Dörrknackarnas invasion

Just den kvällen jag är ensam hemma så kommer det en miljard utklädda dörrknackare som typ bankar sönder dörren i jakt på sitt jävla godis. Jag öppnar inte, jag gömmer mig och är jäääävligt tyst. Jag öppnar inte dörren för okända människor, hur små dom än är. Jag gillar inte utklädda, okända människor. Jag vill se ansiktet. Jag kryper på golvet och kikar genom fönstret i köket för att se vilka det är. Om jag mot förmodan skulle ha öppnat, så har vi ändå inget godis att ge dem. Om dom inte vill ha torkade aprikoser eller hasselnötter, så att säga.

Jag satt nyss på nedervåningen och kollade på Top Model. Men sen lät det som att någon gned ett finger mot den gardintäckta fönsterrutan bakom mig ett antal gånger. Nu sitter jag på övervåningen istället. Övervåningen är ett bra ställe, där kan ingen kika in genom fönsterna. Jag överlever förhoppningsvis kvällen. Puss <3


Kallt kaffe

Hemma igen! Haft en mysig kväll/natt i Särad med Hanna, Johanna, Johanna, Frida och Ronja <3 weei! Jag blev vän med Hannas katt. Mina kläder är fulla av katthår, rawr! Och Frida blev bundis med deras marsvin. Dom visade sin kärlek till henne genom att kissa på henne. LÜL <3
Nu sitter jag iaf hemma och har två alternativ:
1. Plugga
2. Spela Sims
Mycket svårt val. Jag borde plugga. Jag har en presentation, en bokanalys och ett träningsschema, plus att jag borde försöka fatta matten... Presentationer ger mig grov ångest. Fy fan säger jag bara. Fy fan. Utan presentationen skulle det vara chill. Men jag tycker dock mer synd om sammarna som har massa historia också <3
Nu ska jag göra nåt. See you folks <3

Angående bilden så glömde jag linsgrejer igår. Inte ta ut linser=torra ögon. Mina ögon, jag har så ont!


Halloween

Jag vaknade kl 10 av mig själv. Inte okej. Fast jag har bara ett kapitel kvar på engelskaboken. Mycket okej. Snart kommer Ronja hit och sen åker vi till Hanna vid tre och möter alla andra :D
Jag ska snart börja göra mig iordning och packa, men jag är astrött i huvudet. Ronja kommer hit om ca 1,5h. Så jag har tid. Om det är något jag har, så är det tid. Jepp.

Idag är det halloween. Det betyder att utklädda barn knackar på dörren och skrämmer skiten ur mig när jag äter lunch. Jag har alltid haft svårt för just dörrknackande utklädda barn. Även påskkärringar. Jag är den som gömmer mig i TVsoffan och tvingar någon annan att öppna och vara träääävlig. Höhö. Så vi får se om det kommer några hit idag. Dom kanske har blivit bortskrämda sedan min morfar var här och öppnade dörren på halloweenhelgen, och sa att det var fel dag (vilket det inte var egentligen) och stängde dörren framför näsan på dem. HAHAHA. Så jävla kul x)

Jaja, ha en bra första lovdag, folks. Vi ses <3


Idioter

Det finns så jävla mycket äckliga människor i denhär världen som inte är värda ett piss. Sådana människor som gör allt för att andra ska få ont, för att själva kunna växa i sitt tomma skal. Vidrigt är vad det är. Så jävla vidrigt. Vad fan är det för värld vi lever i?

Vi finns för dig, du är värd så mycket mer <3
We love you <3

Höstlovet är igång!

DET ÄR LOOOOOOV! I <3 LOV.
Idag så har jag haft det väldans bra. På engelskan var det som vanligt, på svenskan fick vi tillbaka provet och det hade gått bra, sen fick dom som var klara med kollaget gå tidigare (däribland JAG :D). I matsalen var det tacobuffé, och mattanterna hade häxhattar och djävulshorn, hela matsalen var täckt med spindelväv och i ena hörnet stod en ljudanläggning som gjorde "läskiga" ljud xD HAHAH. I luv it. På matten var vi stört oseriösa, det slutade med att vår mattelärare Erik satt och läste upp små serier och nördskämt han hittade på en hemsida på sin dator. Lol. Som plus på det var två från EU08 med på våran lektion idag, dom måste ha tyckt att vi är dumma i huvudet xD
Vi behöver fan lov x)

Ikväll bär det av till Ronja med några andra från gamla klassen (vad jag har hört JagJaninaCissiLinneaEmmaRonjaJohanna) och vi ska ha någon slags reunion x) det ska bli kul att träffa folk igen :D hihi.
Men just nu ska jag bara njuta av friheten. Jag känner att jag har ett bra lov att se fram emot! Ikväll ska jag träffa folk, imorgon ska jag träffa folk, jag ska till Hasseludden Spa på tors-fred. Vi ska ha halloweenfest någon dag. Jag och pappa ska göra något roligt en dag. Sen så ska jag även plugga (blöh), men det glömmer vi för tillfället. För just nu känns livet bara allmänt bra :)

Dagens I-landsproblem

Alla har Spotify. Alla har hört Idolreklamen på Spotify (?). ALLA HAR HÖRT ALICES VERSION AV SAMSON TYP 648 GÅNGER. Jag har hört den ungefär så många gånger att jag vill slänga datorn genom fönstret. Jag tvingade mig själv att lyssna på hela, bara för att. Och nej. Nej. Nej. NEJ. Det är så fel. Det är bara Regina Spektor som ska sjunga den. Inte Alice. Förlåt Alice :(

Jah, dagens I-landsproblem folks. Sen så kan jag säga att reklamsnuttarna är onödigt långa, nu när man ändå är i farten.
Sov gott små tussar <3

Forever Young

För att fördriva tiden så skriver jag här nu. För jag har inget att göra såhär sent på kvällen då jag egentligen borde sova. Jag använder aldrig min säng. Jag sover alltid stående, alternativt så hänger jag uppochner i min garderob. På klädstången. Även fast min säng är mycket bekvämare liksom. Men så kan det gå. Jag använder två gafflar när jag äter, knivar är överskattade. Även skedar. Jag använder heller aldrig klädrollers eftersom alla mina svarta kläder stöter bort damm och små vita grejer av sig själva. Jepp. Det kommer inte närmre än 1,45 cm.
Sen så kan jag även säga att jag inte har lockigt hår. Det är en peruk. Dessutom har peruken platt hår, så jag måste locka håret på den varje gång jag tvättat det. Nu blev ni allt bra förvånade.

