Pimp My Ride

Hej!
Då var man inne på insparkens tredje dag.
I måndags var det en väldigt nervös Johanna som begav sig iväg till EBC där alla skulle samlas. Lite förvirrad. Men såklart gick det bra. Kändes dock awkward i början (men varför skulle det inte göra det egentligen?) men efter ett tag släppte det. Vi blev indelade i Reccegrupper utnämnda efter superhjältar (SuperMario blev jag haha) och sen blev det lite lärakännavarandralekar och måla en flagga och framföra ett spex (som förövrigt blev rätt bra haha). Så det blev en bra dag tillslut, och det var en lättad Johanna som cyklade iväg när det var slut!
 
Igår (tisdag) samlades vi först vid EBC igen för lite grillning och sen så fick vi lära oss RECCEDANSEN! Har taggat galet inför den dansen och det va sjukt kul :D Den var rätt lång och svår att komma ihåg men det gick faktiskt rätt bra! Himla kul att dansa fuldans tillsammans, så den ska man dansa varje gång den speciella reccelåten (Slow Down av Selena Gomez) startar! TAGGA!!
Sedan fortsatte det hela genom en rätt störd aktivitet, nämligen cykelfiske. Nu kanske man tror att det innebär att man ska cykla till ett ställe och sen fiska i äkta naturmuppsanda, men nej, det innebär att man ska fiska cykel i Fyrisån! Det är nämligen så att många cyklar kastas i ån under sena nätter, och dom skulle vi nu fånga upp med hjälp av ett ankare och sen pimpa! Och tja, vi fick upp en cykel ANDRA gången vi kastade ner ankaret. Helt sjukt ju, fatta då hur mkt cyklar som ligger där?! Vi passade på att fiska upp en till bara för att det var kul, haha. Cyklarna var dock rätt illaluktande och allmänt ofräscha, så vi tvättade av den i stadsparken och sen spraymålade vi den och satte på ballonger och snören. Fett snygg blev den :P Efter det så skulle alla grupper hitta på ett spex runt cykeln (ja, mkt spexande här med varierande kvalite) och vi lyckades bra även denna gång!
 
Sedan bar det av till det berömda Tältet borta vid Ångströms där alla Reccegrupper festar tillsammans. Såklart spelades reccelåten väldigt många gånger och såklart dansade vi dansen varje gång. KUL! Kom hem sent och vaknade lagom trött. Idag ska vi ha picknickgasque vid EBC och sen får vi se om det blir tältet igen. Innan dess ska jag träffa Jonatan och kanske Måns (från PsykAkursen) och ha lite förfest tillsammans med dom andra. Ha det bra allihopa! :D
 
 
En bild på The Flaaag. 
 
 
Och sen den extremt fina cykeln!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0