Lila

Vår gräsmatta är lila. Jag älskar det. Pappa och mamma hatar det så nu är gräsklipparen framme :(


Smålandste

Vaknade halv 9 idag. Igår prövade jag att inte ha gele i håret efter att jag duschat och oj va fult det blev. Not a good idea. Iallafall så planerar vi att sjösätta minibåten idag, och sen så ska dom som ska tävla Gotland runt (segeltävling) träffas på kvällen. Jag kommer vara där också, fast jag inte ska tävla.

Jag älskar att det är så fint väder igen, peppar peppar, så nu ska jag ut i sommarvädret! Puss <3

Inte död. Men stekt.

HEJ!
Dom senaste dagarna har jag varit på sjön. Mamma och pappa skulle ut med båten så jag bestämde mig för att åka med. Skitmysigt har det varit, vi har ätit asgod mat och haft sjukt fint väder. Har kunnat lega på båten och sola hela dagarna liksom. Har fått en halv rosettbränna på ryggen. Fint. Not. Men nu är jag hemma och det är väll skönt det med.

Nu måsta jag läsa ALLA bloggar och duscha. Ses <3


Midsommar

Har firat midsommar i Smålandsidyllen Adelöv tillsammans med Ann, Linnea och hennes pappa och bror! Lika mysigt som vanligt, dock lite sämre väder denna gång men vad gör det?
Vi har gjort midsommarkransar, vunnit choklad, fikat och ätit en massa god mat och så har vi varit i Gränna. Jag har såklart även köpt mitt smålandste. Hehe.

Tack för en väldigt mysig helg allihopa <3








Hej

- Jag packar liiite för mycket.
- Åker kl 14.00
- Mitt hår är fortfarande inte torrt efter att jag duschade vid 9. Lol.
- Jag ska köpa 56 kg smålandste. Om det inte finns längre så blir jag ledsen xD
- Det regnar.
- Det ABSOLUT roligaste med nattens/dagens konstanta spöregn är att Max och hans kompisar campar ute nånstanns. HAHAHA!

Nu ska jag äta lunch, packa färdigt och sen drar jag till Småland! HA DET BRA <3 puss!


En tur till Löt och tillbaka







Janinas bilder! :D

Donut

Asså, jag vill ha en hair donut. Tycker det är skitfint efter att ha sett dem typ överallt ett tag. Ska fan göra en egen nu.

Update:

Tjejen med skillen!
Tänk att benvärmare kunde vara så användbart trots allt. Fast ja, kan behöva förbättra tekniken en del...




Adelöv

Vi cyklade ut till Löt idag. Med oss hade vi vindruvor, choklad, kamera och en hund. Efter att vi chillat klart därute så cyklade vi hela vägen tillbaka till Linneas nya lägenhet som var väldigt mysig, och där satt våran gamla bildlärare, haha. Sen gick vi hem till Ann och gjorde maränggräddtårta med banan och jordgubbar som var sjukt god. Mysigt värre, bilder läggs upp här så fort jag kan sno dem från Janina :P

Sen så har det även bestämts att jag och Ann joinar Linnea till torpet imorgon. Yay! Förra året såg det ut ungefär såhär:








Haha, bilder ni redan sett alldeles för många gånger innan... x)

Cykeltur

Nu drar jag och några till ut på en cykeltur med mammas cykel. Min kommer hem imorgon. Yay!


Jag är trött. Detta är resultatet.

HEJsanSVEJsan här kommer en sk nattbloggning. Skrivet på... wait for it... Ö-språket!
Söpörköl! :D

Höj. Döt hör rögnöt hölö dögön, sö jög hör könnöt söttö öch glö pö tv öpröncöp hör möcköt jög völl. Mödö mö höppö. Ömrögön för vö sö vöd söm höndör, bördö höttö pö nöt lötö mör könströktövt öch öntörlöktööllt. Jög plönörör ött smögö ön pö Möx röm öch spölö trömmör. Jög hör höttöt ön södö pö öntörnöt söm vörkör brö, sö nö könskö mött trömpröjökt blör vörklöghöt. Yöy!

