KVALBORG

Yooo
Igår kväll slutade med att vi inte orkade gå ut hehe. Jag och Hanna stack till Hannas kompis som hade grillkväll istället, mycket skönare haha :) Vi grillade banan med choklad och snackade till klockan va tolv typ. Myyyys!
 
Idag åkte vi ut till Ångströms vid 10 för att lasta flotten på flaket och sen hämta ut våra våtdräkter. Tog fett lång til, vi va inte klara förrän klockan va 12 typ. Då stack vi till stan och köpte tights att ha under våtdräkterna och korv+bröd tills ikväll :) GRILLTIME! Och jag MÅSTE bara få ut min frustration om våtdräkten jag hyrt. Den är SÅ HIMLA TIGHT. Jag tog S som jag brukar kunna ha liksom. Men det går inte. Får blodstopp och panik. "Sluta löjla dig nu" tänker ni säkert, men det är verkligen läskigt att ha på sig den. Får inte ens in huvudet i luvan och man måste kunna det för att ens kunna stänga den, nån konstig anordning som fått till. Och jag vågar verkligen inte pressa igenom huvudet, för jag kommer inte få av den sen. Så, problem. Som tur var så har Emanuel en extra som jag ska låna. Den är tydligen stor, men bättre det än klaustrofobikorv. För jag vågar verkligen inte. Trodde inte jag ens kunde mesa så jävla mycket, men herregud, det GÅR verkligen inte. LÄSKIGT. Hoppas verkligen den andra blir bättre. Tough luck annars liksom. Får skylla mig själv :) men det löser sig nog! 
 
Snart ska vi iaf träffas igen och tända grillen och sånt. Vi har köpt sjukt mycket korv. Och sen ska jag iväg och hämta våtdräkten av Emanuel också. Och efter grillningen, vid halv 8 typ, ska vi till Göteborgs Nation som har svartklubb :) kommer va fett lång kö då iprincip alla går ut ikväll eftersom det är Kvalborg, men men! KUL ska det bli :D weho! Nu ska jag dock pressa in lite plugg, haha. Trevlig kvalborg folket! :))
 
 
 

Will you send me an angel

Fredagskvällen va väldigt kul :D Det blev jag, Hanna, Jessica, Emma, Sara, Måns och Fredrik som samlades här och taggade innan vi gick iväg till Uplands vid 23 typ. Där dansade vi allt som hör till :) kulkul! Vid halv 4 skiljdes vi åt efter en väldigt skoj kväll! Woop! Inga mer detaljer om det, haha. 
 
Igår blev det e seg morgon för oss alla, men vid 12 var jag, Hanna, Emma och Jessica på Gotlands Nation och pluggade lite. När dom stängde vid 3 bestämde vi oss för att vi inte orkade mer haha. Så det blev en lugn dag igår, vilket var rätt skönt. På eftermiddagen träffade jag pappa också! Han kom hit med flytvästarna efter jobbet som vi behöver till forsränningen. Följde med honom till Bauhaus sen för att leta skruvar (haha), mest för att umgås och komma ut lite! Blev även grymt sugen på godis när vi var där så köpte lite, hehe. Lite och lite. Kostade fan 90 spänn, pappa blev helt förskräckt. Jag med för den delen, vafan hände liksom? Men som hon i kassan sa: Det är ju dom goda godisarna som väger mest! :) Hann även med lite plugg med stor ansträngning (inte så mycket som jag borde dock) och pratade med mamma i telefon en stund. Det har varit så mycket på gång på senaste tiden att jag knappt hunnit tänka, och när man väl kan göra det igen blir det en sån urladdning att man typ blir lite deppig. Så då är det bra att mammor och pappor finns! Skönt iallafall med en ensamhemmakväll efter att ha umgåtts konstant med folk både på dagar och kvällar under en lång tid, hur kul det än har varit :) 
 
Idag tog jag en lång sovmorgon och fixade med massa grejer i lägenheten. Lite stökigt på sina ställen, hehe. Men nu är det finfint igen! Nu tänkte jag ägna resten av dagen till att plugga. Får se hur bra det går. Ikväll planerar vi att gå ut, men det bestämmer vi mer om senare idag om hur vi gör osv. Tills dess: UTVECKLINGSPSYKOLOGIPLUGG, WEEEEHO.......

