Grafitti

Kände för att liva upp mig själv lite. Målade därför nalarna i rött och sedan grafittilacket ovanpå, sedan topplack. Allt detta medan jag tittade på nya Top Model. Konfetti!


Cirkus

Jag har haft bättre dagar. Jag råfryser. Sitter brevid ett dragigt fönster. Längtar till våren och sommaren. Vill drömma mig bort till andra länder men inser att jag istället verkligen måste plugga matte och kemi. Det är för mycket på en gång nu. Jag vill göra annat. Typ vara en cirkusartist. Fett kul ju. Eller gå i ide och sova till bättre tider.




Vilken menar du?

Jag längtar och jag längtar och jag har längtat så himla mycket och nu ska det äntligen bli slut på den längtan.



Liljevalchs

Idag så har jag och mamma haft en kulturdag i Stockholm. Det börjar bli en väldigt fin vana. Vi går på museum, fikar och sedan går vi lite i affärer. Denhär dagen gick vi till Liljevalchs och kollade på Vårsalongen 2011, där svenska konstnärer har fått ställa ut lite olika grejer. Vi såg bland annat en sjukt stor stickad korv (xD), en stålullsmänniska som var skitläskig och en jättehäftig sak med en miljard paljetter. Sen i ett av rummen fanns bland det mest bisarra jag sett, en glaskupa med kött (!) i som rörde sig av sig självt med hjälp av magnetfält O.o rätt äckligt xD sen så fanns det såklart massvis av tavlor och saker jag absolut inte förstod mig på.

Efter det så gick vi till café Blå Porten som var smockfullt av folk. Där fikade vi från en enorm fikabuffé och tittade på kulturfolk som gick förbi. Hallonmoussetårtan och chokladbollen jag åt gjorde mig sådär äckligt mätt som man bara kan bli av fika.



Stockholm

Godmorgon.
Idag åker jag till Stockholm med mor min. Jag är ju lite i pengasparartagen, så något shoppande kan jag nog tyvärr inte ägna mig åt. Nu måste jag hitta nåt att ha på mig och sedan äta lunch. MOT ESTOCOLMO!


Kattkanin


Hittade denna bild på Hanna Fridéns blogg. Jag dog lite.
JAG VILL HA DEN. ÜBERSÖT. JAG DÖR.
GIVE ME! *KLAPPA*

Seriöst. Varför finns inte sånahär att köpa nånstans? ._.

Skins

Igår försökte jag, Ann, Janina och Linnea att baka Macaroons. Jag kan säga att dom inte blev så fina. Dom sjönk ihop. Dom såg ut som blåa bondkakor. FAILURE. Men dom blev rätt okej ändå :P
Sen så kom Cissi och då kollade vi på Easy A (I GOT A POCKET GOT A POCKET FULL OF SUNSHINE-filmen) och den var faktiskt rätt bra, fast inte lika rolig som jag hoppades :( sen badade Ann och jag bubbelbad och kollade på Skins tills vi somnade.

Idag har det inte hänt så mycket. Ann och jag kollade på mera Skins och åt grönsaker och Dipp, gick hem vid fyra. Imorgon ska jag kanske till Stockholm. Wee!


It's real

Mitt liv känns så jävla bra just nu:
Cypernresan är bokad! (OMFG!!!!!)
Jag har så fina vänner
Det flyter på i skolan
Jag är glad
Mitt hår blev fint
Det är plusgrader
Det är snart lov
Jag ska kanske till Stockholm imorgon
Jag har ätit semla igår och idag. Fy fan vad gott det är.

Och för tillfället känner jag mig stark. Som om jag faktiskt kan uträtta något. Det finns en kraft inom mig som liksom vill. Jag känner mig totally happy! Hoppad denhär känslan håller i sig länge. Länge länge länge <3

Btw så har Max typ Streptokocker eller något liknande. Jättetrevligt.


Hmm...

Som alla vet så betyder TGIF Thank God It's Friday. Men de som inte vet det? Dom kanske tror att det betyder:

Torbjörn Geivalls IdrottsFörening
Trött Get Inger Förtroende
Tjock o Glad, Inte Ful
Trots Giftemål Ingen Förlovning
Tar Grodor Ifrån Farbröder
Tjuven Gråter I Farstun
Troll Gömms I Färsen (öh)

Märks det att jag inte har något vettigt att göra?

