiddagen för att vi ska ha en båtfest på ångbåtsbron istället :) vi ska förmodligen gå dit, men jag cyklade hem under tiden då alla andra också gjorde det så det kändes lite ensamt att stanna kvar i flera timmar utan att göra nåt xD men halv 2 cyklar jag ner igen och möter resten av Europaskolan. Woop!

Sen så lyckades vi äntligen komma in under Djäkne till våra skåp. Mitt är allra längst ner... och särlitet. Woho liksom. Sen så kan vi inte komma in där eftersom det är något fel på portlåset så vaktis var tvungen att öppna. Smart som jag är så låste jag in alla mina böcker där, och har nu därför inga skolböcker om dom inte fixar låset tills imorgon :) Skitbra :P Fast jag tror inte att jag har några böcker däri som jag behöver ändå... hoppas jag. Men jag orkade fan inte bära runt på dem. Dom får fan ligga där nu. Hehe.

Just nu sitter jag och hungrar ihjäl. Jag funderar på att ta någon av de 40 pizzorna som ligger i frysen. Max hävdar dock att det är HANS pizzor och att jag inte få ta några. Glöm det, Max. Mamma gav dig pengarna. Sen så är du skyldig mig efter att du käkade upp hela min Ben&Jerrys utan att fråga. Som jag dessutom köpt själv. Jävla svullo.
Pizza here I come! OM NOM NOM.
Jag väntar även på att posten ska komma, hoppas mina kort jag beställde har kommit då :D:D:D:D

Jag vet inte vad jag ska göra längre

Alla sover förresten. Godnatt.


Trummisen

En sak som jag varit grymt sugen på ett tag(typ 1-2 år) är att börja spela trummor. Det verkar askul! Min bror spelar trummor och är jätteduktig, men tyvärr verkar han ha lagt av med det nu så jag kanske ta över? :P jag har konstigt nog rätt bra taktkänsla och jag tror jag skulle kunna bli en ganska bra trummare :) håhå, jag vet inte om jag skulle byta ut sången eller gitarren och kanske börja på trummor istället? Trummor är rätt unikt att kunna också, om man jämför med alla miljoner som kan spela gitarr/sjunga. Sen så är jag inte särskillt bra på något av dem, så man kanske borde pröva något nytt innan det är försent? Jag kan iallafall ställa mig i kö och så kan jag se hur jag gör när jag får en plats. Det skulle vara askul.

Om jag ska välja mellan sång och gitarr så tar jag gitarr, för vad än alla tror så är jag inte sådär jättebra på att sjunga. Jag tror liksom inte att jag kommer kunna sjunga bättre än vad jag gör nu (dvs typ halvokej) och därför väljer jag hellre gitarr. Typ. Kanske. Vi får se hur jag gör med sången denhär gången... och gitarren. Jag har beslutsångest, eftersom jag knappt orkar engagera mig i något av dem. Jag vill liksom bli bra, för jag älskar musik och vill gärna kunna spela, men jag har fortfarande inte kommit underfund med om jag hittat rätt instrument. Men om jag skulle välja två instrument att kunna, så skulle det vara gitarr och trummor, ingen tvekan.

Vi får se hur jag gör. Musiken ska jag i alla fall fortsätta med på något sätt. Det vet jag.

Jag har skyhöga krav Och det här är lagom, Men det är inget för mig

Kortkortkort dag idag. Skönt. Bara nya lektioner dock. Röst och Rörelse (undrar hur många gånger jag fått höra att jag är sne i ryggen nu?), SamhällskunskapA (läraren har ingen BH o.o) och EngelskaB (Kent är SÅ mycket bättre än våran förra lärare :D). Jag är skapligt pepp på RöoRö även fast jag kommer hata mig själv för att jag valde det, men det är bara bra för mig att lida mig igenom det. Engelska är jag också pepp på, Kent verkar vara en asbra lärare och jag tror engelskalektionerna kommer bli 100gg roligare nu.
Samhällskunskap däremot fick dagen att gå långsammare än den egentligen skulle gjort. Den lektionen kändes som en eeeevighet, även fast den bara var 10min längre än Engelskan som bara flöt iväg! Samhällskunskap finner jag nämligen otroligt tråkigt och är totalt ointresserad, men betygskriterierna motsvarade i stort sett att man ska överanalysera alltihop och tänka logiskt, så det blir nog skapligt lätt att fixa bra betyg i det ändå. Överanalysera är jag rätt duktig på efter alla år med Figge som lärare. Så det går nog bra ändå. Det är bara att släpa sig igenom det och se glad och närvarande ut typ.

Efter att ha slutat 12:55 så vandrar jag hem och typ sover. Dricker smålandste och kollar på TopModel. Jag hittade mitt schema också, det låg hemma. Hehe jag tjatade på Johanna och var övertygad om att det låg i hennes väska :P But it didn't. Har nu fört in alla lov, studiedagar (VI HAR STUDIEDAGAR!!!) och utskrivna prov i almenackan. Ordning och reda är min melodi. Kontrollfreaket.
Vi ses imorgon kära vänner. Om jag inte smält ihop till en klump på golvet dvs. Tjohopp!


Blur

Hmm, vad ska man säga om dagen? Vi samlades i Djäkne och sedan klassrummet för introduktion, fick sedan reda på att vi skulle hitta på frågor om skolan alt. vara funktionärer på stadsvandringen. Gunnars grupp (dvs jag och några till) fick frågorna, sedan gick vi och "hjälpte" dom andra med stationen. Satt där i flera år och pratade, sedan gick Amanda, Cissi och jag och fikade på Lauras i några timmar :P
Det har btw inte regnat ett dugg, SMHI suger.

Tydligen så ska vi börja med schemat redan imorgon? Bwöh. Jag vet inte om jag står ut med dethär. Vi får väll se. Orka. Jag har kollat på nya avsnittet av TrueBlood nu iaf. Tydligen så ska tiden gå snabbare om man följer en TVserie, för att man liksom "ser fram emot något" som kommer regelbundet varje vecka och det får tiden att gå snabbare typ. Jag ska fan följa TVserier hela året. Vi får se hur dethär går. Vi får se...