Om livet såg ut som ovan så skulle det vara lite roligare. Men det duger som det är nu också. Väldigt bra faktiskt. Även fast vissa detaljer skulle kunna fixas lite. Detaljer.

 

Förövrig så har min kväll bestått av kolla på Bones och Life med mamma och en efterlängtad hårtvätt. Har smällt ett antal småflugor också. Dom förökar sig som fan dom jävlarna.


BIP

Igår, efter att jag skrev inlägget om väckarklockan, så somnade jag kl åtta. Jag väcktes sedan kl elva av mamma, och trodde att jag hade försovit mig. Somnade om, väcktes av pappa och trodde att jag försovit mig IGEN. Sen gjorde jag mig iordning och somnade om xD så sammanlagt så sov jag ca 10 timmar inatt. NAJS är allt jag säger. Så går det när skolan är allt man hinner med i några veckor. Tillslut sjunker man ihop till en pöl på golvet :)

Idag har vi fått göra små trevliga och färgglada kollage om våran Epok på Svenskan. Sedan har vi haft DS, matte (blö), engelska och sedan de fruktade testerna på Idrotten. Där ingick ett bip-test. Men det gick helt okej. Fick spagettiarmar av "Plankan". Jag tror dock inte att jag har det tränings/tävlings-psyket man borde ha för att få så bra resultat jag egentligen kan få. Jag ger upp för lätt helt enkelt. Men så är det ibland :) idrott är inte min grej xD

Blupp. Nu ska jag och min trötta kropp vila. Dvs äta och se på TV. Imorgon blir det reunion. Hihi.

Väckarklockan

Den senaste veckan så har jag "glömt" att stänga av min väckarklocka på morgonen. Eftersom det är en analog klocka, så betyder detta att den börjar ringa av sig självt kl halv 7 på kvällen. MEN, jag själv kommer ihåg det som att jag faktiskt stänger av den när jag går upp på morgonen. Antingen så är det jag som är virrig när jag vaknar, eller så typ... sätter den på sig själv under dagen (ja, detta kan misstolkas. Überkul :D). Jag undrar hur det ligger till... för min hjärna säger att jag stängt av den, men klockan ringer ju faktiskt och då KAN jag inte ha stängt av den?
Jag är förvirrad.

Annars så gick kemiprovet idag bra. Stackars Nisse som tappade sitt sockerpaket i Atlanten. Tjohej!


Cancel

Jag fattar inte.


2 klara, 1 kvar

Samhällsprovet idag gick bra :) fick dock damp över att jag fick hjärnsläpp och inte kom ihåg den sista regeln för demokratier. Fri opinionsbildning skulle det ha stått på sista raden. Jag kom verkligen inte på det. Så jävla irriterande. Men sista frågan skrev jag iallafall skapligt mycket på, bara hoppas att det var något vettigt jag skrev också :P

Nu ska jag snart plugga kemi, prov på onsdag som sagt, men hittills så har alla prov kännts bra efteråt så jag hoppas kemiprovet också gör det. Bara att plugga på skiten och göra sitt bästa liksom, mer kan man inte göra. Hoppas bara att jag inte får några jätteproblemas nu när det bara är två dagar kvar. Ehm. Ska iaf börja med det snart så att jag har börjat iaf, och sedan imorgon slutar jag ju tidigt så då har jag massa tid :)
Sen under resten av veckan(alltså efter onsdag) läser jag ut boken, skriver presentationen och gör träningschemat. Jag vill ha så lite skolarbete som möjligt att göra på lovet. På lovet övar jag på presentationen. Efter lovet skriver jag bokrecensionen. Jag känner för en gångs skull att jag har kolla på läget i allt det skoljobb jag måste göra. Mest för att jag äntligen kan börja med presentationen, innan så har jag ju inte ens kommit på ett ämne. Då var det jobbigt. Men nu känns det bättre. Control. I've got control.
Jag känner att jag kan vara nöjd med mitt presterande de senaste veckorna, och det gör mig glad <3 wehe!

Jag fick plötsligt en väldans lust att åka skidor :D


Plugg times

Snart är jag färdigpluggad. Jag känner att jag snart är klar. Sen får man hoppas på det bästa :) imorgon blir det att plugga särkemi igen... blupp. jag är mest glad att jag kommit på vad jag ska prata om på engelskan xD för nu kan jag börja fixa presentationen liksom. Jag har även läst halva engelskaboken (den är så stört bra och spännande trots att jag vet vad som händer, haha -.-). Så jag känner att jag ligger på en bra nivå. Det känns bra. Sen få får vi väll se hur jag känner när provet slängs framför näsan på mig imorgon, men jaja.

Nu ska jag lyssna på We Speak No Americano, digga med huvudet och tänka tillbaka på P&L i somras. Och plugga lite till. Och tvätta håret. Höhö. Men det tar vi inte förrän om en timma :) jag skulle ju kunna öva gitarr också, men jag orkar inte. Bwöh.
Jag har bestämt mig för att sluta på gitarren och börja på trummor istället. Och söka upp en privatlärare i sång. För jag vill inte ha Pia :P heheh.
Men nu jävlar. NU BLIRE SLAGSMÅLSKLUBBEN OCH SVENSKA BJÖRNSTAMMEN. PEPP.


Samhällskunskap

Jag börjar plugga nu. Eller fortsätter. Det är så stört tråkigt med samhällskunskap. Så jävla ovärt. Och det värsta är att vi ska lära oss detaljer. På typ 758392 sidor. Plus världens tjockaste och torraste häfte om ideologier skrivet på gammelsvenska eller nåt. It's killing me. This is why jag går natur och inte sam, för att slippa lära mig 500sidor text. Jag är grymt opeppad och har svårt för att lära mig massa händelser och årtal. Men inte slipper jag undan för det, inte. Näh.
Nu ska jag skriva sammanfattning på kapitlet om välfärdssamhället. Jag undrar hur många sammanfattningar jag skrivit under min skolgång. Jävligt många är det i alla fall...

Lägg gärna märke till mina perfekt målade jade-lergröna naglar. Höhö.


Jag har mått bättre :)

Jag har pluggat samhälle nu. Eller jag slutade kl 21:00, för det hade jag bestämt. Imorgon blir det sista spurten när det gäller samhällskunskapen. Då pluggar jag mycket och nöter in allt. Woho. Sen kollade jag på slutet av Mitt Stora Feta Grekiska Bröllop och sedan början av en rätt dålig film. Nu har jag dissat den och sitter och lyssnar på bra musik och deppar över människor som försvinner ur mitt liv.
Det är iaf en väldigt skön känsla att det bara är lördag kväll. För om min hjärna fått bestämma tiden så skulle det varit söndag kväll och det skulle jag inte gilla. Snart är det lov. Då ska jag till Yasuragi Spa med mamma, halloweenfest, köpa ny vinterjacka, läsa ut engelskaboken, fixa engelskapresentationen och träffa fina människor. Och vila.