TGIF

Älska fredagar <3 hela dagen har gått allmänt fort. Speciellt den überlånga mattelektionen som gick apsnabbt. Tack vare Jasmine som var helt bananas xD haha <3 Erik (mattelärare) mobbade mig för att jag sa att jag inte var bra på huvudräkning :( och Anne (svenskalärare) verkade ASGLAD vilket gjorde mig glad xD
Så, trevlig dag hur som hellst. Och trevligare ska den bli. Ikväll ska jag hem till Ann med dom andra och baka macaroons, bada bubbelbad och ha det allmänt bra. Kanske sover där också, annars propsar mamma på att jag måste ta en taxi hem.... *suck* xP

Ehm. Annars så har jag inget mer att säga. Det är roligt hur jag plötsligt bara har kul i skolan. Typ längtar lite dit. Av någon anledning. Öh. SES IMORGON <3

Müsli

Godmorgon kära vänner.
Fredag idag fredag idag fredag idag! Sitter och käkar frukost vid datan. Dagen bjuder på tråkig europakunskap, tråkig svenska och förhoppningsvis ingen matte. Sedan går jag hem till Ann för att umgås. I like!

Nu ska jag äta upp frukosten i turbofart för jag upptäcker nu att klockan jag gick efter går lite för sent xD hehehe, VI SES <3


Got a pocket full of sunshine

Efter att chocken från igår lagt sig så känns det helt okej. Trots att det är kort. Och trots att jag saknar dendär decimetern. Hihi.

Annars så har dagen varit väääääldigt lång och chill. Inte en enda seriös lektion typ. På Europakunskapen kollade vi klart på Munkfilmen. PÅ Digitals Skapande var jag tvungen att redovisa min fula logotyp inför gruppen. Lunch på Lauras för att fira Sofis födelsedag <3 Sedan var matten inställd, vilket resulterade i en håltimme på 4,5h. Underbart. Dock så var Sofi och jag duktiga och räknade lite matte ändå. Och pimpade spöken. Höhö.

På idotten (som vi ÄNDÅ nästan lyckades komma försent till trots den groteskt långa håltimmen) så hade vi "brottning". Jag råkade nästa döda Ronja när vi Tuppbrottades. Värsta knocken på käkbenet. Det knakade. Förlåt förlåt förlåt igen Ronja xO <3 det var verkligen inte meningen x(

Jag har även gått omkring och sjungit Got a pocket full of sunshine hela jävla dagen. Omöjlig att få ut hjärnan. FÜ LINNEA!!!

Trevlig dag som sagt. Weho!

SOFI, 18 ÅR!!!

ÅÅÅH, GRATTIS SÖTA SOFI PÅ 18ÅRSDAGEN <3<3<3
Min räddare på naturlektionerna, dig som jag alltid kommer försent till skolan med på morgonen och min lilla hamster som kan göra denhär minen: :C haha xD utan dig skulle min skoltid vara så himla mycket sämre och tråkigare.

PUSS PUSS, dö inte i en moshpit på konserten ikväll xD jag vill ha tillbaks dig hel utan brutna ben x) haha

I grekland :) lägg märke till Amandas coola min i bakgrunden x) <3


Där rök håret, mina vänner.

Åh herregud Åh herregud Åh herregud Åh herregud vad jag har onda aningar.
Klippte håret idag som sagt. Och det KAN ha blivit alldeles för kort för min smak. Alldeles alldeles för kort faktiskt. Ca 8 cm rök. Och jag vet fan inte hur det kommer se ut när jag har tvättat det, men just nu ser det INTE bra ut.
JÄVLA PISS HELVETE.
Jag vill inte vara med. Den enda delen av mig själv som jag var någorlunda glad över har kanske just försvunnit. Jag klarar fan inte av sånthär. Jag trivs inte i för kort hår. Jag vill ha långt som förut :(
Jag är som Samson, styrkan satt i håret.

Ehm. Jag får väll helt enkelt hoppas på att det ser okej ut imorgon. Efter att jag har tvättat håret. För då får jag se hur det verkligen ser ut.
Men det känns inte särskilt bra just nu... tur att skiten växer ut så småningom iaf.

Klippetiklipp

Imorgon ska jag klippa mig. Spännande. Jag ska klippa mig hos en frisör jag aldrig klippt mig hos förut = made för disaster.
Funderar på antingen munkfrilla, mohawk eller helsnaggat. Vad tycker ni?
(läs: jag kommer klippa det som vanligt för att jag inte orkar gråta över att jag blir missnöjd. Mer uppklippt ska det bli iaf så att lockarna kommer fram igen. Höhö)

Däremot skulle en ny färg sitta fint. Lite mörkare skulle jag vilja ha. RAWR!


