Det sägs att om du gråter blir du vackrare

Jag målar naglarna i guld, inser att jag fan inte passar i det och tar bort det på en gång. Nu målar jag naglarna chockrosa istället. Mycket bättre :)
Imorgon ska jag handla grejor, och även skriva klart labben som jag gjort lite mer än hälften kvar på :) feels good. Sen kanske räkna fysik.
Imorgon är det fredag btw. Även loven går äckligt snabbt förbi.

Update: Fy fan va bra dethär lacket täcker! Drog på ett tunt lager och det är helt heltäckande plus att färgen är fantastisk! I'M IN LOVE <3 jag ångrar att jag inte köpte fler än två st, dom kostade bara 9,50kr/st :O nu återstår det bara att se hur länge det håller :)


Fika

Fika - CHECK!
Linsvätska - CHECK!
Plugga - ...

Ska börja nu. Jag lovar. Jag ska skriva labbrapport i Kemi. Eller iaf börja på den. Sen ikväll så ska pappa och jag rökna fysik :) imorgon vill jag även ner på stan igen och kolla lite grejer. Hihi. Jag har tid iaf, så let's do it. Me want clothes.

Jag har även fått veta att denhär vintern kommer att bli den kallaste och längsta på 1000 år. Seriöst, FML. Döda mig långsamt. Jag vill inte ha en till helvetesvinter :( nu är iaf en fin och übervarm vinterjacka ett måste. Jag ska leta fram en. Snart. En fin fin fin så som jag vill ha den :D nya vinterskor vill jag också ha :P håhå, dyr i drift :)


Skolfotot - en utvärdering

Igår när jag kom hem fick jag mitt skolfoto trots allt. Jag ser helt okej ut. Förutom en grej. TANTEN SOM VALDE UT FOTOT TOG DET SOM JAG HALVBLINKADE PÅ :( det ser ut som om jag antingen försöker göra sexy-face, eller att jag har jäääävligt smala ögon, eller att jag helt enkelt var himlans trött. Tack för det liksom. Jag var inget av dem, det bara blixtrade jävligt mycket om fotografens kamera :(

Porträttfotot kan jag faktiskt stå ut med. Det ser faktiskt helt okej ut för en gång skull. Mitt hår ser lite afro ut (som om att jag ska börja dansa afrodans när som hellst) men jag har lärt mig att mitt hår gillar att flippa ur, så det är okej. Det har haft värre dagar liksom, och jag har haft MYCKET värre skolkort. Så denhär gången ska jag inte gnälla på det. Om jag inte hade blinkat på klassfotot så hade jag varit heltokejnöjd.
Det fula är att jag ser nästan lika dan ut, och står på EXAKT samma ställe som förra året xD enda skillnaden är kläderna, och att mitt ansikte är lite smalare än förut. Jag måste seriöst ha stannat i växten nu. WEHO!

Nu, idag, så ska jag fixa mig och sedan gå ner på stan för att fika med dom andra. Sedan (eller innan) så ska jag köpa ny linsvätska och vitamintillskott (min nya grej om det inte är för dyrt :P). Puss på er <3

YEAH, PIXELS!!!


Ullared

Jah... vilket jävla ställe x) det va också inte lika stort som man trodde det skulle vara ;O men det fanns många billiga grejor, pengarna typ rann genom fingrarna :P
Dagen kan iaf sammanfattas såhär:

- Bussresa som ALDRIG tog slut.
- Hult är ett vanligt ord i Småland.
- Peddobusschauffören :O
- Morgan och Ola-Conny O.O
- Nästan tappa bort vår kundvagn ca 45 ggr.
- SHOPPING!
- Allmänt konstiga människor.
- Bussresan hem som tog längre tid än den dit O.o

Jag har som sagt haft det väldigt bra. Även fast min penganivå har sjunkit en del. Men jag sparar in det sen liksom när jag slipper köpa samma grejer för dyrare pris :D tack Cissi för en fin dag och att du tvingade med mig till Ullared x) <3

Bad Hair Äckel

Skriver om Ullared och mitt vackra skolfoto imorgon:)

Mitt stora problem just nu är mitt hår. Det har flippat ur totalt. Det är äckligt. Det kliar och flagar i hårbotten. Lockarna är livlösa. Jag tappar hår. Jag är rädd. What happened liksom? Jag ska snarast möjligast komma på en lösning. Tills dess är det (min fiende) schampootvättar som gäller I guess. Jag hatar när det blir såhär. Jag röstar på nån äcklig hårbottnensjukdom som kommit fram pga att jag sover med blött hår. Jag lovar. För det är inte BMs fel. Imorgons ska jag hitta en lösning. Tjohej!

Sova är överskattat

Om ca 4,5 h ska jag gå upp. B.O.R.D.E.S.O.V.A. Men jag är sådär störigt pigg och springer omkring och fixar saker istället. Störigt. Det är i sånahär lägen som man behöver en mellanstor väska. Inte en skitliten eller megastor. Och det är dom enda två storlekarna jag har, tyvärr. Jag tar min P&Lpåse. FTW! Och min lilla turkosa <3 me in löv.

NU SKA JAG SOVA. Säger vi. PUSS PÅ DET OCH PÅ ER <3 och jag antar att jag inte behöver säga att det inte blir nån update här imorgon förrän (kanske) på kvällen? :P
GODNATT, hoppas jag kommer tillbaka levande! <3

Pretty Face

I know i'm pretty, oh so pretty :P
PhotoBooth e kul på kvällarna <3
Snart ska jag se Idol, tjoho på er <3









Deg

Nu har jag diskat hundra saker :) jag hann precis innan mamma kom hem xD nu står hon och gör fläskpannkaka. Detta betyder att jag bara kommer att äta DEG idag ._. om nom nom. Först knäckebröd. Sedan bullar. Sedan ungspannkaka. Skum kosthållning man har.

Inatt går jag upp kl halv tre 3, för att bli hämtad halv fyra av Cissi. Vi åker till Eskilstuna och åker därifrån buss till Ullared. Fan va stört. Jag ska därför försöka att lägga mig en aning tidigare ikväll än vad jag brukar göra. Synd bara att jag kommer vara så jävla pigg ikväll. Mwöh. Jag ska iaf sova på bussen, big time. Bullarna ska med också. Och annan mat. Och iPoden. Och typ... PENGAR! Hehehe. Jag ska inte köpa saker jag inte behöver... jag lovar. Hehe. Vi får se hur det går asså :P det känns som att det är som IKEA fast värre xD RAWR!

Nu ska jag äta deg. PUSS PÅ ER <3

Lolface

Vi har bakat bullar. Vi har hafti tomater. Vi har kastat mjöl. Vi hade facerapeat. Vi har skrikit på varandra. Vi har haft det allmänt bra <3










BWAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH!!!!

BULLAR

Vi bakar bullar. Blup.


BULLS AND FILMS ^^

Idag vaknade jag kl 11.45. För dom som är uppdaterade så ska jag ha storbesök här av CissiRonjaFridaJennifer kl halv ett ungefär. Höhö. Så nu får jag trycka på turboknappen. Vi ska baka bullar och glo på film :D <3

Så nu är det bara att göra sig iordning. Och kanske ta upp lite från golvet... höhö. Sedan ikväll får jag sova überlite för sen ska jag till en buss som går kl 4:15 från Eskilstuna. Cissi och jag ska till Ullared :D Jag börjar ifrågasätta lite varför, men det ska bli superkul ändå xD hahah, MOT TANTFABRIKEN!

vi ses snart <3 PUSS



STFU

Det är kul när man hör allt som min bror säger när man sitter i mitt rum. Jag tror inte det finns NÅGON som pratar så jävla högt som han, eller hör så dåligt som han, för all del. Jag kan ha musik på på högsta volym i hörlurarna, och ändå hör jag hans jävla röst när han prata över Skype med kompisar medan han nördar dataspel sent på kvällarna. SHUT THE FUCK UP. Jag bryr mig liksom inte vad Gurra gör. Sluta prata som om du har en jävla megafon framför käften, börja prata NORMALT istället och alla blir plötsligt mycket gladare. Jag slipper säga till dig varenda kväll då jag ska sova, och du slipper bli mer och mer döv för varje dag som går. Win-Win. Hela världen vill inte veta vad du gör. Speciellt inte jag. Du kan bröla ut dina extremt irrelevanta grejer på stan istället, men när du är hemma kan man använda en telefon istället för att ta i så mycket att det hörs till kompisen på andra sidan stan.