Mutankan 99:4

Mina damer och herrar, låt mig presentera årets bästa flotte: MUTANKAN! 
Visst blev den väldigt fin på sitt egna speciella sätt och vis? :P vi är absolut nöjda med den, haha. Dock hade vi gärna velat att den skulle va ÄNNU gulare men den färgen tog slut på typ fem min, så vi fick va mesgult istället. Och så hittade vi en turkos färg som vi bara kände att vi absolut va tvungna att ha med, så den fick turkosa stjärtfjädrar och paddlar. Men det blev en rätt fin färgkombo tycker vi. Sifforna på sidorna är flottens nummer, och hur många som åker i flotten. Sammanlagt tog det endast några timmar att få flotten färdigmålad, jag och Emma var där vid 10 och var nästan klara när Jessica kom dit lite senare haha. Turbomålning! Fick färg i håret, haha. Men det var riktigt kul att få den helt klar, se slutresultatet liksom :) lite färg gör mycket. Nu är den klar att sjösättas på tisdag, WOOP! TAGGA!!! :D
 
Efter att vi målat klart och sagt hej till Hanna som hade jobbat hela dagen, så gick alla hem till sig och vilade. Vi var helt sjukt trötta. Nu har vi dock blivit pigga igen och ska ut på Uplands ikväll där Jessicas syster har klubb :D så vi samlas här först och taggar lite vid typ halv åtta, och sen drar vi ut! INGEN VILA HÄR INTE. Skitkul :D Trevlig kväll allesammans!
 
 
 

Flottbygge dag 3!

ÅH vilken bra dag jag har haft!! Superfin verkligen! Tillochbörja med hade jag en lååång sovmorgon för vi skulle inte ses förrän halv ett, och sen när jag kom ut så var det typ sommarvärme och sol. SÅ. HIMLA. SKÖNT. 
Iallafall. Vid halv ett mötte jag forsränningsgruppen (ni vet vilka det är nu) och vi satte oss på cyklarna och åkte den lååånga vägen ut till Boländerna. Där handlade vi allt vi behövde inför flottbygget och Valborg, samt inför kvällens planer. Superbra! Jag törs inte ens tänka på hur långt vi har cyklat idag. Men det va rätt skönt att vara ute så mycket faktiskt! Sedan åkte vi till Ångströms och monterade ihop hela flotten med bl.a. fogskum och lim. Vi kladdade rätt mycklet med fogskummet, och fick sedan veta att det är iprincip omöjligt att få bort när det har härdat. Vid det laget hade en av oss händerna fulla haha. Som tur var fick vi bort det med Aceton innan det var försent!
Efter att vi monterat klart flotten och fått den säkerhetsgodkänd (wee!) så tog vi en tur på stan och sen hem till Emma. Till kvällen planerade vi nämligen årets första grillning! Jag ÄLSKAR att grilla. Så vi fixade grillspett och tzatsiki av sakerna vi handlade tidigare på dagen, och gick sedan till Ekonomikumparken där Felicia och hennes kompisar väntade. Där hade vi det asnajs, grillade, snackade och njöt av kvällssolen. Sånt är fint! :D Våra grillspett var såklart asgoda, vad annars?? Sen hade vi ananans också, hihi. När solen gått ner blev det dock rätt kallt hehe, så då stack vi hem till Hanna en sväng och kollade på en film vi hittade i hennes TVrum, nämligen Hollow Man. Intressant film haha, men vi orkade inte se klart den, trötta som vi var. Vi har på riktigt åkt fram och tillbaka genom Uppsala HELA dagen på våra cyklar, och spenderat iprincip hela dagen utomhus i solen. Sånt blir man rätt trött av, haha. Men kul som fan har det varit, BRA DAG! :D imorgon fortsätter vi med MÅLERI, snart är flotten helt klar!!
 

Flottbygge Dag 2!

