Äntligen helg!

Då var den tredje jobbveckan över! Var ensam idag eftersom min jobbarkompis tagit ledigt. Kändes VÄLDIGT konstigt att sitta där själv, man är van vid att det finns lite mer rörelse i rummet liksom. Men det gick bra, tiden gick förvånandsvärt fort! :)
Annars då? Gör inte så mycket för tillfället. Ganska skönt ibland. Lyssnat på Kents nya album om och om igen. Gillar det.
 

Everybody Hurts

Livet flyter på. Ganska lugnt. Idag efter jobbet idag så träffade jag Hanna och Ronja! Vi köpte middag och satte oss i parken i hamnen och picknickade, hälsade på Amanda och Cissi som var på Thai Garden med sina familjer och sen gick vi på världens längsta promenad runt hela Strängnäs och pratade om allt möjligt. Ronja plockade på sig blommor medan vi gick och till slut hade hon en hel bukett, haha! :D asmysigt var det i alla fall, gillar såna här kvällar! <3
 

Light of my life

Jag får lite smått panik på blogg.ses nya layout. PANIK.
Iallafall. Idag har det regnat och blåst precis HELA dagen. Non stop. Så jävla fult. Inte okej nånstans. Jag tror mitt paraply vändes ut och in ca 10 gånger på den korta sträckan från busshållsplatsen till sjukhuset. Bortsett från det så har det varit en rätt okej dag faktiskt. Måndag brukar ju vara ganska mongo :)
 
För att göra denna måndag lite festligare ska jag rada upp saker som händer och som gör mig glad:
- Jag har syrenlila naglar. Apsnyggt.
- Jag ska sy in ett par jeans ikväll så jag kan använda dem (då båda mina två favoritjeans gått sönder inom loppet av två månader, haha).
- Jag har ett busskort.
- Jag ska till Thailand i höst. Omg.
 
Öh. Jah. Min sega hjärna kommer in på mer just nu. Tja.

Du måste flytta på dig

Midsommar firades som sagt i Småland i Adelöv. Linnea, Ann, Cissi och jag bilade ner sent på kvällen, somnade sent och steg upp tidigt. Dagen spenderade vi sedan genom att åka till Gränna, äta glass i hamnen, gå på midsommarfirande med dans, köpa och laga asgod mat och ha det allmänt skitmysigt i deras stuga. Vi satt uppe aslänge och grillade marshmallowns och bara pratade, diskuterade hösten. Jag har i princip bestämt mig för att följa med till Thailand i höst, och jag är sjukt taggad. SJUKT! TACK för en asbra midsommar <3
 
Idag så åkte vi hem igen och efter det åkte jag med mamma och pappa till Stockholm för att hälsa på farmor och farfar. Sedan fick jag förtroendet att köra hem. Oj oj. Men det gick bra tycker jag :) Är dock inte heeeelt säker att ha på vägarna än haha. Men det kommer. Längsta sträckan jag kört iallafall och det känns skitbra att jag klarade det fint!
 

Polkagrisar

Hejdå Strängnäs, hej Småland och Torpet!


Chokladglass

Efter en dag på jobbet så kom Sofi hit. Har seriöst inte sett människan sedan vi slutade. Vi bestämde oss för att vara utomhus och har gått runt i Strängnäs, pratat om allt mellan himmel och jord och suttit i hamnparken och ätit glass. Så himla bra! För första gången på länge fick jag en såndär känsla av ledighet på riktigt. Jag älskar sånt. Frihet.

Imorgon fortsätter frihetskänslorna med en roadtrip till Småland tillsammans med Linnea, Ann och Cissi. Midsommar där är mys på riktigt. TAGGAAAA!


Se till att krama riktigt hårt

Tjaaaa
Jag jobbar på och trivs faktiskt jättebra! Nu har snart halva tiden gått iallafall. Idag och igår har vi fått agera forskningsassistenter, varit med om en alarmutryckning (så jävla spännande), tagit promenader och blivit bjudna på glass. Väldigt najs!
Efter jag kom hem har jag övningskört på lansväg/motorväg och fixat lite bankpapper som jag måste lämna in till jobbet. Kommande dagar kommer bli asmysiga! Imorgon ska jag träffa Sofi och sen på torsdag åker jag till Småland för att fira midsommar! Kommer bli så himla fint, det vet jag! Så det ser jag fram emot :)

Nu ska jag fortsätta vara allmänt effektiv (not). Puss och kram!

Sovmorgon

Har händelsevis råkat sova bort hela dagen. Steg upp vid tre... Hur gick det till liksom? Så, det lär ju inte bli så himla mycket gjort idag kan man säga, haha!

Igår var jag hos Hanna och träffade lite människor! Asmysigt! Vi åt middag ute i solen, god efterrätt, spelade spel och tittade på film, Abduction. Så himla bra, tack alla för en finfin kväll <3


Kevlar Soul

Making diamonds of coal


Jobba!