MWÖÖÖH. Fatta vad jag står ut med varje jävla kväll.

Varför?

Jag sitter och tittat på ett program om ormar... naturnörd nr 1 liksom. Men jag gillar djuren och naturen. Det är mysigt att kolla på naturprogram. Djur är bra. Ibland undrar varför jag inte går naturbruk eller marinbiologiska linjen istället. För det är liksom bara biologin som intresserar mig, och den kommer inte förrän i trean. Just nu är de flesta skolämnena jävligt careface. Jag vill ha biologi. Inte pissfysik eller pisskemi, det intresserar mig inte. Jag behöver inte veta Ohms lag eller vad som händer om man blandar en syra och en metall. Det kan andra få ta hand om, så kan jag få göra det jag vill istället.
JAG HATAR ATT BEHÖVA LÄSA ÄMNEN JAG BLIR LEDSEN AV NÄR JAG ÄNDÅ INTE SKA JOBBA MED SKITEN. Jag avskyr att jag iprincip tvingas läsa Fysik B när jag HATAR det och hellre skulle läsa något annat som jag har nytta av och tycker är kul, men om jag inte läser FyB kommer jag iprincip inte in på någon högskolelinje alls. Jag hatar att jag måste läsa FysikB och sedan komma in på en linje där jag måste ha läst FyB, och sedan inte någonsin använda det mer. Jag måste bara läsa det för att dom ska få ett mindre antar elever att välja mellan, men jag behöver inte någonsin använda det jag har lärt mig i det ämnet.
VAFAN LIKSOM? 

Jaja, där fick jag avreagera mig. Nu ska jag kolla på Idol. Imorgon ska jag träffa dom andra <3

Den nödvändiga dagen

Min aktivitetsnivå idag har råsugit. Jag fastnade framför alla bra TVprogram. Snart ska jag laga middag till familjen, det är liksom min stora uppgift för dagen...
Jag har även målat tånaglarna rosa (höhö) och städat mitt rum. Sånadär nödvändiga saker liksom. Detta kallas därför för den nödvändiga dagen. Dagen man helt enkelt inte klarar sig utan :)
Just nu drömmer jag om att pimpa mitt rum, jag vill ha det gammeldags med ljusa färger och lite sådär... snirkligt med mycket pasteller och ljusa möbler. Jag vill ha massa rosor, fina tavlor och spets. Det finns en turkos tapet med rosa små rosor på. Den vill jag ha på fondväggen ovanför min säng. Jag känner mig sjukt inspirerad till att makeovra. Jag ser det framför mig...

För att krydda till detta inlägg lite lägger jag in en ful bild på mig själv :D PUSS PÅ ER <3


Hårfärg och sånt

Jag sitter här med nyduschat hår och kollat på fina kläder/skor/väskor på internet. Jag får abstinens av fina saker. VILL HA. Men det blir så dyrt. Men jag vill ha. VILL VILL VILL HA. Det är dock svårt att hitta grejorna. Vissa saker finns bara på internet, vissa ska finnas i butik men man hittar det aldrig och vissa saker hittar man i butik men då är ens storlek slut. Så är det alltid. Speciellt för otursförföljda lilla mig. Om jag skulle ha allting jag vill ha och vågade ha på mig det, så skulle jag vara mycket gladare :) I promise. Maybe.

Om en kvart ska jag gå och sova, för då har mitt hår torkat tillräckligt. Det har dampat ur lite på senaste tiden. Typ fått ryck och sett ut som det vill och inte som JAG vill. Det gör mig ledsen.
För att piffelipiffa upp håret vill jag tona det. Och jag har de senaste dagarna försökt ta reda på vilken hudton jag har, varm eller kall, då detta har stor betydelse då man väljer hårfärg :) jag har efter mycket velande kommit fram till att jag har kall hudton, möjligtvis lite neutral, men mest kall. Alltså passar jag inte i röda toner (till min stora sorg), då detta framhäver det rosa i mitt fejs. Alltså kommer min vita hud på vintern när det är kallt att se ÄNNU rödare ut än den redan blir av kylan. Woho! Tydligen ska jag i varje fall ha sk "kalla färger". Vet inte riktigt vad detta innebär än. Men inget som går åt det gula/röda/varma hållet. Blupp.
Jag är förvirrad.

I varje fall så har jag sett att min nuvarande hårfärg är ganska knäpp. Jag har liksom inte samma färg över hela håret. Längderna är mer guldiga och ljusa, medan håret närmast hårbottnen+underhåret är mycket mörkare(tråkbrunt). Detta stör mig. Jag har liksom märkt att om jag har de ljusa delarna av håret vid ansiktet så ser det apkonstigt ut. Färgkombon, alltså. Bwöh. Eller så övertänker jag bara som vanligt. Men jag skulle gärna ha samma färg över hela håret iaf. Så att det inte ser ut som att jag har värsta utväxten även fast jag inte har det.
En annan grej som stör mig är att jag inte kan komma ram till vilken hårfärg jag har överhuvudtaget. Det beror dels på att jag har två olika färger, men jag vet liksom inte om jag är blond/ljusbrun/brun osv. Blöh. Dagens I-landsproblem liksom. Man måste liksom inte veta det, men jag vill veta ändå.

NU SKA JAG SLUTA SKRIVA GREJER. Creds till dom som orkade läsa allt :) <3


Attack of the Gigant Leeches

Denhär filmen såg pappa och jag ungeför 5 minuter av när vi satt på båten i somras. Sedan betämde vi oss för att den inte var någonting för oss. HAHAHAHAHAHAHAHAH. SÅ JÄVLA BRA! 50-talsfilmer in my <3


The Days

Idag har jag tagit en promenad över halva Strängnäs. Det tog en timme. Jag gick från mitt hus via värsta omvägen till Campus, från campus till finninge och sedan ner till mitt hus igen. Det va skönt att gå. Jag hade min iPod som jag lyssnade på, och det kändes allmänt bra. Jag ska börja gå mer.

Sen så har jag ätit muffins, varit och handlat med pappa, lagat mat och kollat TV. En helt okej dag liksom. Jag har inte varit uttråkad iaf. Imorgon kanske jag skulle göra nåt med dom andra, men vi får se hur det blir med det :) vi kanske tar det nån annan dag istället.
Imorgon ska jag iaf laga middag(?) Och hjälpa pappa att flytta båten xD just nu ligger den i Strängnäs gästhamn... och sen så får vi se om jag går på gitarren. Hmm.

Nu ska jag prata vidare med dom andra. Puss <3


Saker är aldrig som förut

Varför blir jag alltid så jävla besviken? Varför bryr jag mig överhuvudtaget?


Ullared

Dethär är väldigt random.
Cissi och jag ska till Ullared på onsdag xD kl 4.15(!!!!) på morgonen går bussen från Eskilstuna. Vi kommer hem kl 9 på kvällen efter att ha spenderat 6h i Ullareds varuhus och ca 12 i en buss tillsammans med 45 pensionärer <3 det som skulle vara allra roligast vore om vi var ensamma på bussen xD HAHAHAHA. Kameran ska med iaf^^

HAHAHA dethäre så jävla random att det inte är sant xD men kul blir det <3 onsdag, 4.15. I'll be there :P


Forever Young

Jag vet inte, det är något med just refrängen i denhär låten som gör mig riktigt jävla lycklig. Den är så... klar liksom. Man blir glad helt enkelt. Den är sjukt gammal, men orginalet är helt klart bäst. Sen så är det ju bara ett plus att han som sjunger har värsta rymddräkten på sig :)


Dagens i-landsproblem

WHY GOD, OH WHY???? VARFÖR FINNS INTE FOREVER21 I SVERIGE???? (och varför är frakten så JÄVULSKT dyr?!?!?)