Igår fortsatte vi bygga flotte och vi är så jävla snabba haha, vi har redan alla delar färdiga och ska nu bara sätta ihop dem på ett snyggt sätt och sen måla! Hur bra får man vara liksom?? Vi hann även med att kolla in lite roliga grejer som finns på området, som typ Segwayslalom, sånadär pastbollar man kryper in i och krockar med varandra i (vad heter såna??) och kuddfäktning. Hahah, så himla roligt. Det finns Sumofotboll också, det ska vi också göra! Vi byggde på i några timmar och sen gick jag och Jessica och hade seminarium. Det va sådär lagom tråkigt och så, men det är skönt att ha det gjort nu. 
 
Efter seminariet som slutade vid 17 åkte jag hem en kortis för att sedan bege mig iväg till ÖGs vid 18. Där väntade Tiffany och sen kom även Hanna. Vi pluggade lite först men det hela gick mer och mer in på massa snack och MASSA roliga diskussioner haha! Herregud, länge sen jag garvade så mycket. Sjukt bra kväll, älskar såna spontana grejer som bara blir så fina! Vid 23 sa vi tjohej och gick hem och sov :)
 
IDAG ska vi först handla massa grejer som vi behöver och sen fortsätta bygga flotte. WOOOP, Så jävla taggaaaaad!!!! HEJSVEJS!
 
 
Okej skulle egentligen ladda upp fler bilder men det tar sån jävla tid, så det får räcka med dessa :) PUSS!

Bygga flotte!

Tjaaa
Igår var jag faktiskt sjukt duktig och pluggade typ hela dagen! Skrivit sammanfattning på typ 3 kapitel, blev typ 20 sidor och alla är lika färgglada haha! Så det kändes bra :) sen på kvällen begav jag mig hem till Emma en kortis där EmmaJessicaHanna&Jag taggade lite, sen mötte vi upp Fredrik och Felicia plus hennes kompisar och gick mot KickOffen på ÖGs. Fetnajs! Kul kväll allt som allt, även fast det inte hade skadat med lite mer folk! Kom hem vid halv 2 ungefär och somnade assnabbt, haha. 
 
IDAG började vi vid 9 (döööd) och hade föreläsing till 12. Sen åkte Emma, Jessica, Hanna och jag ut till Ångströms för att börja bygga flotten!!! WEHO, äntligen är vi igång! Det va på riktigt svinkul haha, vi jobbade assnabbt och är redan klara med ramen (som alla flottar måste ha av säkerhetsskäl). Det var dock både knepigt och rätt svårt på sina ställen, men vi klarade det riktigt bra! Måns kom också dit och hjälpte till ett tag :) Fanns ascoola cellplastsågar där (typ en varm ståltråd) som man lätt kunde skära i cellplasten med. Annars så har man vanliga sågar, spik, hammare, lim, 6m plank och raspar till sin hjälp. Nu har flotten iallafall börjat ta form och imorgon vid 10 ska vi börja fila på den roliga delen av flotten, nämligen det som ska synas ovanför vattnet haha! KUL är bara förnamnet :D WOOOOOOP! 
 
Vid 5 var jag hemma igen efter att ha byggt flotte och fått en jävla massa frigolitsmulor över hela mig (ni anar inte, dom typ drogs till kläderna och håret som en magnet). Har käkat middag och nu ska jag kila iväg igen och umgås :) 
FIN KVÄLL ALLIHOPA, vi hörs! :D
 
Haha, på bilderna ser det ut som att det bara är Jessica som jobbar :P men jag lovar, vi andra hjälpte också till :)
 
 
Snart kommer alla dessa vita block omvandlas till färgglada flottar! Woooop!

Fin helg!

Åh, vilken bra helg jag har haft! 
Min lägenhet har invarderats av CissiFridaRonjaJennifer från fredag eftermiddag till söndag morgon. Vi har firat Janina med tillhörande förförfest, förfest och partaj på Birger Jarls, spenderat tid i soliga Uppsala, träffat Emanuel, dragit till IKEA, ätit finmiddag, kollat skräckbio, skrattat massor och sovit väldigt nära varandra i ett väldigt varmt rum. Väldigt bra alltså. Finns alldeles för många bilder och filmer för att det ska vara normalt så dom skippar vi. KUL helg iallafall, så himla fint att få sällskap i denna fina stad av så fina vänner. Woop!
 