SIRIANN 18 FUCKIN' ÅR

Idag så fyller en av världens bästa människor år. Min äldsta älskade vän. I love you <3
Det firade vi med vitchokladcheesecake, röda rosor och "överraskande" haha :)

ANNBANANN, GRATTIS PÅ MYNDIGHETSDAGEN <3


@ Datasalen

CISSI MÅSTE GÅ PÅ TOA.
Annars så sitter vi i datatsalen och väntar på att Thomasbarnen ska sluta skolan. Efter skoltid. FML. Men det är ju också kul. Cissi skrev HORA på engelskaprovet. HAHAHAHAHHAHA. Jag dog.
Dagen har varit lång fast kort. Fika på håltimmen, I LIKE <3 Och sen så ska vi fika igen O.O

Imorgon är det onsdag vilket betyder att jag ska klippa mig och att det är ESmöte påKemilektionen. WEHO!


Trött

Fy helvete vad trött jag har varit idag. Sov några timmar för lite, gick upp vid 6 och masade mig iväg till skolan. Fysik, sam och kemi. Fast för en gångs skull var kemin rätt rolig. Vi fick bygga ihop atommodeller med namn som 2,3-dimetyl-2-buten. Och ska alltså kunna bygga dem genom att bara se på namnet. Kul när man fattar :) haha.

När jag kom hem så somnade jag i soffan. Börjar bli en vana... blev väckt att pappa som sa att jag var konstig :< sedan såg jag på sista halvtimmen av TopModel och Rum för en stjärna. Jävlar vilket rosa rum.

Imorgon fyller en väldigt bra och fin människa år <3
Nu ska jag sova!

Long time ago

Sjukt uttjatade bilder från min sida, men vaddå, man kan inte få nog av sommar <3



Fetaost

Nu har jag inspired by Cissi fixat mig en spargris till Cypern. Eller rättare sagt en sparfetaostburk. För det var den enda burk vi hade hemma som var lagom stor. Nu väger den säkert 1 kg. Har proppat ner alla mynt jag äger i den, och kommer lägga i mer under årets gång. Jag kommer vara en Rich Bitch i slutet av sommaren. Det har jag bestämt.
Btw, kan man fortfarande växla in 50öringar?


White Castle

Vid kl fyra igår så gick jag ner till Ann. Där spenderade jag ca 8h på att bara vara, prata, äta chokladbollargodisgrönsaker&dipp och kolla på Skins, Remember Me och en film om två gubbar som var höga och ville ha hamburgare. Vi skrämdes av knäppande ljud och planerade vår nästa hobby. Wee!
Vid typ halv 2 så kom pappa hem från Frankrike så då svängde han förbi och hämtade mig. Jag fick en concealer som jag länge velat ha (TACK <3) och det känns allmänt bra att pappa är hemma igen <3

Min gårdag alltså. Vad som händer idag är hemligt :)


Helg

Idag är det såntdär fult väder utomhus. Jag bestämmer mig därför för att hålla mig inne. Jag har spenderat morgonen med att läsa ut en bok, och gick därför inte upp förrän... lite för sent. Nu ska jag gå ner och äta lunch. Sen får jag väll ta och lägga sista touchen på bokrecesionen. Ikväll kommer pappa hem från sin skidvecka i Frankrike! :D


Jag skulle dö för dig

Fin fin fin fin dag. Trots att jag gick upp lite för sent och att mitt nytvättade hår var så fult att jag ville avlida. Men det fixade sig och det blev en fin dag med film på Europakunskapen, långlunch med underbara människor på George´s och sedan flummatte. Jag tror inte att Erik gillar oss längre xD haha, han tycker att vi är alldeles för flamsigt ;_; blupp ^^

Ikväll planerar jag att inte göra någonting vettigt, för det behöver jag. Punkt slut.
Hoppas alla får en fantastisk helg <3 puss!

Summerbreeze

Jag är skithungrig eftersom jag endast åt omelett till middag. Inte mitt smartaste drag. Kanske ska google på vad man hellre ska äta, Cissi? :P
I alla fall så har jag inte alls skrivit på bokanalysen. Anne är sjuk imorgon och det betyder att jag har hela helgen på mig. Typ. Fast egentligen inte, men det håller vi tyst om.
Just nu chattar jag, lyssnar på skön musik och läser spännande forumtrådar, hehehe. Simultanförmågan är hög. Fast nej, för jag kan inte tänka och skriva samtidigt, det märker jag i skolan på mattelektionerna. Öh.