Sen så kan jag ju säga att mentorstiden på måndagar som jag dampade över bara var fiktiv, alltså behöver vi inte gå på den utan den är endast till för Stefan och Gunnar. WIN!
Nu ska jag läsa engelskaboken. Den är bra, kan jag säga.

Sj, känn vreden.

Gårdagens resa var så jävla fail xD
Jag och Emanuel åkte med tåget mot Stockholm. När vi är vid Nykvarn så säger dom i högtalarna att elen mellan Nykvarn och Södertälje inte funkar, och att vi därför inte kan åka vidare med tåget. Dom ska skicka efter ersättningsbussar. Vi går ut i kylan med ca 300 andra och väntar i ca 45 minuter på bussarna, detta innebär att jag missar det tåget till Uppsala som jag ska byta till i Sthlm. Chauffören såg ut som Henrik Dorsin, haha. Vi fick Sverigebussen, den va gul och blå och dom spelade Abba. Sen när vi kommer fram till Tälje så får vi gå av, säger hejdå till Emanuel och väntar på ett nytt tåg som är försenat. Tåget är KNÖKFULLT och jag får stå inklämd i en gång. När jag kommer fram så går jag till kundinformationen och får en ny specialbiljett och tar det närmsta tåget som går tio över 6. Jag är ashungrig och även detta tåg är fullt med folk, men jag fick en sittplats :) Sen kommer jag fram till Uppsala, och går först typ 200m åt fel håll :( sen ringer jag pappa och vi hittar varandra och åker vidare mot Marholmarna xD

Haha. Fail. Det var väldigt mysigt där vi var iaf. Släktträff för att fira mormors 70årsdag :D yay!
Nu ska jag plugga samhälle till kl 21:00. Tjoho!

Ready to go!

Färdigpackad, färdigduschad, färdigfixat. Men inte färdigpluggad. Ska läsa igenom allt några gånger till. För säkerhets skull. Och sen så läser jag imorgon på morgonen också. PRISA SOVMORGONEN!
Sen så får jag hoppas att mitt hår inte är lika särdampigt som det var imorse. Jag säger bara KRULL. Alltså, det var svårstyrligt, lockarna var typ upplösta och varje hårstrå körde sitt egna race. Fluffish. Det var med andra ord hemskt. Så jävla fult. Plattången åkte fram i en jävla fart. Nu hoppas jag på en bra hårdag imorgon. Har sköljt igenom håret och haft i en ny omgång gele. FMH. Fuck My Hair :)

Sen så måste jag bara få gnälla över vår nya Mentorstid som dom har satt kl 16:00-16:25 på måndagar. Vad är det för jävla skit? Jag slutar 14:30 på måndagar i vanliga fall, och det är en av de tidigaste dagarna. FML. Plus att jag har gitarr på måndagar kl 15:00, vilket betyder att jag måste cykla till Kulturskolan som en dåre för att sedan cykla tillbaka till skolan en timma senare för att ha en mentorstid på 25 minuter. Så JÄVLA waste. Jag behöver tidiga måndagar. Annars klarar man inte veckan, det har man lärt sig :) jag kommer förmodligen både svära över, gå på, glömma och ibland även skita i Mentorstiden beroende på humöret för dagen. Schemaändringar suger.

Nu ska jag sova ensam i mitt stora och mörka hus. Blupp! Ses imorgon, godnatt <3

Jag saknar dig.


Chokladhjärtan

Nu har jag fixat mormors present. När jag kom hem låg det en lapp från mamma tillsammans med chokladhjärtan, honungsmelon och macarons på skärbrädan. YAY! <3 jag blev glad i höstmörkret. Nu sitter jag och ska precis börja plugga SÄRsvenska. Så jävla opepp... vet inte riktigt hur jag ska plugga typ... jaja. Tydligen ska ju provet vara lätt. Det högsta man kan få är VG, och svaren är bara några ord per fråga, tydligen. Så jag hoppas det går bra :)

Sen så måste jag även skölja håret så att det blir lockish igen, och även packa tills imorgon för då åker jag tåg till Uppsala efter skolan. Samhällsboken följer tyvärr med. FML. Ehm.
Sen så fyller min mormor år idag. GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA MORMOR, vi ses imorgon <3
Puss på er <3

Pluggträsket

Idag har det snöat! Det var under RöoRö, och alla blev i princip deprimerade när dom såg det, haha. Plus att det tydligen ska bli blixthalka imorgon.... bye bye cykeln :(
Jag gick iaf hem på den långa håltimmen och pluggade, när jag kom hem från skolan pluggade jag och nu har jag duschat, och nu ska jag plugga igen. Hårt liv. Jag har prov var tredje dag de närmsta 7 dagarna. Fredag-Prov. Måndag-Prov. Onsdag-Prov. FML. Nu ska jag iaf låta håret torka lite och packa tills på fredag. Sen ska jag läsa igenom svenskan. Blupp. Jaja.
Imorgon ska jag fixa mormors present (:D), plugga mer Svenska och SHA och dö och något mer. Höhö. Hästen äter hö.

Kul inlägg dethär blev då... NAT. PUSS OCH GODNATT <3

Så jävla bra <3


Böh

Det regnar. Min facebook är sönderspammad (I WILL HAVE MY REVENGE!!!!<3) och jag har insett hur jävla äckligt jobbigt mitt liv kommer vara tills jag får sommarlov. Hejdå, nu ska jag plugga tills jag spyr.

Pluggish

Jag tycker allmänt att vissa personer är ganska obehagliga och konstiga...