Idag efter mitt sällskap lämnade mig råkade jag ev somna lite i soffan, hehe. Asskönt. Sen fixade jag så att lägenheten blev fin igen och sånt. Och vid klockan sex blev jag utlurad på promenad av en kompis ända ut till Willys. Så vi passade på att handla, haha. Det är SJUKT skönt utomhus, man kan gå med jackan öppen på kvällen!!! Sen när jag kom hem fixa jag middag och såg på Solsidan och Partaj och chatta massa med människor. 
Så denna dag har varit så bra den med, om än lite seg där under eftermiddagen då jag sov ehehe. Aja, shit happens. 
 
Imorgon är jag ledig (yeeey) så ska ägna den dagen till plugg tänkte jag. Sen på kvällen ska vi hitta på nåt och äta middag tillsammans, kanske grilla :D, och sen tagga KickOff på ÖGs! WOOOOOP! NU BÖRJAR VALBORGSVECKAN!
 

Korallreven & Vintergatan

Vädret beter sig INTE på ett speciellt snällt sätt just nu. I morse när jag skulle cykla till föreläsningen vid 10 så i princip SPÖREGNADE det. Jätteskoj att cykla i uppförsbacke i motblåst och regn. Jättekul, verkligen. Tur att man dator som jag alltid släpar med mig är väldigt motståndskraftig, med tanke på vad den får stå ut med, haha. Iallafall, sen hade jag en väääldigt lång dag och det regnade hela tiden, konstant. Usch. Jag cyklade hem på en blöt cykel. Skoj det med. Och NU, när jag är i lägenheten och fast med en tvättid så jag inte riktigt kan gå ut, så är himlen helt blå. WHY!? Så himla taskigt!!! Kunde det inte regna nu istället och varit soligt när jag cyklade i morse? Även om dagen varit lång och regnig så har den ändå varit väldigt trevlig, mycket tack vare mina kurskompisar :) vi var ganska få där idag (folk orka väll inte ta sig dit i regnet haha) men vi hade det bra ändå, snacka om det mesta, drack alldeles för mycket kaffe och åt god lunch tillsammans. Samt kollade på en väääldigt lång men faktiskt väldigt intressant forskningsinformation om småbarnlabbet som finns här i Uppsala. Var en snubbe som snacka om vad dom undersöker, hur dom gör det och vad dom håller på med för tillfället, rätt roligt! Han var bra på att prata också vilket är en stor fördel :) Aja, det var dagens gnällinlägg :) Imorgon blir det att fira Janina som fyllt år, tillsammans med många av mina fina Strängnäskompisar som sedan stannar här över helgen! TAGGA :D woooooop!

I mitt huvud just nu

Godkväll :)
 
Forsränningsinfon igår tog inte spec lång tid men det var hel sjukt mycket folk där! Vi fick massa info om hur man skulle bygga, själva starten och saker man skulle tänka på när man åker och schemat för hela veckan och allting. Kommer va en hel uppstartsvecka inför Valborg under den tiden vi bygger flotte, med massa aktiviteter, fester, volleybollturneringar och kul gejer som uppladdning! Börjar på måndag med KickOff på ÖGs, och vi ska såklart hänga med på så mycket som möjligt :D blir inte mycket tid till plugg framöver haha. Får planera min tid väl... men kul som fan blir det nog! TAGGA! Träffade även Emanuel en sväng där som också ska åka flotte tydligen :) han hade en badmössa på sig, HAHA. 
 