Back to school

Jag gillar att jag totaldissar min säng för att sitta här och vänta på att håret torkar. Sova är så jääääävla överskattat :) Sen så har jag bestämt att jag ska börja gå till skolan I TID dethär året så att jag slipper springa som en jävla utter varenda morgon för att komma i tid. För det är om något en dålig start på dagen. Nä, relaxed mode ska det vara.

Dethär året gäller det. När dethär året är klart så har jag klarat av det värsta. WOOP! Snart studenten ffs! Man måste tänka positivt liksom :) jag hoppas hoppas hoppas verkligen att dethär året blir brabättreBÄST. Jag vill att det ska gå snabbt, fast att jag ska ha roligt under tiden. Jag vill liksom... njuta av domhär åren och inte bara plugga röven av mig (även fast jag kommer göra det ibland ändå). Så det är lite blandade känslor. För det är liksom Skola = roliga människor, fast även på samma gång Skola = plugg 24/7. Så jag vet inte vad jag ska tycka. Fast eftersom jag kan träffa roliga människor utanför skolan, så väljer man ju hellre ledighet. Men när man tänker efter så skulle jag fömodligen inte ha träffat samma roliga människor om jag inte gått i skolan. Så om jag skulle ha varit ledig hela mitt liv så skulle jag vara fetensam. Fan va sorgligt. Näh, skolan är bra i vissa fall. Men den suger när man måste läsa ämnen man absolut inte vill läsa. Jobbigt liksom. Blä.

Jag undrar vad som händer imorgon. Om vi går efter schemat dör jag. Nä, jag vill ha en uppstartsvecka ffs! Fast om jag tänker efter så kan vi inte gå efter schemat för vi börjar halv 10. Puuh. Men jag hoppas vi gör nåt kul. Typ :)

Godnatt allihopa, och hejdå Sommarlovet 2010. Nu ses vi aldrig mer.

Faktiskt

Kent hjälper mot allt.
Hur kan ett band lyckas så fantastiskt bra varenda gång dom skapar/gör någonting?

Jag ser en framtid där
Jag kunde bli något stort
Så blås en kyss och fyll min kvot



Just nu

Just nu:

Jag sitter och målar naglarna och det blir jättefult :( VAFAN LIKSOM?
Jag har även strosat runt med Annica och janina i livfulla Strängnäs och ätit sallad i hamnen. Nu sitter jag som sagt här och har allmän damp på att nagellacket är sär. För det är inte jag som målar fult, nejnej. Det är nagellackspenseln som lämnar fina ränder efter sig. Fuck Depend.

Sen så måste jag hinna duscha och tvätta håret, välja kläder så att jag slipper tänka på det imorgon och även typ... dö? Kul liv. Jag vill inte att sommarlovet ska vara slut. Jag vill verkligen inte. Men ibland kan inte allt vara som man vill, så jag får väll stå ut. Det kanske blir kul. Typ. Inte.


Pizza on a can

Heheh, igår va kul :) vi gillar att skrämma upp oss själv med icke-läskiga grejer. Typ Sims. Och TVapparater. Jag vill bara säga att jag gillar er. Väldigt väldigt väldigt mycket <3
Solsidan, hostel, pizzadeg som sprängs, rappakalja och annat mys <3

Idag har jag rätt mycket att göra. Snart ska jag träffa Annica och Janina, så jag borde väll göra mig iordning till det. Sen så måste jag fixa saker tills imorgon, typ naglarkläderduschaosv och även fixa skolgrejer. Fast mest måste jag förbereda mig mentalt. Typ. Det kommer vara rätt jobbigt att gå upp så tidigt varje dag :( första skoldagen är jag alltid ÜBERPIGG när jag vaknar, men sen så blir jag bara tröttare och tröttare ju längre tiden går xD

Sen så har jag ÄNTLIGEN beställt foton till albumet jag fick i födelsedagspresent. Fick ryck igår när jag väntade på att bussen skulle gå och beställde det. Det blir asbra. Jag gillar fotoalbum, det är mycket mysigare att glo i såna än att kolla på en dator. Tyvärr så är alla mina kort av GANSKA dålig kvalité, men dom får duga. Jag får välja ut dom som är finast av alla fina kort jag beställde, typ. Det blir bra.

NU ska jag fixa och typ tagga dö inför imorgon. Det blir nog bra. Kanske. Wehe! Puss <3


Dumma kamelkaravan!

För typ några dagar sedan så regnade det, blåste och var allmänt molnigt. Nu däremot är himlen klarblå, det är helt vindstilla och det är ca 500 grader i luften. Jag har kommit fram till att jag aldrig skulle kunna överleva i Öknen, inte ens om jag hade allt jag behövde. Jag skulle kollapsa på en timme ändå.

Just nu verkar det dock som att just mitt rum är en ökensimulator. Det ligger sand lite överallt, det står en kamel i garderoben och nyss så kom det en nomad och knackade på. Och mest karaktäristiskt av allt: Det är som att sitta i en ugn. Frivilligt. Som tur var har jag två privata tjänare som fläktar mig med palmblad (aka min bordsfläkt). Utan dom skulle jag icke överleva.
Om ett tag ska jag ta mig till oasen Maersoen. Närmare bestämt 16:35. Kamelkaravanen jag skulle åka med blev tyvärr lite försenad. Där ska jag iaf träffa mina vänner Ronja, Frida och Jennifer, äta speciell ökenmat och ha det trevligt ute i vildmarken. Vi ska ha det roligt innan vi tvingas tillbaka till storstaden igen för att utbilda oss till härskare över landet. Ack o ve, må farao förbarma oss.


Ne, men seriöst så är det dövarmt, det gick ingen buss 14:40 så jag ska ta den som går 16:35 istället :) MOT MÄRSÖN! Wehe! I övermorgon börjar skolan och det har jag inga åsikter om. Säger vi. Puss <3

WTF?

