I got soul, but I'm not a soldier

Tillbringat kvällen framför Top Model Sverige tillsammans med mamma. Insett att man fick nya pengar idag vilket gjorde en arbetslös som mig glad. Ska spara, höhö. Vara en liten snålis. Försöka iallafall. För på senaste tiden har alla pengar jag äger haft en konstig vana att bara försvinna. Inte bra, liksom.

Annars så har det varit en hyfsat produktiv dag. Vi började spela lite på musiken, hade psykologi, och har som jag skrev tidigare filmat till DSfilmen och haft PAmöte som gick dödsbra. Känner att jag fattar vad jag ska gå vidare med nu. Nu är det bara att göra det också. Sen så har jag även haft book talk på engelskan, och precis som allt annat som har att göra med att prata engelska så gick det hyfsat dåligt, hehe. Men vafan, nu slutar jag tänka på det. Punkt.

Imorgon blir det en liten sovmorgon och sedan 2 lektioner utplacerade inom ett intervall på 7 timmar. Asvärt... verkligen. Haha. Plus lite Zumba på det. Godnatt!

Film!

Sitter just nu i drottes tillsammans med filmgruppen. Filmar filmen :) haha den blir fin. Nu ska jag hem och äta kinamat, hehe. Har haft PAmöte idag också, gick asbra så nu ska jag börja intervjua folk! Yay.


Dålig men bra dag

Hej meningslös dag. Faktiskt. Fick inte ens bokgrejen gjort efterson läraren bestämt sig för annat. Dock var det en rätt kul lektion ändå, dels för han sjöng en sång ur lilla sjöjungfrun helt random, dog lite x) haha. Underbart!

Annars så upptäckte jag att priset på klänningen jag vill ha till balen är nedsatt! SCORE! Visade den för mamma och pappa och den är mer än godkänd. Yay! Jag är glad nu. Ska beställa den inom en snar framtid. Hoppas den passar bara!

Imorgon väntar Esv, psykologi, PAmöte och filminspelning. Och booktalk. Taggaaaaaaa :)

White Light

Mitt bubbelbadande blev inte så himla långt som jag hoppades. Blev alldeles för varmt och kvavt i badrummet efter ett tag, hehe. Men det var härligt ändå! Imorgon är det måndag (obviously) och jag hoppas på en bra dag, måndagar har ju en tendens att vara allmänt störda. Så fort måndag och tisdag är förbi brukar veckan gå fort, men nu på tisdag ska vi filma till vårt DSprojekt så det ska bli askalas. Nu tänkte jag lyssna på lite nostalgimusik (bland annat Gorillaz) och fixa en sak till engelskalektionen imorgon. Godnatt! :D


Bubbelbad

Denhär dagen går nog inte direkt till historien. Har inte gjort nånting iprincip. Har varit väldigt väldigt skönt. Fast jag ansökte om lite olika jobb tills i sommar, hoppas jag får något! Man kan ju alltid hoppas liksom. Nu, för att avsluta kvällen och veckan, tänkte jag ta världens längsta bubbelbad. Det var det ett tag sedan jag gjorde. Weho!

Fest hos Mange

Har haft en fin helg! Först fest i fredags hos Johanna K som jag tycker Frida sammanfattade fint på sin blogg, efter det en tripp till McDonalds  mitt i natten med Linnea, Ann och Cissi. Igårkväll började vi med att äta god middag här bestående av baconinlindad kyckling och megagod sallad, för att sedan gå till Sju rum och kök för att dricka lite drinkar. Efter det gick vi till Cissi en stund och sen hem! Tack allihopa! <3

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra... Typ PA? Igen...