Idag har jag varit ledig och fått fett mycket grejer gjorda. Började vid 10 då jag mötte upp Jessica och Elsa på Carolinabiblioteket (aldrig varit där innan, mysigt ställe) för att skriva klart vårat grupparbete. Och klara blev vi! Känns jätteskönt att vara klara så långt innan deadline haha. Sen efter det så tog jag en sväng hemåt, åt lunch och gick sedan och köpte ett olinjerat block och bläckpenna som man kan byta färg på (ljusblått, rosa, ljusgrön och lila, HUR FINT?!) och fick nån slags FET pluggmotivation haha. Första gången jag fått det på typ sisådär 2 månader när jag varit ensam hemma :P så den tog jag vara på. Sen på eftermiddagen tog jag tag i ytterligare en sak jag borde gjort för länge sedan, kändes bra att få det gjort också. Sen blev det att duscha och vid 18 mötte jag Hanna, Jessica och Emma vid ICA. Där handlade vi grejer och sen gick vi hem till Emma och lagade middag :D snackade om olika grejer och sen planerade vi inför flottbygget och hela den veckan innan valborg! Vi har gjort värsta ritningen över flotten och planerat när vi ska köpa grejer inför Valborg, vad vi ska ha på oss och vad vi ska göra under veckan. SÅ KUL!! Det kommer bli asbra haha, hoppas det blir lika bra som i mitt huvud x) 
 
Imorgon blir det hardcoreföreläsning mellan 10 och 16. Woopidoo! Hörs mer då! 
 
Bilderna:
1. TITTA SÅ FINT DET BLEV. Johanna 5 år typ haha. Men visst blir man gladare av färg? Ignorera gärna mina fingrar som ser allt annat än normala ut på denna bild, haha. 
2. Fett läskig bild. Jag just nu. Godnatt :)
 
 

TENTA 4 - CHECK!

Jag är så sjukt slut i huvudet att det inte är sant. Jag vet inte varför, är typ mentalt överansträngd och det beror inte direkt på skolarbetet. Är bara övertänkande, som vanligt. Måste sluta med det, för nuförtiden använder jag gärna hjärnan till helt fel saker. 
Imorse var jag iaf inte på topp. Allmänt deppig och skit. Släpade iväg mig till Blåsenhus och fixade med grupparbetet tillsammans med Jessica och Elsa. Sedan föreläsning mellan 13.15 och 16.00. Några somnade, hahaha. Under en av rasterna fick vi iaf reda på att resultaten till den SEPEJOBBIGA tentan som jag skrev för tre veckor sedan i kognitionspsykologi hade kommit. Fick på riktigt ett inre nervöst anfall när jag hörde det, jag har nämligen varit SÅ nervös inför det resultatet, iom att underkänd betyder omtenta som ligger dagen efter vår kommande tenta som i sin tur ligger två dagar efter valborg = döden. Jag tänkte först inte kolla på resultatet förrän jag kom hem. Men jag kunde inte hålla mig. Så jag kollade och hade fet ångest innan jag såg att den var... GODKÄND. AAAAAAAAAAAAAHHHH!!!!! JAG ÄR SÅ JÄVLA ÄCKLIGT GLAD JUST NU ATT DET INTE ÄR SANT. Typ grät inombords av lycka. Så himla skönt. En sten som lyftes från mina axlar. Svåraste tentan jag skrivit och den jag var rätt säker på att dom skulle kugga mig på. Men jag klarade den! Applåd till mig! :D så resterande timmar som var kvar av skoldagen var jag oförskämt glad hehe. 
 
När föreläsningen va slut så åkte jag och handlade. Nu har jag fixat middag, ska åka och hämta en sak åt pappa och sedan cykla iväg till Ångströms för infomöte angående forsränningen. I regnet, haha. Älska regn. Har typ glömt att det faktiskt kan regna. Så det händer ikväll. Sedan ska jag väll försöka fixa mitt liv och min hjärna lite också. Får se hur det går. 

Misslyckad cykeltjuv!

Den regniga måndagen fortsätter sakta men säkert. Föreläsningen va helt okej, kände igen det mesta iom alla Försvarsmekanismer vi snacka om i gymnasiet :) han som föreläste påminde så sjukt mycket om Steve Martin, han som spelar i Rosa Pantern ni vet? Hahah. 
Förövrigt så har min cykel inte välkomnats särskilt bra till Uppsala haha. När jag kom ut imorse hade någon bestämt sig för att typ misshandla den så att den på något sätt trasslat in ekrarna i cykelstället. En av mina lås va bortsparkade. Tur att jag hade megakedjan säger jag bara! Någon jävel hade iaf försökt sno den. Och misslyckats. HAHA, FUCKER!!!! Som tur var var den oskadd typ, förutom en grej på stänkskärmen som lossnat. Från och med nu så får cykeln bo i cykelförrådet i källaren. Får ta upp den varje morgon och ställa ner den när jag är hemma. Smällar man får ta i cykeltjuvarnas stad. 
 