Varje gång jag ser dethär dör inombords. Av typ lycka. För det ser så jävla roligt ut. Är dethär alltså deras jobb? Dom måste iaf gå sådär varenda gång dom byter plats. Vi skulle egentligen fått se dem live när vi var i Grekland, men tyvärr så kunde vi inte det pga demonstrationerna. Istället visade Hanna, Ronja och Ludde upp denhär filmsnutten på deras redovisning :P sedan dess har jag liksom inte hittat den, men nu hittade jag den och bröt ihop på nytt xD

Hehe, ni som inte sett den: Watch it!


Randomness

Tjoho!
Imorgon åker jag mot Jennifer tillsammans med Frida och Ronja. Det blir ett bra avslut på ett fint sommarlov <3 jag har trots allt hunnit med ganska mycket, även fast det inte känns så. Loven går så mycket fortare när man blir äldre :(
Jag gjorde en riktigt trevlig upptäckt på schoolsoft. Jag tror nämligen att vi har två lov denna hösttermin, precis som de sa att dom skulle införskaffa på något ESmöte för ett tag sedan. För om man kollar på vecka 39 och 44 på schemat så finns det inga lektioner inlagda. Jag hoppas verkligen att domhar lagt in ett till lov. Fan va underbart det skulle vara <3 För visst brukar man bara ha höstlov, och sedan jullov?

En annan JÄTTEFIN upptäckt jag gjort angående schemat, är att efter vecka 8 så kommer jag att sluta vid lunch varannan vecka för vi kommer bara att ha kemi varannan :D Men jag lovar att typ europakunskapen kommer ligga där :( så jag ska inte säga TJOHO! för tidigt. Men jag tror iaf att vårterminens schema blir bättre än höstterminens. Det brukar liksom vara så. Woop!

Nu ska jag tvätta håret. Very exciting news <3


Geniet #1

OMG VAD JAG ÄGER!
Jag har länge försökt att ladda in bilder från mobilen. Det har aldrig fungerat. MEN NU SÅ ANVÄNDE JAG MINA SKILLZ OCH LYCKADES LADDA IN ALLA BILDER+FILMER :D:D:D:D Happyface! Bered er på random bildbomber framöver :P





Armband

Jag kar köpt nya armband, weho! I like. Fast det som är grönish är inte nytt... jag hittade det i min gamla låda :D



Cosy bild.
Från vänster: Snö, Urban Outfitters, Väskbutiken i Eskilstuna xD

Garnier

Jag trycker på turboknappen och åker ner och handlar random grejer. Bland annat gele, deo och en ny ansiktsscrub. Bäst för den att den är bra :O
Sen så har jag bakat små Pain au chocolat som förhoppningsvis blev goda, i don't know yet :)


Det var länge sedan...



Skärpa <3

Angående ingenting liksom

Hej va onödig jag är. Nu har jag förnyat kategorierna om någon bryr sig :P

Kulturnisse = Gjorde kategorin "Musikfreak" lite bredare :P
Bilder från livet = foton, helt enkelt. Typ bara foton.
Tankehörnan = Som dagens Hjärnverksamhet fast typ... bredare :P

Weho, CARE-O-METERN STÅR PÅ NOLL :D:D:D:D

Spooky Radio

God kväll!
Jag sitter och läser random forumtrådar och halkade in på paranormala fenomen (surprise!) Ett av inläggen där påminnde mig om en egen upplevelse.

För några år sedan var jag i Italien några veckor precis efter att sommarlovet börjat. Vi bodde i ett gammalt stenhus som vi hyrde tillsammans med några av mamma och pappas vänner. Jag sov helt ensam i ett eget rum på övervåningen (ville jag sova ensam? Nej) och det va asläskigt varje gång jag skulle lägga mig xD Hela detdär huset var obehagligt, om än väldigt vackert och mysigt. Det fanns extremt myxket udda prydnader överallt, som porslinsmasker, konstiga tavlor och värsta av allt - trästatyer med riktiga tänder :S dom va grymt obehagliga, och stod såklart på spishällen utanför mitt rum :)
MEN det är inte det som gjorde så att jag typ sket på mig, utan det var min mamma och pappas rum. Jag var ensam på övervåningen och skulle hämta något random i resväskan som var i deras rum. Jag går dit och ser att det är släck, så jag sträcker mig efter lampknappen och tänder taklampan, och plötsligt går radion i rummet igång på högsta volym! Jag rycker till som fan, släcker och springer därifrån xD

Det visar sig sedan att radion av någon anledning är kopplad till taklampan. Eöh? Läskigt som fan var det i alla fall xD


to-do-list

Dagens JÄÄÄÄÄÄTTEROLIGA projekt:

- Töja ut mina nya ballerinaskor så att jag slipper amputera fötterna när jag vill använda dem.
- Döda en VÄLDIGT irriterande minifluga som sitter på min dator.
- Sortera tvätt (yeeeey)
- Tydligen ska jag även laga mat? Jahapp.

YAY! HAPPY DAY! Not.
Seriöst. Chips är gott. Talkshows är också rätt kul. Partyparty. Askalas :D

NU ska jag försöka hitta på något roligare. Något som är väldigt roligt är att Max har campat inatt. Vid jehovascampingen. Utan sovsäck :D HAHAHAHA JÄVLA MUPP. Han kommer ha frusit som en hund. Han inser inte hur kallt det blir på natten :P hoppas dom inte skadat sig på nåt sätt bara, man vet ju hur dom är -.-



Fyra dagar kvar

På måndag börjar skolan igen, och konstigt nog känns det helt okej. För kanske två veckor sedan blev jag totaldeprimerad vid tanken på att jag snart skulle tillbaka till skolbänken, men nu är det rätt chill. Även fast ingen slår ledighet, så kanske det trots allt blir rätt trevligt att se massa ansikten igen och gå tillbaka till rutiner? Konstant ledighet kan bli ganska tråkigt tillslut. Jag tror jag är i den tråkighetsfasen... hehe.
En av anledningarna till att jag inte ville tillbaka var att jag vara rädd att vi skulle delas upp jättemycket. Det vill jag inte, jag hatade tanken på det och det gjorde mig nedstämd. Jag vill ju kunna umgås med alla underbara människor som jag älskar, jag vill inte speareras från er :( Men nu när vi har fått schemat känns det otroligt bättre. Vi går iprincip olika klasser, jag vet, men ändå :D jag låter som värsta stalkern, me jag kan inte hjälpa det :P hihi

SÅ, jag har i stort sett allting redo. Psyket, saker som ska fixas, random shit. JAG ÄR REDO!

