Bal

Idag är det bal. GAAAAAH. Vid tolv ungefär åker jag ner till Cissi där alla frisörer, sminköser osv väntar för att göra oss fina. Ska bli så sjukt spännande. Och läskigt. Och fint. Solen kikar fram mellan molnen just nu så jag lever i förväntan om att det kanske inte ska regna ändå, hehe. Önsketänkande.
Sååå, då är det dags att packa och göra sig iordning. Inte glömma något. Hoppas verkligen det bli en fin dag <3 bal går man inte på så många gånger i sitt liv liksom.


Idrottsdag och körlektion

Har haft en ganska o-idrottig idrottsdag. Våran klass kom som väntat sist, hehe. Vem är förvånad?
Efter det så gick jag hem och har haft körlektion. Gick asbra! Haha det känns bra att jag inte är helt hopplös iallafall. Förr lektionen var jag skitdålig liksom och tappade sugen lite, denhär gick det som sagt jättebra så nu är jag peppad igen! Hmm. Iallafall, imorgon är det bal som gäller vilket är skitläskigt... Men det ska bli spännande. Alla kommer vara så fina <3


Årets första båttur


Askan är den bästa jorden

Det är först när man ger upp som det blir nått nytt
När man släpper taget tar man steget
Jag vet hur ont det gör när hoppet dör
Men askan är den bästa jorden
Och även fast du inte tror det
Du kommer födas och dö, födas igen
Så länge du hör musiken


Blåbärsglass

Åkte ner till stan för att möta dom andra. Slutade med en snabb tur till Rättviks glass med Frida. Tog blåbär, så jävla gott. Nu är jag hemma igen och vet inte riktigt vad jag ska hitta på... Imorgon är det idrottsdag iallafall, får se hur det blir haha.


Klipp

Sååååå nu är alla kluvna toppar borta! Får som vanligt en kort-chock när jag klipper håret, även om det bara förvunnit typ 5 cm. Nu är det ju spikrakt också (vilket gör att det känns som att typ allt hår är borta haha) så resultatet får jag ju som vanligt se efter jag tvättat håret. Vilket jag tänkte göra typ nu.

Igår så hade jag en meningslös dag i skolan där jag trodde jag hade fler lektioner än jag egentligen hade. Efter det så åkte jag hem till Ronja med HannaFridaCissi för att prova lite balfrisyrer! Woop woop! Blev megafint :) ska bli skitspännande på torsdag hehe. Sen på kvällen åkte Cissi och jag hem. Älskar att skolan typ bara går ut på att umgås just nu. I like.

Så, nu får vi se vad som händer idag.

Dans Dakar

Hemma från en skitbra helg! Har som sagt jobbat som funktionär på Dans Dakar i Stockholm, och det var verkligen så himla mycket roligare än jag trodde! Fanns så många trevliga och snälla människor, arrangörerna var jättesnälla och kunde allas namn och kom med kaffe och fika medan vi jobbade, det var mycket, hög och skitbra musik, bra jobbarkompisar och bara allmänt fin stämning. Så, det överträffade absolut mina förväntningar! I varje fall så hamnade jag inte i merchendise utan i jouren, vilket betyder att jag fick hoppa in där det behövdes folk så jag har fått pröva på flera olika grejer :) Men det kändes knappt som att man jobbade även om jag hade pass iprincip hela lördagen förutom några timmar på kvällen, för det var verkligen inte stressigt alls. Jävla najs. Kan absolut tänka mig att jobba på festival igen ^^ wee! Kul kul :D festival gör mig glad!





Festivaldags!

Åååh idag blir en spännande dag! Måste fixa lite saker först, typ tvätta håret, öva gitarr och packa, men efter det så bär det av till Stockholm och Dans Dakar! Det ska bli skitkul men är lite nervös hehe, dels för att det är första gången jag är funktionär... men själva jobbet är inte förrän imorgon så ikväll blir det musik! Aja, jag hoppas det blir kul iallafall :)

Nu har jag inget kvar i skolan förutom musikgrejen som jag ska fixa idag och på söndag. Jag är liksom klar med gymnasiet. Helt sjukt. Sen så har jag beställt klipptid också. Upptäckte nämligen att mitt hår är i stooort behov av att klippas och man vill ju vara fin på balen och studenten. Hade sån tur, hon jag brukar klippa mig hos hade nämligen fått en avbokning på tisdag morgon! Så den tog jag, helt perfekt! :D wee!

TREVLIG HELG!



Film och musik!