Seriöst. Varför? Det är tortyr.

Du är som en sönderläst tidningsartikel

Idag har jag hittills:

  • Bakat blåbärsmuffins i brist på kanel
  • Ätit 6 st blåbärsmuffins (OM NOM NOM). Till mitt försvar är dom ganska små och platta...
  • Gått ut barbent i trädgården för att leta äpplen till äppelmuffins som inte blev av (blåbär ftw!).
  • Kollat på en Beckfilm som jag inte fattade nånting av. Den gick på TV.
  • Gjort my weekly aniktstvätt med alla mina hundra produkter. Höhö.
  • Spelat gitarr i tre minuter och insåg att jag var ganska värdelös x)
  • Lyssnat på äckligt hög och skrikig musik i min iPod.
  • Sagt till vår nya granne att vi minsann inte har några sårtejpsremsor.
  • Nästan fått en tår i ögat pga Extreme Home Makeover. Oj oj.

Och snart kommer mamma och pappa hem. Halv fem sa dom. Alltså kommer dom runt typ... fem? Ikväll har jag ingen planerat. Men vad mer än detta kan man begära av en dag i mitt liv liksom?

Blueberry

Vi hade ingen jäst, och knappt någon kanel. Jag hittade däremot blåbär i frysen. Så jag fick en snilleblixt och gjorde blåbärsmuffins istället. Dom blir skitfula, men förhoppningsvis skitgoda. Höhö. Typ fem st har flytit ut över plåten xD mina pussmunsmönstrade formar var för veka :( shame on them. Snart ska jag äta mina muffins som bara är mina, MINA, tillsammans med ett glas mjölk.
Nu piper ugnen. Happy muffin!



Update:

LOLOLOLOLOL!!!! HAHAHAHAHAHAHA FAN VA FULA!


Cinnamon buns

Cissi bakade bullar igår. Dom såg goda ut. Jag vill också baka bullar ._. jag vill baka bullar i mina pussmunmönstrade bullformar. Så det ska jag göra idag, har jag bestämt. Det deppiga vädret behöver bullar. Jag behöver bullar :D



I tråkighetens namn

Seriöst. Inget att göra, och jag slöpratar om precis ingenting. Men det e chill. Håhå. Enjoy:


Tråk :)

Jag har lov nu. HÖHÖHÖHÖHÖHÖHÖHÖHÖHÖ :D det äger. På lovet ska jag och Cissi göra nåt utflippat, det har vi bestämt. Vad vet vi inte än. Men något blir det ^^

Jag ser Se upp för dårarna på TV. Nyss såg jag Idol. Ronjas loverboy med 1 kg smink gick vidare :P <3 haha ^^
Annars har jag ganska tråkigt. Jag och Max är ensamma hemma, mamma och pappa seglar hem båten. Imorgon vet jag inte vad jag ska göra heller :( jag vägrar sitta såhär hela lovet.
Sen så måste jag säg att jag är grymt sugen på att färga håret. Men vet inte hur/om/när. Något alls liksom. Mörkare eller ljusare? Vad passar min hudton? För jag är så trött på min nuvarande, plus att den är så ojämn pga solblekning. Mjööööh. Blöh. Skitsamma xD

HA HA

OM 5,25 TIMMAR HAR JAG LOV. SUCK ON THAT, MOHAHAHAHAHAHAH!!!!

Update: Jag sitter i datasalen och JAG HAR INTE EN ANING OM VAD JAG SKA SKRIVA OM PÅ ENGELSKAN OCH JAG FÅR DAMPDAMPDAMP. ALLA SOM LÄSER DETHÄR SKA GE TIPS PÅ VAD JAG SKA SKRIVA/PRATA OM.
NU!!!
Heöheö, jag e inte alls desperat :)


They were all yellow

Godnatt världen <3
Imorgon har jag sovmorgon, kort dag och sedan LOOOOV <3 YAY för det!
Jag vill även säga lycka till till alla som ska ha Svenskaredovisningen eller har språkprov imorgon(eller hade det idag) :D det kommer gå fint <3

Nu ska jag sova uppochner-hängandes i min taklampa. Sov gott allihopa <3



TAKATAKATAKATAKA

Är jag den enda som inte kommer in på facebook för tillfället? Jag får D.A.M.P.
Facebook är ju liksom mitt liv på kvällarna :P



Det finns vissa bilder på min dator som jag får hostattacker av (för att jag asgarvar).
Denhär är sorgligt nog en av dem.


Lila naglar

Jag bet ner alla mina naglar på idrotten idag. Eftersom dom då blev jääävligt fula så bestämde jag mig för att måla om dem - TADA, jag får använda nagellacksborttagningsburken för första gången! Och jag måste säga att det fungerar jävligt bra. Lite för bra, faktiskt. Den frätte bort mina naglar helt. Höhö, not. Det fungerar faktiskt jättejättebra. Skönt att slippa sitta och gnugga med bommulsrondeller i hundra år liksom.

Jag <3 burken
Forever and ever :)



Borta med vinden

HEJHÅ, jag är klar med alla redovisningar för denhär gången så nu har jag LOV <3 (imorgon egentligen... men teoretiskt sett alltså).
Annars så har väll dagen varit sådär. Kunde varit bättre liksom. Jag känner bara att jag borde göra något åt vissa grejer som får mig att sjunka. Lättare sagt än gjort :) jag har iaf för första gången EVER lyckats logga in på skolmejlen :D:D:D hihih, jag hade ca 369 olästa mail :S orka xD

NU ska jag njuta av en läx-och prestationsfri kväll och gå och lägga mig jättetidigt. Typ. Jag har btw en blåsa på tandköttet :S den gör ont. Jaja. Max har stukat foten, mamma lindade foten för hårt så nu går han som ett miffo. HÖHÖHÖHÖÖHÖ.
Hejdå folket <3


Krage

Fick ett paket från Ellos idag. Förutom en sportbag med tillhörande vattenflaska som jag inte ens beställt och inte behövde betala för(typ bonusgrej?) så fanns det en väldans mysig halsduk i paketet. Den är stor, mjuk, stickad och har inga ändar.
I LIKE IT <3



Och ja, bilden blev lite väl ljus men jag skyller på blixt och mörkt rum. Höhö.

Peace

- Om exakt tolv timmar har jag i stort sett lov :)
- Pappa lurade mig att ta såndär handsprit på händerna... som luktade kille :( så nu luktar jag kille. Woop!
- Jag blir så JÄVLA less på vissa grejer just nu.
- Jag måste packa gympakläderna ikväll.
- Nu ska jag duscha. Weho!

Att vara stark är inte bara att våga göra saker. Att vara stark är även att misslyckas och sedan orka resa sig upp igen <3




Jag vill tillbaka till Delfi <3

Näh

Hej folket. Idag gick åt helvete x.x men det är tur att jag har fina människor runt omkring mig <3

Nu ska jag dra hem till Janina och alla andra och äta glass med kolasås och glömma dagen. WEHO! Imorgon är veckans presentationer över. Weho! Snart är det lov. WEHOOOOOOOOOOOO!

Puss på er <3

@under djäkne

Nu har vi håltimme och sitter under Djäkne och separ. Frida ser ut som en muppkanin xD <3
Jag har precis haft fysik som vi inte lärde oss ett skit på, vi hade labb och såg hur en prick for fram i en linje på en skärm. Typ. Not so interesting. Kl 12.15 börjar matten, sedan Kemi och till sist så har vi Röst och rörelse och då ska jag läsa min dikt med sådan inlevelse att alla flyger av stolarna. Höhö. Ne men seriöst så tror jag att det kan gå ganska bra, bara jag kan slappna av lite (vilket i princip är omöjligt i en sådan situation) xD MEN SEDAN ÄR EN AV REDOVISNINGARNA KLARA, OCH JAG SKA FAN INTE SKJUTA UPP DETHÄR. OKEJ? dET SKA GÅ BRA :)

pUSS <3

Piggelin

Nu har jag skrivit till lite mer saker på Svenskan. Jag har klippt ut lappar som jag ska ha, och även övat lite grann. Ska öva mer imorgon, som sagt, men det känns lite bättre nu än innan iaf :)

Mitt major projekt idag var egentligen att färga ögonfransarna, men det kan jag ta på lovet typ. Annars så måste jag säga att det varit en rätt bra dag idag. Det kunde blivit så jobbig och lång, men blev så rolig och kort .D I like. Nu är det bara tre dagar kvar till lovet, varav två är jobbiga. Nämligen imorgon och torsdag. Fredag blir chill. Men imorgon är liksom en av dagarna klar, och sen en dag till, och sen är det bara att avnjuta lovet. Jag inser nu hur mkt jag kommer att tjata om lovet de närmsta dagarna. Hehe. Jobbigt liv jag har.