Jag skrev klart labben för nån timme sedan, jävligt skönt att ha den överstökad. Nu kan jag ignorera allt vad labbrapporter heter till efter lovet. Woho! Nu ska jag snart plugga på samhällen litegrann, göra mig redo inför imorgon och sedan gå och lägga mig tidigt och läsa min nya bok :D (haha, nördig jag låter). Jag vill iaf få klart min bookreview så fort som möjligt och inte vänta med den tills sista veckan för så blir det bara stressigt. Samma sak med presentationen, fast den ska jag göra på lovet. Redovisningarna börjar v.45, så det blir nog lagom! Usch usch för presentationer :(

Hejhopp allihopa, godnatt och godmorgon <3

Vampyrbok

Nu har jag hämtat ut min bok från Bokia. Det bästa var att den endast kostade mig 17 kronor, pga att jag hade kvar 121 kronor av ett presentkort på Bokia som jag fick när jag fick ett Premium i Teknik när jag slutade 9an. Haha, äntligen fick man dra nytta av det presentkortet då :) Nu är iaf boken MIN, den är så fin och jag längtar efter att läsa den. Det blir den första bok jag läst på en vääääääldigt lång tid. Sen ska det skrivas bokrecensioner på Engelska :)



Stressat schema

Jag har många saker att fixa/göra den närmsta tiden.... Mitt schema:

v. 42

Måndag: Gitarr, öva inför SHAdebatt, Labbrapport
Tisdag: SHAdebatt! Kemifrågor, plugga till svenskaprov
Onsdag: Plugga till svenskaprov, fixa mormors present
Torsdag: Plugga till svenskaprov, plugga SHA
Fredag: Svenskaprov! Åka bort för att fira mormor
Lördag: Fira mormor
Söndag: Plugga SHA

v. 43

Måndag: SHAprov! Gitarr, Plugga Kemi
Tisdag: Plugga Kemi
Onsdag: Kemiprov!
Torsdag: FREEDOM!
Fredag: Reunion med 9D?
Lördag: HÖSTLOVET BÖRJAR!

Alltså, jag kommer dö. Inte få en lugn stund. Plugga röven av mig till höstlovet kommer och räddar mig. Sen efter höstlovet så blir det samma visa än en gång. Please kill me. Så jobbig tid man lever i för tilfället.
Annars så har jag konstigt nog varit på äckligt bra humör idag. Donno why. Jag var bara allmänt glad inombords :) och sånt gillar jag! Hihi. Nu ska jag skriva vidare på den där jävla labbrapporten *kullerbytta*

Puss puss på er <3

Skogen är vårt hem

Nu har jag skrivit samhällskunskapen! Det låter som att jag är sjukt överengagerad och att jag endast samlat mossa i tre år, men så får det vara. Den lille miljömuppen i mig steg fram och fick ta plats. Tur att man fick en relativt enkelt ideologi att stå för i alla fall. Nu ska jag äta middag och njuta av "läxfriheten". Fan vad man längtar till studenten.

Bild från skogen vid Gränna i somras <3


Blåjeans

Nej, jag har fortfarande inte börjat skriva på samhälleuppgiften. Men jag tror att den är ganska enkelt. Ska liksom sammanfatta det vi tycker lite kort. Behöver inte vara långt. Bara det är powerful. Sen imorgon så kommer vi ändå att skriva om hela skiten och lägga till saker som ska vara med.

Jag har i varje fall två par blåjeans. Och båda två luktar så ett speciellt sätt, typ kemiskt. Dom luktade så när jag köpte dem, och dom luktar så hela tiden, även efter tvätt. Jag känner lukter väldigt bra. Detta stör mig. Det har förmodligen med själva färgningen att göra, men jag stör mig på det ändå eftersom jag känner det hela tiden. Finns det något sätt att få bort den kemiska lukten? Isåfall vill jag veta, tack. För jag vill gärna kunna ha mina två blåjeans utan att störa mig på dem.


Nagelfil

Igår när jag var i Eskilstuna så köpta jag en ny nagelfil. Min gamla har typ inget raspigt kvar, haha, så välanvänd är den! Den nya kommer från kicks och har 6 steg, som innefattar både filning och polering av nageln! I like it.

Sen så får jag väll ursäkta min spökhand x) haha


Sommarlängtan

Nu har jag sorterat tvätten och tvättat. Jag ska plugga nu... snart. För jag har ingen motivation överhuvudtaget. Jag sitter  och läser fina bloggar istället och tänker på framtiden.


Efter att ni läst detta kommer ni göra kullerbyttor av genuin lycka.

Okej, idag är det FIX-dag. Alltså att jag fixar allting som jag egentligen borde ha fixat tidigare i veckan :P
Jag ska tvätta alla kläder, sortera all tvätt, plugga som en liten hamster och sedan tvätta håret med mitt nya balsam från Aussie. Håhåhå <3 äntligen hittade jag det <3 och nu får vi hoppas att det är bra också haha. Annars Jojo sad :(

För allas vetande så jag jag även säga att halva tiden mellan extralovet och höstlovet har gått nu :) om tolv dagar har vi höstlov <3 wehe! :D under dessa två veckor ska jag ha 3 prov och en debattgrejs. Blööh. Bajs på det. Menmen, snart är det över :D

HA EN BRA SÖNDAG <3

Blupp :D

Jevlar va dålig update från min sida. Nästan icke-updaterekord! Woop!

Igår var det fredag och sen minns jag inte vad jag gjorde på kvällen (detdär lät ju kul...) och idag drog jag till Etuna och spenderade lite för mycket pengar, men det gillas :D fick idén imorse, städade som en galning på morgonen och tvättade kläder (STÄDRYCK<3) och sen så fick jag för mig att åka till Eskilstuna, so I did. Jag har hittat saker, faktiskt. Synd bara att det inte är varmare klimat här. Höhö...
Nu har vi iaf den äldre halvan av Gotheforsfamiljen här. Vi äter stek med potatisgratäng och pratar om Ullared och konstiga lärare. Haha. Imorgon ska jag plugga järnet inför kommande vecka. Och sen så fick jag även ett samtal från bokia att min bok har kommit. Dead until dark, första delen av TrueBloodserien. Den ska jag göra en bokrecension av till Engelskan. Lika bra att köpa den, liksom. Hihi. Så den ska jag hämta på måndag! :)

Puss på er <3


Idol-Max

Jag går ner på övervåningen klockan 19.00 för att se om pappa har kommit hem. Jag var hungrig. Till min stora förvåning står Max där och lagar Korv Stroganoff till jättehög musik O.o haha, min kväll har varit ganska underbart rolig iaf, min familj kan verkligen vara så bäst xD <3 vi är ganska konstiga allihopa. Haha. Jävla muppsamling ^^

Jag har försökt muta Max till att söka till Idol. Han, jag och pappa slog vad för ett tag sedan att om Max kom vidare i Idol så skulle han få 500 spänn. Nu har det vadet utvecklats. Jag har erbjudit honom ytterligare 500 spänn om han söker iklädd:

1. Bäverdräkt sjungandes bäversången
2. Sommarklänning sjungandes någon übermesig sång som sommar.
3. Endast kallingar sjungandes vad som hellst.