Nuuu ska jag iväg och äta middag på nation med a frieeeeend of mine. Najs! 
 
Angående bilden: Orkar inte va seriös. Godkväll!
 

Sommarjobb - check!

Tja
Så var sommaren räddad. Provjobbade som sagt igår och det gick bra :) så där ska jag jobba i sommar, Christina hade t.o.m gjort en namnskylt till mig och allt :D WEHO, SUPERGLAD! Det är iaf på Låsta Bed&Breakfast jag kommer hålla till, ska bli asnajs :D 
 
Idag är jag tillbaka i Uppsala, åkte hit med pappa imorse vid 7 trots att min föreläsning egentligen inte börjar förrän vid 13. Galet, men rätt skönt att slippa åka buss igår (söndagsbussen är alltid SVINFULL) eller imorse. Det regnar nämligen. Regn i sig är väll hyfsat mysigt när man är inomhus, men just nu vill jag bara ha sol så jag kan typ gå ut och ta en promenad eller nåt. Meeeeeen får väll vänta med det då! Ikväll sover pappa här i lägenheten också men han ska va hos Gunnar hela kvällen, så vi får se vad jag hittar på. Orka va själv liksom. 
Imorgon blir det föreläsning och sen infomöte angående Forsränningen (fortfarande döigt taggad haha). Och på onsdag ska jagHannaEmmaJessica (dvs vi som ska forsränna) laga middag ihop och tagga sönder. Blir najs!
 
Nu ska jag ta mig vidare till spisen och även duschen och sedan bär det av til Blåsenhus. Typ. Denna regniga måndag kan gärna få gå snabbt förbi :) HEJSVEJS!
 
 

"Det smakar ångest"

Torsdagen på Stockens blev väldigt väldigt bra :) jag, Hanna, Emma, Måns och Tiffany träffades hemma hos mig och hade det najs ett par timmar, körde drinklekar osv för att sedan säga godnatt till Tiffany och gå mot Stockens. Väl där dansade vi loss tills dom stängde, askul :D vi blev dock besvikna över att det inte fanns så många brats som vi trodde det skulle finnas. Men annars allt som allt en väldigt bra kväll :D woop woop!

Dagen efter mådde jag väll inte sådär skitbra om jag får säga så. Jag låg kvar lääänge i sängen och tog sedan bussen till Strängnäs. Där möttes jag av min glada familj och det blev en såndär klassisk familjekväll med dålig film haha. Vi lyckas alltid välja B-filmer av någon anledning, tur att både pappa och jag tycker sånt är rätt kul :P sen gick jag ut i det 7(!!!!!!) grader kalla lillhuset för att sova. Seriöst, 7 grader?! Men, viking som jag är så gick det ändå!

Idag har jag väll inte varit spec aktiv heller hehe. Så vid middagstid bestämde sig jag, Cissi och Frida för att göra något. Det blev trerättersmiddag och massa prat = matkoma. Men vi lyckades riktigt bra tycker jag :D det blev Toast Skagen med avokado till förrätt, kyckling med potatisgratäng och sallad till huvudrätt och Gino med glass till efterrätt. Fett bra, mästerkockarna!

Nu har Cissi och Frida gått hem och jag har ÄNTLIGEN listat ut hur man startar vår rymd-TV. Att något så enkelt ska vara så jävla svårt pga alla extragrejer som pappa installerat när jag inte bott hemma... Haha. Imorgon blir det provjobb inför sommaren, hoppas det går bra :D TAGGAD!