20 minuter

Efter dagens väldigt nödvändiga 20minuterslektion i psykologi så gick Frida och jag runt på stan en stund. Kanske köpte ett örhänge hem. Tänkte pimpa det lite dock. Hatar när det hänger små stjärnor och hjärtan -.-

iallafall, ikväll ska vi till Johanna k för att fira födelsedagar! Det är nämligen så att idag fyller min älskade Sofi år <3 en person som jag skulle ha väldigt svårt att klara mig utan! Grattis igen Sofi, hoppas du får en fin dag! :D <3


Me gusta

Har hittat världens bästa app. EVER. Jag kommer missbruka den hela tiden. HAHAHAHA!!!! Jag dööööör!



Gitarrer & bas, trummor & hat

Har, mot alla odds, haft en sjukt trevlig dag! En från början väldigt onödig DSlektion förvandlades till spontanfilmskapande tillsammans med Jasmine. Vi gjorde världens kanske bästa stumfilm, haha. Kul som fan var det iallafall, så det var totalvärt att gå dit trots att vi egentligen inte ville!
Sen så har jag haft biologi, och när jag kom hem fanns det en ny tidning i brevlådan! Perfekt. Nu ska jag laga mat åt familjen. Sen blir det PA :)


SiriAnn 19 år!

Idag har Sofi och jag dansat Zumba på håltimmen. Haha. Och det planerar vi att göra varje onsdag tills vidare :) annars så har det inte hänt så mycket. Tänkte skriva PA nu och även försöka skicka in detdär bildmanuset, dock är filen för stor för att kunna mejlas så jag får lösa det på nåt sätt...

MEN det är inte det som är det bra med dagen, utan det som är fint är att världens finaste SiriAnn fyller 19 idag! Grattis grattis älskade vän <3



Aurora Borealis

Försöker inbilla mig att jag är duktig och skriver på mitt PA. Dock lite okoncentrerat eftersom att jag fick veta att det ska vara Norrsken ikväll. Jag har alltid alltid alltid velat se ett så jag blev nog lite överdrivet exalterad, det är liksom moln i vägen. Jävla moln. Alltid i vägen. Men, jag ska fan se ett norrsken innan jag dör. Och om det inte blir ikväll så blir det någon annan gång!


Studentmössa!

Åååh idag kom våra studentmössor, bara sådär! Är så glad, så glad, det närmar sig med stormsteg! Den är så fin och jag vill bara pröva den, men det betyder tydligen otur så jag får nog nöja mig med att titta på den tills vidare. Nöjd är jag i vilket fall, champagneglas följde med också!


Sovmorgon

Sova till nio istället för halv sju -yes please! Esvläraren var nämligen sjuk idag. Nu blir det snart psykologi! :)


Levels

Idag har varit övervägande bra. Jag menar, jag har:

- Gjort mitt sista prov på länge. Och det känns rätt bra.
- Köpt biljetter till Norrland i Mars för att tillsammans med dom andra hälsa på Annica <3
- Planerat och peppat upp mig lite för mycket inför en eventuellt Londonresa i sommar. Hehe.
- Det har snöat. Fint ändå.
- Tittat på Cypernfilmen lite för många gånger. I just can't get enough.
- Insett att denhär veckan från och med nu kommer äga. Stenhårt. Två av mina allra närmsta vänner fyller nämligen år och det ska firas stort!

Så ja, mer har jag inte att säga. Imorgon kör vi Esv, psykologi och engelska. Hepp!

Mamma Mia!

Pluggat psykologi idag, lite för lite och lite för okoncentrerat egentligen... Men vafan. Det får gå som det går :) nu sitter jag och kollar på Mamma Mia. Den filmen gör mig sådär äckligt glad på något vis. Tror jag har nån förkärlek för musikaler eller nåt... Äsch ;)


Psykbryt

Idag ställde jag väckarklockan på halv tio. Såklart somnade jag om. Under den extratimmen så drömde jag att världen verkligen skulle gå under, och att vi var i en matvarubutik för att leta efter något och just där kom jag på att det var min sista dag i livet. När jag vaknade igen så kändes det sådär. Deppigt. Hela den drömmen var deppig. Så nu glömmer vi den.
Nu tänkte jag plugga psykologi som planerat. Vid tre ska jag till Linnea och träffa alla andra :)


Vilken färg har själen

Slutade med att vi gick till DSlektionen ändå. Lunchen spenderades på lauras, megatrevligt! :) Älskar att sitta där och prata medan man fikar. Fin fint! Sen så har jag haft lite biologilektioner också... Såklart.
Annars så planerar jag att plugga psykologi nu, lagade precis middag till mig själv. Kyckling blev det!