Ja, jag har ganska tråkigt.
Well. Yöy lät ju iallafall ganska gulligt typ. Det ska jag börja använda... hö...hö.

Yöy!

Känslor

Dagen i känslor:

wtf?
WTF?
JOBBIGT.
WTF?
YAY HAVREFLARN!
WTF?
YAY VECKOREVYN!
Aj fan....

Well. Mycket känslosamt. Som ni ser så har jag bakat havreflarn. Den jobbiga delen var när jag vaxade båten. Det var varmt ute då, plus att det blåste och plus att jag liksom vaxade en hel jävla båt. Men nu glänser den xD klar att sjösättas! Ajfandelen hände alldeles nyss då mamma sa att det låg en telefon ute i regnet........ hehe.
Nu ska jag läsa min rykande färska Veckorevyn och äta lika färska havreflarn. BEAT YA!


Möh.

Jag blir ledsen när jag inser att sommarlovet är så jävla kort, och att jag inte har råd med kläder när jag för en gång skull hittar plagg som jag tycker är fina.

Ungefär såhär ledsen blir jag:

... seriöst så blir jag ganska depp, men vafan, jag får försöka njuta av ledigheten istället för att tänka på allt jobbigt som kommer sen. POSITIVE SPIRIT FFS!


Huvudstaden

Hej!
Har varit i Stockholm idag med Ann, som som vanligt försov sig så att vi fick ta ett senare tåg :P haha men vi har haft det asbra, kollat runt i affärer och sprungit runt i regnet. Sendan jag kom hem vid sju (försenat tåg, surprise! :D) så har jag käkat väldigt god middag, kollat Project Runway och Zombieland. Har redan sett den typ 5 gånger men aldrig sett hela, så. Nu sitter jag och väntar på att pappa ska komma hem med en väldigt trött lillebror som varit på Dreamhack. Haha.

Iallafall, kunde ha varit med vänner ikväll men missade att kolla mobilen vid åttasnåret. Fail på det :( men men, så kan det gå. Nu ska jag kolla lite bloggar och sedan sova för jag är dötrött :D godnatt<3

Banankaka

Vädertrenden håller fortfarande i sig... Regn. Bläk.

Idag har jag bakat världens godaste banankaka, gjort klart och skickat powerpointsen med tillhörande illustratorbilder till pappas chef och fixat nytt balsam :) och ja, det är väll det som denna dag gått ut på. Snart blir det middag a lá Linas Matkasse. Imorgon hoppas jag på bättre väder! :)

Puss<3


das Bååååt

Igår hämtade pappa och jag lilla motorbåten från Löt. Det tog typ en timme, för motorn hade fastnat i nedläge och gick inte att hissa upp, så det skulle släpa i asfalten om vi inte fixade det. Vi hittade fan inte felet, men plötsligt fungerade den igen. Eh?
När vi kom hem så pimpade jag den, rengjorde osv. Idag skulle båten vaxas men det regnar så det kan vi ju glömma :P får göras imorgon istället :)

Sen på kvällen så grillade vi, pappa och jag satt kvar utomhus efter middagen och spelade angry birds i typ en timme (haha xD) och efter det så kollade vi på film, 16 blocks :)

Idag så finns det en del saker som måste fixas. So then i fix it. Puss<3

Regn

Pappa och jag har haft en hederlig kolla-på-halvdålig-filmkväll. Haha xD
Vi kollade på The Year One, som är en komedi med Jack Black och handlar om Gamla Testamentet. Säger allt ungefär. Ganska dålig var den xD
Sen kollade vi på The Perfect Getaway, var faktiskt ganska spännande :) handlar om ett par på bröllopsresa i Hawaii som får reda på att två mördare smyger omkring där. Haha. Lite mindfuckad blev man.

Imorgon ska jag se till att göra klart powerpointsen och fixa bilderna i Illustrator... Jag och pappa planerar även att fixa den lilla motorbåten med det mycket speciella namnet så att den kan sjösättas. Sen ska jag lära mig att köra den :D ska bli väldigt kul :)

Men nu ska jag sova. Puss Godnatt <3




Problemas

Testversionen av Adobe Illustrator som jag laddade ner dampar. Den fungerar inte! OCH JAG BEHÖVER ANVÄNDA SKITEN. Åh vad jag hatar det programmet just nu. FUCCCKKKKAAAAH.