Taken 2

Igår kväll blev jättemysigt :) vid 9 hyrde vi film och sen samlades jag, Måns, Emma, Fredrik, Hanna och även the know and famous Emanuel och även Amandus som va på besök i Uppsala här och kollade på Taken 2, haha. Vi fick tränga ihop oss i soffan och på en madrass och hade det väldigt fint och åt alldeles för mycket choklad :) efter att kursarna gick hem stannade Emanuel och Amandus kvar här till aaaapsent, det va så kul att få se dem igen haha, kaos!!! Minnen från gymnasietiden liksom. Dom gick hem sent på natten och vid 4 somnade jag, för att sedan gå upp vid 9 för att åka till Gotlands Nation vid 10 för att plugga med HannaMånsMariaEmma :) Denhär delkursen känns lite bättre än den förra faktiskt. Enklare på något sätt! Bra eftersom tentan ligger precis efter Valborg ;) 
 
När vi kände oss färdigpluggade så gick vi på stan, åt lunch och fixade lite och nu väntar vi på att kvällen ska komma. Vi tänkte gå ut på Stocken ikväll (dvs Stockholmn Nations Torsdagsklubb :P) och ska samlas här innan vid 19 typ. Det blir kuuuul, man måste ju gå på bratnationen någon gång innan man kan yttra sig ;) 
Imorgon drar jag mig hemåt till Strängnäs igen, när på dagen jag gör det vet jag inte men någon gång iallafall :) på söndag ska jag nämligen provjobba för ett eventuellt sommarjobb som jag skrivit innan, taggad!! :D 
 

Italien

Nu har jag varit hemma ett par dagar sedan jag kom hem från Italien! Tänkte visa lite bilder och sånt men orkar inte skriva värsta inlägget haha. Vi har haft det supernajs iallafall, lite regn första dagen men sen var det sol och varmt! Underbart är bara förnamnet! Vi har åkt runt och kikat på vingårdar, små söta städer och ätit en jävla massa mat (HUR orkar man ha fyra rätter i varje måltid?? Jag förstår inte). Och snackat. Och kollat på läskiga vinfält (ser typ ut som en massa kors haha). Men allt som allt fyra väldigt fina dagar spenderade med min fina familj och släkt :D
 
Jag kom hem till Uppsala sent på söndag kväll, pappa och jag åkte direkt från flygplatsen. Så på måndagen var jag lagom trött, gick hem vid 2 och fixade iordning lite grejer, sen åkte pappa och jag till Cleas Ohlson (woooho) och köpte världens fetaste cykellås, sen fixa vi middag och så var det inte så mycket mer som hände den dagen :) på tisdagen började jag inte förrän kl ett (FET SOVMORGON!!) och slutade vid tre, och sen kom Ann hit vid halv fem :D asmysigt att träffa henne igen, vi åt sushi två gånger på samma kväll (haha) och pratade om alla djupa saker i livet vi inte förstår oss på. Så himla skönt att bara PRATA konstant och lösa problem. Sen hann vi även med att rulla in oss i täcken och fastna bakom sängen, men det är en annan historia. 
 
Idag så gick jag upp på föreläsning mellan 10.15-12.00 medan Ann sov vidare, och sen hämtade jag min cykel på pappas jobb (ÅTERFÖRENADE AT LAST!!!!!) och hämtade Ann i lägenheten. Vi hängde på stan hela dagen, fikade och köpte saker vi egentligen inte behöver. Hittade en helt stört snygg bikini som jag bara va tvungen att ha. Vilket alltså betyder att jag köpte den. Hehe. Den plus lite underkläder :) sedan kom den bit på dagen jag fan inte sett fram emot, nämligen när Ann skulle åka hem. För idag var nämligen sista dagen jag får se henne på VÄLDIGT långt tid, eftersom hon åker till fuckin Australien på fredag. Kommer sakna henne så himla himla himla mycket. Åh. Men jag är glad för hennes skull också att hon äntligen kommer iväg :) vi ses ju igen om typ 4 månader! 
 
Ikväll kör jag och några till på en filmkväll, weho! Vid nio kommer alla hit, blir najs, om än lite trångt iom att min soffa fan är liten haha. Får offra mig att sitta på golvet ^^ men det blir fint, så det är vad jag gör ikväll :D 
Puss hej!
 

Hej från Toscana

Hallu, just nu sitter jag någonstans i Toscana (kan inte ens uttala namnet på byn) och chillar ute i solen. Vi hade rätt mulet igår men idag har det varit superfint och 18 grader varmt = love. Annars gör vi inte så mycket förutom att åka bil till fina ställen, äta alldeles för mycket mat och ha det trevligt :) det är så himla sjukt fint här, varför bor man i ett land med gran och inte här istället haha?! Berättar mer när jag kommer hem, har hundra bilder på natur att visa höhö. Skoja.