Nu ska jag sluta skriva om ingenting. Jag ser fram emot munkfilmen imorgon. Jag vill se om de lyckas få den att bli spännande. Isåfall är det ett mirakel! Tvivlar dock på att det inträffar... helt ärligt ser jag mest fram emot att slippa anstränga sig på Europakunskapen x)


Jag försöker men verkar alltid misslyckas

Idag, torsdag, så har det varit helt okej. Trevlig skoldag och jag gick på gympan fast jag egentligen bestämt mig för att inte göra det (och jag kan säga att det inte var värt det, heh) och efteråt så hade jag, Amanda och Cissi Onsdagsfika fast på en torsdag. Sen så skulle jag egentligen till Ann med Linnea men det blev tyvärr inte så :( vi får ta det någon annan gång.

Nu så ska jag vara allmänt trött på livet och tvätta håret, kanske skriva klart bokanalysen. Jippi yay! Imorgon blir det film om en munk, ingen svenska, lunch på George's och sedan matte. Sen är det helg. In my <3.


Bok-anal-ysen

Shit Manhattan vad segt det går att skriva dendär bokanalysen. Det står helt still i skallen på mig. WHY GOD, WHY? Jag som innerst inne hade planerat att bli klar med den ikväll, hehe. Men det planen sket sig vid niosnåret nån gång då jag suttit och kollat på rubriken i en halvtimme utan att komma på någonting vettigt att skriva. Men sånt kan ju också vara trevligt (fast inte alls).

Jaha, dagens i-landsprobelm då. Med detta så säger jag godnatt till folket. C YA TAMARRAAAW <3

Creme Brulé

Ojoj. Jag är mätt som en plätt. Jag och mamma åt på restaurangen i hamnen (dendär nya ni vet) eftersom vi inte orkade laga mat. Nu luktar jag stekos och är sådär äckligt mätt :D hihi <3

Sen så har jag haft Kemiprovet idag. Det känns rätt bra, så nu kan jag skita i det liksom :) Synd att plugget för denna vecka ännu inte är slut. Jag är liksom inte alls pepp på att skriva min hundrade bokanalys i livet. Jag är så JÄVLA trött på bokanalyser. Det räcker nu liksom. FUCK BOKANALYSER.

Annars så har jag haft en väldigt bra dag för att vara onsdag. Tänka sig :)

Edit: Fem inlägg efter varandra utan en enda bild är inte okej. Slänger in nåt random:



Blööööggen

picnik.com

i will use it for my bloggdesign!

Håltimme

Nu sitter jag i skolan på håltimme. Jag är fethungrig. Har med mig och ska käka bulgursallad med kycklingspett inom 1 timme. Nom nom. Sedan kan jag se fram mot en timmas matte och sedan kemiprov. BLEÖH. Borde egentligen kolla igenom det mer nu, men jag känner mig rätt säker ändå typ... hoppas det går bra :)

AMAGAD VA JAG E HUNGRIG.
Btw så tycker jag att alla ska kolla in Ronjas nya blogg ;)
Klicketiklick på länken: THE BLOGG OF DOOM

Tomorrow Comes Today

Nu är jag färdigpluggad. Om jag läser mer så kommer jag bli virrig. Därför slutar jag. fastän det känns som att jag pluggat för lite. Bleh...
Nu ska jag göra mitt hår acceptabelt. Imorgon är det fysik (beh..) och kemiprov, lunch under Djäkne som vanligt och sedan fortsätter vi att spåna på våran kick ass-teater som vi ska göra som slutprov på RöoRö x)

Till Linnea för att hon ville ha den: Feewt Braw :)

BTW, var jag sist i hela Sverige med att ta bort julgranen? Tog bort den i helgen....
See you later alligator!

Apropå att inte plugga

Jag slutade vid ett idag men inte fan har jag pluggat kemi för det. Duktigt, verkligen -.- får väll ta och börja med det snart antar jag...
Jag har iaf kollat på extremt givande TV, läst om diverse framtida jobb och käkat gul fruktsallad. Jag insåg inte att den var gul förrän den var klar. JÄVLAR vad gul den var. I ate the sun. God var den iaf :)

ÅH HELVETE SENDRAG I TÅN! DET SLUTAR INTE. WÄÄÄÄÄÄÄH.
Jag fick sendrag i benet en gång mitt i natten. Fy helvete vad ont det gjorde. Blä.
NU SKA JAG ÄCKELPLUGGA FÖR NU HAR TOP MODEL SLUTAT x)
puss&hej!

Skisser för sommaren

Om jag skulle utmana Lopen på ett kemibattle så skulle jag lätt vinna.
Efter dagens plugg känner jag mig klok som en bok. Smart som en blåbärspaj. Och tur är väll det, annars skulle jag inte vara på så bra humör för tillfället. EHM. Nu ska jag göra mig hel och ren. Mycket viktig info detdär. Snart är kemiskiten över. Tack gode gud. Snälla, låt mig slippa KemiB. Jag menar, om jag inte behöver det är det ju waste of time. Och att sluta vid halv 11 på måndagar skulle ju inte heller vara så tokigt...