(fast ingen slår sommarlov :D)

Dollarzzzz

Hejhå liksom.
Och DÄR gick mitt läsarantal ner till det normala igen :( det va kul så länge det varade iaf... (komtillbaka ._.)

Jag har precis tvättat håret och förbereder mig för att gå och sova. Mucho bueno. Muy bien. Jag kollar på andra klassers scehman och skrattar. Höhöhöhö.
Dessvärre så garvade jag inte när jag suttit på Forever21s hemsida och klickat ihop lite grejer, ska precis betala och ser fraktsummar på 44 DOLLAR! Jävla miffo. Det är ett rån! Ofta man beställer då? :( tyvärr så hittade jag sjukt snygga skor för 88 spänn... och kläderna va apfina som jag ville ha :( men 44 dollarzz? No no.

Sen så tycker jag att dollar låter rätt vräkigt och dyrt om man jämför med alla andra valutor, trots att den bara är värd typ 7 spänn.

Norsk krone - Nej
Svensk krona - Nej
Pund - Nej (pundare...)
Euro - Nej (alla uttalar olika?)
Yaun - Njää
Franc - Nej
Peso - Nej
Dollar- Ja! (DALLARZ!)

THEN I GIVE YOU A MILLION GAZILLION FAZILLION KAZILLION ZIZILLION DOLLARRRZZZZ!!!!



Schemat är här!

Dethär är rätt kul. Jag är faktiskt ganska nöjd med mitt schema. Det kunde varit värre, liksom :D och det är inte lika uppdelat som jag trodde. Jag har håltimmar där många andra har håltimmar, äter lunch när andra har lunch osv. Jag är rätt nöjd. Det kanske kan bli ett bra år trots allt?

Tyävrr så har dom precis som förra året gjort måndag och torsdag till the days of hell, och gjort så att tisdagar och fredagar är najs. På onsdagarna har jag en aplång håltimme från 9:50-12.25 :S det har jag även på tisdag eftermiddag, fast inte lika lång. På fredagarna har jag sovmorgon till 9:50. Så det är faktiskt helt okej.

Hoppas dom inte "glömt" att lägga in någon lektion bara. Jag ser ingen mentorstid, t.ex. Men hittills är jag nöjd iaf. Det är bara måndagen jag har problemas med, då är det bara tunga lektioner+sen lunch. På torsdagen är det iaf lite typ "roliga" lektioner och så har jag lunch tidigt.
Tiderna jag slutar är helt okej. Både den tidigaste och den senaste tiden ligger på tisdagen, då jag varannan tisdag slutar 12:55 eller 16:35. Restrerande dagar så ligger tiderna runt 14:35(mån&fre)-16:25(ons-tors).

DET KUNDE VARIT VÄRRE! WEHO!

Update: Nya upptäckter är bland annat att:
- Vi ska inte ha Johan Wild i matte. Vi ska ha nån Erik Valdermarson typ? Vem är det? O.o
- Vi ska ha Kent aka SAY WHAT? i Engelska xD
- Vi ska INTE ha Linda i Idrott :D:D:D fast jag vet inte hur/vem den nya vi ska ha är iofs xD Helena heter hon...

Spännande med nya lärare iaf :) synd bara att min fysikplåga är kvar...

Den hette La Clique, inte Le Cirque xD

Jag funderar på om jag ens ska beskriva gårdagens kväll, för den va så jävla bra att jag inte kan beskriva det på ett rättvist sätt. Alla som gillar lite smått bisarra shower borde se La Clique. Eller rättare sagt, MÅSTE se La Clique. För det va så jävla bra! Det var fantastiska artister, mycket HUMOR så att man satt och asgarvade hela tiden och en sådan otrolig skicklighet! Alla artister uppträdde på en scen som hade en diameter på ca 3 m, men lyckades ändå göra saker som gjorde att man bara gapade xD

De som uppträde var bland annat:

- Carl Einar Häckner (ja du... allt-i-allo trollkarl+allmänt skum? xD)
- Den norske gummimannen (som bl.a. klämde sig igenom ett tennisracket O.o)
- Rullskridskoåkare
- Man som gjorde akrobatik med hjälp av ett badkar fyllt med vatten + linor från taket.
- En trollkarlsstrippa (xD)
- Två män som var en jättestor docka som uppträdde till musik (lite mikael meschke-stil)
- Två akrobater som lyfte varandra på olika sätt
- En som gjorde sjukt avancerade rockrings-och hopprepsnummer

Sen så var vissa av dem uppe flera ggr och gjorde flera olika nummer. Hoppas jag inte har glömt att nämna någon bara :O
Sen så såg vi JÄTTEmånga kändisar i publiken xD det av rätt kul :P

Man fick tyvärr inte ta bilder under uppvisningen, så jag tog en bild från internet istället :P



Iaf, dethär gjorde mitt år typ. Jag kommer vara glad i en hel vecka, minst. Så bra var det. Jag gillar sånahär shower. Jättemycket!

Mitt frisörbesök

NU är jag hemma efter klippningen. Chopp chopp! Det gick bra, hon va snäll osv, men när det kom till betalningen blev det problemas xD det blev problem med kortgrejen, så vi visste inte om den dragit för mycket eller för lite, så jag var tvungen att ringa mamma och fråga om det dragits något från kortet. Det stod att det va 450 spänn reserverat. Wut? Det kostade inte ens så mkt. Det slutade med att jag betalade en gång till, och så skulle vi kolla på mitt saldo imorgon också skulle jag ringa om det dragits för mycket :) lite trixigt ändå xD

Här är iaf the result. Jag ursäktar mina vackra miner (jag leker sköldpadda).
Det ser lika långt ut, MEN den uppmärksamme lägger dock märke till att jag har plattat håret en del på efter-bilden. Förut när jag plattade mitt hår så räckte det till det nedersta revbenet, nu når det plattade håret till den längd jag hade förut när håret var hellockigt. Så jag vet i stort sett inte vad resultatet blir... det får jag se efter att jag har tvättat håret :S det kanske blir überkort? :O:O:O you will never know... until tomorrow :D just nu känns det iaf helt okej, om det blir för kort och fult så får jag väll ha en plattningsperiod ett tag tills det växt ut en bit :P woop woop, allt löser sig!