Haft en väldigt väldigt bra dag! Haft gymnasiets sista prov som jag tror gick rätt okej, svinvarmt (första gången jag har shorts i år!) och så har vi kollat på våra DSfilmer två gånger! Först i klassrummet i morse och sen ikväll då vi hade en film- och musikgala i djäkne! Och nu är det ännu mer musik i form av semifinalen i melodifestivalen, haha. Trevligt värre :)
Sen så har jag valt en låt till musiken som jag måste öva in i turbofart eftersom jag inte kommer vara hemma i helgen. Lite läskigt. Men om det går som jag vill så kommer det vara värt det! :)


Noggerglass

Dethär kapitlet i boken är HEMSKT. Fattar ingenting. Bara en jävla massa konstiga ord och begrepp överallt som man måste kunna för att fatta. Inte skoj. Piggar upp mig med noggerglass. Imorgon är det dags för sista provet i gymnasiet, bära eller brista!


Antikroppar

Haft uppspel på musiken idag, gick bra tycker jag! :D efter det håltimme då jag gick hem, och sedan sista lektionen i engelska c!
Nu när jag kom hem så såg jag att jag fått postavi på mina skor så dom ska jag hämta imorgon!
Ikväll måste jag tvätta håret och plugga. Har det där dumma dumma biologiprovet på torsdag och jag är så omotiverad till att plugga. Min hjärna har slutat ta in information. Men jag måste. Gaaah.


HOT!

Jag har DÖTT av värmeslag idag. Jag har liksom vant mig vid 15 plus vid detdär laget, men när det plötsligt PANG BOM blir 25 grader så blir man lite överraskad = för varma kläder. Haha, långbyxor var verkligen inte att föredra idag! Men jag måste ändå säga att jag ÄLSKAR att sommarvärmen är här, finns inget bättre egentligen :D får planera mina klädval lite mer, haha.

Annars så har jag haft en fin dag. Chill. Fick en liten tår i ögat då Lars Åke sa att det var sista gången vi hade Europakunskap. Även om det liksom ska bli väääldigt skönt att sluta så blir jag så himla sentimental. Sista lektionen liksom. Även om jag gnällt som fan i perioder under dessa år så kommer jag sakna Europaskolan så himla mycket. Man har liksom levt i den lilla europavärlden och nu slängs man bara ut. Naken. Exposed. Rädd. Jag gillar liksom att vara där (om man räknar bort alla jobbiga prov osv hehe :D). Så, jag kommer sakna det. For real.
IALLAFALL, ikväll måste jag plugga till detdär sista provet på torsdag som täcker halva BIB-kursen. Möh. Jag har en chokladklubba iallafall. Från Bryssel. Den är skitgod och tar aldrig slut. Det ni.

Vår sista dans

Skrivit klart min uppsats nu = HAPPY. Lite fail var det dock när jag skulle skicka in den. Först råkade jag skicka in en version där jag stavat fel i rubriken. "Dödsjälp" liksom, haha. Men som tur (?) var så visade det sig att denna version plus de två andra mailen jag skickade till råkade vara en viss Lennart Lindskog som inte finns på skolan längre. Därav de tre "delivery fail" mailen jag fick. Bwaha. Jag upptäckte det inte ens själv, utan det var Ronja som påpekade det! Ibland är man inte så smart... och då är det tur att andra är det x) hehe.

Nu tänkte jag duscha och sen sooova, imorgon börjar sista riktiga veckan på gymnasiet EVER! GAAAAH! :O


16 dagar kvar

Idag är jag som tur var inte lika död som igår! Fortfarande snuvig och lite ont i halsen, men detdär att det gör ont i huden och huvudvärken är borta! Har dock haft sjukt ont i hela käkpartiet... Lite random. Men det känns skönt att inte vara som en säl som sover när jag måste göra andra saker. Jag ville inte ens ha rabarberpaj igår, liksom?! D: vaknade iaf vid 5 imorse, kändes lite sådär lagom kul haha x)
Som sagt, idag är jag gladare och friskare och planerar nästa vecka. Mycket saker som händer, det är ju sista riktiga skolveckan. Uppsats som ska in, uppspel på musiken (EEEHEHHE) och en vääääldigt omfattande biologiprov. Och filmuppvisning för skolan. Och körlektion. Och jobba som funktionär på festival! :D Wee! Asnervös inför det, men det kommer säkert vara kul! Det blir nog vad man gör det till.


Förkyld...