Idag var min andra jobbdag och jag trivs riktigt bra! Alla är väldigt snälla och trevliga så jag tror dessa fyra veckor kommer bli fina :D dock lär jag bli stel som fan i axlarna men det är smällar man får ta, haha! Wee! :D I like!

Efter jobbet idag så gick jag runt på stan en sväng och köpte lite kläder, sedan gick mamma och jag till Grappa för att äta middag :) ceasarsallad är så sjukt gott. Really.


Ett dygn i Västerås

Haft ett väldigt bra dygn i Västerås tillsammans med Frida, Cissi, Fridas kompis Lina och hennes kille Tim. Fina detaljer finns att läsa på Fridas blogg, men vi har bland annat grillat och festat lite :) jättetrevligt och roligt! Tack alla <3

Imorgon är min första jobbdag! Spännande verkligen! Så jag ska upp tidigt imorgon och åka iväg, ska bli kul att se vad jag ska få göra de kommande 4 veckorna! :D kommer nog bli asbra, weho!


Västerås

Vaknade egentligen vid 9 men dum som jag är så låg jag kvar till typ halv 11. Duschade. Får reda på nu att bussen till Västerås går halv ett. Haha, stressigt! Men det ordnar sig och vi ska ha askul idag, tagga! Woop woop!

Puss!

Slut

Jag går inte i klass Artes09 längre. Jag har slutat gymnasiet. Alla dagar är förkryssade. Jag vet inte riktigt hur jag känner. Just nu känner jag ingenting riktigt... Har nog inte riktigt fattat än.

Något jag vet är att jag tack vare mina vänner haft tre väldigt bra år, och att jag inte skulle klarat det utan er. Tack <3 vi ses ikväll!


Nattbad

Så jävla bra!


Min student

Imorgon blev igår. Nu har jag tagit studenten. Det känns så surrealistiskt och jag tror inte riktigt jag fattar det än. Men jag vet att det var en av de bästa dagarna någonsin, för det var så jävla kul rakt igenom (förutom den lilla detaljen med det försenade flaket...)! Jag kunde fan inte haft en bättre student! Alla fina människor, familj och vänner runt omkring mig gjorde mig så glad och lycklig och gjorde verkligen min student till världens bästa! Jag är så glad att jag fick ta studenten med just er, mina underbara vänner <3

En helt underbar dag som kommer finnas i mitt minne för alltid och som knappt går att beskriva med ord. Tack för igår allihopa <3 nu börjar livet!






Fest i hela huset

Jag vet inte varför men det känns som att tiden går så jääääääävla långsamt. Verkligen sjukt långsamt. I vanliga fall skulle klockan vara typ halv tio nu. Men den är bara halv åtta. Och jag har ingenting att göra. Gah. Jag får tråkhets. Kan inte sluta tänka på imorgon heller. Försöker dock ha så låga förväntningar som möjligt haha, annars blir jag bara besviken. Imorgon imorgon imorgon. Imorgon.

Imorgon.


Från blått till vitt

Idag hade vi mösspåtagning! Det sprack upp och blev sol precis när det skulle börja (syns dock inte på bilderna direkt haha) så vi kunde vara utomhus på Ångbåtsbryggan. Så jävla bra! Kjell höll ett litet förhör med konstiga frågor och sen fick vi byta mössa från blått till vitt. NU ÄR VI STUDENTER!

Efter det har jag tillbringat dagen på Lauras, fixat lite med studentflaket och köpt nya tights. IMORGON ALLIHOPA, DÅ SMÄLLER DET!!! Kan knappt tro det.









Gröna Lund

Igår var jag på Gröna Lund med Cissi, Amanda, Frida, Johanna, Ronja och Jakob. Det regnade och blåste som fan men det var sjukt kul ändå! Vi sprang runt i fula regnponchos och åkte allt som gick. Kul att vi kom iväg på något, tycker jag! Tack alla för en fin dag <3

Idag har jag blivit tvingad att städa. Skitkul, verkligen. Men nu ser man golvet i mitt rum för första gången på ett antal veckor. Sen så fixade jag iordning ute i uthusets nya boendedel. Blir så sjukt fint där. Och där ska jag bo i sommar. Gaah.

Om två dagar tar vi studenten.

Lite bilder

Tänkte precis som alla andra lägga upp lite bilder från balen :) tyvärr tog jag inte så mycket bilder, och jag suger på att fotografera stabilt så hälften av bilderna är suddiga, hehe. Aja här kommer dem iallafall, enjoy ;)












Europaskolans Bal 2012

Ja, då har man varit på bal! Och helt ärligt, det var dökul! Även om det regnade i början (som tur var slutade det helt sen!). Trodde att det skulle vara mer nervöst osv men det var verkligen bara roligt, inga nerver! Alla var så himla fina, vi åt god mat, lyssnade på tal, tog massa foton i solnedgång och dansade barfota i flera timmar. Lite "vals" hann vi med också, såklart haha. Kunde inte haft en bättre bal <3 så jävla kul! Tack <3


RSS 2.0