Han är ganska skeptiskt. Han vill ha 1000 spänn. Minst. Hehehe. Dream on :P

Klockan 22.00 går det en film på TV som jag vill se. Not another teen movie. Haha, måste se efter att Cissi skrev på sin blogg :) plus att MM har gjort ett av soundtracken :D hihi. Så det blir min kväll. Först ska jag tvätta håret. Sedan film kl 22.00, sedan sova och vakna upp till en underbar SOVMORGON. Lika glad varenda jävla gång xD haha. Vardagslyx typ... öh... xD


ESmöte

Idag på svenskan fick vi möta August Strindberg som tappar mustachen och även några andra författare x) på matten började vi med logaritmer som jag blir totalförvirrad av, och sedan hade vi ESmöte som för första gången kändes LAGOM långt. Visst var det 90 minuter, men gästföreläsaren pratade asfort i typ en timme och han var rätt rolig, så det var helt okej :D jag har varit på sämre ESmöten liksom ^^ sen så måste jag säga att vi förmodligen har världens bästa rektor, hahah xD jag gillar att han sätter sig på våran nivå och ser oss jämnlika, och inte försöker vara värsta betydelsefulla präktot. Han är rolig :D hihi

Det gör ont att få nagellackremover på skadade nagelband... bara så att ni vet liksom :)

Dagsresumé

Ikväll var första kvällen då jag inte behövde plugga på hela veckan. No school. Idag har vi iaf haft en allmänt seg dag, först fysikprov som känns bra, sedan håltimme med fika i Djäkne, sedan få tillbaka och gå igenom matteprovet, sedan få tillbaka och gå igenom kemiprovet och till sist Röst och Rörelse då vi fick spela upp delar av pjäser som vi fick träna på innan i typ en kvart. Jag fick inte ett nervöst sammanbrott iaf x) weeei! Efter skolan satt jag och fikade med Cissi, Ronja och Amanda tills de stängde  <3 och sen gick jag hem och glodde på TV, höhö.
När vi satt och fikade så tyckte Cissi synd om hunden som sprang brevid cykeln eftersom den inte kunde stanna av sig själv om inte den som cyklade stannar. Hihi <3

Funderar på att lägga mig riktigt tidigt idag. Alltså typ nu. Så att jag är piggis imorgon. För då kan jag se fram emot Svenska, Digitalt skapande, Matte, halv engelskalektion och sedan ESmöte. Kan bli bra. Om nu inte ESmötet är stört långt som vanligt. Vissa av dem slutar verkligen aldrig att prata x) haha. En plats längst bak är att föredra :D

PUSS PUSS FOLKET, SOV GOTT <3

I brist på annat

Jag har kommit på hur tråkiga mina inlägg har varit på sista tiden. Carebox på vad jag gör på dagarna och vad jag pluggar liksom xD haha men tyvärr så är det just plugg som tar upp typ.... all min tid för tillfället, så det bara är så :( blupp. Men jag hoppas att snart få en snilleblixt och skriva ett iaf småunderhållande inlägg. Wait for it! höhö.

Om 12 timmar är mitt fysikprov över. Jag slutade plugga för en timme sedan. Jag hoppas det går bra. Wish me luck! *sprider ut små lyckobringande glitterflarn över mig själv*
GOD NATT PPL! <3 sov gott och dröm om helgen som kommer närmare och närmare <3 leeedighet :)

JohannaFridaJag


ESmöte

Jag går in på schoolsoft, ser att det är ESmöte på torsdag kl 14:30.... betyder detta att vi slipper gympan och därav slipper spela innebandy? :D:D:D:D

WOOP WOOP!

Update: Jag fick det bekräftat. Om man går in på idrottsplaneringen har läraren ändrat till Ingen Idrott på Torsdagen denhär veckan. YEAH, FUCK INNEBANDY, VÄRLDENS TRÅKIGASTE SPORT! :D

Fysik...

Fysik tar kål på mig. Men seriöst så går det framåt iaf... igår kunde jag knappt hälften av det jag kan nu. Men jag fattar fortfarande inte vad induktans och indukation är bra för... fattar principen på induktans, men jag inte räkna ut det, och induktansen är jag helkörd på xD bajs på det liksom.

Efter skolan satt iaf jag och Sofi och pluggade ett tag (läs: skrev om formler i formelsamlingarna så att man fattar dem xD) och efter det så gick jag till posten och lämnade ett paket, gick sedan till Bokia och fick dem att beställa hem första boken av TrueBloodserien på engelska som jag tänkte skriva bokrecensionen i engelska om. Efter det blev jag skrämd av Amandus helt random, gick sedan till optikern och fick veta att jag hade kärlknutor som kröp uppåt i vänter öga,,, kan tydligen göra så att jag inte kan se något om dem kryper över pupillen. Najs. Not. Men om den växt sig större när jag kommer tillbaka dit nästa gång så ska jag gå till en ögondoktor och fixa det, så det är nog ingen fara :)

Sedan kl 7 har jag iaf suttit och plågat mig själv med Fysikboken. Det går framåt, som sagt. Men det tar stopp innan jag når målet.... bara att hoppas på att Torbjörn inte tar så avancerade uppgifter på just den biten jag inte kan då xD hehe.

Jag har även fått veta resultatet på både matteprovet och kemiprovet (ÄNTLIGEN efter typ 4794 veckor...) och det gick bra på båda. På matten fick jag 19/24, det blev ett VG+ med tillägget att jag var en hårsmån från MVG... satan! men jag är nöjd ändå :) på Kemin så fick jag 26,5/30, det står inget betyg men det får jag väll se imorgon :) det känns bra angående kemin iaf, känns som att jag ligger bra till där :D (tillskillnad från fysiken alltså xD SÅ inte mitt ämne ._.)

MEN, positiva tankar! IMORGON SKRIVER JAG MVG, YEAH! (man kan ju alltid hoppas liksom...)
Puss <3

Labb - CHECK!

Jag och Sofi är väldigt engagerade på Kemin. Vi har precis skrivit klart labben för dagens experiment, och vi är ytterst stolta över oss själva :D Nu ska jag börja räkna Fysik. Kill me, please. Det kommer gå såååå dåligt :( tur att man är stjärna på kemi iaf :P (naaaat xD)

Fysik är dååååligt. Tråååååkigt. Onöööööödigt. Sääääämst. Kortfattat ett helt jävla värdelöst ämne! Men visst fan ska jag få bra betyg i det ändå! HÅLL I HATTEN FFS!