Hej. Jag är fett förkyld. Ont i halsen, ont i huvudet, rinnig näsa och lock i öronen. Skittrevligt, verkligen. Askalas. Har inte riktigt tid att vara sjuk... jag hade kul igår iallafall, det var speciellt kul att se Ann, Janina och Linnea igen! Har inte sett dem på väldigt länge känns det som. Så det va fint :)

Idag kommer det vara folk här hela dagen. Först kommer mormor och morfar på fika vid 2 (!!!!!) och sen har vi gäster ikväll. Vi ska GRILLA! PEPP! Hoppas även jag hinner skriva en bit på religionen, den ska ju vara inne i övermorgon... lala. Det är fint väder iallafall! Puss



Hjärtmolnet från Torpet <3

Eskilstuna

Har haft en trevlig dag i etuna med Ann och Linnea! Köpte lite nödvändiga saker som jag har slut på. Goodie. Sen en gratis lunch på det och lite nytt te. Asnajs!
Nu tänkte jag tvätta håret och lite senare åker jag ner till Ann för att rota i hennes garderob hehe. Sen åker vi till härad! Trevlig kväll allihopa!


Symaskinsmästaren

TADAAA! Jag har en studentklänning! Den ser helt okej ut typ. Tog en gammal klänning, klippte av axelbanden och kortade den lite. Yay! Den är inte direkt orginell eller så, helt vanlig, men det struntar jag i. Jag slipper springa ut naken och det är huvudsaken :P
Så, nu är jag på bra humör igen! Min uppsats är iallafall lite mer än en sida nu, så jag är på gång! Har ju tre dagar på mig till så det ska jag nog fixa. Imorgon bär det av till Eskilstuna, vet inte riktigt vilka pengar jag hade tänkt spendera där, men eftersom jag precis sparade in lite på att inte köpa en ny svindyr studentklänning kanske jag kan köpa något nytt iaf ^^ hehe (SKOOOOR!!!). Sen på kvällen drar samma gäng till Härad (Särad) för lite fest. Najs! Så imorgon blir troligvis en fin dag. Puss!




The woman in black

Igår kom AmandaFridaRonjaHanna hit för lite filmmys! Det blev One Day och The Woman in Black medan vi åt ananas, popcorn och massa annat. Goodie! Tack fina vänner <3

Efter att dom åkte hem imorse så har jag haft lite kris över att jag ännu inte har någon studentklänning. Skulle köpt en för ett halvår sen typ... det fanns ju så många fina då men nej nej, jag väntade, och nu finns det typ inga kvar. Haha. Hittade en megafin på tradera som var från nelly, men den gick tillslut upp till ett alldeles för högt pris :( sadfish. Kom iallafall på snilleblixten att sy om en klänning jag redan har hemma. I mitt huvud kommer det se rätt okej ut! Men SÅKLART bestämmer sig symaskinen för att dampa. GAAAAH. Vi får se om jag hittar något i Eskilstuna imorgon, annars är den den som gäller (när jag väl sytt om den...). Tralalalala.

Långhelg!

Sådääär, då var det långhelg! Lite sjukt att vi endast gått i skolan 5 dagar de senaste 3 veckorna? Men denna helg ska bli asnajs, för precis som Cissi säger är det sista plugghelgen! Iofs är det inte så himla najs att plugga, men jag kommer varva plugget med bland annat myskväll ikväll och shopping + fest på fredag. Och bio någon dag! Det får inte glömmas.
Nu ska jag sätta mig och verkligen försöka skriva på religionen, för det gjorde jag aldrig igår... klockan sex har jag körlektion och sedan kommer dom andra hit! Vi ska käka middag, kolla på film och ha det allmänt bra. Mys <3

Trevlig helg allesammans! :D


One

Godkväll.
Jävligt chill dag idag, har haft musik där vi övade järnet på vårat uppspel, sedan en arbetsintervju och lunch i matsalen. Efter det åkte jag hem en stund för att sedan åka ner till Engelskan för att glo på film. Chilledill typ. Älskar sånt x)
Ikväll ska jag spela lite mer gitarr och skriva på religionsuppgiften. Går väll lika effektivt idag som det gjorde igår, dvs vääääääldigt långsamt. Gitarrspelandet är dock kul :)

