Avocado

Hej
Senaste dagarna har inte varit toppen då jag jobbat mycket och på konstiga tider, och den kommande veckan kommer också vara jobbig. Jag har fet ångest inför högskoleprovet och känner att jag liksom inte kan att göra nånting roligt egentligen utan att ha ångest över att jag borde plugga, så den mesta av all tid går åt till jobb eller plugg. Det har gjort mig till en jobbig, gnällig och tråkig människa. Känns jobbigt, iom att jag inte vill att det ska gå ut över andra. 
Jag vill bara att det ska vara lördag den 5/4 kl 17.00 då jag e klar och kan sluta oroa mig. 
 
Som tur var händer det iaf lite roliga grejer som jag SKA va med på, i helgen ska jag nämligen ut på Norrland med psykologikompisar och va med Emil som jag inte sett sen igår morse och inte kommer se ikväll heller mööööh, och på måndag och tisdag ska vi fira Linnea. Så det blir sköj! Men sen är det jobbpluggjobbpluggjobbplugg i tre dagar tills hela grejen är över. ÅÅÅÅÅH snälla ge mig bara 1.8 så jag kan va glad. Snällis?
 
Plus att jag har torra händer. Har aldrig haft det men denna vinter har jag. Eh. 
 
Det va ju inte ett så kul inlägg precis. Men så kan det vara ibland. Imorgon ska jag även till tandläkaren. Kan bli spännande...
 
Lika spännande som att fotas med avocados. 
 
 

Trött och glad

Godhelg!
Äntligen lördag och äntligen ledig. Skäms nästan lite för att säga det men man blir rätt trött av att jobba. Men så kan det va, tur att jag har så bra arbetskompisar iaf!
I onsdags gjorde jag inte så mycket mer än att jobba till 19 och sen efter jobbet tränade jag och Emil rygg. Ja, jag har fortfarande träningsvärk, min kropp verkar inte va så bra på att återställa sig. 
I torsdags skulle jag gått på bio efter jobbet med Ann, Hanna, Måns, Fredrik, Anton och Tiffany, men det slutade med att vi gick till ÖGs istället (jag och Ann gick dit efter jag slutat jobba vid 19). Vi satte oss i det nya källarutrymmet (med blåa ljus och massa mysiga smårum) och åt middag, snackade, drack öl och så kom det massa andra plötsligt från psykologi och andra jag inte kände och vi hade en fin kväll. Gick hem trött vid 22.30 och cyklade (hör och häpna) till Emil. Kände att jag ville sova där, då vi inte skulle ses dagen efter. Och att inte ses på hela två dagar känns dumt :)
 
Så, fredagen då. Började vid 9 den dagen och jobbade till 16. Skönt att få gå hem så tidigt, kändes som man hade en hel dag extra typ. Plus att det va väldigt mycket folk den dagen, så jag var glad att jag blev avbytt och slapp stanna kvar, haha. Sen tog jag en sväng på stan med Ann, köpte lite nödvändiga grejer, typ träningshandskar (ja jag är en mes som får ont i händerna), balsam och present till ett visst födelsedagsbarn på onsdag. Sen gick vi hem, lagade middag och försökte plugga HP. Gick bra det jag gjorde iaf, känns skönt. Men måste fortfarande plugga MEEEEEEEER. 
 
Idag vaknade jag tidigt och låg kvar i sängen till halv elva. Var fortfarande astrött då jag gick upp. Känner mig fortfarande lite körd i huvudet. Konstigt, då jag liksom inte gjort nånting mer än att jobba och ha det bra?
Iallafall, vid 14 kommer mamma hit och sen ansluter pappa efter jobbet. Vi ska fika och diskutera mina framtidsval. Gud va seriöst det lät. Jag ska helt enkelt fråga om råd om viktiga saker och komma fram till vad jag ska söka i vår osv, haha. Lite jobbigt (tycker jag, som helst inte tänker på sånt) men väldigt behövligt. Mysigt att träffa dem igen iaf :) sen efter det tar jag min väska och cyklar hem till Emil. Längtar :)

80

Hej!
Haft världens bästa helg. Det började i fredags då jag träffade Ellen efter jobbet och fikade och drack öl och pratade om allt och inget i flera timmar. Så himla roligt att träffa henne igen, vi hade väldigt mycket att snacka om haha! Sen efter det så kilade jag hem och packade inför helgen, och cyklade sedan hem till Emil för att sova där.
 