Hej förresten :)


Plättar med Sylt

Igår hade Ann och jag som mission att besöka Strängnäs vattentorn. Fråga oss inte varför... Vi förväntade oss iaf värsta vandringen ute i skogen. Så blev det dock inte. Vattentornet låg typ 100 m från mitt gamla dagis. Det fanns en väg upp till tornet som förövrigt var omringat av ett larmat staket. Så tyvärr, äventyrskänlsan dog lite. Men vafan, vi var där. Lol.
Sen gick vi långpromenad med Janina och Zingo, stekte sedan plättar som skulle varit lunch men blev middag och efter det blev det nostalgispel på xboxen.

Idag ska jag göra om en powerpoint för pappas jobb, min chans till att tjäna pengar denna sommar ;)
Ikväll får vi se om det blir något! Puss<3



Night

Igår hade jag en väldigt bra kväll. Först jättejättegod middag hos Kajsa med tillhörande presentöppning och trevliga människor. Skitmysigt var det, tack Kajsa och GRATTIS igen <3
Efter det så gick jag hem till Ann, gjorde mackor med Philadelphiaost och gurka och satt utomhus i kylan och pratade. Cyklade hem på lånad cykel vid ett.
Idag vaknade jag först vid 9 och tyckte det va alldeles för tidigt. Somande om och vaknade vis 13.15. FML. Idag ska kanske jag och Ann ut på utflykt, hehe.

Puss<3

150611

Godmorgon!
Idag vaknade jag relativt sent och har haft en sådär sjuk dröm xD haha, ganska kul. Sen så har jag märkt att jag i sömnen automatiskt vrider mig bort från fläkten som står brevid sängen... säger det mig något? Typ att håret blåser i ansiktet på mig hela jävla tiden kanske?
Aja, nu ska jag försöka få reda på mitt hår för det har jag just nu lite panik på, likaså min hy... PANIIIK.


Movie Night

Ikväll har jag kollat på film och ätit popcorn. Såg på en random film jag hittade i vår filmhög brevid TVn, The Holiday. Ganska blödig film, typisk amerikansk, men det passade bra för kvällen så den var helt okej :P

Nu ska jag snart sova, imorgon ska vi fira Kajsa som fyllt 18! :D GRATTIS <3


Clean-my-room

Mitt pimp-my-room-projekt förvandlades ganska snabbt till ett clean-my-roomFFS-projekt, eftersom jag upptäckte hur jävla smygskitigt mitt rum var. Äckel päckel. Nu däremot är det normalt igen. Inget smuts som gömmer sig i vrårna. Bara fint fint fint. Jag gillar mitt rum, väldigt mycket. Det ger mig lugn.

Två mycket välkomponerad kort på mitt nya rena rum, jag kom med på ett hörn. Orka ta om :P


Pimp my Room

Idag har solen gått och gömt sig men det är nog bara bra för jag planerar att vara inne och typ pimpa mitt rum hela dagen, det är dags för en uppgradering :) jag behöver alltså inte missa en fin dag i solen. Askalas.

Om någon ha en pimp-idé får denne gärna tipsa mig om den :P
Puss <3



På båten för hundra år sedan...

Jag vill stjäla dina tankar

Sitter här och tycker lite småsynd om mig själv, för jag har sjukt ont i halsen på vänster sida. Kan liksom inte svälja utan att jag gråter lite inombords.
Hoppas att detta inte utvecklar sig till nån jävla förkylning. Jobba, kära immunförsvar, jobba!

 

Med detta så säger jag godnatt till alla därute <3 puss :)


Fish face

Idag har jag umgåtts med Cissi och Jasmine i Eskilstuna! Mycket trevligt var det :) vi hittade det vi skulle köpa, jag hittade även ett linne med jättefin flätad rygg för 99 spänn och så åt vi lunch på Spicy Hot :) kan det bli mer najs eller?


Vilse

Idag har jag varit ute och gått en massa. Gick och gick och gick tills jag var i ett svenssonområde i utkanten Strängnäs jag inte hittade i, kände mig lite vilsen xD men tillslut kom jag tillbaka till huset, efter typ en timme. Party party!