NEJ, NU SKA JAG LÄGGA MIG I TID FÖR EN GÅNG SKULL så att jag e en piggis imorgon. PUSS PÅ ER <3

Basket Case

När vi satt i datarummet på engelskalektionen fick jag se denhär videon. Asså WTF xD lägg gärna märke till att det är meningen att det ska vara en skräckfilm xD vi satt och asgarva ^^ haha, man måste nästan se den bara för att liksom xD


18.29-4

Jah. Nu ska jag snart fixa middag. Typ. Sen ska jag fixa Svenska och RöoRö. Fast den sista är jag iprincip klar med. Svenskan är viktigare. Jag måste skriva lapp med stödord och faktiskt lära mig det jag ska säga xD jag har varit lite off på den fronten senaste dagarna. Men ikväll ska jag öva. Och imorgon ska vi köra igenom det, och sen på kvällen ska jag låta pappa lyssna och sen på torsdag smäller det. And I can fix it. WOOP!!!

Jag planerar att fota en ny header på lovet btw. Kan bli kul. Kan även bli fult. Vi får se, helt enkelt. Men jag vill ha höstfärger och fina löv som faller :') HIHIIIHIHI. Nu ska jag laga mat. Puss på er <3



@skolan

Hejhej, nu sitter jag i skolan och ska egentligen ha hål, men eftersom vi inte har samhälle idag, och har håltimme nu, så har vi engelskan nu istället och får på så vis gå hem mycket tidigare istället för att sluta halv 5 x) WIN!

Vi ska i varje fall ha en fem minuterspresentation på engelskan, och jag måste komma på ett bra ämne. Det skulle vara något inom EU. Typ Rumänien. VAMPYRER. Det e kul. Och jag en nörd. Hehe. Och jag vet redan allt om det man kan kunna typ, så det skulle egentligen vara väldigt prefekt xD lätt ämne liksom. Men vi får se om jag kommer på något bättre :) det är min nödlösning.

Förövrigt så ska jag göra RöoRögrejen imorgon istället, för jag kände att jag inte var tillräckligt förberedd trots allt x) men ikväll övar jag på både RöoRö och Svenskan, sen är det chilledill.
Nu ska jag jobba innan Kent kommer hit och avslöjar att jag sitter här och skriver istället för att jobba. Höhö. Godnatt <3 :P

Det finns inga ord

Och i vårt land så får man inte vara förmer
Det här är Sverige, snälla gråt när ingen ser
Det finns inga ord för det, på det här jävla språket
Jag har inga ord för att vi
andas, tänker, känner samma sak



Godnatt allihopa <3

Depend på burk

En av de extremt nödvändiga grejerna jag köpte idag va en nagellacksremover i DIP-IN burk. Tydligen ska dom vara väldigt bra, och eftersom jag är en sån som gillar onödiga grejer så var jag tvungen att köpa den och se om den fungerar. Jag ska testa den nästa gång jag ska byta nagellack. Man bara liksom doppar ner fingret i burken, och vips så är nagellacket borta! Det är skumgummi i den med ett hål mitt i, och sen så är det nagellacksremover i burken som skumgummin suger upp. Höhö. Vi får se om det fungerar så bra som alla säger. Om den gör det, then I will tell you :P


Mina tankar är så klara nu, alla frågetecken slätas ut

Naturmåndag. Vi åt lunch i Djäkne, var smarta på kemilektionen och sen gick jag med AmandaRonjaSofi till präntaren och handlade mat med dom i ca en timme. Jag hittade tyvärr inte något av de vårdande balsam jag letade efter, blöh -.- däremot kom jag hem med andra diverse onödiga grejer... hehe :)

Jag sitter just nu och har tre alternativ till dikter/låttexter till RöoRö imorgon. Jag kan inte bestämma mig. Great. Jag skriver nog ut alla så att jag har ifall jag ångrar mig. Jag kommer dö. Men det är chill. När denhär veckan är över har jag klarat av två presentationer inför klassen. Det är jobbigt. Men jag har klarat det förut, och jag kommer klara det igen. Det vet jag. Jag måste bara förstå det själv.

Annars så räknar jag dagarna tills på torsdag, för på torsdag ska vi förmodligen till Johanna och sova där, yay! Och på torsdag så är alla presentationer klara och då är det lov på riktigt (för fredagen räknas inte riktigt eftersom den e kort, höhö). Jag längtar längtar längtar efter lov. Jag vill göra roliga grejor och känna mig allmänt fri. Veckorna brukar gå fort som faaaaan nuförtiden, och det hoppas jag verkligen att denhär veckan gör. FRIHET HERE I COME <3




RöoRö

Jag har hittat en fin textbit ur en låt nu. Hör och häpna, jag tog INTE en Kent-text. Surprise! Jag var jävligt nära att göra det bara för att det är enklast, men jag ångrade mig :P
Istället valde jag en annan. TumtumTUM. Säger inte vilken. Enda problemet med den är att jag typ blir tårögd så fort jag läser den... så vi får se om jag byter, för jag vill helst slippa att stå där och grina pga av både situationen OCH texten xD

Eh. Jaja. Den finns som back-up iaf :)

Hårprodukter

Pluggat lite nu. Med fetstilt på lite. Need motivation. Jaja.

Istället för att plugga ännu mer har jag den senaste timmen kollat runt på lockig.se efter ett nytt vårdande balsam. Mitt flaska håller på att ta slut, och förra gången jag var på Konsum såg jag till min fasa att dom inte verkade sälja den sorten jag använder längre :( så det är bara att kolla runt efter ett nytt. Dessa lockar mig (höhö, ordvits):

- Aussie Aussome Volume Conditioner
- Aussie Luscious Long
- Franck Provost Expert Repair

Aussies produkter har jag bara hört bra grejer om, så dom vill jag länge velat pröva. Franck Provost ser mest läskigt sliskig ut, men jag vet att hans produkter finns på Dofter&Sånt så det blir en bra nödlösning om Aussie inte finns här (vilket dom förmodligen inte gör) :)
Men jag hoppas på Aussie, deras verkar bäst <3
Kollade även in några inpackningar. Jag har inte haft så bra erfarenhet av just inpackningar (läs: HEJ JAG FICK FETT HÅR) men jag tänkte ge det en chans till. Några som verkar vara hyfsat lätta att hitta är iaf:

- Garnier Respons Pärlemor&Körsbär
- Loreal Elvital Nutrition & Shimmer

Så jah, imorgon är det jag som går till Präntaren efter skolan har slutat. Gitarren är inställd och då passar det bra att fixa lite sånt. Nytt tvättbalsam behöver införskaffas också, men det vet jag finns där :) woop!
Sååååå, månadens hår-update :P Mycket spännande läsning.


Myskväll

Nu har Ronja åkt hem efter en kväll som innehållit:

- Pizza på Mälaren
- Chokladbollar <3
- Massa film :D
- Massa prat :D
- TVspel som Ronja aldrig spelat förut, men ändå ägde ut mig på :O SKILLZ!

och mycket mycket mer :D vi har haft det übermysigt hihi, tack tack Ronja för en fin kväll och att du höll mig sällskap i mitt mörka hus xD <3 HIHI

Sen efter att vi hoppat upp ur sängen när vi insåg att bussen gick inom en timme och Ronja åkte hem, så har jag käkat upp chipsen som blev över, städat lite och även kört lite rengöringsprodukter i ansiktet och smörjt in händerna. Nu ska jag ladda iPoden, plugga lite och även kanske ta en promenad i det vackra vädret (oj, vad tantig jag låter xD). Jag har verkligen ingen lust att sitta inne idag. Ut och gå ska jag. Men först lite plugg så att iPoden hinner ladda, jepp.