My lovely Sofi i Grekland :D


Ketchup på pannkaka

Måndag. Jag var såhär nära på att gå hem efter första kemilektionen. Men jag stannade kvar, och bra var väll det. Labben gick skitbra iaf, vi äger :) nu så sitter jag och skriver labben, så att jag slipper göra skiten sen. För jag känner att jag inte kommer göra den förrän i helgen, och då har jag annat för mig. Eller så vill jag bara ta det lugnt. Så jag börjar iaf nu :)

Sen så sitter jag och glor på Project Runway samtidigt. Nyss var det reklam. Och jag slogs av en tanke. Ni vet när man kollar på TV i andra länder, så fattar man ju aldrig vad dom säger/det står på reklamerna. Och vissa kan bli rätt fula då. I Sverige har vi ett fint sådant exempel. Felix Ketchup. Den när dom går hem till tjejen som skapat facebookgruppen och lagar pannkakor åt henne. Sedan häller dom ketchup på pannkakan... Alltså, om man inte fattar vad dom säger, vad faaaaan tror man om Sverige då? xD haha, fan va skumt. Weird. Blupp. Fina tankar jag har... så går det ibland x)

NU så ska jag fortsätta skriva. Hihi. Yay!

9D

Jag surfar runt på internet och hamnar på Linneas majsiga blogg och ser inlägget om 9D. Överst i inlägget finns denna bild på ett lakan med massa händer. Min hand ser ni i mitten ungefär. Brevid den står det brommapontus.se :) Den gjorde de sista dagarna i nian inför klasskampen som vi förlorade. Men våran var bäst. I åttan hade vi slogan "Använd kondom". Vi vann inte då heller. Vi borde fått pris för bästa budskap eller nåt :P Att hitta på en hejjarramsa om könssjukdomar som vi dessutom skrek ut under hela vandringen upp till IP är ju inte något som alla klasser kan liksom.
Näh, men den sista veckan i nian var underbar. Jag saknar det ibland. Faktiskt.


Stålblå

Har läst igenom halva kapitlet vi ska ha i fysik nu. Magnetism är inte min grej. Nu räcker det med plugg för idag. Jag har även målat över mina rosa naglar med en lite skimrande stålblå färg och typ kollat bilder på facebook. Tråkigt har jag. Bläh. Kul liv.


Plugga röven av dig

Igår var det som sagt marknad. Jag gick med flera stycken, både gamla och nya. Det enda jag köpte var te och brända mandlar, och senså lunch och tre karusellbiljetter :) Vi såg även bastuloppet som sög i år. Det var sammanlagt typ 7 st som sprang...
Sen på kvällen var det den traditionella middagen hos Mormor och Morfar. Efter den så kunde jag ha valt att vara cooling och gå ner på stan med några andra, men så blev det inte för mig eftersom jag är en trött fjant. Synd att jag är så jävla osocial för mitt eget bästa. Det tynger mig...

Idag så jobbar jag med att komma ikapp i kemin och även plugga till fysikprovet på onsdag. Jag har ju redan skrivit labben , och nu så gör jag övningsuppgifterna i kemin som Lopen tjatar om hela jävla tiden. Jag har liksom inte riktigt prioriterat dem på senaste tiden... men nu ska jag jobba ikapp. Det var sammanlagt 16 uppgifter jag låg efter med, och nu så har jag bara tre uppgifter kvar :) yay! Fast särskillt roligt är det inte... Blö.

Sedan pluggar jag fysik, och imorgon är det måndag. Happy times.


Jag vill resa utomlands... Sverige är inget för mig för tillfället.

Marknad

Jahapp, då ska man snart ner till köttfloden. Jag vaknade astidigt av mig själv (mest av att Max kom in och ville låna plattången -.-) och sedan dess kan man ju inte somna om så jag gick upp. Nu har jag 1h och 45 minuter på mig, så idag ska KAN jag inte komma försent asså xD jag ska bryta mitt tidsoptimist-mönster. Det ni!

Nu har jag bara 1h och en kvart på mig. För jag glömde publicera inlägget för att jag fastnade i en blogg jag aldrig läst förut.... Woho xP vi ses folks!

Cissi på marknaden för.... ca 2 år sedan typ?


SPOON KILLER

Denhär videon är så jävla skum. Vad den handlar om får ni se själva :P HAHAHA

It will find you. It will catch you. It will hit you...

... with a SPOON!


Myggan

Det är en väldigt irriterande mygga i mitt rum. Hur fan kom den hit? Det började med att jag hörde något surra jävligt högt lite då och då, men jag såg fan inte vad det var. Efter ett tag så navelskådade jag rummet och såg en extremt stor mygga som surrade omkring :( den låter som en gräsklippare ungefär. Väldigt irriterande. Jag försökte smälla den med en tidning men den var för snabb. Sedan försvann den, och nu sitter den och lurpassar i mitt rum någonstans. Jobbigt läge. Jag vill inte bli biten av monstermyggan inatt ._.




Kemin tar över mitt liv

Matteprovet - no comments. Jag va chill iaf. Fast det var för många ekvationer för så kort tid... dåligt planerat av Erik. Menmen, vi får se hur det gick :) nu är det gjort iaf.
För att underlätta nästa vecka så skrev jag labben nyss, har bara diskussionsdelen kvar och sedan är den klar. Jag har både Kemifrågor och fysikprov till nästa vecka. Men det går nog bra :) nu har jag en av de tre to-do-sakerna gjord iaf. Weho!
Sen så hade jag en tid hos optikern idag som jag glömde. Optikern ringde femton minuter efter att jag skulle vart där och undrade vart jag var. Hon lät skitsur. No humor liksom.
NU ska jag iaf ner till Anns hus för att träffa alla andra, ska bli mys :) ska bara skriva diskussionsdelen först :D weho!

Imorgon är det the famous marknad of Strängnäs. Btw... jag kommer få plöja mig igenom folkmassan as usual. Använd Eva-metoden eller den sk "Plogen" som vi körde på Malmamarknaden. Funkar utmärkt. LET'S GO!
Puss <3

Matten är Wild

Nu har jag räknat i matteboken sedan jag skrev här sist. Alltså typ 3 timmar. Jag är förvånad över hur mycket jag kommer ihåg. Jag kan tom lösa de svåra potensräkningsövningarna vi fick av Johan Wild förra året. Jag förvånar mig själv. Nu ska jag vara happy imorgon. Jag ska vara chill. För om jag stressar får jag hjärnstopp, och om jag slappnar av så kan jag tänka. Det är det viktiga imorgon, att inte stressa eller få panik, för då går det inte.
Chill mode - on.