(alla vet att det kommer sluta med att jag sitter där i Ldv varje måndag och onsdag och lyssnar på Lopen. Weho... partyparty)

GODNATT ALLA SMÅ MUPPAR <3




Radical face

Jag har upptäckt ett väldant fint band som jag inte visste fanns tills för några dagar sedan. Jag vet inte om någon redan lyssnar på dem, jag är ouppdaterad på musikfronten, jepp. Radical Face heter dem iaf, och dom har så himla fin och liksom.... harmonisk musik. I love it <3 alla borde lyssna, dom är lätta att gilla x)

Radical Face


Silent Shout

Idag så har jag vältrat mig i självömkan under Samlektionen(KILL ME), ätit lunch under Djäkne och varit kemi-smart med Emanuel. På eftermiddagen fortsatte kemipluggandet. Det går bra, faktiskt. Har tack vare Lopens mässande nu äntligen förstått hur man balanserar med oxidationstal. I feel smart. Så jag hoppas det går bra på provet :D

Jag glömde såklart att boka tid hos Syon, frissan och massören. Menmen. Shit happens. Imorgon är det tisdag vilket jag gillar :) Nu ska jag lyssna på den sjukt bra spellistan innan jag fortsätter plugga. Och sedan tvätta håret (AMAGAD, PÅ TIDEN) och sen typ måla naglarna(AMAGAD, DET VA OCKSÅ PÅ TIDEN) <3
Puss och godnatt <3


Paris Blue

Jag lyssnar just nu på världens bästa spellista i Spotify som jag har totalrippat från en random killes blogg. Musik jag till 95% aldrig hört förut, men som ändå är så jäääävla bra. Inte ofta det händer, liksom. Bra musiksmak har han iaf.
Kemipluggningen har det väll gått lite si och så med, men jag fattar det mesta. Förutom en del i kap 12... Imorgon är det sista lektionerna innan provet så jag får väll tvinga någon vetande att förklara sånt jag ännu inte fattar. Fast Sofi kanske inte kommer till skolan imorogn och då blir det inte lika kul längre :'(

Jaja. Jag har väll annars haft en (ofrivilligt) osocial helg. I lördags kunde jag ha åkt till Frida på kvällen men kom inte hem i tid till sisyta bussen från Sthlm så det missade jag, och idag kände jag mig skyldig att plugga kemi eftersom jag dissade det igår, när jag egentligen kunde ha spenderat dagen i Anns nya lägenhet. FÜ på mig ._. jaja, man kan inte alltid vara rolig (hehehee). MEN NÄSTA HELG, DÅ JÄVLAR.

Nu ska jag läsa en sjukt spännande bok. Faktiskt. Fick den i julklapp. Nu ska den läsas. Imorgon vaknar jag 06:00. ÅH VA ROLIGT.

Hallwylska

Igår så åkte jag och mamma till Stockholm. Vi gick på Hallwylska museet och såg på spännande saker som en galen(?) grevinna har samlat på sig, fikade blåbärsbakelser och gick runt i Stockholm hela dagen. Alltså, en väldigt fin dag <3

Idag måste jag plugga tills kemiprovet som är på onsdag. FML. Hela nästa vecka är pure pain, förutom att jag kanske flyttar till Anns hus i några dagar.
Nu går jag in i kemidepressionen. Jag ska fortfarande försöka slippa undan KemiB. Ska boka tid med Syon i veckan :)


Mineraloljor

Det har precis gått upp för mig varför jag är grymt beroende av lypsyl, och varför mina läppar aldrig kan hålla sig återfuktade.
Boven kallas Mineraloljor. Det har jag aldrig hört talas om förut. Men tydligen så lägger det sig som en hinna utanpå huden och gör så att det känns bra för stunden, men i det långa loppet så blir huden/läpparna bara torrare och torrare och man måste ha ännu mer läppbalsam = man blir beroende.

Mineraloljor har många olika namn, här är några:

Mineral Oil, Paraffinum Liquidum, Vaselin, Paraffin, Vit mineralolja, Medicinsk vitolja, Oleum petrolen, Oleum vaselini, Paraffinum, Vaselin Oil, E 905, Paraffin Oil, Liquid paraffin

Operation Slutavaraberoendeavlypsyl har börjat. Jag är så himla trött på att iprincip dö om jag råkar glömma att ta med mig lypsyl under dagen. Nu ska det vara slut med det för mig del. I'M GOING TO BE FREEEEE! x)


Bloggar jag gillar

Det är ingen hemlighet att jag gillar att läsa bloggar. Bloggar som tillhör personer jag känner, bloggar som tillhör sånna jag beundrar och bloggar som tillhör fjortisar osv. Men det är just en kategori som jag tycker är lite sådär extra mysiga att läsa, nämligen 50-60talsbloggar.