PUSS PÅ ER, IDAG ÄR DET SÖNDAG <3 sedan skolvecka, sedan LOOOOOV <3

Under my umberella

Jag är kär i mitt paraply. Det är jättestort och jätterosa <3


Kalla dem vad du vill - bollar

Jag väntar på Ronja och kanske Cissi :) vi ska baka hundra olika saker och köpa pizza och kolla film :D mys <3 passar skitbra en regnig dag som denna ^^
Jag borde egentligen ha pluggat de senaste... 5 timmarna, men det kan jag göra imorgon liksom. Haha. Jag vet inte vad jag har att göra egentligen, men typ RöoRö, Kemi och lite matte... och sen i veckan ska jag öva på svenskan också! Jag har en plan.
Jaja, tråk update. Men det kan inte hjälpas. Ikväll ska jag iaf försöka ta lite kort som man kan lägga ut här :) hihi.

Om en vecka har jag lov (!!!) och det har jag inte riktigt fattat än. Fy fan va härligt med lov. Vi blir typ dom enda i hela Sverige med lov just den veckan. Visst, andra i kommunen har typ studiedag(?) på måndag, men mitt lov känns lite mer värt ;) håhå. Ibland bara älskar man Europa :D <3 ska planera in nåt kul under den veckan så att jag inte bara sitter där och dör i min ensamhet ^^ sen på torsdagen veckan efter lovet har vi våran älskade Stockholmsdag <3 jag är råpeppad. Stockholmsdagar äger. Denhär gången ska vi se Terracottaarmén som är på Sverigebesök, och sedan kolla på modern konst på Moderna museet. Vi kommer även att åka hem senare denhär gången, vilket betyder mer fritid=YAY! Hoppas på fint väder den dagen iaf <3 hihi :D

Jaja, nu är det lördag och snart går jag ner till bussen och möter Ronja :) Peace out <3

Kladdkaka

Tjohopp!

Igår satt jag ensam och det var mörkt. Ikväll blir det annorlunda, för då kommer Ronja hit, och vi ska försöka få hit några fler också :D men det blir mys vilketsom <3

Just nu sitter jag och kollar på TV, det e nån som har opererat sig till en katt. Det e lite creepy, han/hon heter t.o.m Cat. Jaja, det e iaf ett program om extrema plastikoperationer. Jepp. Snart ska jag käka lunch och göra mig iordning. Utomhus regnar det och det ser fetdeppigt ut. Men jag e inte fetdeppig, jag är glad :D

Sen så kan jag även meddela att min smörjainhändernavarjedag-plan hittills har följts :P håhå. Rafflande. Not xD'
PUSS PUSS ALLIHOPA, VI SES <3


Mupp

Sitter och kollar på Idol :) nyss ringde det en person som jag inte vet vem det var, och det var läskigt :( boho
Annars så sitter jag här i min fjortiströja och typ... chillar. Chilledill :)

På TV nyss gick det en reklam på en gubbe som äter ostron. Är det bara jag som blir otroligt äcklad av den reklamen? :( han ser så... sur ut när han äter? Och så liksom tar han två tuggor och det ser så bläigt ut :( NEH; BLÄBLÄ!!!

Jag tog en snygg bild för att bevara kvällen:

Nähä, bilden ville inte finnas. :( too bad. Jag ser i varje fall ut som en mupp så det e chill :)

Fruitsalad

ERhm.
Skoldagen = kort. Sovmorgon <3 vi pratade om storlek på matten (he he he) och Erik hotade ett antal gånger flytta på oss :P han måste tycka vi är sär i huvudet xD
Sen när jag kom hem gjorde jag en GROTESKT stor fruktsallad. Jag fattar inte att jag fick i mig allt O.O och sen gick jag in på facebook och såg den ...fina facerapean -.- Cissi, du är huvudmisstänkt :)

I helgen är jag ensam hemma och imorgon kanske Ronja kommer hit :D:D:D yaaay! Då slipper jag vara ensam hela helgen xD
Plupp, nu ska jag typ... glo på TV. Happy life! Och så funderar jag på att laga riktigt middag. Istället för att göra nåt enkelt liksom. JAG ÄR MASTERCHEF. Håhå.

PUSS PUSS PÅ ER <3


Sleep

Idag var jag varit... trött tydligen. Det regnade som FAN hela tiden, och jag satt i soffan och glodde på TV och  plötsligt så *snark*. Jag vaknade nyss. Jag är fortfarande trött. Nu ska jag gå och lägga mig igen. Jag har sovmorgon imorgon och sen är det helg. Efter det är det bara en skolvecka kvar tills vi har lov och det typ äger.
Men jag har ivarje fall inte fått något gjort idag. Förutom att sova. Det är jag bra på :)

Godnatt allihopa, och se fram emot en fin fredag <3

Don't have to drive a supercar to get far

Idag: Kemiprov, lunch i Djäkne och fika på Lauras.
Nyss: fixa naglarna+händerna.

Note to myself: Börjar för helvete att smörja in händerna varje dag nu när luften är så grymt torr. Annars flagar och fnasar mina händer iväg och försvinner. Torra nagelband är trist och fult. Just nu suger mina nagelband och händer i allmänhet. Jaja.
Så höstens projekt: Mina händer och min självkänsla/självförtroende. Skitbra :) jag ska inte vara ett fnaso, och jag ska försöka att våga mer och tro på mig själv. Blupp. Jag behöver er.



Tidsnarkomanerna

Tja, Kemin går ju sådär. Jag vet liksom inte hur jag ska plugga mer, jag kan i princip all teori. Det känns iaf som det. Tur att jag har massa tid på mig imorgon också, om jag nu skulle glömma något nu. Vi ska luncha i Djäkne, woop. Jag känner att imorgon blir en jobbig dag. Bara naturämnen. Och RöoRö. Det blir så tungt liksom. Kunde dom inte ha blandat lite? -.-

Jaja. Just nu har jag iaf en känsla av att det skulle vara förjävligt skönt att resa bort ett tag och komma tillbaka när saker är okej igen. För just nu är allting allmänt weird och jag känner mig sjukt förvirrad. Tänk... om man bara kunde försvinna ut i världen utan förvarning, och skapa ett liv utifrån sig själv? Typ ta livet som det kommer, utan massa måsten och saker man måste göra pga att andra vill det. Tänk vad härligt. Ingen vet vem du är, och du kan börja om helt från början och bli vem du vill. Det vill jag.
Det är så lockande att bara göra något helt jävla crazy. För att få lite break på vardagen som man ändå redan tröttnat på. En vardag med scheman man måste följa. Samhället har blivit så strikt. Man måste leva som alla andra för att passa in. Även fast vi själva inte märker det så passar vi in i en mall, vi följer klockan och är så himla petnoga med allt (jag passar jävligt bra in där...) men egentligen... vad spelar det för roll? Spelar det någon roll i det stora hela om man inte kan vissa grejer, eller inte passar tiden lite då och då. (Eller så kanske det bara är jag som är en perfektionst på förbättringsvägen?)
Jag minns iaf att nån lärare tog upp lite om detdär med att just passa tider. I de flesta länder så är man asmåna om att passa tiden osv. Allt ska vara tidsanpassat och samhället är beroende av klockan och specifika tider. Man har ett pressat scema, helt enkelt. Men i några länder, så säger dom bara "Gud ville det" om de inte passar tiden, eller missar ett möte eller vad som hellst. Skön inställning till livet, tycker jag. Dom tar liksom dagen som den kommer. Så vill jag leva. Jag behöver frihet att göra det jag vill. Både frihet från mig själv, och från samhället. Men det är svårt, så svårt, iallafall för mig.