Imorgon har vi hela dagen på oss att turista lite och sen tar vi planet hem på kvällen, så är hemma i Uppsala sent på söndag kväll. Tills dess, ha det fint! :D


Mot Italien!

Tjaaa
Igår hade jag föreläsning som vanlig, slutade vid 12 men ade ingen lust att gå hem. Så jag hängde kvar med några stycken ute i solen och det slutade med att jag, Måns och Jonatan gick till det Tropiska Växthuset, Orangeriet, nån slags konstutställning på slottet och till Domkyrkan. Haha, kulturell chock typ. Vi tyckte det verkade kul bara, och det va helt okej att vandra omkring i några timmar och bara titta på saker tillsammans :) kul att man kan göra såna grejer också som omväxling! :D sen drog jag hem och bråkade med tvättstugan ett tag (nyckeln passade inte :<) och sen fick jag ett jävligt random besök från Stockholm. Kvällen slutade iaf på Vdala Nation där vi träffade Tiffany, Måns och Hanna. Vi satt där till stängning och snackade, drack öl osv. Fetnajs :) sjukt lång dag iallafall där det hände myyycket grejer, kändes ungefär som tre dagar haha. 
 
Idag så var det föreläsning och sen gick jag hem och fixade iordning inför imorgon. Nu på kvällen gick jag hem till Hanna för att kolla på film med henne, Måns och Sara. Valet föll på Gangster Squad, och jag måste erkänna att jag inte hängde med helt i handlingen haha. Men jag kom nyss hem därifrån iaf, fin kväll :D 
Nuuu måste jag packa och sånt inför imorgon, för vid kl 13 går flyget mot ITALIEN. Weee! Ska bli så roligt att åka utomlands igen! Kommer tillbaka till Sverige på söndag kväll. Älskar att resa, så sjukt mycket. NU: PACKA!
 
Pussgodnatt :D
 

Eeeeagle

Så är man tillbaka i Uppsala igen efter en väldigt bra påskhelg!
 
I lördags hade vi det väldigt roligt - vissa kanske lite för roligt ;) började iaf hemma hos Cissi där hon, jag och Frida åt middag och gjorde egna drinkar, och sedan anslöt även Ronja. Sen gick vi hem till Ann som hade nån slags reunion för sin gamla klass. Där körde vi på, lärde oss danser, hade massa olika hattar/peruker på oss och massa annat. Sen gick vi en sväng till Sju Rum och Kök och när dom stängde så blev det en långsam men kort promenad tillbaka hem till Cissi :P vad som hände under denna kväll väljer jag att inte beskriva mer x) roligt var det iallafall :D DANKE!
 
På söndagen vaknade jag, Ann, Frida upp hemma hos Cissi och vi fyra gick och åt lunch. Sedan gick jag och Ann hem till henne och lyckades spendera många timmar genom att egentligen inte göra speciellt mycket haha. Vi kände oss väldigt kreativa iaf, och bestämde oss för för att göra Marble Eggs. Coolt. Sprang hem och käka middag vid sju typ, och sen tog jag bilen hem till Ronja och Amandas lägenhet för lite filmmys med Ronja, Hanna, Cissi och Frida :D vi kollade bland annat på Sinister och va jättemesiga haha, det har gått alldeles för länge sedan jag kollade på skräckfilm xD men trots min mesighet var det väldigt mysigt haha, somnade lite i soffan också x)
 
Efter söndagen kommer måndag (really!?), vilket är idag, och denna dag har spenderats hos Sofi. Vi gjorde och åt upp alldeles för mycket sushi, snackade om livet och gick långa promenader. Fett fint ju! På kvällen tog jag bussen tillbaka till Uppsala och nu sitter jag här. Woopidoo. Kommer dock inte va här särskillt länge, eftersom att på torsdag morgon åker jag och the family till Italien! FETNAJS. Taggar. Imorgon är det föreläsning vid kl 10.15, så nu ska jag gå coh lägga mig. PUSS alla som gjort denna helg så fin :D 
 

RSS 2.0