Rawr säger jag bara. Domdär potenstalen vi fick av Johan kan ni se nedan(spegelvända). True ångest när vi gick i ettan :)




Stockholmsdag <3

Stockholmsdag idag! Det var mysigt som vanligt, men det blev nästan inga kort pga av att det spöregnade iprincip hela tiden. Vi var iaf på rätt intressanta ställen, Terroacottarmén på Östasiatiska och sedan Moderna museet där dom bara visade massa konstiga grejer :S i en monter låg det riktiga rockägg, tänder och hår... och ett invaxat barn med två huvuden (som förhoppningsvis var en docka...) och andra bisarra saker. Men det var väll intressant på sitt sätt :P haha.
Bussen hem var mysig, vi satt allra längst bak och flummade och jag hade mitt ena öra precis vid radiohögtalaren som inte gick att stänga av. Mina vänner är så fina, allihopa <3 BÄST!

NU PPL SÅ SKA JAG PLUGGA MATTE! Och jag är fortfarande lika allmänt ovetandes om hur mycket jag faktiskt kan av det jag ska kunna, förhoppningsvis å kan jag allt som ett rinnande vatten, men jag tvekar... Fick höra av Cissi att hon hört att Eriks prov är svåra... så det är väll bara att plugga på. Jag hoppas att jag inte dör eller überdör. Eller kanske dör? Eller får hjärnsläpp. Tur att jag har sovmorgon imorgon och kort dag, jag blir ALLTID lika glad varje torsdagkväll när jag inser det, haha xD

Sen så kan jag tillägga att det bara är 21 dagar tills vi har höstlov <3 HAPPYFACE!!!

The Birthday Party

När mamma och jag var på Fotografiska museet för några veckor sedan så såg vi en utställning som kallades "The Birthday Party" av Vee Speers.
Jag tycker att de fotografierna var helt fantastiskt vackra. Jag gillar dem verkligen. Själva konceptet, den "ruffiga" ytan och den råa känslan. Det är fint. Jag gillar speciellt flickan med bubblan.

Bilderna är tagna från google :)

 

Fotograf: Vee Speers

Grattis pappa!

Idag fyllde pappa år! GRATIS PÅ DIG <3 Så sedan jag kom hem från skolan så har jag fixat en tårta, sedan kom släkten och vi gick ner och åt på den nya restaurangen vid hamnen. Det var asgott, yay! Sedan gick vi hem i något som kändes som -20 och åt tårtan och pratade x) Släkten åkte hem vid kl tio och sedan dess så har jag duschat håret och nu målar jag om naglarna i samma färg som innan. Imorgon är ju liksom The Day of Photos, så då måste man iaf se någorlunda normal ut... så jag hoppas på en bra hårdag, hehe xD lol. Jag kommer inte att sova förrän typ 20 över 12, eftersom att mitt hår måste torka i ca en timme... Woho. Klockan kvart i nio bär det iaf av till Stockholm imorgon och jag ser fram emot att bara få UMGÅS en dag utan att behöva tänka på skolan, på skoltid :D WOHO! FTW!

Vi ska iaf se terracottaarmén och gå på Moderna Museet. Jag undrar vad dom andra klasserna ska göra. Jag tror att dom andra har det lite mera serious... typ? Vi i Artes får gå på museum hela tiden x) haha :P men jag gillar det!
Nu ska jag kolla vidare på internet då jag inte kunnat vara på datorn någonting på hela dagen :( ABSTINENS!

GODNATT ALLA FINA <3




Let the motherfucker burn

Jag gillar att det tog en timme för mig att förstå det ENKLA sättet för att få ut mini/maximipunkten i en parabel, och att jag redan kan det SVÅRA sättet sedan innan :(
Det dumma är att det svåra sättet jag har lärt mig att man ska använda är för svårt i vissa lägen (speciellt då jag aktivt har ignorerat kvadratkomplettering i några månader och därför är lite rostig, höhö), så då måste jag använda det enkla sättet och det har jag aldrig sett förut. EVER.
Jag gillar inte matte. Plus, minus, division och multiplikation nöjer jag mig med. Det andra kan gå och döööööö.


Temptation

Tisdagar är rätt okej, har jag kommit fram till. Hehe.
Efter skolan så gick jag med Frida och Johanna till Konsum. Där ville jag nästan köpa godis, men tyglade mig då jag faktiskt inte var sugen på det. Men sen när jag gick mot Artes för att hämta min cykel så gick jag förbi Godismonstret och då köpte jag :( nu är jag mätt. Och det var dyrt och inte ens gott D: bajs på det. Nu vet jag tills nästa gång liksom.

Idag så måste jag vara plugghäst utan att egentligen vilja det. Jag är tvingad att plugga. Den elaka som tjatar på mig är mitt samvete, för jag vet att jag kommer vara missnöjd om jag inte pluggar och sedan får sämre resultat än jag kunde ha fått. So let's make the mattebook TIRED. Det är tydligen vanligt att man köper ut och bränner böckerna när man gått ut trean. Jag ser fram emot det :)


Kalendernörd

Nu har jag kollat igenom matten och kommit fram till att det kommer att gå bra. Det är bara några få saker jag måste kolla närmre på, och sedan är jag ready to make the test :) det känns bra att det bara är repetition från förra året, något har man JW att tacka för iaf x)
Imorgon så är det av någon anledning lång tisdag IGEN. Makes me sad. Dom lyckas alltid pricka in den långa tisdagen på de veckor som man behöver mest tid hemma. Great... denhär veckan händer det en del. Typ. Pappa fyller år på onsdag, Stockholmsdag på torsdag, matteprov på fredag och sedan the famous Marknad på Lördag. Tur att man fick pengar vid månadsskiftet.

När jag längtar till något sågör jag ofta kalendrar där jag kan kryssa för dagar x) det gör så att tiden går snabbare, och man liksom räknar ner dagar och tänker "NU HAR JAG GÅTT HÄLFTEN AV TIDEN" osv. Makes me happy. Nördig som jag är så har jag knåpat ihop en kalender på dagar kvar till höstlovet. Lägg då märke till att helgdagar är inräknade :) det är 25 dagar kvar totalt tills vi får lov. Det klarar jag. Jepp.

Spegelvänt is the shit!


Måndag

Okej. Dagen har väll varit sådär. Liksom lite halvsugig. Det börjar med att Max har snott min cykelnyckel utan att säga till, det var tur för honom att jag just denna dag vart klar extra tidigt och kunde gå till skolan istället. Annars hade han varit ganska rökt vid dethär laget :)
Vi fick iaf typ blanda lila salt på Kemin. Detta betyder att jag måste skriva en ny labbrapport :( sugigt x 45. Jag hatar labbrapporter D: mjöh. Sen på gitarren så hade Svante förträngt vad jag hade i läxa, höhö (som vanligt).