Hmm, onödigt långt inlägg detär. Men jag önskade att världen var med chillidill och inte så himla tidsanpassat. Vad gillar man bäst liksom, sovmorgon eller att gå upp en bestämd tid?

Peace out <3

Mandel

Igår fick jag tydligen ett såntdär spännande läsarantal igen. Det ba POFF blev högre, för att sedan sjunka idag igen xD mysko shit. Det finns förmodligen en logisk och väldigt självklar förklaring till det som jag såklart inte ser, höhö.

IDAG var det en kortkortkort tisdag, vilket vi gillar. Efter skolan satt jagSofiAmanda och pluggade lite. Sofi och jag blev lite för entusiastiska med kemin, man måste försöka göra det tråkiga roligt liksom xD Amanda ska göra en dokumentär om oss efter att vi växt ihop efter alla år :P haha <3
Sedan cyklade jag hem i det vackra vädret och kollade på TV. Ingen kemi här inte. Och så åt jag mandlar. MANDLAR MANDLAR MANDLAR. Mandlar är den godaste nöten, ingen tvekan. Mandel passar till allt. Nästan. Fast ett problem har jag, och det är att bara finns mandlar med skal, inte utan. Utan skal är ju bara SÅ mycket godare. Och ändå finns det inte att köpa någonstans, utan man måste istället skålla skiten själv? *PLING PLING* HÄR ALLIHOPA FINNS DET PENGAR ATT TJÄNA. Skapa ett företag som säljer mandlar utan skal och jag blir er stamkund. Seriöst. You will make millions. Gazillions. Fuzillion. DOLLARZ.

Nu kan jag se fram emot att läsa ännu mer Kemi. Tjohej! Wish me luck ^^<3

Luften svider när vi andas in

Livet är roligt ibland, på ett såntdär sorgligt ironiskt vis som man bara inte kan förklara. Kul liv. Jag väntar spänt på en förbättring, en förändring. Det skulle vara trevligt och hjälpa mig mycket. För just nu står jag still. Fastfrusen i marken. Jag väntar på min kropp ska tina, att isen på marken smälter bort och jag kan röra mig igen.

Nu ska jag läsa kemi. Igen. Det står fetstilla.

Jag saknar livet.


DIP

Dagens I-landsproblem:
Jag är så jävla omotiverad till att plugga kemi. Om jag inte börjar snart så kommer resultatet på detta prov vara bottenlågt. The botten i nådd.

QX

Jag ångrade mig. Det här är den bögigaste bilden på Kent <3


Kemi

Hej världen.
No comments över hur idag har varit. Vädret säger allt. Fast jag fick en kul gitarrläxa iaf (OMG!!!)
Dagen har iaf bestått av konstant Kemipluggande vilket jag inte direkt blir happy av. Så istället för att deppa ihop här och vältra mig i självömkan så ska jag typ... ta en yttepytte liten paus. I några timmar. Håhå.
See you later, alligator!

 

Dethär e typ världens bögigaste bild på Kent. Men jag gillar den ändå <3


King of Chemistry

Idag har ju min uppdatering varit asbra... *hostattack*
Jag har strosat runt i Estocolmo och hittat lite lite kläder, och så har jag pluggat Kemi. Jag utnämner härmed mig själv till kung av balansering av reaktionsformler. Mest för att jag var så jävla dålig på det förut, och nu när jag försökte igen så verkade det som att det är det enda jag gjort i mitt liv, dvs att jag är superpro. Weho!



I våran källare står det stört mycket päronläsk. Just so you know.

Nu ska jag fortsätta läsa "intressanta" saker i Kemiboken och äta chips. WOOP WOOP! Ses imorgon, puss på er <3


Spice Girls

Denhär gjorde mig SÅ glad xD


You're just a copy of an imitation

Saker var liksom bättre förr :) det gäller även musik. Synd när bra artister bara blir sämre och sämre. Slöseri på bra grejer.
Klicketiklick på bilden, yesh.


Höst

Idag kör jag en klassisk "skärma av dig från livet" dag a la Jojo. Alltid trevligt. Vädret suger och jag har varit inne hela dagen. Och det kommer jag fortsätta att vara. Jag har massa djupa grejer att skriva som jag inte kommer att skriva :) Jag kollar kläder på internet och drömmer om att våga. Jaja. Man kan inte lyckas med allt liksom.
Kemiboken ligger och glor på mig. Men jag väljer att dissa den idag för nagelmåleri och allmänt utvilande. Idag kommer ingenting att vara jobbigt ansträngande. Bara jag och vinden utomhus. Det blir mörkt tidigare nu. Hösten knackar på dörren och jag vill ta fina kort med pappas systemkamera. När löven slår om från grönt till gult och orange springer jag ut i skogen och fotar. Fin fin fint.

Det finns fina ögonblik med hösten. Den ska spenderas med människor man tycker om, fika, mys, klar himmel och kyla i luften. Löven ska ha vackra färger och man ska ha varma kläder och fina halsdukar. Vackra, klara höstdagar är det finaste som finns.


Tiden försvinner!!!

Seriöst, jag brukar säga att veckor går snabbt. Men INGEN vecka har gått så sjukt snabbt som denna. Vart tog den vägen liksom? Vad har jag gjort? Det känns som att det var igår som jag tänkte "ÅNEJ DET E MÅNDAG IMORGON" men det va fan för... 5 dagar sedan? Jaja. Jag klagar inte. Tiden bara flyger iväg, och det måste betyda att jag trots allt har roligt :P jag och Sofi gör naturlektionerna roliga <3 HÅHÅHÅ. Garva åt ingenting liksom <3<3<3

Ikväll ska jag fira farfar som fyller 81 år idag. Det är mycket. GRATTIS FARFAR <3 hihi, hoppas du fått en fin dag, snart kommer hela släkten och firar dig :) <3

Sååå, kära 3000 bloggläsare. Nu säger jag adjöken. Och hej Enebyberg. Tjohopp :)

En Plats I Solen växer mer och mer

Och jag stal något du ändå ville ge mig
Försökte älska det jag tog
Men ärligheten, respekten, kärleken bara dog

Och jag stal något du var beredd att ge mig
Du förlät mig, jag kunde inte se dig
i ögonen, förlåt älskling
jag gör det snart igen


 



Nightly entertainment

Jag är inte alls trött. Iiiiinte alls. Vi har inte alls sprungit på gympan. Vi har inte alls haft ett SURPRISE(!) koplertest. Inte alls.
Jo då :) fast istället för att springa så powerwalkade Amanda och jag genom spåret. Så, vi "sprang". Funkar alltid. Även om man fick en tid som egentligen kunde varit myyycket bättre xD ehehe.
Förövrigt så har det varit en helt okej dag. Svenska, sedan rita batmansymboler på DS, sedan matte som jag faktiskt FATTAR nu (!!!) och sedan världens mest misstolkade engelskalektion. Ska nog inte gå in mer på det, men de flesta fattar hihi. Jobbigt läge liksom.

OCH IDAG SÅ HAR JAG INGET SKOLARBETE ATT GÖRA. Jag är glad. Men inte mätt. För att vara helt glad måste man vara mätt. Snart äter jag middag och blir mätt. Då blir denhär dagen fulländad :D (läs: jag är svinhungrig).
Ehm. Och sen så planerar jag även att glo på Idol för att jag bara måste. Heö heö. PUS PUS som Lady Gaga säger. Weho!



NÄR DU VILL, PRECIS NÄR DU VILL.

Lord Nugget af Donken

När jag slutar på Europa skulle det vara ett nöje att bränna allt skolmaterial i en überstor brasa i mitten av Månsons trädgård. Matteboken ska jag spara till allra sist, och första strimla den i bitar, sedan tugga på strimlorna och spotta dem på elden. Allt vill jag bränna, utom min formelsamling för den har allmänt liksom räddat mitt liv genom åren.
Näh, men seriöst. Det typ suger. Men vet ni?

