Fredag kväll

Igår var jag som sagt ledig och det var så himla skönt. Man uppskattar verkligen lediga dagar mer när man jobbar. Så jag gick och pluggade lite tillsammans med Jonatan, Hanna, Jonas och Anton på Blåsenhus, och passade även på att (äntligen) skaffa ett Korintkort så att jag kan skriva ut grejer via universitetet. Så jag skrev ut två hela högskoleprov, känns bra att ha det på papper tycker jag. Sen vid 17 ungefär så gick jag hem till Emil och va där tills han kom hem lite senare. Har ju nycklar så kommer in ändå, tycker det är så mysigt :D vi gick och handlade lite och skulle egentligen tränat, men tiden ba flög iväg och det blev för sent så vi kollade film istället, haha. 
Så det var den dagen! 
 
Idag har jag jobbat mellan 12-19, det var lugnt hela dagen, väldigt skönt. Stora kontraster från jobbkvällen innan haha. Har hunnit snacka en del med mina arbetskompisar och tycker alla är så snälla och gulliga, så det känns riktigt bra faktiskt! Sen gick jag hem i typ snöstorm och har styrketränat lite själv faktiskt, bättre lite än inget. Nu tänkte jag duscha, måla tånaglarna (hehe) och sen kolla lite på tv tills jag somnar. Emil hade annat för sig ikväll och Ann är hemma i Strängnäs, så för första kvällen på väääääääääääldigt länge är jag ensam. Känns lite skumt, tycker om att ha sällskap. Men men! 
 
Imorgon jobbar igen ungefär samma tider och sen blir det helhelg med min Emil :) wiho!
 
 
Får bli en randombild från förra våren på det. Tjohej!

Jobbelijobb

Hallu!
De tre senaste dagarna har jag jobbat, yes. Går fint tycker jag :) Mycket tid som går åt åt det dock när man jobbar mellan 12-19 eller på kvällen, tycker mest om 9-16tiden eftersom det känns som en vanlig arbetsdag och matchar med allt annat jag vill göra. Igår blev det iaf rätt stressigt på kvällen, då typ hela Uppsala bestämde sig för att kvällsfika, haha. Och jag som inte jobbat kväll förut (då kocken åkt hem och jag plus en annan måste laga maten också) tyckte det blev rätt fullt upp, eftersom jag inte kan allting angående maten än. Går ju lite segare då. Men det är bara att öva! Men som sagt, stressigt var det. Men sen när jag slutat gick jag hem till Emil som tog hand om mig och då kändes det mycket bättre igen :) 
 
Idag är jag ledig (yey!) och ska träffa Hanna och Jonatan vid 14 för att plugga HP, och sen träna nån gång senare har vi bestämt. Haha, Emil och jag har inte kommit iväg till gymmet på typ några veckor. Bra där :P men idag är det dags, jepp!
 
 

Helgen/Älgen

Hejhej!
Fredagen slutade med att det blev bowling i nån timme tillsammans med Jonatan, Måns, Hanna och Anton. Jag fick faktiskt några strikar men kom ändå näst sist, haha :P Sedan gick vi till vdala och satt och snackade i flera timmar tills vi blev trötta och gick hemåt. Lagom lugn kväll, precis som jag ville ha det!
Lördagen däremot blev precis tvärtom, fullt upp hela dagen/natten! Först så gick jag till caféet igen för att provjobba ännu en gång. Det gick fint, jobbade mellan 11 och 17 och jag ska jobba mer måndag (dvs idag) och tisdag och han sa att jag skulle få mer och längre pass ju bättre/säkrare jag blir, så jag antar (?) att jag är anställd?! Isåfall: Jippi!!!! :D
 
Sen efter jobbet gick jag direkt hem och fixade mig lite och sen vid 18 kom Janina, Cissi och Linnea för att fira Ann som fyllde 21! Woop, grattis igen! :D Vi åt indiskt och jättegod hallontårta och sen gick Linnea, Ann och jag ut på Norrlands som hade 04-släpp. Galet rolig kväll, vi dansade som aldrig förr och blev aldrig trötta kändes det som! Mycket folk var det också, träffade några fler jag kände också plus Linneas kompisar, och vi kom inte hem förrän de stängde. Så det var väldigt kul, mera sånt! :D
 
Dagen efter vaknade jag vid 11, steg upp och duschade och åt lunch och städade lite, och sen vid halv tre gick jag till Emil och var där resten av kvällen. Att inte ses på nästan en hel helg är ovanligt, så det blev sådär extra mysigt och fint. Lite läskigt hur man kan trivas så himla bra med någon!
 