Psykologi typ

Datorproblemet igår löste sig när jag startade om datorn. Fail. Haha. Nu sitter jag och Sofi och försöker hitta någon slags pluggmotivation. Går sådär. Finns så mycket bättre saker att göra liksom :)

Imorgon har vi sovmorgon till typ 11. Asnajs. och med det säger jag hejdå, vi ses imorgon <3


Höhö

Vi sitter och väntar på Jasmine i drottes. Nu på håltimmen tänkte vi fixa vårt filmmanus så att vi får sovmorgon imorgon :)


Vafan?

Frustrationen man känner då man inte kan fortsätta skriva på sitt projektarbete för att Word vägrar spara det man skriver av någon onödig orsak. Tur att jag lyckades sparar allting jag skrivit tidigare idag, innan den började dampa. Och tur att jag upptäckte det innan jag skrivit massa som jag ändå skulle va tvungen att spara på något annat sätt. Jag måste fixa detta problem. Någon som vet hur fan man ska göra? xD och det är typ bara just det dokumentet som den vägrar spara? haha vafan liksom... min disk är fan inte full? xD


Blå himlen blues

Ah, idag har varit rätt segt. Liksom långsamt. Esv var okej, sen gjorde jag absolut ingenting vettigt i typ tre timmar efter att ha kollat runt på stan med Frida, Ronja och Cissi ett tag. Efter dom där timmarna så var det en onödig engelskalektion. Kill me.

Nu tänkte jag tvinga mig själv att göra lite PA. Så att jag kan ha gott samvete, haha. Imorgon kommer Sofi hit och umgås, det ska bli kul iaf! :) puss


Säg mig vad vi väntar på

Ah. Måndagen äntligen över :) alltid så himla stressig dag. Men idag har jag ändå varit glad. Dels så gick religionsprovet bra (kopia av instuderingsfrågorna, score! hahaha). Lite irriterande bara eftersom jag pluggade mycket mer än jag behövt. Blah. Hoppas nu bara att jag svarade tillräckligt utförligt på allt. Man vet ju aldrig. Plus att man var tvungen att skriva dösnabbt för att hinna alla 18 frågor på 50 minuter... menmen. På engelskalektionen skrattade vi ihjäl oss när vi pratade om allt som inte hade med uppgiften att göra. Underbart!

Efter skolan så gick jag en extra sväng, bara för att sedan komma hem och se att jag måste gå ner till stan igen för att lämna hyrfilmer -.- ganska jobbigt. Ikväll tänker jag ta det lugnt och lägga mig tidigt :) måste ju gå upp alldeles för tidigt imorgon, haha ^^


Bullar

Idag har jag varvat pluggande med bullbakande. Så nu doftar det kanel i hela huset. Pluggandet går det dock rätt segt med, haha.


Allting börjar hemifrån

Har suttit och pluggat judendom nu i flera timmar. Vet dock inte om jag blev så mycket smartare. Som tur var har jag en dag till på mig :) efter måndag så är det två veckor till nästa prov, så då blir det nog en del projektarbete under kommande vecka. Måste verkligen börja på allvar snarast. Vill få saker skrivna, klara, gjorda. Det gör mig ganska rädd att det är så lite tid kvar, haha. Men nu ska jag sluta plugga för idag. Snart blir det snart middag, och efter det så blir det film! Myslördag :D



Ett tråkigt inlägg

Idag måstemåstemåste jag plugga religion. Prov på måndag. Slog upp boken för en timma sedan men har fortfarande inte börjat. Eh. Bläk. Fastnade framför tvn och datorn. Men nu ska jag börja. Annars blir det inga glada miner på måndag.