Före:



Efter:


Failure

Det är jättekul att råka sätta in ett glas i diskmaskinen som man glömt var fullt med vätska och se hur ALLT innehåll sprider ut sig i köket.
Extra kul bir det när man inser att vätskan i detta fall är mjölk.

Hello, stinky kitchen! -.-

Uppe med tuppen

Hej hoj liksom.
Jag är uppe astidigt idag. Vaknade av mig själv (!!!) kl 8 O.o det var ganska jobbigt, och ändå orkade jag inte gå upp 2h senare och snoozade typ 20 ggr. Jag ställde väckarklockan för att jag inte skulle missa klipptiden, hehe ^^ tydligen så hade dom även varit här och städat under tiden jag halvsov... eöh? Wtf?

Bara för att jag vill dela med mig av MUSIIIIIIKEN så lägger jag nu in min tillfälliga spotifylista som jag lyssnat sönder de senaste veckorna :) WOOP WOOP! Enjoy :P

The Spotifylist of HELL!!!

Okej, en nutidshändelse. Telefonen ringde nyss och det var farfar som frågar om pappa är hemma. Jag svarar näpp och då säger han att jag ska gratta honom från farfar på "Larsdagen".
Min första tanke är ZOMFGKAZZAAAAA FYLLER HAN ÅR IDAG????? men kommer efter några sekunder av panik på att han inte alls fyller år, och att farfar menar att dom har namnsdag idag xD alla på den sidan av släkten heter Lars på något sätt, släktnamn liksom. Farmor undrade även om mitt paket har kommit, jag ska kolla posten nu xD Weho!

Nu ska jag börja göra mig iordning osv osv, sen choppa av mitt hår och sen dra till Sthlm :D:D:D ses <3

Tecknarskillz

Jag rotar igenom mina bildarkiv ibland. Ibland så hittar man rätt roliga saker. Som t.ex bevis på mina råa tecknarskillz from hell. Varför? kan man undra. Tja... det undrar jag med. Riktigt vackra tycker jag iaf att dom är. Vissa skippade jag dock att lägga in pga att folk kan bli lite småupprörda :P

Here we go, ta det med en nypa salt :) vi börjar med tha girlzzzzz






Stuff

Förutom att totaldampa på Internet och äntligen lyckats kolla på TrueBlood som förövrigt var sjukt spännande, så har jag även kollar på Det Okända ikväll :) Dom filmade nämligen i Strängnäs (Stallarholmen) hos Ronjas släktingar! Det var kul att se :P jag gillar Det Okända, även fast jag får lite bieffekter av det (dvs min mörkrädda sida träder fram). Spöken och dylikt är interesting. Very very interesting, speciellt, om man som jag, tror på det :D
Jag gillar när det finns paranormala grejer i vardagen, även fast jag själv är rätt lättskrämd när det gäller just spöken ^^ det gör saker mer intressant :D

Imorgon ska jag upp tidigt och klippeliklippa av mitt hår (not, ska toppa) och hoppas på det bästa <3 Om en vecka börjar vi Europabarn skolan, woop woop -.- jag får göra det bästa av situationen helt enkelt...

Godnatt alla glada <3



Söta Linnea och söta Cissi <3 :D

Fake Blood

Just nu sitter jag och försöker kolla på nyaste avsnittet av TrueBlood. Tyvärr totaldampar sidan som jag brukar kolla på, så nu måste jag försöka se den på en annan sida som har mycket sämre kvalite :( nyss kom jag in på en jävla kasinosite när jag skulle klicka på play. Great. Och nu ser jag att sidan med dålig kvalite inte nes hunnit lägga upp det nya avsnittet än. Ännu mer great =.=

Nu ska jag leta vidare. För jag måste se :( böhö!

EDIT: NU HITTAR JAG DET I THINK! YAY!

EDIT2: MÅSTE HELA JÄVLA PISSINTERNET FUCKA UR NÄR JAG ÄNTLIGEN HITTAT ETT STÄLLE DÄR JAG KAN KOLLA MED HYFSAD KVALITE?

Varför krångar ALLTID teknikprylar med mig? Speciellt mobiltelefoner och datorer hatar mig, dumma apparater :(

Frisörbesök

YES! Klipptid imorgon kl 13:00 :D:D:D då slipper jag vara risbuske när jag börjar skolan igen :P hoppas frisören är bra bara och vet vad hon gör, jag kunde inte gå till samma som förra gången =.= så det är bara att hoppas på det bästa :P vissa frisörer är bättre på att klippa lockigt hår än andra, och jag hoppas dethär är en av de bättre :)

Har ni tänkt på att i schampooreklamer och sådant, så motiverar dom alltid för hur BRA schampoot är med att "håret känns som att du precis varit hos frisören" och menar att frisörer alltid gör så att håret blir extra fint då man går därifrån (dvs använder salongsschampoon, hårstyling mm som man inte kan göra hemma) och att man känner att man är sådär extra fin för tillfället för att frisören stylat det.
Är det bara jag som inte känner så när jag kommer ut från frisörsalongen? Mitt hår känns alltid äckligt, strävt och kladdigt för att dom har i massa tunga produkter för att "få håret på plats"? Det blir frissigt för att dom fönar det, och om dom inte fönar det så blir det platt. Har jag bara haft allmänt otur med frisörer eller är dethär någonting som de flesta känner? Eller är det just att jag har lockigt hår som gör att det blir svårt att göra det fint efter ett frisörbesök, för att man liksom måste gå hem och göra som man brukar gör för att få det fint?
Domdär reklamerna har iaf motsatt effekt på mig eftersom jag inte förknippar "direkt efter frisören" med något bra :P

Dethär blir första gången jag går till frisören efter att jag börjar med BM, och det blir spännande att höra vad hon säger. Den vanliga melodin är "Du har så vackert hår! Men det är väldigt torrt". Nu ska vi se om det har ändrats. Jag tror inte att jag kommer att berätta om BM, jag har läst historier på forumet om frisörer som börjar argumentera emot och blir upprörda (?) och det orkar jag inte med xD så jag håller det för mig själv om hon inte frågar mig rakt ut :P



What happens next?