Allt som allt asbra helg, och nu ska jag snart gå till jobbet! :)

Catching Fire

Igår gick det sådär med HP-plugget. Körde typ en timma och sen fick jag nog, haha. Vid 16 gick jag hem till Emil. Så skönt att komma dit lite tidigare än jag brukar på vardagarna. Vi myste, lagade middag och kollade på Catching Fire (äääääntligen). Bra film, yes, om än väldigt lång. Hela kvällen gick typ åt till den haha. Mysigaste kvällen på länge iallafall, love it! Finns inget bättre :)
Imorse var det svårt att komma upp. Tog sovmorgon till typ alldeles för länge. Sen gick jag en snabbis på stan, sen hem och lagade lunch till Ann och mig. Sen spenderade Ann och jag eftermiddagen genom att sminka mig, hehe. Såg ut som en ryss tillslut, ungefär. Sen har jag pluggat lite svåra ord inför HP. Nu ska vi snart gå ut och köpa mat, vi orkar inte laga något :P
Vid 19 ska jag träffa Måns, Hanna och Jonatan för att spela bowling! Haha, sjukt länge sedan man gjorde det, så får väll se hur bra man är. Sen efter det blir det kanske någon nation, men blir nog inte speciellt sent i och med att jag ska provjobba igen imorgon vid 11, och då vill jag vara på topp! TAGGA JOBB, YES!! Och imorgon fyller ju Ann 21 år också, så efter jobbet blir det firande hela kvällen, wooooooop!
 
Trevlig kväll allihopa!
 

Hambergs Fisk

Tjohej!
Provjobbet igår kändes riktigt bra, det va roligt att få jobba på cafe igen :D alla var så snälla och hjälpsamma och man kom in i det snabbt. Ska få komma tillbaka på lördag då det är stressigare för att få prova på det också och se om jag klarar av stressen. Nu under vardagarna innan löning så var det rätt lugnt. Skönt att få öva en sån dag iallafall, så man får lära sig alla grunderna, var allt finns osv. Lär ju bli mycket mer hektiskt på lördag. Men dethär känns iallafall toppen, wiho! Bara fortsätta hoppas och göra sitt bästa :)
 
Sen när jag var klar vid 14.30 så gick jag och Ann på stan en stund för att käka lunch och sen hem och kollade på Project Runway, haha. Sen vid 19 gick jag till Hambergs Fisk för att äta middag med pappa. Väldigt god fisk och kul att få se pappa igen :) så det va najs! Sedan gick jag snabbt hem, hämtade grejer och typ sprang hem till Emil, haha. Vi sågs ju inte kvällen innan :) 
 
Så det var den dagen! KUL DAG, YES! Idag ska jag plugga högskoleprov, yeeeeeey....
 
 
Ser ni förresten att jag klippt mig höhöhhhhöh (nej det syns som vanligt typ inte alls :D)

Hallu

Jobbintervjun kändes riktigt bra igår, och idag ringde de och sa att jag skulle få komma och provjobba imorgon :) rätt nervös men tror det kommer gå bra, hoppas jag! Skulle bli så himla glad om det blev något, men man vågar ju inte hoppas på för mycket! Men ska göra mitt bästa!
 
Annars så gick jag upp väldigt tidigt idag och tog bussen till Måns. Där pluggade jag, han och Hanna lite högskoleprov i några timmar. Sedan tog vi en paus och jag åkte hem och åt lunch och tvättade håret och såg ikapp Paradise Hotel. Sen åkte jag tillbaka och mötte Måns, Hanna och Jonatan. Vi bakade tårta och snackade och fikade lite tills klockan blev sju. Sedan dess har jag mest kollat på Project Runway haha. 
 
Snart tänkte jag sova, är rätt trött. Godnatt :)

Hon har blommor i sitt hår

Hallu!
Tentafesten i fredags blev riktigt kul, vi åt middag på Smålands, sedan blev det förfest med tillhörande beerpong (tjejerna slog killarna, woop!) och sen gick vi till ÖGs som hade klubb. Länge sen jag gick ut på nation, så det var verkligen en rolig kväll! Bättre avslut på den kursen hade man inte kunnat få! 
Dagen efter mådde jag sådär (hehe) så det blev segt den dagen. Jag och Ann tog en promenad, gick till ÖGs igen för att hämta en sak jag tappade där kvällen innan och sen vid fem gick jag till Emil. Vi körde myskväll rakt igenom och lång sovmorgon idag. Nu är jag hemma en stund och snart ska jag träffa några andra för lite filmkväll. Vi har en grej att vi kollar på superdåliga skräckfilmer, för att det är roligt, haha! Vi har betat av Sharknado och ikväll blir det nån film med spindlar. Ska köpa sushi tänkte jag och gå dit om en halvtimme. Sen efteråt går jag tillbaka till där jag vakna :P
 
OCH, jag är så himla glad just nu, för imorgon ska jag på JOBBINTERVJU! Dom ringde imorse. Så himla glad! Så nu hoppas jag verkligen på det bästa :) det skulle vara så kul!!
 