Det här blev ett ganska tråkigt inlägg. I know. Men, tråkig plugghelg ger tråkiga inlägg :)
Puss!

Även fast jag blundar kan jag inte sluta se




Jag vill gå på konsert... det var alldeles för länge sedan!

Mäta vinkeln

Nu är vi äntligen tilsammans. iPhonen och jag <3
SÅ NU BYTER JAG NUMMER. Det gamla är skrotat. Just so you know :D

Annars så var psykologilektionen ganska skum. Som vanligt typ. Haha. Sen så betalade jag äntligeeeen min skuld. Den hade ökat till 185 spänn. För en jävla bok? WHYYY? Så himla snålt :( jaja. Hämtahusnycklar gjorde jag också. Så allt som skulle göras idag är gjort. Nu ska jag fixa med min iPhone. EHEHEHE <3

Nu är det klippt

Precis varit och klippt mig. ASKORT. 10 cm kvar typ.

Ne, jag skoja bara. Det är fortfarande långt, dock lite kortare. Iaf för mig x) Precis som vanligt alltså. Får liksom alltid en kort-chock efter frisörbesök. Hihi. Nu känns det mycket fräschare iallafall, längtar dock tills jag får tvätta bort alla produkter som frisörer använder :)
Sen så svängde jag förbi stan och köpte en ny kalender. Stod och kollade på fel hylla i en kvart tills butiksbiträdet lite försiktigt påpekade att årets kalendrar stod vid kassan. Heö heö. Ikväll planerar jag iallafall att plugga religion, för det blev det inte så mycket av när vi var i Sälen...

Nu ska jag äta lunch, sedan blir det psykologi!

Memories

Förutom att ha åkt lite för mycket bil så har jag idag även fått mina foton! Har suttit och satt in dom i fotoalbumet. Det blir så fint, så många minnen!






Sälen

Tillbaka från några finfina dagar med Frida och Ronja i Sälen! Har haft det sjukt bra, åkt skidor hela dagarna, fastnat i skogen, åkt ner i diket med en snöskoter, gått på after ski och massa annat. Så himla bra! Tack tack för dessa dagar, helt perfekt! <3

Nu ska jag tillbaka till verkligheten. Imorgon är det skola, jag ska klippa mig och hämta nycklar. Jag har fått ytterligare ett kravmail från Biblioteket på en bok jag verkligen måste läsa ut innan jag lämnar tillbaka den... men jag antar att den får åka tillbaka och att jag läser sista delen på svenska, ehehe. Eller nåt.






Heeeejdå!

Vid kvart i tio går bilen mot Sälen. OCH DET SKA BLI DÖKUL! Borde sova typ nu, men gästerna är fortfarande kvar (dvs lite för mycket ljud för att överhuvudtaget kunna somna). Haha. Vi ses på fredag allihopa, puss <3


Rabarber och grädde

Idag har jag fikat med LinneaCissiAnnicaAnn på Roggebageriet i några timmar. Najs. Sen så har jag packat tills imorgon. Precis när jag var klar och väskan var full så kom jag på att handuk + sängkläder också skulle med. På något sätt lyckades jag få ner dem i väskan också. Den ser ut som en boll. Men ALLT ligger där i. Taggar. Det ska bli fint att se massor med snö!

Ikväll ska vi ha gäster, och så ska jag tvätta håret och försöka skriva lite på mitt PA igen. Vi får väll se hur det går med det... haha.


Found a sea pig

Hemkommen från en väldigt fin kväll. Vi lagade god mat, kollade på Cypernbilder och längtade tillbaka och skrattade tills tårarna rann åt allt möjligt. Mest åt alla fula bilder och videos som finns från den resan. Jag var även cool i Annicas OnePiece. Haha. Det är fina vänner jag har <3

Sen så har jag beställt lite bilder till mitt fotoalbum. Liksom, 51 bilder för 30 spänn, inklusive frakt, ja tack. Lite från Berlin, New York, Cypern osv. ÅÅÅÅH JAG VILL RESA!