Jag brukar ibland gilla att kolla i mitt bloggarkiv (haha va ego detdär lät) och kika vad jag gjorde för exakt ett år sedan. Runt denna tid för ett år sedan så skrev jag att det kändes som att jag kunde "ta" på sommarlovet. Det känns inte direkt så just nu, det är för mycket saker som händer emellan. Men det ger en lite perspektiv på saker, nämligen hur jävla äckligt nära det verkligen är. Och ja, jag har sagt det typ tusen gånger innan men liksom om EXAKT tre veckor så tar vi/har vi tagit studenten. Så. Himla. Nära. Tre veckor. 21 dagar.
Gud vad jobbig jag är. Men, ja. Hej.

image description

Vår sista dans

Det var helt seriöst typ 1/3 av klassen i skolan idag. Kändes väldigt skumt. Har iallafall haft en bra dag, dock lite smått meningslös :) europakunskapen och religionen gjorde jag inget vettigt på, biologin gick snabbt och på engelskan kollade vi film. Ganska najs. Var i matsalen med Frida och Amanda också :) mellan biologin och engelskan hade jag som sagt PAgrejen och det gick bra, made me happy ^^ när jag kom hem hade jag fått mitt anställningsbevis i brevlådan, så nu är det påskrivet och klart och jag kan sluta oroa mig för att det bara var en dröm :P

Annars så har jag försökt spela gitarr. Har ju uppspel nästa tisdag... och det går väll sådääär. Hehe. Jag är körd. Får öva järnet under den kommande veckan!


Grattis farmor! <3

Efter en lååång sovmorgon så åkte jag och familjen till Stockholm för att fira farmor som fyller år imorgon! Vi trodde vi skulle vara själva där, men det visade sig att alla pappas bröder, mina kusiner osv var där också vilket gjorde mig glaaaaad :D och något som gjorde mig ännu gladade var att alla som var där nu tackat ja till att komma på min student <3 makes me happy! Så det var en trevlig kväll tycker jag med god mat, tårta och min fina släkt! Och grattis grattis älskade farmor igen, jag vet att du läser! <3

Imorgon är det back to school som gäller. Efter en veckas resande har jag iprincip förträngt att jag fortfarande går i skolan. Nu kommer tiden bara rusa iväg! Lite saker har jag dock kvar, imorgon är det t.ex dendär PAgrejen som gäller. Vecka 21 har jag ett prov och en inlämning, men det tar jag i veckan. Nu ska jag bara njuta en stund av att allt känns allmänt bra. Puss!

Väskan...

En rolig sak som hände precis innan vi skulle åka hem var när vi skulle förvara våra väskor i skåp på hotellet under dagen, eftersom vi var tvungna att checka ut vid 10. Emanuel kommer ner lite för sent och vi andra hade redan hunnit låsa in våra väskor. I jakt på att göra förvaringen så billig som möjlig så bestämde han sig för att ta det minsta skåpet. Vad händer? Jo, Emanuel pressar in väskan i det liiite för lilla skåpet, varpå väskan utvidgar sig innanför skåpets kant så att det inte går att få ut. Vi. Dog. Först triumfen i hans ögon och segergesten när väskan äntligen fick plats i skåpen, sedan paniken då han inser att den fan är omöjlig att få ut. Jag garvade så jag grät, hahahaha!

Som tur var så fick han ut väskan på något vis efter typ en kvart. Annars hade det nog inte varit lika roligt längre, hehe.


Bryssel 2012

En väldigt fin vecka <3 vi har sprungit runt på stan, besökt Europaparlamentet mm, bott i skumma kvarter, skrattat så vi gråtit, endast ätit onyttiga grejer och haft det allmänt megabra! TACK för en fantastisk vecka allihopa <3

Lite mer detaljerat kan man läsa om på alla andras bloggar, x)

















Hemma <3

Nu är jag hemma från en väldigt fin vecka i Bryssel som verkligen var över mina förväntningar! Har helt enkelt haft det toppen, och det är mycket tack vare de underbara personer jag reste med och även själva akiviteterna! Jag liksom trivdes mycket bättre i Bryssel än vad jag trodde jag skulle göra! Mer om resan och massa bilder kommer imorgon! :D
Nu är jag iaf hemma efter en lång dag, vi missade nästan både tåget till flygplatsen och själva flyget, haha. Som tur var var det hyftat smärtfritt :P dock fick jag vänta en (lång) stund på pappa på Bromma flygplats. Efter ungefär 20 minuter stängde plötsligt flygplatsen och jag blev utkickad utomhus (!!!) av en securitasvakt. Lite fail. Satt där i min ensamhet, det var verklugen bara jag där, och läste en tidning medan regnet verkligen ÖSTE ner. Som tur var fanns det ett tak, haha. Så det var verkligen skönt att komma hem tillslut :P

Party utanför Bromma flygplats:



I Bryssel!