Sånadär bloggar som ägs av människor som är klädda i fina prickiga klänningar, stela mörka lockar, blek hy och eyeliner, såna som tycker det är skitkul att sy och älskar att dricka te ur fina koppar i sitt pastellfärgade kök. Jag älskar att kolla på alla bilder. Jag tycker att människor som har den stilen är så fina, och jag gillar själva stämningen i bloggarna, och jag gillar att få intrycket av att det faktiskt är okej att se det fina i vardagen utan att behöva göra så himla mycket hela tiden. Lättsamt, glatt, ljusa färger, dagens köp är en hattlåda från stadens second hand och sen fika på en mysigt fik och titta ut på all snö. Fina bilder på precis ingenting i ett helt slumpartat ögonblick som ändå ser sådär perfekt arrangerade ut.
ÅH vad jag gillar sånt.




Sad Frog

ÅH HELG. Synd bara att den typ totalförstörs av kemiprov och bokrecensioner. Men ledighet är ledighet.
Jag har inte gjort så mycket idag. Jag har däremot haft en ganska störd lunchrast. Och kollat på Let's Dance bara för att. Och läst tanttidningar.
Nu ska jag duscha. Och imorgon kanske jag åker till Stockholm istället för att plugga. Woopidoo!

Vad förknippar vi detta med efter idag?


Bang Bang, You're Dead!

Idag så har jag blivit slängd i snön, sett skåpen under Djäkne välta över Andreas (otrooooooligt dramatiskt!!! xD) och spontanmött Sofi imorse på väg till skolan för tredje gången denna vecka. Imorgon är det fredag och det gör mig glad, för i helgen så ska jag och mamma till Stockholm och vara allmänt kulturiga. Sen att jag måste plugga som fan är en annan sak, det klämmer jag in. Typ nu. Nu ska jag skriva labbrapporten. SO MUCH FUN!!! (not)

PUSS OCH HEJ!



Jigglypuff

Jag sitter och kollar runt på helt random bloggar och lyssnar på KycklingTechno & Song of Jigglypuff. Stört. Men livet är ju allmänt sär ibland, speciellt när man inser hur jävla mycket skittrist skolarbete som måste göras. MatteKemiSamhälle. Men en del har gjorts. Resten görs någon annan gång liksom. We are only human.

Jag har egentligen ingenting att skriva. Skulle egentligen gå ner och duscha nu, men jag är lite seg tyvärr. Men sånahär inlägg är ju också kul. Neh. Duschen kallar.


Weird

Tjatja :P
Idag så har det kännts mycket bättre. Röst och Rörelse, sedan samhälle och sedan engelska. Vi skulle egentligen ha slutat vid 16:10, men det nästa sam- och engelskalektion fick vi slippa, så det blev som en kort tisdag ändå :D:D:D slutade vid 12:30, och sen gick JagCissiAmandaJennierFridaJohannaKRonja och fikade på Lauras till typ tre.
Sen när jag kom hem så har jag gjort pizza med pappa, och nu sitter jag och slår upp ord i en ordbok för att slippa göra engelskaläxan xD heöheö. Sen är det inte mer med det. Ikväll ska jag duscha och tvätta håret (YEEEEAAAH) och sen sova :) imorgon blir en jobbig dag, onsdag....

Just hangin'

Medan jag händer lite random i taket (se bild) så tänker jag på olika saker.
En sak som jag tycker är ganska konstig, är att man(iaf jag) alltid är skitpigg när man vaknar jättetidigt den första skoldagen. Det är underligt. Man borde liksom vara extra trött då, och man borde egentligen absolut inte vilja stiga upp ur den varma och sköna sängen. Ändå så flyger jag upp och är skitpigg direkt efter varenda sommar- och jullov. Men detta gäller bara den första dagen, och kanske någon dag efteråt. Sedan vaknar man och är tröttare än vanligt. Great liksom.