Gamla bilder

Jag tror det kallas SNYGG. Håhå. Speciellt sista bilden :P









Ny kategori: Photos
Kategorin där jag placerar de inlägg som huvudsakligen endast består av bilder, ex bildbomber osv. Här finns dock inte så många foton än, då de flesta inlägg passar bättre in i andra kategorier :P

Kvällsunderhållning

Han har gissat rätt på allt jag tänkt på :S
jag trodde inte att den skulle veta vem Joakim Berg är xD

Anden

Simpelt med kul :P

La Clique

En sak som jag börjat gilla mer och mer genom åren är de flesta sorters cirkus och shownummer. Akrobatik, fakirer, jonglering, dansnummer och vad man nu kan hitta på. Det är otroligt vackert och spännande att se vad människokroppen faktiskt kan göra. Mamma och pappa har betällt biljetter till La Clique, nån ny cirkus som turnerar runt i Europa och dethär är deras första föreställning i Sverige. Dom har bland annat ett vattennummer, vilket gör att dem som sitter längst fram (däribland vi :D) måste ha regnponchos på sig xD sen så har dom massa andra akter, men några exempel på det får jag ge när vi sett showen som går på tisdag på Tyrol.
Men jag älskar att kolla på sånthär, och det får mig att hata min omotivering till att träna xD jag vill också kunna. Det ser så fantastiskt ut. Tänk att kunna få sin kropp att göra sådana saker? Det om något är coolt, på riktigt.

En annan cirkus, som förövrigt är känd över hela världen, är Cirque Du Soleil. Jag har känt till den ett tag precis som alla andra, men idag fick jag ryck och kollade på massa klipp på Youtube. Man blir liksom mållös när man kollar på det. Det är så vackert. Jag älskar det. Jag måste se en föreställning live innan jag dör. Seriöst. Jag måste.
Min gamla lärare sa att jag skulle rymma iväg med en cirkus. Sånahär cirkusar skulle jag fan inte tveka en sekund att följa med.



Mission impossible?

I've got a mission.
När jag glodde på TV idag såg jag ett bakprogram (heöheö) och då bakade dom Macarons. Jag blev übersugen på att baka macarons. Det är mitt nya mission for the week. För om jag lyckas med att baka sånadär, då ser jag mig själv som ett proffs ;D haha, nej men jag tycker det kan vara kul och värt att pröva, dom är ju så himla goda och man blir så glad av att kolla på dem xD hihi, så jag ska ner på stan nångång och införskaffa mandelmjöl, vartfan man nu hittar det O.o



Länk till recept: Macarons

Den framtida städtanten

Konstigt nog så har mitt läsarantal hållit i sig? Trevligt i alla fall :D YAY! Hoppas det ökar ännu mer <3

TODAY så har jag haft en sk städdag, jag får ett av mina städryck och städar mitt rum jättegrundligt (minus dammsuga, jag hatar att dammsuga xD) plus rensa lite bland kläderna xD jag måste fortfarande skaffa mig ett traderakonto och sälja lite så att jag får lite klirr i kassa igen, höhö. Sen så kom my happy family hem efter seglingsturen och nu står pappa och ska sälja sin motorcykel eftersom han har köpt en ny (-.-)
Jag har även glott på TV och målat naglarna, nattsvarta och glänsande. Great. Jävligt snyggt.

Sen så måste jag säga GRATTIS till mina käre bror Max, vars fotbollslag (Eskilstuna City P96) vann Guld i Forwardcupen idag :D congratulations!!!! Det är ni värda!


Ghost Rider

Om man säger såhär: Ghost Rider är INTE den bästa film jag sett.
En kille som säljer sin själ till djävulen tvingas vara hans springpojke/slav pga ett avtal, och förvandlas på natten till Ghost Rider, en supervarelse med ett animerat brinnande kranium som huvud. Han uppgift är att döda djävulens son som vill ha nåt gömt kontrakt värt 1000 själar för att kunna ta över världen. Om han lyckas, så får han tillbaka sin själ och kan bli ihop med sin kärlek igen. Woho!
Näh. Not my coup of tea.


It's teatime! :D

Home alone. Jag dricker rågott smålandste ur en Laura's-stor kopp. Kinda najs, I think. Jag ska snart se film på TV och kolla ut på regnvädret. Det är mysigt att sitta inne när det regnar. Egentligen skulle man se skräckfilm också. Det är enda anledningen till att längta till hösten, mysfaktorn och filmtittarstämningen höjs liksom rekordsnabbt när löven börjar falla och det blir mörkt tidigare. Jag längtar på något sätt lite smått. Fast det brukar jag inte göra i vanliga fall, dethär är nåt infall jag fick för 10 minuter sedan. Det jag avskyr med hösten är att det blir så kyrligt i luften. Jag hoppas verkligen att vintern inte blir lika lång i år, för den var sjukt lång förra året. Nej, sval sommarkväll ska det vara. Punkt slut.




Dagens kortis

Tillbaka från The Town of Kent. Eskilstuna. Jag har hittat en tröja, ett linne, armband, silverkedja, plånbok, ett par skor och en BH xD sen så var jag jättenära på att köpa ett par platta ankelboots (gråa) med fransar. Men jag sket i det :(
Nu sitter jag och glor på Wipeout och käkar choklad, om nom nom. Och det ska jag fortsätta med :D


Tjoho!