Efter att ha bott två dagar i Bryssels knarkkvarter känns det bra att byta hotell :) haha, vi har haft det fint och klarat oss jättebra dessa två dagar. Gått runt i Bryssel, ätit asgoda våfflor och tagit massa kort! Nu börjar själva skolveckan så imorgon är friheten över. Ikväll får vi dock göra vad vi vill, wee!

Aja, tänkte bara skriva några ord här när vi äntligen har gratis wifi igen, hehe. Nu ska jag träffa dom andra, puss!


Flygplatsen!

Nu är vi på flygplatsen och chillar. Vi somnade nog lite för sent och vaknade för tidigt, men vi är glada ändå ^^ snart ska vi gå på planet och vid ett är vi framme i belgien! Woop Woop! Då ska vi komma på något sätt att ta oss till hotellet också :P haha.


Färdigpackad

Nu är jag färdigpackad och sitter hos Johanna! Har ätit god mat och imorgon går planet vid halv tio. Förövrigt blev jag precis väldigt väldigt sugen på chokladbollar pga Jennifers blogg. Me want! Snart kommer Sofi också :) yay!

Ni får en random bild på en ren, lol.


Jag gillar listor

På min lilla checklista kan jag nu bocka av:

- Studentinbjudningar! CHECK.
- Duscha! CHECK.
- Skriva fakta till Stadsvandringen i Bryssel! CHECK.

Gillar att jag var tvungen att googleöversätta fakta från franska till svenska för att kunna hitta nån info. Sånt är najs.

Det jag har kvar är:

- Måla naglarna (kört...)
- Packa!

Jag har inte ens börjat packa. Funderar på att göra det nu... hehe.
Och med det säger jag GODNATT! :)

Sunny days

Haft en chill dag idag. Det är sommarvärme så efter den korta skoldagen åkte jag hem och solade. Asnajs! Efter det har jag skrivit PAreflektionen och försökt hitta EUApappret, men det är typ spårlöst försvunnet haha. Så det får jag fixa senare typ. Jag måste även fixa klart studentinbjudningarna och så tänkte jag börja packa. Och tvätta håret. Och måla naglarna. Omg. I övermorgon vid denhär tiden är vi i Bryssel!



Liten Johanna

Studentinbjudan

Sådär, då var ledigheten slut. Har haft en väldigt bra långhelg! Sol, fina vänner och annat som är allmänt bra. Imorgon är det skola igen och då är det Europakunskap och fixa filmen som gäller!

Ikväll har jag suttit och skrivit packlista och fixat min studentinbjudan. Har letat igenom gamla fotoalbum efter en söt bild, haha. Jag var seriöst blond som liten. Iallafall så tog det ett tag att knåpa ihop något någorlunda acceptabelt, och när det väl var klart så skulle jag ha 4 på varje papper. Jag gjorde en skärmdump och fixade sedan till alla mått och sånt. Men när jag äntligen känner mig klar så upptäcker jag att jag måste ändra en sak, så jag gör om allt igen. När jag är klar med den nya så ser jag att jag råkade få med skrivmarkören (det blinkande strecket) i bilden, så jag måste göra om allt igen. Haha, så jag har fått fixa om det tre gånger. Lite jobbigt. Men nu är det klart iallafall :D och ja, jag förklarar dåligt :)

Nu ska jag sova. Vi ses imorgon!

Valborg

Igår var det som sagt Valborg och denne spenderades med Jennifer, Hanna, Cissi och Frida i Fridas hus. Vi hade en liten fördrink och spelade kubb (vi vann!! :D) och fixade sedan en liten minimajbrasa där vi grillade korv och marsmallows. Sen kollade vi på Bridesmaids och åt chokladdoppade jordgubbar dom Cissi gjort och massa annat gott! Morgonen efter vaknade vi upp till en god frukost och kollade på en ganska fail skräckfilm som hackade, haha! Tack allihopa för en megamysig Valborg <3 en väldigt väldigt bra kväll!

Idag har jag inte gjort något ansträngande. Det är världens finaste väder så jag har varit utomhus och hjälpt mamma och solat. Sen så blev vi bjudna till grannarna på fika, dom har världens sötaste barn som pratar hela tiden x) så det var fint :D vid halv sex ska jag övningsköra. Jag drömde inatt att jag hade körkort... Ångest x) haha.


RSS 2.0