Kanske vill kroppen lura en att det minsann ska bli bajskul att äntligen få gå på fysiklektionerna igen? Eller så spänner den sig och är förväntansfull att få träffa alla igen, och det är därför man blir extrapigg. Lite adrenalin typ. Eller så kanske man är så himla superdupertrött att man helt enkelt får nån snedtändning från ingenstans och blir sådär som när man är jättetrött fast jättefnittrig. Typ.
Jag gillar effekten i alla fall. Den gör det lite lättare att gå till skolan första dagen. I like <3


No Mercy

Efter första dagen på vårterminen så är jag inte sådär jättepeppad på de närmsta månaderna. Det enda positiva var att träffa alla underbara igen, och att Torbjörn hade glömt tidsändringen så vi slapp de första 25 minuterna, hehe.

Under dagen har jag iaf kontaterat:

- Det är halt ute. SKIThalt.
- På Europa finns det inget som kallas mjukstart. Här är det PANG på. Yalla Yalla.
- Jag har kemiprov om en vecka. HEJ CHOCK.
- Vi ska ha kursprov i SHA på Alla hjärtans Dag. Som i vårat fall egentligen var en Studiedag. FML.
- Kemi skrämmer mig. Jag villintevillintevillinte ha Kemi B. Jag ska göra allt för att slippa det (om det inte innebär att jag får jobba som städare for the rest of my life).
- Det finns verkligen anledningar till att HATA måndagar.

ÅH vad positivt :D Nä, lov ska det vara. Hoppas detta byts ut mot roligheter snarast. Om det nu är möjligt.
Idag så har jag pluggat som en jävla bäver. Skrivit anteckningar till och läst ett av kapitlena till SHA och räknat en massa kemiuppgifter. Känner mig stolt faktiskt. Fast jag skulle inte ha gjort det om jag inte visste att jag var körd annars.
Imorgon tar vi med mat och myser under Djäkne, och så ska vi ha Röst och Rörelse och håltimme.

Cyprus

Nu känns det nästan lite bättre. För vi ska till Cypern i sommar och leva rövare. JagAnnCissiJaninaLinneaAnnicaKajsa. Nu har jag äntligen något mer att se fram emot (förutom Berlin såklart). Cypern känns rätt. Fett rätt.


YOU CAN'T HIT SOMEONE IN A WHEELCHAIR

Åh herregud vad jag inte vill tillbaka till skollivet igen. Jag älskar att träffa alla igen, men ÅH vad jag inte vill ha fysikkemimatteengelskasvenskasamhällskunskap. Röst och Rörelse och kanske Europakunskap tycker jag är okej. Men jag orkar verkligen inte med det andra pluggämnena. Jag är skoltrött innan vårterminen ens har börjat. Plus att jag måste upp en halvtimme tidigare, bara för att göra måndagarna liiite jobbigare än innan.

Nej, skolan och allt som hör till plugg är inte okej. Bara några månader kvar nu som tur är.

Annars så har jag umgåtts med Ann idag <3 vi har kollat på hennes nya skitfina lägenhet som har samma tapet som vi hade förut och en läskig vind, ätit hembakade macaroons, druckit te och kollat på Misfits (som förövrigt verkar ganska bra)! Och även garvat ihjäl oss till en video där en tjej failar med en viss produkt från Australien.... BWAHAHAHAHAHA. Jag mår bra av att vara med dig <3


GRATTIS FRIDA <3

Grattis grattis Frida på 17årsdagen <3 hoppas du får en sjukt bra dag som 17årig rödhårig <3
PUSSPUSS, vi ses imorgon <3 xD <3


Hemma

Nu är jag hemma igen. Har åkt skidor bland äckligt mycket folk, hela jävla Romme var fullt som fan. Vi trängde oss i världens längsta och långsammaste bilkö imorse. Bwahaha.
Förutom det så har jag haft det jättetrevligt med familj och kusiner, ätit den 149 713:de planksteken som hotellrestaurangen har sålt (dom höll räkningen...:S) och åkt en massa massa skidor. I like <3

Ikväll så var det dålig film som gällde och måla naglarna <3 Kollade på Mumien som gick på 3an, och vad ska man säga... har sett bättre, haha. Men helt okej tidsfördriv liksom.
Snart ska jag sova. Länge. och glömma att det är skola om två dagar. FY FAAAN säger jag bara. Grovångest.


Borlänge på vintern

Imorgon tidigt på morgonen så drar jag till Borlänge. Jag ska inte på festival som i somras (höhö), utan ska istället åka skidor i några dagar :) vi ska åka och umgås med kusinerna Brodin, precis som förra året! :D Ska bli jättekul! Och så ska det bli väldigt roligt att åka skidor igen, känns som att det var ganska länge sedan.