Idag så förtsätter jag i gårdagens spår och åker och handlar med Ann i Eskilstuna :D hoppas jag hittar nåt, + att jag måste komma ihåg kedjan xD heheh. Snart bär det iväg, woop woop, askalas ^^<3



Hehe, så jävla snyggt :P
Igår fick jag btw besöksrekort (med ett ändå pinsamt lågt antal läsare) :D 17 st xP haha

Raspberry

Jag har nu ätit upp chokladen jag fick av Amanda (danke :D<3) medan jag glodde på Patrik 1,5 som gick på en av filmkanalerna. Det var en väldigt fin film. Jepp. Sen är jag även väldigt avundsjuk på Johanna som åker till kroatien imorgon :O JAG VILL OCKSÅ X( ni kommer att hitta mig i era resväskor imorgon for sure xD

Jag har precis hittat en väldigt hemsk sak på Spotify. En hel CD med sånger från barnprogrammet Dora Utforskaren. Ni vet detdär på Nickelodeon som man såg när man var mindre xD jag blev ju fan hjärntvättad :< Om ni också vill bli brainwashed, klicka in här och lyssna: Dora. Men jag varnar er. Så jävla sämst xD HAHAHA



Jag får seriöst bara dåliga minnen av dethär barnprogrammet, av olika anledningar.

Blomsmycket

Det berlock jag skulle köpa en ny kedja till är från ett helsband som jag fick för länge sedan.
Mormor hade varit i Skottland och köpte det till mig. Det är mörkrött och konstigt nog är själva stenen gjord av ljung, ni vet såndär lila blomma som växer i skogen överallt xD Jag har av någon anledning aldrig använt det, det har liksom legat i en låda och glömts bort. Men igår kollade jag igenom mina smycken i jakt på armband, och snubblade över detta och tyckte det var fint. Det ser lite gammeldags ut på något vis. Tyvärr var kedjan som sagt trasig, så för att kunna ha på mig det var jag tvungen att ta kedjan som mitt Kent-plektrum hänger på, och så kan det ju inte vara. Jag får springa ner asap och köpa en ny kedja xD





Burn money, burn!

Jag har varit på stan sedan kl halv ett, kom hem för kanske en halvtimme sedan. Jag har fikat med CissiFridaJenniferAmandaJohanna <3, och även köpt upp onödigt mycket pengar. Jag har lyckats få med mig hem:

  • En Almenacka (weho!)
  • Lotion
  • Nagellacksremover
  • Sminkborttagning
  • Ett armband
  • Ett par shorts (dom svarta på Vero Moda som var slut förra gången :D:D:D)
  • Två BHar
Woop woop! Fast det var faktiskt bra köp. Tycker jag. Jag är i behov av allting jag köpt. Håhå. Tyvärr kom jag på nu att jag skulle ha köpt en silverkedja till ett halsbandsberlock som jag haft sönder kedjan på. Hehe. Jaja. Det får jag väll köpa nån annan gång ^^
Jag är ensam hemma så jag kan göra vad jag vill nu. Fast vårat hus är rätt läskigt på kvälen :( tur att jag inte bor på en herrgård ute i skogen eller nåt, för då skulle jag skita på mig. Alla andra är ute och seglar, och Max är på fotbollscup. Weho!

Nu ska jag vara extremt kreativ och kanske laga mat. Vi får se vad som finns i kylen xD puss på er <3

I have a dream

Jag hade en ganska udda dröm inatt.

Den börjar med att jag sitter hemma i soffan och kollar på TV. Sedan hör jag hur mamma ropar: "Har någon sett mitt morgonrockskärp?" Vi alla börjar leta efter skärpet, men vi hittar det inte. Våran granne avbryter oss i letandet och säger att det är någon som snor alla morgonrocksskärp! Jag blir asrädd och sätter mig i soffan igen, och plötsligt ser jag toppen av en svart basker i fönstret. Jag sjunker ner i soffan för att den inte ska se mig, men jag kan fortfarande se den och det ser ut som en väldigt kortväxt ung tjej. Hon har svart basker, svart klänning och är helt blågrön i ansikte.
Hela min familj skyndas sig att samla ihop alla morgonrockar så att hon inte ska kunna ta skärpen, lägger dom i en hög på vardagsrumsgolvet och vaktar. Hon lyckas på något vis sno dom i alla fall.

Sedan börjar vi jaga henne för att få tillbaka alla skärp. Hon förvarar dem i en torktumlare ute i skogen. Vi lyckas tyvärr aldrig hitta dem.


Ensam lång väg hem

Jag vill bara säga att jag nyss kollade hur många inlägg jag skrivit här. JAG HAR BARA PUBLICERAT 154 INLÄGG :(:(:( det är skitlite. Jag som tyckte att jag var bra på att uppdatera ._. fast jag har iofs bara haft den sedan 23 Maj... alltså typ 3 månader. Alltså typ 50 inlägg i månaden. Det kanske inte är så jävla dåligt ändå... böh? Men jag är väll lite störd från treplusfyra-tiden då vi nådde upp till typ 500 inlägg på hyfsat kort tid xD Jaja. Jag tänker för mycket.

Jag sitter och glor på kläder på internet. Det är sjukt hur mycket fula grejer det finns. Allt fint försvinner ju in i tygmassan. Näh, fika är sånt man ska spendera pengar på. I alla fall imorgon. Hihihhih. Sen efteråt planerar jag att köpa några av de saker jag skrev i förra inlägget, för annars kommer jag att förtränga det. And that's not good. Way to go!

Nu ska jag duscha. För det har jag inte gjort än. Partyparty, askalas!

Vilken färg har själen?

Dagens händelser:

- Jag åker ner till Ann för att hon behöver hjälp, eftersom dom öppnat fiket igen. Jag går från sov-mode till ready-mode på en kvart. När jag kommer ner så behöver hon inte hjälp längre xD men jag stannade där ett par timmar ändå :P
- Vi gick in i Thaigarden. Jag tog kort. Det såg förjävligt sorgligt ut :(
- Figge cyklade förbi (O.o)
- Farmor ska skicka mina födelsedagspresenter istället eftersom vi aldrig hinner träffas. Synd :(
- Jag syr om ett par jeans men misslyckas. Jag gör istället om dem till jeanshorts, catchiiing!