Imorgon ska jag, Cissi och Jasmine umgås i Eskilstuna. Det kan inte bli något annat än bra!

Jennifers bild :)


Första dagarna

Avslutningskvällen va asbra, mer om den kan ni läsa på typ... Ronjas, Fridas, Cissis eller Jennifers blogg.

Igår var en såndär dag som första sommarlovsdagen brukar vara. En lång sovmorgon. Fotbad. Och sen så hälpte jag mamma att plantera blommor, haha. Så nu är vår veranda pimpad inför sommaren.

Min cykel är fortfarande inte där den borde vara. Blir lite orolig...

Nu ska jag iaf göra nåt vettigt av denna dag! Puss <3

Jennifers bild

Kräftan

Jag har legat ute i solen på eftermiddagen. Kan händelsevis ha bränt mig i ansiktet. Lite. Mycket. Sen så har jag fått några slags prickar under hakan. Skitmysko.

Ikväll ska vi fira sommarlovet och att Jasmine är bäst av alla gymnasieelever i hela Sverige på latin! Så himla coolt! Grattis till dig Jasmine <3
Så, vid halv 6 ungefär ska jag befinna mig vid Coop, sen blir det grillning på Abborrberget med alla andra :) bra start på sommarlovet, eller vad?

Puss <3

Bild snodd från Ronjas blogg :)

Nu börjar sommaren

Fuck yeah sommarlov!


Visholmen

Klockan är snart tio och jag är ensam hemma. Wtf? Vart är mina familjemedlemmar? Känner mig lite ensam xD

Idag har jag iaf tömt skåpet på grejer. Kunde dock inte bli av med några böcker, eftersom jag tydligen behöver alla nästa år. FML. Dessa grejer dumpade jag hos Cissi, och jag kommer kaaaanske glömma att hämta dem därifrån :P
Sen så handlade vi picknickmat och satte oss på Visholmen för att äta lunch och vänta på dom andra i klassen. Sedan blev det volleyboll, fotboll och kubb blandat med regn och sol. Najs.
Imorgon får vi sommarlov, FUCK YEAH!

Bilderna är tagna av Jennifer :)


Tur i oturen eller vad?

Imorse när jag skulle ta mig till skolan så kunde jag inte hitta min cykel. Jag letade runt i trädgården, kollade i uthuset. Ingenstans. Nån jävel har alltså stulit den. Max cykel är också borta. Båda hade såklart varit låsta, men inte hjälpte det...

Jag går runt och småsurar under dagen och efter skolan går jag igenom hela jävla grannskapet för att se om den ligger dumpad nånstanns. Hittar inget.

Någon timme efter att jag kommit hem ringer telefonen. En kille presenterar sig och frågar om jag möjligtvis saknar en cykel från Skeppshult. Han ringer från Stockholm nånting. OCH JAG BLEV SÅ SJUKT GLAD. Den var tydligen påväg till baltikum...? Men nu hade min cykel hittats tillsammans med många andra stulna grejer, förmodligen även Max cykel (tyvärr råkade jag beskriva fel cykel när dom frågade efter hur den såg ut -.-). Jag är så sjukt tacksam att min cykel var stöldskyddsmärkt och att dom ringde mig. JAG ÄR SÅ HIMLA HIMLA HIMLA GLAD just nu!

Dom ska ringa igen om någon timme. Jag är så sjukt glad. Glad glad glad för jag trodde verkligen att jag aldrig skulle få se den igen. TACK <3


Somliga har ett år kvar

Efter denna dag fylld av glädjeropande studenter så känner man sig lycklig i magen. Ett år kvar tills det är vi som står där. Så himla nära.
Sen så har vi ätit nostalgilunch på Vasaskolan, fikat på George's och ätit kiwiglass. Och såklart hållit "studentkul" för 30ish superöverpeppade studenter, kollat på utspringet, blivit mobbade för att vi har ett år kvar osv. Studenternas dag.
Grattis alla studenter <3



Teenage Crime

Efter en jävligt varm dag med dramauppspel, studentfix och beachparty så är jag trött. Jag, mamma och pappa stack ner till hamnen och åt middag och glass från Slagsta. Gött. Sen så har jag skickat iväg ett paket innehållande jeans till en tjej som köpt dem av mig på tradera. Hihi, money money!