Vi ses i övermorgon, puss <3


Sweet tooth

Idag så har jag bakat ljusgröna Macaroons med hallonsmak. Haha. Dom blev inte direkt som de man köper, dom blev snarare rätt fula, och är heller inte lika goda (enligt mig). Haha, jämför med macaroonerna på bilden i gårdagens inlägg liksom xD Men jag tycker dom blev ganska söta ändå :') det var svårt att göra så att de inte sprack i ugnen... och svårt att bre på smörkrämen utan att bottnen sprack. Spräckspräckspräck.
Jag är ganska nöjd för att vara första försöket iaf x)

Nu kan man i alla fall pricka av det på sig attgörainnanjagdör-lista. Woho!
Här kommer några bilder på mitt resultat, hihi <3





Lägg gärna märke till den nya kategorin: Fettohörnan (haha)
Här skriver jag om allt som har med bakning, mat och dryck att göra :) weho!

Dreaming

Mitt drömprojekt är i full gång. Såhär länge har jag aldrig orkat hålla på. Har dock inte kommit ihåg vad jag drömt efter varje natt, men guiden jag följer säger att det räcker om man minns 5 drömmar/vecka. Så snart är jag igång med själva grejen: att lära mig att vara medveten när jag drömmer.
Jag tycker det är så sjukt intressant. Man kan liksom uppleva saker man aldrig kunnat göra i det vanliga livet, t.ex flyga (för att ta ett vanligt exempel...). Och jag vet inte, men min naiva sida hoppas lite grann innerst inne, att jag kan lära mig hantera vissa rädslor bättre genom just drömmar. Speciellt om man lär sig att kunna bestämma vad som ska hända i dem. Det låter så jävla dumt, men det skulle vara kul att testa, och framför allt se om det fungerar. Tänk vilka möjligheter det finns... och jag, som är allmänt intresserad av allt övernaturligt och alla andra saker vi ännu inte vet något om, måste såklart gräva så djupt i det som det bara går.

(Å andra sidan kanske det är dumt att mixtra med sinnet medan man sover, men jag tror seriöst inte att det är något att oroa sig för)

Jaja... nu ska jag sova. Godnatt <3

Granate

Min nya parfym har en tendens att spruta ut alldeles för mycket parfym, även om man bara trycker lite lätt och verkligen försöker begränsa mängden till minsta möjliga. Det innebär att jag får lite för mycket parfym på mig. Vilket i sin tur leder till att en person på 100 meters avstånd kan känna doften. Not good.

Måste komma på något känner jag. För annars kommer den ta slut jävligt fort.


Remember

Igår var jag i Stockholm och gick sedan på kinarestaurang i Bromma med min familj.
Idag så har jag varit lite duktig och gjort skolarbete. På JULLOVET. Det tog emot jävligt mycket, men nu slipper jag ha ångest över att jag inte gjort något. Ikväll ska jag kolla på förmodligen världens sämsta film.
Imorgon planerar jag att beställa klipptid och även massagetid. Och kanske baka Macaroons. Vem vet?


Sjätte Sinnet

OMFG idag går jag till sängs innan kl 00.00. Shit Manhattan. När hände det senast?
Annars så har jag sett på Sjätte Sinnet och käkat glass och havreflarn idag. Och vaknat olagligt sent. Men det är bara detaljer.
Imorgon ska jag till Stockholm med min familj för att mamma ska köpa skidgrejer. Bara för att den sorgliga sidan av mig vill ha något att göra och att jag vet att jag kommer sjunka ihop om jag inte gör något imorgon. Därför ska jag kolla på skidgrejer i Stockholm med familjen. Woho.

Är det redan andra januari?

Blogglaget förlorade, HippHipp sög och jag hade redan sett Patrik 1,5 ca 3 ggr. Dock är havreflarn fortfarande lika gott.
Nu ska jag göra så att mitt hår kan vara utsläppt igen, lyssna på musik och sedan sova. Imorgon är en ny dag. Samma dag som nu, faktiskt.

Jag måste göra skolarbete och det gör mig ledsen.

Det lilla livet

Idag har jag, sedan jag kom hem från Cissi, bakat och ätit en väldans massa supergoda Havreflarn och kollat på konserten för Victoria & Daniel i konsertshuset på TV. Ikväll blir det Fångarna på Fortet, Hipp Hipp och Patrik 1,5 :)


We speak no americano

Well, nu är det ett nytt år! 2011 ska bli bra. Det har jag bestämt. Bästa året på länge :)
Igår kväll hade vi det bra hos Cissi, men det var synd att inte alla var där <3 Bilder finns i dom andras kameror^^ Tack allihopa för igår, och speciellt tack till den nyhemkomna Cissi för att vi fick vara hos dig <3
Jag snor härmed en bild från Ronjas blogg.

GOTT NYTT ÅR <3


RSS 2.0