En kväll med vänner

Igår, efter jag kommit hem från Stockholm, så skrev jag lite mer på mitt PA. Weho! Ska fortsätta med det imorgon, för idag har jag andra planer. Annica är här, så vi ska samlas hos Linnea och laga trerättersmiddag! Ska bli megafint. Och mysigt.

 

Solbrända och glada. Favvogubben <3

Huvudstaden

Idag har jag åkt med mamma till Stockholm. Där bestämde vi oss för att gå på Fotografiska (tillsammans med typ halva Stockholm, det var sjukt mycket folk), shoppa lite, äta lunch och fika. Allt som allt en toppendag! :D Utställningarna var jättefina! Och, jag har hittat ett par vardagsskor! Nej, det är inte converse. Väldigt nöjd :)

Sen så är jag lite glad för att jag beställt klipptid. Inträffar dock inte förrän kl 10 nästa fredag, den 13de (oj oj, fuck xD) haha. Då får jag väll hoppas att frisören inte slinter med saxen eller nåt... jag har iallafall inte klippt mig på snart ett halvår så det ska bli najs.





Uppgradering

Det blev ingen bio igår, vi åkte det men det visade sig att den var inställd. Så det får bli ikväll istället! :)

Något som är mycket roligare är att jag idag fick hem en julklapp! :D nu är även jag med i iPhone-klubben. Fin och vit är den, men kan inte användas förrän om några dagar då SIM-kortet kommer på posten. MEN ÅH DEN ÄR SÅ FIN och jag vill bara klappa på den. Hehe.

Iom att jag nu byter både operatör och abonnemang så kommer jag även att byta nummer. Så, det gamla numret kommer inte längre att gälla! Så alla vet. Tänker dock inte skriva ut det nya här, det får ni reda på ändå! :D


Projektarbete

Gissa vad jag gör nu?
Hör och häpna, jag har börjat med mitt projektarbete! Det trodde jag aldrig. Ioförsig så sitter jag bara och gör själva mallen med innehållsförteckning och skriver själva inledningen med syfte, frågeställning och metod, men ändå. Innan hade jag inte skrivit ett enda ord. Sen så ska jag börja leta artiklar och sånt. Känner att jag börjar få lite struktur på det hela iallafall. Innan var det en jävla röra. Nu kanske jag äntligen kommer igång med arbetet liksom, det är ju alltid svårast att just börja, sen brukar det flyta på lite bättre. Och så kanske jag inte riktigt har vant mig vid tanken att jag faktiskt måste ägna min fritid åt dethär... det tar emot lite (mycket).
Jaja, det är bara att göra det. SVERIGES BÄSTA PROJEKTARBETE ska det bli. Säger vi. Hehehehe.

Ikväll så ska jag gå på bio med föräldrarna mina :) The girl with the dragon tattoo blir det. Har redan sett den svenska versionen men vem vet, denhär kanske är bättre? Det ska bli kul iaf :D

Gott nytt år allihopa!

Och så var det 2012. Och som på beställning, så snöar det! Fint :D
Igår var riktigt kul! Vi blev en massa människor från både Thomas och Europa som firade in året tillsammans. Trevligt trevligt. Sen så gick vi såklart ner till hamnen och kollade på fyrverkerier, lika vackert som varje år. Allt som allt en jävligt bra kväll, tack alla som ordnade och som kom dit <3 2012 ska fan bli ett bra år! :D

Kommande vecka så är det väll bara att ta tag i skolarbete som ligger och väntar. Usch. Religion, psykologi, men allra mest PA som jag fortfarande inte har börjat på. Aj aj. Inte något jag ser fram emot.
Men sen veckan efter så drar vi iväg till Sälen några dagar! Ska bli DÖKUL! :D


RSS 2.0