Nu ska jag iaf inte alls få vila. Jag måste plugga särmatte. Fast förhoppningsvis så kan jag iprincip det mesta. But you never know. Jag kanske får hjärnsläpp? Jaja, jag ska kolla igenom det nu iaf :)

YEAH, JAG HAR JUST SKRIVIT TIDERNAS TRÅKIGASTE BLOGGINLÄGG. EVER!!! PRIS TILL MIG!

Svenska tjejer

Kristan Anttilas nya album "Svenska Tjejer" är ruskigt bra.

Lyssna på det på Spotify ffs!


Säg mig, vad vi väntar på

Jag har lagt en ansiktsmask. Jag är nyduschad och allt annat som ingår i det. Jag använde sista-schampoot idag eftersom jag tror att någon icke-godkänd produkt har lurat sig in i mitt hår (och därav sär-perioden), och gjorde sedan som vanligt. Så vi får se om jag är risbuske numero uno imorgon eller inte...
Nu sitter jag och lyssnar på Hästpojken, ett band som jag glömt bort de senaste månaderna. Mycket bra musik. Svenska artister är väldigt underskattade, det finns enormt mycket bra svensk musik. Sen så måste jag säga att svenska är ett väldigt bra språk att sjunga på, det liksom passar fint till musik ^^ hihi.
Jaja. Imorgon = skola. Om fyra dagar = Stockholmsdag. Om fyra veckor = Höstlov. Men det emellan gillar jag inte. Måtte det bli okej, annars står jag inte ut.

Jag är redo för imorgon fast ändå inte.


Gitarrer & bas, trummor & hat

Idag har jag tvingats ut till båten för att göra iordning den inför vintern. Mina fingrar och tår är nu officiellt förfrusna, då det blåste som FAN därute. Nu sitter jag och försöker lära mig en gitarrläxa som jag har haft tre veckor på mig att öva in. Great! Jag känner mer och mer att jag ska satsa på trummor. Verkar mkt roligare i nuläget.

Jag är förövrigt så jävla opepp och anti som man kan bli inför imorgon. Måndag, första dagen efter ett lov, skitdag. Hela jag har lust att bara gräva ner mig just nu. Jag behöver komma bort ett tag. Ett långt tag. Det enda jag ser fram emot är Stockholmsdagen och kommande lov.


Svarta linjer

Svarta linjer
(Tänk dig för, tänk dig alltid för)
Längs en askgrå horisont
(Tänk dig för, tänk på vad du gör)
Svarta linjer
(Allt har ett pris, tänk dig alltid för)
Som spårljus över stan
(Tänk dig för, tänk dig alltid för)
Kommer våren


Svarta linjer
(Måste tänka framåt, måste tänka stort)
Och jag hänger envist kvar
(Måste ge någonting, måste få något gjort)
Svarta linjer
(Tänk dig för, tänk dig alltid för)
Vi ljuger som små barn
(Allt har ett pris, tänk dig alltid för)
slår ifrån oss

Svarta linjer


Dödskalle & Mästerligt

Just nu sitter jag och småflinar åt kändisintervjuer.
De kallas Dödskalle & Mästerligt och har två kuddmasker på huvudet, dom ställer småelaka frågor till svenska kändisar. Man blir glad av att läsa. Dom har bl.a. intervjuat Kenza&Tyra, Blondinbella, Markus Krunegård, diverse komiker från Parlamentet, olika politiker och deltagare i Idol (typ Måns, Johan Palm osv) och massa andra svenska kändisar :) MUAHAHHAHA!

Länkilänk till sidan: Dödskalle&Mästerligt


Arg inombords

Lördag. Nu är det helg igen :) jag äter Chokladkulor från Lindt och ska snart skicka tillbaka en tröja som jag beställde som var alldelles för stor och hade fel färg xD haha. IT'S GOING BACK!
Annars så har jag inte så mycket för mig. Kanske tar en promenad idag, för det var mysigt förra gången plus att vädret är majsigt. Ska bara ladda iPoden först...

Blupp. Helg som helg. Snart börjar skolan igen och då ser jag fram emot den underbara Stockholmsdagen <3 hihi

Lägg gärna märke till min fina apelsinklocka till höger, mwihihi <3
lol


Whiteboard

Denna kväll är under all kritik. Jag har en lillebror som drar otroligt osmakliga "skämt". Äckelunge. Jag längtar tills du växer upp och slutar vara så jävla snuskpubertal (om det nu någonsin kommer att hända).

Jaja. Annars så har jag spikat upp min whiteboard över skrivbordet :) mycket vackert. Där ska jag varje vecka skriva upp vad som kommer att hända för varje dag, typ som en almenacka på väggen. För jag brukar liksom glömma grejer. Ioförsig så kommer jag nog att glömma bort att skriva på dendär whiteboarden, men men x) nu hänger den där iaf. Den plus tre whiteboardpennor kostade sammanlagt 55 spänn på Ullared. Woho!


Behind the mirror

Idag är det första Oktober. Nu är hösten officiellt här. Löven har börjat byta färg, det växer konstiga svampar på våran gräsmatta och det är kyligt i luften. Det blir mörkt innan klockan har slagit åtta på kvällen. Det är torrt i luften. Det blir kallare och kallare för varje dag. Sommaren har tagit sin sista suck, nu ses vi inte förrän om 9 månader. Synd. Men samtidigt rätt skönt. Jag gillar hösten. Jag gillar att den är så vacker. Det enda negativa är att vädret kan vara ett helvete ibland. Too bad. Jag kommer att sakna sommaren under det kalla vinterhalvåret. Det svinkalla vinterhalvåret. Utan alla underbara varma människor skulle jag inte överleva vintern.

Utan er skulle jag vara ett ensamt Artesbarn.

Bilderna är helderligt stulna från era facebookalbum <3



LOLFACE

HAHA jag kan inte sluta garva åt mig själv xD





PhotoBooth in my <3


Chill

När jag får problem med mitt hår så ska jag alltid gnälla på det, för så blir det automatiskt fint igen efter att man har duschat :D

IDAG är det fint väder, jag är ledig och jag ska köpa grejer, höhö. Man fick ju ÄNTLIGEN nya pengar igen för någon dag sedan, efter flera månader av studiebidragslöshet. Jag gillar pengar :) Då kan man köpa saker man blir glad av. OH, HAPPY DAYS! Idag är både mamma och pappa lediga, så jag är inte själv hemma längre :(
Öh. Osammanhängande inlägg ftw!
Snart är lovet slut och allvaret börjar igen. För att underlätta de fyra skolveckor jag har framför mig så ska jag nu plugga lite och skriva det sista på labben.

HEJHOPP <3

RSS 2.0