På lördagen gick vi upp vid 8 (wööööh) och fixade det sista och sen tog vi 10bussen till Strängnäs. Där mötte vi även Cissi, så vi snackade hela resan :) sen väl framme så åkte vi ut till Låsta B&B och började firandet. Morfar fyllde ju nämligen 80 år i söndags! Så på lördagen firade vi honom hela dagen, från halv 3-fikat till sent på kvällen. Det blev god middag, spel, prat, tipspromenad och vi hade det asbra hela kvällen :) alla hade även fått lösmustascher som vi såklart hade på oss hela kvällen, haha, så rolig grej! Sen såklar blev det övernattning på Låsta! Himla mysigt ställe detdär, kändes kul att få övernatta där efter man jobbat där i somras. Så den dagen var toppen verkligen, och så roligt att alla kom dit och att även Emil vågade följa med! :P
 
På söndagen åt vi frukost och grattade morfar, sen åkte kusinerna hem och vi som var kvar (dvs min familj + mormor och morfar + Emil) gick och åt brunch på Nils Grill. Och vilken brunch alltså! Helt sjukt bra. Dom hade liksom en efterrättsbuffe också?! Mer än nöjd. Sen sa vi hejdå till M&M och åkte hem där vi spenderade lite dötid tills bussen gick vid 16.20. Skönt att komma hem, men även roligt att åka iväg över helgen tycker jag, och träffa familj och släkt. Helgen känns så mycket längre då! Emil och jag handöade och fixade middag och sen var jag tvungen att kila hem en stund, för Annica var ju nämligen på besök, och det FÅR man bara inte missa. Inte sett henne på ca 7 månader liksom?! Så det var mysigt, så skönt att ha henne hemma igen haha. Har saknat henne! :)
 
Så det var den helgen det. Bästa helgen på länge tycker jag. Så mysig och rolig och BRA. Tack alla som var med <3
 
Nu under måndag och tisdag har jag jobbat 12-17. Emil och jag har även släpat oss iväg till gymmet för första gången på typ 2 månader (:P) och så har jag gått promenad med Jonatan. Ikväll ska jag plugga. Börjar känna mig extremt stressad över högskoleprovet. Längtar verkligen tills det är över. Hatar sånthär. Men det är bara att kämpa sig igenom. Så uppdateringen här kommer inte bli den bästa kanske, så ni vet :)
 
 
Två bilder från helgens firande. Min fina släkt och den fantastiskt goda efterrätten!

La Belle Epoque

I förra inlägget skrev jag att jag ville ha sol, vår och blommor i rabatten. Och vad fick jag? Jo, sol, vår och blommor i rabatten. SÅ GLAD. Så Emil och jag tog en riktig långpromend efter sovmorgonen, så himla skönt väder, verkligen vårkänslor. Veckans enda lediga dag måste man ju utnyttja till max. Sen åt vi sen lunch och vid 18 typ gick jag hem till lägenheten för att umgås lite med Ann. Det blev melodifestival (?????), jepp, otippat! Passat på att måla naglarna, duscha och lite annat skit. Imorgon jobbar jag nämligen igen mellan 11-17, på en söndag. Aldrig gjort det förut, så det känns verkligen som att det är måndag imorgon. Men aja. Efter det avslutar jag helgen där den började :)
 