Nu håller jag på att fixa mina naglar för dom har sett förjävliga ut senaste dagarna. Detta firar vi med dagens fulbild innehållande korstittande och fjortismun. Puss! <3


Slagsta Glass

Slutade med att jag gick ner till stan och träffade dom andra istället. Vi köpte glass nere i hamnen och satte och utanför biblioteket för att chilla och prata lite. Hela Strängäs verkade ha bestämt sig för att vara i hamnen idag, brukar bli så när det är sjukt varmt. Mysigt var det iallafall!

Nu ska jag ut i solen igen. Tjohej!


Summerglow

Aooo, imorgon börjar sista veckan innan lovet! Och hela denna vecka innehåller endast massa kul grejer typ. Askalas!
Idag planerar jag att chilla ute i solen och förbereda mig inför morgondagen. Kan bli spännande, haha. Jag tror att vi kommer äga, även fast vi är näst sist <3

Ett av mina problem som kommit upp är att jag faktiskt inte alls kommit på vad jag ska ha på avslutningen... Wöh. Men det fixar sig... Hoppas iallafall det blir lika fint väder på fredag som det var på förra årets avslutning! Det ser hittills jävligt lovande ut, hela veckan ska vara sol och minst 25plus! Sånt gillar en väderkärring som jag. Höhö.


From Särad to Stallarholmen

Nu har jag inte sovit hemma på 3 nätter. Men jag har haft det så himla bra. Både i Strängnäs, Särad och i Stallarholmen. Iallafall, alla dessa tre nätter har jag (iprincip) dygnat. Hardcore style. Så nu är jag ganska trött fast ändå inte.

Vi har iallafall ätit världens bästa mackor, spelat nostalgidataspel, kollat Skins, spelat gitarr och grillat marsmallows över värmeljus utomhus mitt i natten i Särad.
I Stallarholmen solade och badade vi, för att sedan göra egen pizza, spela spel, kolla på en väldans massa bra filmer och äta frukost 2 gånger. Och krama katter. Och jagats av bärfisar. Hehe.

Jag är lycklig <3


Heartbeats

Igår kväll slutade med att jag och Ann satt ute på hennes balkong till 4 och pratade, såg på en jättefin film och kollade på när solen gick ner och upp och på folk som gick förbi. En väldigt fin kväll som började med frukt och beställning av Emmabodabiljetter. YAY!

Ikväll ska jag umgås med samma människor igen men denna gång i Härad. Nu ska jag torka mitt hår. Puss!

Gammal, gammal bild

 


Ibland gör man rätt ibland gör man fel

Vaknade alldeles för sent idag. Har varit lite off idag. Lyssnar på Markus Krunegård och har jätteont i ryggen, men det känns bra ändå. Det är sjukt skönt med sovmorgon, ledighet. Ikväll ska jag till Ann med dom andra och umgås. Det kommer bli najs!


Luminary Ones

Efter att vi övat på våran pjäs idag så stannade jag kvar i skolan. Jag, Cissi och Amanda har suttit i Ann-Sofis arbetsrum och diskuterat diverse grejer och jag har ont i kinderna efter att ha skrattar så mycket xD haha, så sjukt random egentligen. Hur fan hamnade vi där liksom? Men rätt kul var det x) sen så bytte vi plats på tavlorna i rummet när hon gick ut och pratade i telefon. Mwehehe. Vi får se om dom märker något :P

Idag har iaf varit en jävligt bra dag. Och det känns jävligt bra! Nu känner jag riktigt hur sommaren är nära nära nära.




True Hippies

Nu har jag kastat kula och dragit dragkamp. Kan meddela att våran klass sammanlagt kom näst sist xD HAHAHA. Lite roligt.

Nu ska jag leta reda på saker och kvart i ska jag vara vid Djäkne för att öva våran Pjäs :) Askalas! Nu är det långhelg folks! LOVE IT!


RSS 2.0