JAG ÄR KLAR MED SÄRMATTELÄXAN OCH JAG FATTAR VAD MAN SKA GÖRA NU TROR JAG. Även fast det tog ett år och pappas hjälp att fatta skiten, så fattar jag. Nu i efterhand kommer jag på att det inte är sådär jätteklyftigt att börja på C-talen direkt, men det var läxan och jag hade inte hunnit så långt och hade inte tid att räkna allt. Så jag genomled några dagar av konstant inside-damp istället. Men det är ju också trevligt.

Nu ska jag allmänt njuta av att den är över. Iaf för denhär gången.
Om vi får en ny matteläxa imorgon så STYCKMÖRDAR jag någon. Och säljer resterna på McDonalds som ChickenMcNuggets. Slå det ni. Raseriutbrott är personinfierat.
Näh, seriöst så blir jag bara allmänt trött på matte. Orka göra matte varenda dag i veckan liksom, bara för att han envisas med att ge oss en miljon apsvåra läxor hela tiden? Inte okej känner jag. Ungefär lika okej som att Tropical Pineapple Fusion bara smaka ananas. INTE OKEJ.

Nu är det slut på serious bussiness, PARTYPARTY ASKALAS PEOPLE! <3

Kul liv

Jag sitter och räknar matte (dvs det enda jag gör i mitt liv) och lyssnar på jumpstyle(WTF?). What the heck happened?




Skolfoto tomorrow

Jaha, skoldagen var ju lång, precis som varannan tisdag är och kommer vara hela läsåret. Klockan halv 5 cyklade jag till Coop och köpte nytt balsam, för det tvättbalsam jag har nu tror jag är för starkt. Det innehåller parfym och med känslig hårbotten leder det till att det kliar xD 
Jaja, imorgon är det skolfoto och det är INTE något att se fram emot för jag har en förmåga att bli ful på kort :( boho. Jag ska i varje fall tvätta håret och hoppas på det bästa, för mitt hår lever sitt egna liv, speciellt när det gäller hur lockigt det ska bli. Ibland så blir det KRULL! Och ibland så blir det nästan inga lockar alls och ser astrist ut:( näh, jag hoppas på fina glansiga lockar med volym. Please let me have a good hairday. Eftersom jag alltid står längst bak så är det iprincip bara håret som syns, så jag vet inte om jag ska orka lägga ner så mycket tanke på kläderna. Men håret, HÅRET!!! Det måste bli bra. Och jag hoppas att det inte är dimma imorgon... för då blir det frizz-fest. Jaja, plattång och spray(!!!) åker med till skolan iaf xD haha, man måste vara på den säkra sidan :P

Snart tänkte jag sätta mig och kolla på Idol. Ska även göra lite läxa nu. Hela mitt liv drunknar i läxor. Röcker det inte att vi redan går i skolan dubbelt så långt som alla andra skolor?
Så, nu ska jag räkna matte till ljudet av Dope Hat - MM, woop woop.
Puss och Peace.


Gör om, gör rätt

Matte är ju inte direkt det roligaste man kan göra. Men jag kan säga att det går framåt. Grejen är att jag får rätt svar, men jag vettefan om jag GÖR rätt. Vissa uträkningar blir så jävla korta, typ 2 steg, fastän det är C-uppgifter O.o så jag tror inte att jag gör rätt :P haha. Men jag ska kolla med Sofi och Emanuel imorgon, hihi <3

Sen så fick jag ryck idag och köpte mönstrade bullformar på REA (av allt i världen man kan köpa så valde jag just det...???) och massa tuggummi, jag har haft akutbrist på den varan i flera dagar. Mina vanliga fanns inte, så jag köpte Stimorol Fusion Tropical-Pineapple.
En sak är lite underlig bara. Jag fattar inte hur det kan vara Fusion mellan tropisk och ananas? En ananas är väll ändå tropisk redan från början? Och om det nu, mot förmodan, inte skulle vara så, hur smakar då Tropical för sig självt? För jag känner bara smaken av ananas. Inget blandning av något här inte. Så, detta tuggummi har alltså smaken av ananas blandat med ananas. Spännande. Om ananas och ananas blandas kanske det blir en helt annan smak? (eller inte). Lol. Dom hittade säkert ingen smak som passade ihop med ananas, och drog till med "Tropical" för att det skulle låta godare. För vem fan vill tugga på bara ananas i gummiformat? Ananastuggummi låter inte lika gott som Tropical-Pineappe FUSIOOOOON. Man vill ju liksom ha två smaker. Iaf när det gäller ananas.
BTW så är det ganska jobbigt att skriva ananas, eftersom jag hela tiden skriver annanas och måste gå tillbaka och ändra skiten. Ordet ananas är lite för överanvänt i denna text märker jag nu. Jag ska därför sluta tjata om ananas nu.

Ananas.


Frostbiten

Oj, bloggen torkar!

Just nu är en extremt härlig halsduk p väg hem till mig <3 synd att dom levererar som sniglar, den kommer inte förrän 25 september -.- tack för det liksom. Jag hinner frysa halsen av mig innan den kommer :(
Jag ska även göra the famous matteläxa, något som jag fortfarande inte vant mig vid direkt då vi aldrig fick läxor av Johan Wild. Annars så har vi typ bara haft naturämnen idag och droppat saltsyra över hela klassrummet :) good times :P

MATTELÄXA </3 SKOLFOTO PÅ ONSDAG </3
Jag har inte en aning om vad jag ska ha på mig :( blupp. Svart funkar alltid, men det känns så tråkigt :( fast å andra sidan känner jag mig som en tråkmört, så det slutar väll där ändå. Blöööh. Ilandsproblem ftw!


WASSSSAAAAA BI

HAHAHAHAHA, old stuff, men så jävla bra xD


Tid

Jahapp, då var den helgen över. Fan va fort det gick. Igår kom vi fram till att man borde ha övernattningar på fredagen, för då känns helgen plötsligt hundra miljoner gången längre än om man sover från lördag till söndag :D

Man vill ju liksom att de lediga stunderna går sakta, och att skoltiden går snabbt. Jag har hört att tiden går snabbare om man följer en TVserie, jag tror det va Linnea som sa det :D jag har förmodligen skrivit det förut nån gång, men ändå, tänk va smart :D då kan man liksom följa värsta bra serien och ändå bara svischa förbi resten ^^ anledningen till att det kändes som att tiden gick fortare var att man ser fram emot något, och på så vis känns tiden som att den går snabbare. Typ. Men det är typ som att jag har en översiktskalender där jag kryssar för varje dag när jag räknar ner till t.ex sommarlovet. Då blir det liksom en bra överblick, och man blir så jäääävla glad när man inser att halva tiden har gått typ xD låter stört, men så är det. Översiktskalendrar i glada färger FTW! För mig har det funkar väldigt bra iaf :)
Fast man ska ändå leva i nuet men också tänka framåt, annars blir livet bara en jävla pina. Håhå.

Btw så har jag gitarr imorgon och jag har inte beställt boken som jag skulle :S bajs liksom. Jag glömde ^^ nu ska jag tvätta håret, imorgon ska man upp tidigt igen. Kul :P Måndag </3
Sen så har jag lagt märke till att jag lagt upp väldigt lite bilder på sistone, och skrivit aplånga inlägg. Det måste vara GRYMT träigt att läsa xD haha, bättring på den fronten kommer :) woho!

Spaning

Efter en lång efterforskning, så har vi nu kommit fram till att OLWs "Sourcream&onion" tusen gånger godare är Estrellas. Även fast man liksom tror att det är tvärtom. Nu vet alla det. Tihi.
:D

VS

HAR NI FEST ELLER FFS?