I torsdags blev det aldrig att jag åkte till Ellen, eftersom jag vaknade av att jag typ inte kunde prata alls, dvs förkylningen hade gått in i jättehessnorigochattacknys-stadiet. Kul. Som tur var fick jag tillbaka rösten senare innan jag skulle till jobbet, men lät fortfarande som en mupp när jag pratade och mådde väll inte direkt toppen. Inte så najs. Samma sak på fredagen, plus huvudvärk. Men tror jag håller på att friskna till nu. Varit sjuk i en vecka imorgon, samtidigt som jag jobbat. Längsta förkylningen på länge. Men iallafall, så Ellen och jag ska ses nästa vecka istället :) var hos Emil och gosade och tog det lugnt istället. Mysigt ändå :)
 
Meeen annars har jag det bra. Iom att jag jobbar imorgon så har jag ledigt på måndag istället = yay! Då ska det hårdpluggas! Önska oss lycka till :P
 
Visste ni förresten att Kent släpper ny singel och nytt album snart? Wiho!
 
 

Förkyld

Som rubriken säger är jag förkyld. Festligt. Började känna mig krasslig i söndags och hosta massa medan jag var i Stockholm hos farmor (det var dock jättemysigt att träffa farmor och äta middag! Jättebra kväll :D) och att sedan cykla genom Uppsala i snöblandat regn sent på kvällen var kanske inte så jättebra. Så på måndagen var förkylningen igång. Jobbat på ändå under måndag, tisdag (semmeldagen = mkt folk) och idag, och kommer sammanlagt jobba 6 dagar denhär veckan. Bra timing, haha. Börjar känna mig lite bättre idag iallafall, så hoppas jag är på bättringsvägen :) hostar som en galning gör jag iallafall. 
Kvällarna har jag spenderat hos ni vet vem, och tyvärr inte ägnat tiden åt så mycket plugg. Ska göra det idag tänkte jag, samvetet börjar tryta lite. Sitter och äter middag just nu, och ska plugga nu på kvällen. Ann är inte hemma så jag kommer nog gå till Emil snart och plugga där istället :)
 
Imorgon blir det ett pass mellan 12-19 och sen ska jag träffa en geovetare, Ellen! Tjohej!
 
 
Allra helst vill jag ha vår, sol, blommor i rabatten och matchande solbrännor (Annica och jag är fina i våra). 

Som på räls (höhö)

Hallu! 
Just nu sitter jag på tåget till Stockholm och farmor! Ska äta middag hos henne och snacka lite innan jag tar tåget tillbaka till Uppsala ikväll. Ska bli mysigt! 
Denna vecka har jag jobbat rätt mycket och såklart pluggat högskoleprov! Sen i fredags efter jobbet så kom jag hem till lasagne och kladdkaka! Jag, Ann, Linnea, Janina och Cissi samt även Måns, Hanna och Fredrik som kom på förfest efter middagen. Sen gick vi till Snerikes och dansade, woop! Jättekul kväll, och roligt att hela gänget var samlade! Blev lite trött där vid typ 01 så gick hem lite innan de andra. Hade ju jobbat hela dagen och det var en väldigt stressig dag dessutom, så det var skönt att gå hem lite tidigare :) men dom andra dansade på ett tag till! Dock slutade det med att jag låg och snackade med Emil till halv 4 ändå haha, tiden bara flög iväg. Så kan det gå :P superbra kväll iallafall! 

På lördagen städade jag lite i lägenheten, sen gick jag till Emil och hade en jättemysig eftermiddag/kväll/natt. Haha, jag anstränger mig för att inte låta så löjlig men jag kan inte låta bli. Tycker om honom så himla mycket! Vi lyckades iaf somna mitt i filmen och vaknade sen på morgonen lite förvirrade, haha. Och sen vid typ tjugo i två cyklade jag mot tåget. Längtar redan.

Imorgon blir det jobb igen! Hoppas alla haft en superbra helg! 


RSS 2.0