Sista tentan - CHECK!

Jahapp. Då var man härmed icke-student och arbetslös och kommer inte plugga på åtminstone ett halvår :) vid 12 blev jag klar med min sista tenta för kursen, och den kändes bra så jag tror den blir godkänd. Hur det känns nu vet jag inte riktigt, jag vet liksom inte riktigt vad som kommer härnäst, haha. Känns lite läskigt, om jag ska vara ärlig. Håller på med jobbsökandet och har sökt en del jobb, och ska fortsätta med det. Om jag inte får något kommer jag klättra på väggarna efter ett tag, plus att det är bra ekonomiskt sett också. Så jag hoppas hoppas att det löser sig på den fronten så snart som möjligt, vill inte bara gå runt hemma hela dagarna. Sen så ska det varvas med att plugga inför HP tillsammans med dom andra så att jag kan få komma in på det jag vill, och såklart umgås med folk så ofta jag kan. Det ska bli spännande att se hur det känns att vara i Uppsala utan att plugga, som tur var är det några till jag känner som är i samma sits, så det känns bra ändå. 
 
Sedan jag kom hem vid 13 har vi storstädat lägenheten, som lyckats skräpa igen totalt under tiden både Ann och jag har tentapluggat, haha. Så nu är det rent och fint överallt, känns skönt! Ikväll blir det en sista tentafest med klassen. Vid 18 ska jag möta upp Malin, Carro och Erika för att äta middag, och sedan går vi till den i klassen som festen är hos. Sen blir det nog att vi går till någon nation :) KUL! 
 
 

Passion Fruit Body Butter

Idag har jag haft redovisning med en redovisningskompis som försov sig, men kom tillslut. Så det blev bra i slutändan ändå. Men jag kände att jag var värd en belöning, redovisning liksom, det jag hatar mest i hela världen. Så jag köpte detta på Body Shops rea. 140 spänn kostade det tillsammans = YES PLEASE! Men nu är det slut på onödiga utgifter tills jag får ett jobb. 
 
Nu håller jag på att göra iordning lunch, och sen ska jag tentaplugga lite och ikväll kanske jag ska träffa dom andra, vi får se. Tjo!
 

HOJ HOJ!

Säg HOJ HOJ till mig nya hoj. Lite gammal och rostig och sånt, men jag tycker den är fin på sitt sätt :) planerar som sagt att spraymåla den i nån fin färg. Eller kanske spara den som den är? Få se vad jag hittar på. Bromsarna är lite knepiga men annars är den väldigt skön att cykla på. Löv it. Hoppas den stannar hos mig nu bara och inte åker iväg till typ Estland som min gamla, buhu. 
 
Igår blev det förutom cykelköp även lite biljard och snack med Tiffany, Måns, Hanna och Jonatan. Kul! Idag har jag hämtat lite papper på pappas jobb till redovisningen imorgon, samt träffat Malin, Erika och Carro på Geo en stund för att förbereda inför imorgon. Ska bli skönt att få redovisningen gjord, bläk! Så idag blir det att öva inför det, och sen ikväll ska jag tvinga Emil att träna varesig han vill eller inte. Tjo!
 
 

Dagens

JAG HAR KÖPT EN NY (GAMMAL) CYKEL. JAG ÄR SÅ GLAD. DEN SKA MÅLAS OM OCH BLI ASFIN.
End of story. 

Hej hemskt mycket hej

Inte bloggat på ett tag nu, helt enkelt struntat i det. Så kan det gå ibland när motivationen är borta. Men sen jag skrev sist har jag, kortfattat:
Firat jul och nyår, träffat Max tjej, presenterat Emil för resten av familjen, en tripp till Eskilstuna med SofiFridaRonjaHanna, kollat massa undervattensdokumentärer, åkt tillbaka till Uppsala, umgåtts massor med Emil, nästan kollat klart på alla säsonger Breaking Bad, skaffat ett halvårs gymkort (yes, ni läste rätt), tränat, förlorat pluggmotivationen, skaffat pluggångest, sökt jobb, träffat Ann som varit borta i en månad, druckit väääldigt mycket kaffe. 
 
Det va väll det. Finns inget bättre än att umgås med folk jag tycker om :)
Uppdateringen här lär bli sådääääär, iom att jag har lite för mycket plugg som jag inte riktigt har lust att ta tag i och som tillslut kommer ta massor av min tid. Och sen så är det nog inte jätteskoj att läsa heller. Men om det händer nåt kul säger jag till! 
 
Tills dess - ha det gött!

RSS 2.0