Eöh. Det kändes som mer. Jaja. Imorgon ska jag fika med dom andra. På Lauras. I like it :D plus att jag MÅSTE köpa massa grejer. Här kommer en till trävlig lista:

- Almenacka
- Skrivblock i fina färger (för att göra skolgången mindre deprimerande)
- Nagellacksremover
- Sminkborttagning
- Kläder

JEPP. Och jag är desperat.
Lägg även märke till att jag uppdaterat länklistan till höger, eftersom Cissi och Jennifer har nya bloggar :D
Nu ska jga typ tvätta håret. Exciting information. Puss <3

Running to the edge of the world

Jag sitter och hittar ny musik på Spotify. Jävla bra program detdär. Jag orkar inte söka runt på youtube liksom. Jag har hittat en del bra låtar. Great! En annan sak jag hittat är en bunt gratisengångsbusskort som jag och Ann fick när vi skulle praoa på Solberga. Dom går ut sista december 2012. Såååå jag kan använda dem :D:D:D håhå, great liksom. Then I will save money :)
Jag måste verkligen sätta in mina löspengar på mitt konto. För det känns inte bra att dom bara ligger där. Vemsomhellst kan liksom ta dem. Not good. Får väll kila ner och fixa det så snart som möjligt ^^ woop. Askalas :)



Popaganda förra året. Funderar nästan på att åka i år igen... kanske? Skulle vara kul :)

Striped

Även fast jag vaknade halv 2 idag (hehe) så har jag faktiskt fått en del gjort.
Jag har varit på en snabbvisit på IKEA i Västerås med mamma och köpte en ny växt (min gamla är all over the place), lite förvaringslådor och en glas som agerar tandborstställ xD Efter det så har jag gjort iordning mitt rum, det ser mycket finare och renare ut nu när det inte står massa skit överallt (om man bortser från berget av kläder på golvet då...)

När jag skulle montera lådorna, så blev jag fetbesviken. Jag hade köpt svarta och vita lådor. Trodde jag. Dom vita var det inget problem med, men när jag öppnade den svarta lådförpackningen så ser jag att dom är RANDIGA. Locken är helsvarta, det var det enda man kunde se när man köpte dem. Man såg alltså inte att dom var randiga förrän man tog bort plasten och öppnade förpackningen. Blä. Men det ser okej ut ändå. Men jag blev lite snopen. Failure.

Jag har också övningskört idag igen, idag kom jag upp i 30 km/h xD och har även läst mig att växla, stanna osv. Det går framåt :D haha. Jag kommer blir värsta überbilföraren.
Imorgon har jag inga plaaaaaner, men på fredag ska vi gå och fika för Amanda is in town that day :D Weho!
Puss på er allihopa <3

Taxmannen

Du frågar mig om jag är med från början

I din åtta hundra sidors självbiografi

Och jag vet ju att du aldrig kommer till avslut

Men jag är sjukligt intresserad av min roll

Du säger: "Lugna ner dig, du är inte ens med"

Älskling, det är livet


Come into our home, hope you'll stay

I ca 2 månader har jag nördat BM. Och jag själv är nöjd. Håret känns friskare och är både lenare, glansigare och har finare lockar enligt mig, plus att lockarna håller längre. Jag är gla' chokla' att jag prövade på dethär. Faktiskt. Weho!



Jag vet att jag döljer mitt nyvakna ansikte på ett superproffsigt vis :)

Dead Silence

Sjukt obehaglig film om man har problem med just dockor. Fy fan säger jag bara. Ronja lämnade skivan hemma hos mig. Så om fler vill få men för livet är det bara att slå en pling :P



Men annars så hade vi en mysig kväll med typ 100 skräckfilmer, håhå. Najs liksom. Synd att inte alla kunde vart här bara :( <3

Idag har jag övningskört. Det gick WAY better än förra gången. Jag körde inte in i nåt träd, och jag kom iaf upp till 25 km/h xD (tillskillnad från förra gången då jag sniglade fram på regementsgatan i 10 km/h. En kö bildades bakom mig ._.) Ska kanske köra mer imorgon. Jag vill bli en bra bilförare och ta körkortet så snabbt som möjligt. Faktiskt. Jag hoppas det går bra :D
Sen så ska jag förmodligen även springa i skogen med Ann :) Godnatt <3

Dagens tråkupdate ^^

Nu har jag varit nere och handlat tills ikväll. Hoppas jag inte glömt nåt :O
Jag ska även ta och ladda in En plats i solen på datan så jag kan föra över det på USBminnet xD allt annat är fixat och inladdat, så du kan få det nu när du vill Ann :P Great liksom ^^ fast jag har fortfarande inte lyckats fixa så att musiken jag fick från dig hamnar i iTunes xS jag vet inte hur man gör xD haha

Snart ska jag börja fixa maten tills ikväll. Hej hå! Ronja kommer halv fem och dom andra en timme senare och Cissi ÄNNU senare för hon jobbar :O
Så nu är det bara att vänta :P puss på er <3


This is the golden age of grotesque

Jag har äntligen tagit ändan ur vagnen och fixar Anns USB som jag fick för en evighet sedan. Jag har liksom glömt att jag hade det. Hehehehe. Tyvärr så tog det ett tag innan jag fattade hur man skulle göra (läs: jag var tvungen att fråga Ronja xD) och jag känner mig rätt trög pga det xD hehe
Sen så lyssnar jag just nu på We Speak No Americano, vilket får mina hjärnceller att långsamt dö. Och jag gör det frivilligt. Fyfan. Men det är ju Anns och min låt, så det är fett värt det <3

Nu har allt laddats in... nu ska jag flytta musiken till iTunes. Jag känner mig förvirrad. Så nu ska jag koncentrera mig på det och få det gjort. Blupp :D
Imorgon blir det kul <3 vi ses då, puss <3

Longing

Igår/idag serverades det bra folk, bra film, fullproppad marknad och många skratt <3
Imorgon serveras bra folk, bra film och många saknade ansikten (men tyvärr kommer några att fattas ._.) <3



<3

RSS 2.0