Pearls

Nymålade naglar ftw! Tyvärr ser mina fingrar ut som beniga likfingrar i just denhär färgen (pärlemor får typ blodådrorna att synas bättre genom min bleka hud :S mycket smickrande beskrivning, japp), men det är saksamma :P det nya svarta liksom :)
Annars så har jag haft en trävlig och müsig kväll hemma hos Ronja i Stallarholmen bland spöken och evül katter xD vi såg sammanlagt tre filmer, mininerds är vad vi är, men det gillar vi <3 Frida skrek som en tjej när Ronja hoppade på henne, höhöhö xD tack allihopa för en asbra kväll, puss puss på er <3

Annars så kan jag bara säga att jag är allmänt förvirrad över situationen jag befinner mig i. Vad göra, vad säga, vad lyssna? Jag har svårt att veta hur jag ska hantera detta. Och detta gäller en rad olika grejer som liksom vält över oss inom en kort tid. Jag älskar hur allting bara kör ihop sig till en kletig gröt på samma gång. Dålig timeing liksom.
Livet är en berg-och dalbana, man vet aldrig vad som kan komma härnäst, men om man åkt den flera gånger vet man iaf hur man kan förbereda sig för att inte få samma chock som första gången. Old news, jag vet, men så är det. Det är tur att det alltid finns folk som har upplevt samma grej, man kan prata och få råd och på så vis klara sig ur situationen. Det finns alltid ett ljus i tunneln, även fast det i vissa fall kan verka väldigt långt bort. Bara för att man misslyckas ibland så betyder det inte att man är svag, utan oftast att man är starkare än man tror och vågar ställa sig på fötterna igen och fortsätta försöka. Det sista som lämnar en människa är hoppet.
Det som inte dödar dig gör dig starkare
.

Nu ska jag göra samhällsläxan, söndagsunderhållning på extremt låg nivå. Nu pajjade jag nagellacket också. Bajs x(

@Stallarholmen

HEJHOPP nu sitter jag i Stallarholmen med AmandaRonjaCissiFrida <3 vi har haft mysig kväll med massa film och massa goda grejer, hehoheoheoheoe. Snart ska jag åka hem och förmodligen träffa Ann, och så måste jag göra samhällsläxan som kommer ta ett år :( bajs att helgen tar slut så fort liksom. Men det har varit en müsig helg, pusspuss på er alla <3

I Ronjas hus spökar det, SÅ ATT ALLA VET LIKSOM <3

TO DO LIST, FUCK YEAH!

Woho! To-do-lists borde få en egen kategori, jag gör ju så jävla många hela tiden xD
Men here we go; dagens to-do-list, just for you:

  • Skölja igenom håret som fått damp
  • Göra samhällsläxan
  • Packa och dra till Stallarholmen, yesh
  • Städa mitt skrivbord, det ser ut som ett bombnedslag
  • Sortera tvätten på mitt rum
Jepp. Allting runtomkring mig i mitt rum är kaotiskt. Stökigt. Jag väntar in ett random städryck och drar nytta utav det. Om det nu kommer xD man kan inte planera städryck liksom.
Jaja, nya linser har jag iaf. REFRESH YOU EYES.




DIP

Dagens I-landsproblem:
Jag går och köper chips efter skolan för att jag är så jääääävla sugen och jag vet att vi inte har det hemma. Jag äter upp alla och blir übermätt. Mamma kommer sedan hem och säger att hon köpt 4 påsar chips av exakt samma sort :(
SLÖSERI PÅ PENGAR FRÅN MIN SIDA LIKSOM. Där kunde jag sparat en tjuga. Fuck. *snålis*

TGIF

FREDAG <3
Engelska, svenska och matte. Dom lektionerna lyckas alltid hamna på fredagar av någon anledning.
Sen så har jag äntligen kollat på näst sista avsnittet av den nya säsongen av TrueBlood. Så jävla spännande. Nu är det bara ett avsnitt kvar :( sen måste jag vänta i evigheter på nästa säsong. Fuck that liksom. Jag vill se allting NU. BLUPP.

Imorgon drar jag till Stallarholmen och träffar fina människor. Innan dess får vi se vad jag gör, jag har i varje fall två läxor jag måste göra :( funderar på att göra en av dem nu så att jag har det gjort typ. Det va en väldans bra idé kom jag på nu. LET'S DO IT! Fan va nördig jag låter. Puss på er <3


Dagens i-landsproblem

Dagens I-landsproblem:
Päronen växer alldeles för högt upp i trädet i Månsons Trädgård. Sofi och jag var tvungna att kasta upp mitt pennskrin för att få ner några. Det fastnade uppe trädet, plus att vi suger på att pricka. När pennskriner ramlar ner igen landar det på äcklig fallfrukt. Eww.

Ny kategori: Dagens I-landsproblem. Här skriver jag dagens lite mobbade händelser som egentligen inte är något viktigt, men som bara liksom är allmänt jobbigt xD HÅHÅ.

Torsdag in my <3

På något vis så gillar jag torsdagar. Det är lite stört. Även fast de flesta lektionerna inte är sådär überroliga så går dagen ändå apsnabbt. Hela denhär veckan har går apsnabbt.
Idag så har vi iaf fått veta att vi ska göra en muntlig grupppresentation om en epok på 20-30 minuter O.O fatta hur långt det är?! Våran idé är iaf att ta allting på isländska först, så att vi sedan kan översätta allt igen på svenska och på så vis nå den utsatta tiden. Smart där :) efter det så hade vi DS och jag ritade en batmansymbol i en jäääävla fart efter att ha tvingat Frida, Ronja, Sofi och Amandus att hjälpa mig, heöheö. Den blev snygg. Not xD
Sen efter lunchen hade vi matte, och jah... det va speciellt xD Sofi och jag hade så tråkigt att vi började ASGARVA så att vi grät och fick andnöd för absolut ingenting. Nej^2=ja. *HAHAHAHAHAHA*. Sen kunde vi inte sluta :( alla tyckte vi va sär i huvudet. Dålig humor kallas det, håhå. Men två personer med dålig humor måste ju bli bra humor, så vi äger ändå :) <3

AFTER THAT hade vi engelska och läste ett irländskt mattetest. Lol. Dålig humor där med xD MEN DÅLIG HUMOR ÄR DEN BÄSTA HUMORN FFS. Så att alla i hela världen vet det :) volleyboll utan något som hellst spel på gympan, sedan cyklade jag ner och fikade med JaninaLinneaCissi. Nu sitter jag hemma och tänkte räkna matte med TYP dissar det för jag har räknat matte varenda jävla dag denhär veckan. På riktigt. Jag har egentligen lite grejer jag borde göra, typ:
- Laborationsrapport i Kemi (yaaaaaay)
- Samhällskunskap (läs hundra sidor i en bok, svara på hundra frågor)
- Matte
Sen var det inget mer typ. Men det klarar jag av imorgon. Eller i helgen. Typ. Iaf Sam och Kemi. Keep it cool liksom.

Fuck va långt det blev. Jag tror inte någon orkade läsa igenom det xD man blir ju inte så mycket smartare av det. MEN DE SOM ORKADE GÖRA DET FÅR EN KAKA AS USUAL. Puss <3

Dagen som gått

Jag vaknade upp av att det lät när jag andades. Förkyldningen ha drabbat mig och min stackars kropp. Nu kan man bara andas genom munnen och låta jätteanfådd 24/7. Trääävligt trävligt.
Annars så har jag mest lidigt mig igenom min första riktigt skol-onsdag som gick förvånandsvärt långsamt. Fysik, Matte och Kemi ska enligt mig INTE ligga på samma dag, efter varandra. RöoRö däremot var väldigt skönt att ha allra sist på dagen. Jag jag diggar inte långa, tråkiga lektioner och hårda stolar, för att sedan komma hem och göra läxor. Mjööp.
Det enda positiva med dagen var att jag fick min RöoRö-grej gjord, Sofi och jag kastade upp saker i päronträden i jakt på det perfekta päronet, matteläraren prisade min überkonstiga matteläxa/uppsats och JagCissiAmandaRonja fikade på Lauras efter skolan och försökte mys-plugga. Men annars har jag varit rätt deppig inside. Jaja. Det var fint väder iallafall.

Imorgon är det en lång sepedag igen, avslutas med gympa som jag inte kan bestämma mig om jag ska vara med på. Volleyboll=yay! Förkyld=nay! Vi får se hur jag mår imorgon helt enkelt. Just nu är min hjärna milkshake iaf. Weho!

RSS 2.0